Sari la conținut

Vreau sa am orgasm cu tine! 0728384643


Postări Recomandate

Stimati colegi, am sunat azi la Alina si spre aurprinderea mea a raspuna din prima, in 15 minute am ajuns la adresa unde m a intampinat Alina intr o costumatie noua, in realitate arata mult mai bine decat in poze, inalta, slabuta, sanii mari natirali tot ce iti doresti de la o femeie, mi a oferit un pahar cu suc, o scrumiera pentru a fuma o tigara in timp ce am stat la taclaele, prosop curat desi am refuzat dusul intru cat venisem de acasa. Am trecut la fapte unde din pacate pentru mine m am terminat la oral. Cu siguranta mai revin sa termin ce am inceput :)

Link spre comentariu

Bună tuturor!

 

Țin să specific din prima că sunt mega laic pe acest forum, adică foarte rar o accesez. 

Însă acum țin să îmi scriu prima și singura recenzie. (Singura deoarece nu am mai mult de-aface pe acest forum, care însă mi se pare foarte cool, o inițiativă superbă, de mare folos, jos pălăria, bravo pentru contribuitori)

Trec direct la subiect: ALINA the Queen of all time beauty and porn! 

Deci, am sunat citind toate recenziile colegilor de mai sus! Foarte spontan a fost totul. Am zis sun, dacă îmi răspunde super, dacă nu îmi văd de treaba. Am avut noroc, Alina mi-a răspuns din prima, peste jumătate de oră deja îmi deschidea ușa!

O my fucking God... am rămas mască. Pentru mine, (vorbesc absolut de gustul meu) a fost femeia pe care mi-o doream să o întâlnesc mereu! Ma poftit la duș, prosop curat, totul foarte OK, curat, îngrijit. M-a așteptat în ținuta din pozele de mai sus! Arăta bestială! No words! 

Și pe lângă corpul ei superb, de pictură, obrazul ei, toată fața, vocea, ochii, părul mi se păreau fascinante! ALINA este dulce ca mierea și vorbăreață, atitudine spectaculoasă! Dar ochii... atât de PORNO... filmic, mi-au reamintit din prima toate fanteziile mele cele mai ascunse! 

Și din pricina asta am optat pentru 2 ore cu ea și a fost SENZAȚIONAL! Am finalizat de 5 ori! Am futut până a obosit și ea! A fost o chimie perfectă, ca la carte!

Experiența cu ALINA a fost o senzație de parcă te-ai renaște! La toate toate DAR toate capitolele nota 1O cu steluță. 

69, limbi, oral, (anal nu) TOT face perfect! Ne-am mâncat unul pe celălalt! Îi place pula foarte mult și dacă o stimulezi un pic pur și simplu o mănâncă! 

Deci concluzionând: Cine îți face 5 finalizări în 2 ore (chit că la ultima doar vreo 4 stropi au mai fost :))) ) cred că este o femeie pe care rar o întâlnești! 

Atitudine plus servicii super super super! 

De revenit: Mereu la ea! Cel puțin ce ține de mine: abia aștept să o mai vizitez!

Mulțumesc ALINA! YOU ARE GORGEOUS, SWEET & PERFECT! 

*îmi cer scuze dacă mi-a scăpat ceva

Toate ce le bune! Futeți bine! 

O seară faină!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...