Sari la conținut

Unguroaica 0728798683 sau 0751707529


ionion12

Postări Recomandate

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salutare !

 

Desi e criza cu banutii am reusit sa merg la domnisoara. Am gasit anuntul pe http://www.galatiservicii.ro/matrimoniale/diverse/sex/5842 si am sunat la unul din numerele de tel. Am vb cu fata: 100 ora 50 nr oral normal anal. Are locatie in 19.

 

Ajung la ea. O fata blonda simpatica slabuta cu sanii foarte misto, dar fundul cam mic. Sta intr-o garsoniera numai buna pt asa ceva -7. A inceput cu un oral bun, neprotejat, cu cateva tendinte de deep pt care ia nota 8. Apoi am pus caciula si s-a trecut la normal. diverse pozitii, fara comentarii -nota 8. Fata saruta si o face destul de bine. Am decartat banii si am plecat. Am stat doar un numar. Fata nu s-a uitat la ceas si nici nu a cerut banii inainte.

post-44144-0-86630400-1351922684_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Salut @ionion12. Recenzia de mai sus este destul de cuprinzatoare. Nu-ti acord data asta puncte de reputatie deoarece: ai postat o imagine dar nu ai zis nimic despre ea daca ar fi reala sau nu sa stim si noi exact daca ar trebui sa o luam in calcul, descrierea fetei incompleta, nu ai specificat programul de lucru iar din recenzia ta, la capitolul servicii, reiese doar FK in rest mai nimic. Detaliaza putin te rog si referitor la CIM, COF, COB.

 

Am sunat mai devreme si m-am interesat de program care este in fiecare zi numai seara dupa ora 17. Referitor la servicii si pret nu am intrebat eu sunt genu care nu intreb la telefon, singurul detaliu care mi l-a mai zis este ca se deplaseaza si la client.

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

@gaby24 - Ai dreptate dar era prea dimineata cand am postat ! A facut CIM. Nu am intrebat de COF sau COB dar banuiesc ca se poate. Poza este reala. Fata are cam 165-170 si maxim 50 de Kg. putine urme de cosuri pe fata si a zis ca are 20 de ani, ceea ce cred ca ar fi adevarat.

Link spre comentariu
  • Oras:Terra
  • Oras:Terra

Am sunat-o si eu pe tipa asta. Din start probleme, pe primul numar mi-a raspuns,am vorbit putin apoi s-a intrerupt si nu am mai dat de ea,probabil baterie descarcata,...sun pe cel de-al 2-lea numar,imi raspunde isi aminteste cine sint, apoi fara prea mult chef ma intreaba de la ce ora vreau. Ii spun ca ora 17 apoi ma intreaba: cit timp?. Zic: un numar, moment in care ceva s-a schimbat... probabil ca nu i-a convenit ca vreau doar un numar si mi-a inchis pur si simplu telefonul. Sun inapoi si nu mai raspunde... sun iar dupa citeva minute si intra direct casuta vocala. Trageti voi singuri concluziile,probabil ca trebuie sa luati o ora ca sa ii captati atentia acestei escorte.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare dragi prieteni. Sambata cu putin chef de distractie am bifat si eu eu aceasta domnisoara.

Mie mi-a raspuns relativ repede la telefon si am stanilit de comun acord sa ne vedem la 17.00.

Domnisoara arata exact ca in poza postata mai sus. Singura atractie la ea fiind sanii. Am ajuns in locatie m-am facut comod am aprins cate o tigara si am discutat un pic.

Concluziile discutiei purtate sunt nu prea imbucuratoare, am intrebat binenteles despre servicii ,pret si finalizare, la capitolul servicii mi-a raspuns relativ repede oral neprotejat, normal protejat, de anal nu mi-a zis nimic,CIM si eventual COB dar nu stiu sigur nu am insistat pe acesta varianta. La capitolul preturi mi-a raspuns deabea dupa ce am intrebat-o a treia oara 100ron/h-50nr. Cum eu sunt curios din fire am intrebat si de un buletin, domnisoara parandu-mi suspect de tinerica, la care raspunsul a venit cu promtitudina ca nu-l are dar e majora, are si o relatie cu un baietas care e in puscarie si ca o cireasa de pe tort char are si copil nascut de putin timp

Deci in concluzie pe mine m-a mintit cu desavarsire.

Locatia o garsoniera nu foarte dtaguta, are dus apa calda dar conditiile de igienizare praf. Eu am incercat doar chiuveta pentru igienizare rapida si de sters dupa spalare am avut servetele umede sau un prosop care era ud ca deabea scos de la spalat.

Ca descriere a fetei e imaginea de mai sus de referinta cu mentiuneanca fundul e micut si plat.

Servicii doar oral sec fara artificii, nu acorda atentie zonelor adiacente ba mai mult mai baga si putin dintisorii cand se grabeste, primul coleg al nostru a precizat ceva de incercari de deep dar la mine daca a ajuns la jumatea juniorului e mult si culmea e ca dupa spusele ei e punctul ei forte oralul. Finalizarea a fost CIM, draguta nu fuge imediat la toaleta mai sta pana ia toata zeama.

De alte servicii nu am beneficiat sa scuzat cu o minciuna nesimtita ca a nascut si nu poate acum ci peste o saptamana deci eu am trag concluzia ca a venit mos cracin mai mai devreme pe la ea si ramane o saptamana in vizita

Platit 50 ron si mai mentionez ca nu se uita la ceas si nu raspunde la telefon pe parcursul actiunii

Note:

Locatie 3(cu indulgenta)

Fata 6

Oral 4(nota reprezinta CIM, fara FK, si alte artificii)

Referitor la ultima recenzie dau dreptate omului chiar si de fata cu mine dupa ce sau terminat ostilitatile a raspuns la un apel telefonic, a lasat interlocutorul sa vorbeasca cam 10 secunde si i-a inchis in nas.

Concluzie de evitat.

Rog mila pentru greseli de ortografie am scris de pe telefon.

  • Like 2
Link spre comentariu

weekendul acesta am fost si eu la aceasta domnisoara. mie mia spus ca este unguroaica nascuta la chisinau, are 20 ani si o fetita de 2luni jumate . locatia este in 19 la blocurile din spatele postei,cea mai nasoala locatie la care am fost pana acum, nu merita nici macar nota 4, ca aspect cum a spus si un coleg mai sus singura atractie sunt sani in rest nimic, ca nota ii dau un 7,oralul in afara ca accepta cim nu e cu nimic spectaculos nu o ia nici jumate in gura ,foloseste mult mana site mai zgarie cu dintii cate un pic, nota 6,normal nu am incercat caci nu aveam prezervative si nici ea nu avea( cel putin asa mia zis)

personal eu nu o recomand nu merita bani.ca tarife 100ron/ora,50ron/numarul

  • Like 2
Link spre comentariu

la aceasta domnisoara am fost si eu zilele trecute, locatia mai exacta este la capatul trolebuzului in m19 la r-uri, garsoniera era destul de curata, nu lux dar era ok ptr serviciile care le presteaza. Cu ea am stabilit telefonic un oral si un anal, cand am ajuns a zis ca abia a nascut si nu poate face decat oral cu toate ca la corp arata destul de bine nu parea ca deabia nascuse, fara vergeturi ,piele intinsa sau mai stiu eu ce. Oralul a fost de 6-7 era stresant ca se oprea mereu si intreba daca imi vine sa imi dau drumu, probabil ca se grabea ptr urmatorul client, am reusit pana la urma sa imi dau drumul cu mare greutate in gura ei, de apreciat e ca a supt pana la ultima picatura, am platit 50 ron si am plecat , toata distractia a durat undeva la 15 min.

O sa revin la ea doar daca nu o sa gasesc ceva liber in alta parte la fete din top. Nu recomand ptr cei foarte pretentiosi.

Locatie -7

Oral -7

Fata- 7

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979

Ultimele două săptămâni am avut de lucru în zona M19. Domnişoara căreia îi este "dedicat" acest topic fiind o noutate, cel puţin pentru mine, (şi având "câmpul de lucru" în zonă!) mi-am propus să o "cunosc"!

Mereu în alergare (job-ul!) îmi făceam timp şi o sunam (ambele numere!). Niciodată în perioada 5-17 noiembrie nu am reuşit să iau legătura cu domnişoara! Telefon închis sau mesagerie! Chestiunea în sine, iniţial m-a intrigat apoi, scuzaţi, a dat în amuzament. M-ai împrumutam, uneori, telefonul vreunui coleg şi sunam (la diferite intervale orare)!

Cred/Presupun că tânăra şi-a încetat activitatea, nu pot fi 100% sigur, dar cel puţin pentru moment nu mai poate fi contactată!

O voi mai suna, probabil, 1-2 ori săptămâna viitoare, iar dacă vor interveni schimbări le voi anunţa pe forum!

 

Stimă

 

PS M-am gândit că acest post ar fi util pentru cei care doresc să o întâlnească, nu reuşesc să o contacteze şi se gândesc să revină (cum se obişnuieşte în repetate rânduri!) gândindu-se că poate tânăra este cu un client. Mergeţi mai departe domnilor, nu cred că mai "lucrează"!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979

asa cum am promis am sunat si in aceasta saptamana, dar rezultatul a fost negativ; imposibil de contactat domnisoara!

Inainte de a face postarea, mai fac o incercare, si - evident - surpriza, tanara raspunde!! uau!

In urma discutiei aflu urmatoarele:

- nu mai are locatie,

- de azi si-a reinceput activitatea,

- face deplasari la clienti - nu am stabilit un interval orar - se discuta in prealabil la telefon,

- nu mai foloseste decat numarul Orange,

- tarife: 50 nr / 100 ora,

- servicii "ca si inainte".

 

Lipsa locatiei este un impediment nefericit in cazul meu, dar poate sunt doritori... Sunt curios de atitudinea domnisoarei "in deplasare", parea destul de dezghetata la telefon.

 

Stima

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

@stiffler, pe langa ca esti un parazit, nici sa citesti nu stii. Pentru cei pe care postul de mai sus ii induce in eroare, ii rog sa citeasca postul lui dangalati

Link spre comentariu

Acum 3 saptamani , cam asa, am vb cu ea la telefon , intr-o miercuri pe la pranz si am stabilit ca la ora 8 seara sa facem treaba. Bineinteles greseala mea a fost ca nu am sunat la 7 sa vad daca mai ramane stabilit. M-am dus acasa , m-am aranjat m-am suit in masina si ma duc in locatia " unde intoarce troleul". Incep sa sun, nu raspunde. Incerc sa sun de pe celalalt telefon, nimic. Incerc celalalt numar , o laie. Am sunat cred ca vreo 30ori. Bineinteles ca i-am dat si mesaje gen " zi-mi daca te mai astept ca sa stiu ce sa fac". Nimic. Am zis poate are un client si sa mai astept. MA duc pe faleza ma gasesc cu niste prieteni, intre timp mai incercam sa sun. Nimic. Am ajuns acasa dezamagit si nervos.

 

A 2-a zi sun tot la fel pe la prans. Raspunde si o intreb de ce nu a raspuns aseara, imi spune ca nu a auzit. Vrajeli. Am mai patit de multe ori chestia asta cu mai multe escorte de pe forum si am ajuns sa cred ca persoanele care practica acest lucru intra intr-o alta categorie de oameni. De fapt nu este doar un job sau o ocupatie, iar in schimb sunt persoane ok, vazand totul over all e altfel. Nu vreau sa jicnesc pe nimeni desi as vrea dar sa revenim la discutie. Stabilesc iarasi ora 8 dar o rog sa raspunda la telefon in cazul in care nu poate ca sa pot sa -mi vad de alta treaba. Totul bine si frumos pana aici. Iarasi uit sa o sun la 7 , imi fac dus ma sui in masina iar pe la 8 fara 20 o sun. Imi raspunde, in gandul meu zic "gata e de bine in seara asta", imi confirma ca pot sa ajung si pornesc spre ea. La 8, imi da la muie pe romaneste. Nu raspunde. Initial am vrut sa ma vad cu ea a 2-a zi, pe la pranz, pt ca mi-a zis ca seara nu prea face, mai mult in timpul zilei, si sa-i trag o bataie si sa-i sparg si telefoanele, dar a fost un gand rapid din cauza dracilor care i-am avut in acel moment. I-am bagat multa carne in frigider, mi-am dat seama ca de fapt nu este o "escorta" pt ca acest lucru inseamna altceva daca va uitati in dex, dar o spunem noi asa ca sa nu se simta prost "domnisoarele" de aici , si ca de fapt este o curva.

 

Sper sa nu primesc ban sau warn , asta este parerea mea despre aceasta fetisoara si pun pariu ca si voi ati spune la fel daca ati fi in locul meu.

  • Like 1
Link spre comentariu

@cautatorul

 

Frate nu stii sa vorbesti frumos? A fost doar o intrebare, daca nu am vazut asta nu insemana ca sunt parazit sau ca nu stiu sa citesc. Masoarati cuvintele ca nu am mancat din aceeasi farfurie.

 

Decat sa postezi un kkt , asa cum ai facut mai sus, puteai sa-mi raspunzi frumos si intelegeam si era mai bine. Repede mai recurgeti la violenta sau injurii atunci cand cineva greseste.

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

@stiffler: la vreo 30 minute dupa ce am postat, ai incetat sa fii parazit intrucat ai pus prima recenzie... Asta e definitia celor care doar profita de informatii, fara a da nimic inapoi.

Link spre comentariu
Vizitator galati2012
Reputație: 0

nu stiu altii cum au fost...ca nu a raspuns...ca au sunat o ora si ca si-au luat teapa...cert e ca eu am sunat ....si mi-a raspuns imediat...si mi-a spus ca 50 fin/100 ora...am acceptat doar o finalizare...doar vroiam sa ma descarc si i-am spus ca mai vedem dupa daca mai tinem ora sau nu....cert e ca in 15 minute de cand am sunat-o a fost la mine....deci punctuala...mi-a zis povestea cu copilu.....o cred sau nu...important e ca mi-am facut treaba....i-am zis mititelu in gurita cu zone adiacente...s-a conformat...uniii au zis ca nu au dat atentie zonelor adiacente...uite ca la mine s-a conformat..poate eu mai baftos....a facut tot ce i-am zis....si nu cu dinti...chiar un oral superb...si doar 50 de lei plus un taxi ca pret si nu doua...atat mi-a cerut sa sun sa vina sa o ia.ca final pentru note...oral de nota 10...avand in vedere ca a acordat atentie zonelor adiacente....si oral cu finalizare...nu am incercat si restul...doar atat am vrut...poaste data viitoare o sa revin si cu alte recenzii...mi-a spus ca o cheama unguroiaca sau vanesa...mai conteaza...merita pentru un oral daca ii spui ce vrei...pentru restul o sa revin cu recenzii atunci cand voi mai incerca si altceva

Link spre comentariu

Si revenim la unguroaica... Cand nu e la salon presteaza outcall. Tarife 50 ron nr/100 ron h. Nu vine cu prezervative deci trebuie sa avem noi.

    O taxez aici pentru faptul ca nu vine la ora stabilita, dau un exemplu azi am sunat la 15.30 am stabilit sa vina la 16.00 si ea a intrat la 16.50 la mine in locatie. Deci neseriozitate totala.

La capitolul servicii treaba sta cam asa: oral fara prezervativ face CIM dar la fel ca data trecuta nu m-a impresionat absolut deloc. A executat un oral sec fara artificii fara atentie zonelor adiacente fara nimic deci praf. LA normal vine partea interesanta: punem caciulita si o pun deasupra unde am avut putine aventuri ca pussy stramta nu prea ma primea. Si tot insista ca a nascut culmea e ca pussy stramta rau, urme de cezariana nu sunt sanii i-am strans putin sa vad daca curge ceva din ei si binenteles ca nu.... Am schimbat pozitia am trecut eu deasupra si o vad ca cam strange picioarele si gentil o intreb daca o doare si raspunde sec nu si ca fut prea cu mila ca ar trebuit sa dau mai tare. Ee abdomenu meu nu prea tine la treburi din astea si am intors-o capra sa-i fac pe plac si surpriza dupa 2 pompari asa cum isi dorea imi spune ca o doare. Am inebunit  tu asa tu asa si schimbam iar pe fotoliu. Si aici strangea din picioare eu ma chinuiam sa i le departez, ea le strangea la loc,  si am pompat cu 2 cm de junior, in concluzie mai bine faceam o laba ca era mai sanatoasa si ramaneam si cu banii.

 

Note:

oral        4

Normal    2

Fata e prezentata in imaginea din prima postare deci sar peste descriere.

 

Concluzia mea este de EVITAT. De ce? Inafara de neseriozitatea acordata referitoare la ora de prezentare  la baiatu, serviciile sunt praf. Incearca sa se faca placuta nu zic nu dar ceea ce a reusit sa faca la mine este sa ma faca sa regret ca am chemat-o.

   Concluziile ca de obicei va apartin iar recenzia mea puteti sa n-o luati in seama am vazut ca cei de mai sus au fost multumiti de serviciile ei, chiar am vazut si o nota de 10 pe undeva....

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...