Sari la conținut

Recomandare escorta Baia Mare


Postări Recomandate

Salutare domnilor.

 

Trec si eu prin Baia Mare cateva zile si rasfoind publi-ul, am vazut niste anunturi promitatoare, dar cum stim cu totii ca-i plin de "târâturi de Bucuresti", am zis sa cer o parere de la voi.

 

Ce caut ? Tanara, slim, naturala, fara fite, fara texte de cockblocking, gfe la modul sa stea la o discutie/suc/tigara inainte, nu sa se puna goala in pat dupa ce a luat lozul, curata, cim si optional anal.

 

Merci !

Link spre comentariu

Vizitator gfe-finder
Reputație: 0

Asdera 88 ,va trebui sa faci compromis legat de pretentiile tale...daca am fi oras mare cu oferta bogata ai gasi ceva dar in conditiile actuale nu vei gasi fata care sa iti satisfaca toate pretentiile. Fata recomandata de colegul de mai sus are deja recenzie aici,cauta dupa nr de tel.E doar vizitatoare in oras,aspectul o recomanda pt ce cauti...dar numai aspectul...cere 150 -300 pe prestatie ,totul doar protejat,e rece,distanta,fara implicare...e doar papusa frumoasa si atat. Ca prestatie LAvinia ar intra in ecuatie,dar pe ea problemele de ten o tin mai departe de pretentiile tale. IN rest e fata ok,corecta,placuta...si relaxata,cu prestatia in special la oral neprotejat e neaparat de incercat.Simona ar fi la toate capitolele,dar e de lux...la pret,Nu e de gasit decat ocazional deja.si se pare ca succesul i s-a urcat la cap.Eu personal,nu am fost asa de lesinat dupa ea si prestatia ei ca si altii,plus atitudinea aroganta pt mine e turn off. Oricine ar fi,o refuz...dar poate pt tine va fi ok.IN rest,nu te lua dupa ce gasesti pe publi...majoritatea falsuri,poze furate,realitate neconforma cu anuntul(atat la aspect cat si la prestatie),ori **spam editat**e,ori tiganci,ori fatuce arogante puse  pe facut bani repede si fara ceva la schimb,fara servicii si atitudine care sa te faca sa le mai vizitezi.Asadar, asta e situatia in B-M...cu parere de rau,dar cam asta e

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...