Sari la conținut

0754997911 Julia

Vizitator fedor14

Postări Recomandate

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Fusai pe m rosetti si am intalnito pe domnisoara pe strada.

Din pacate aveam 30 lei sau ceva de genu la mine, si iam dat banii numa sa ii pun mana pe cur sani timp de 20 min si sa vb putin.Pe banii aia domnisoara a insistat sa imi faca un oral rapid, refuzat desigur ca nu fut pe strada, nam ajuns in halu ala.. yet.Are o gars ea, dar a crezut ca vreau pe strada eu sau nustiu..

A fost super politicoasa si prietenoasa si am facut acel click.

Luat nr de tel si cica ofera oral neprot, normal si masaj, fk poate cred ca da am uitat sa intreb pt amatori.

Aspect undeva la 8+... dantura superba, fatza ok, nimic deranjant, voce feminina si sexy, putin gypsy, 27 ani.

Am vb putin in timp ce puneam mana pe zonele eterogene, a fost super ok si banii au fost bine investiti.

Si nu.. nu sunt peste, rechin sau alte tipuri de subacvatice..

Vizitator fedor14
Postat

Sau nu, acuma amintesc, a zis ca imi face oralul pe 70 de ron dak vreau.

Vizitator fedor14
Postat

Vizitator sarlatanu
Postat

Din pacate aveam 30 lei sau ceva de genu la mine, si iam dat banii numa sa ii pun mana pe cur sani timp de 20 min si sa vb putin.Pe banii aia domnisoara a insistat sa imi faca un oral rapid, refuzat desigur ca nu fut pe strada, nam ajuns in halu ala.. yet.Are o gars ea, dar a crezut ca vreau pe strada eu sau nustiu..

Luat nr de tel si cica ofera oral neprot, normal si masaj, fk poate cred ca da am uitat sa intreb pt amatori.

Aspect undeva la 8+... dantura superba, fatza ok, nimic deranjant, voce feminina si sexy, putin gypsy, 27 ani.

Am vb putin in timp ce puneam mana pe zonele eterogene, a fost super ok si banii au fost bine investiti.

Din ce ai scris mai sus, eu sunt convins ca nu esti nici peste, nici rechin si nici alte tipuri de subacvatice.Esti doar putin ...in urma :))

Postat

Vinde si semințe la colț de strada?

Vizitator fedor14
Postat

Sa ma fut pe voi de mistocari labari.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Lume rea!

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Te-a batut mata ca ai venit fara painica? Macar i-ai zis ca ai pierdut aia 30 ron in canal?

• Oras:in spatele monitorului
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

Sa ma fut pe voi de mistocari labari.

fedor..nu vreau sa ne certam :beex2  pe unde ,,ne-am intalnit'' pe forumul acesta am fost oarecum ,,prieteni'' si vreau sa ramanem prieteni..doar ca...chiar esti putin ciudat  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Telefon: sergius.gabi
  • Telefon: sergius.gabi
Postat

Cere 200 pentru ea, pe ora si 50 lei pentru inchirierea unei camere pentru ora respectiva. Nu are locatie.Cand am sunat vorbea cu galci pentru ca era acasa, cu copilu si parintii si vine in zona Rosetti numai la programare ferma. Deci e cam pe neveu,nu ai posibilitatea sa o vezi decat in momentul intalnirii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...