Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Oras din Ro
  • Oras:Oras din Ro

[P.S.] Confirm si rog a nu se lua in seama cele cateva alunecari si repetitii de cuvinte din compunere, aceasta fiind scrisa putin in graba pe mai multe parti... (intrerupt si retinut de alte situatii)

Link spre comentariu
La acelasi numar de telefon vad ca au aparut niste poze diferite.Daca pozele sunt reale domnisoara e superbaFOTOMODEL acum ai ocazia sa petreci clipe de neuitat alaturi de o blonda superba hai sa cunosti adevaratul amor plin de pasiune si extaz 27 Jul 20:07 0730.328.288
este aceeasi numai ca s-a vopsit le-am vizitat de multe ori pe petele de pe (vitejescu)
Si in cele din urma sa las si eu o recenzie la aceasta domnisoara (sper sa nu fie nici o problema ca le-am vizitat cu 4-5 luni in urma)Am sunat in jurul orei 22-23 la unul din nr de tel ale domnisoarelor , m-am prezentat , am stabilit , m-am conformat. Ajung in fata vilei de pe strada vitejescu , sun confirm ca am ajuns , ma pofteste in casa o domnisora cu niste plamani imensi 10+ (...surpiza dupa) intru in casa 4 pustoaice intre 20-25 de ani foarte ok fizic si un rottweiler la vreo 70 kg cuminte daca nu e deranjat. Am uitat sa precizez ca eram chitit sa incerc 2-3 fete din aceea locatie. Intr-un final imi aleg o domnisoara brunetica la 175 bruneta bine dotata urca la etaj camera un pic de dezordine dar in schimb cu un pat imens , ma invita la dus ma conformez (cu toate ca imi facusem igiena inainte de a pleca de acasa). Toata distractia (oral+normal a durat in jur de 10 min) a fost per total oral nota 7-8 , normal 8 se putea si mai bine daca se implica un pic mai mult.Dupa cateva momente ii spun sa mai cheme o colege am precizat care sa fie se conformeaza si o aduce pe brunetica aleasa. Actiunea s-a petrecut in aceeasi camera , acceasi regula cu dusul(si al meu si al ei) paraca cu un pic de plus la ambelele capitole acum depinde parerea mea de dipozitia fetelor.Per total am decartat 200 ron (100+100) ca servici pot sa dau o nota per total din puncul meu de vedere 8,5 iar locatie este de un 8 spre 9 dar ar trebuie sa se faca niste mici retusuri. Din puctul meu de vedere este o experienta de rutina inalnita si in alte locatii nu este ceva special dar dupa o seara in club este tocmai cea ce cauti.O zi buna si sper sa nu fi deranjat pe nimeni din cauza recenziei intarziata (motivul este ca nu aveam cunostinta de acest site).
Link spre comentariu

Salut.

 

Aseara am vizitat-o pe d-ra Ana daca i-am retinut bine numele.

Locatia este undeva la Tineretului,pe str Vitejescu(greu de gasit ce-i drept,dar m-am descurcat),loc de parcare in fata locatiei(locuieste intr-o vila la curte).

In acea locatie se afla mai multe fete,eu am sunat pe tel Anei,dar au iesit la prezentare mai multe gagici(4-5)ai de unde alege,tarifele sunt diferite,de la fata la fata.

Sunasem pe nr ei asa cum am mai spus si nu am vrut sa o fac sa se simta prost alegand pe o alta colega de-a dumneaei si am intrat cu ea.

Pret:100 ron pe o singura finalizare,200 ron ora cu doua finalizari.

Eu am platit doar 100 ron pt o singura finalizare,deoarece imi facuse cu ochiul o alta colega de-a caprioarei si aveam de gand sa o testez si pe ea,dar pana am terminat eu,caprioara se ocupase,am avut ghinion,dar voi reveni cu prima ocazie sa-i fac o proba.Mi s-a parut interesanta.

 

Acum sa trec la subiect.Pretul l-am mentionat,pozele sunt reale,are cca1..75 inaltime,cred ca vre-o 45-47de kg,foarte,foarte slaba,pozele o avantajeaza mult,sani nr.1 cred,nu ma pricem la marimea exacta a sanilor,dar ai ei sunt micutzi,dar exista.par lung,blonda(vopsita),nu am simtit mirosuri neplacute asa cum s-a vorbit de colegii nostrii,e curata,parfumata discret,dar fara lipsa de implicare.

 

Dupa dusul de reinprospatare,a luat un prezervativ si mi l-a pus direct,fara sa ma intrebe dak prefer pro sau neprotejat.

Concluzia mea este ca oralul il practica doar PROTEJAT.deoarece pilozitatea mea si igiena era ok(tocmai iesisem de la dus).

Oral slab,fara incercari de DEP,fara atentie catre zone adiacente,mecanic,se ajuta de mana si in gurita o lua doar cativa cm.Nota 6(cu indulgenta)

Normalul cu o 'mana' de gel la pasa,sta ca o scandura,nu geme,nu schiteaza nimic,implicare zero.

Dupa nici 10 minute de sex normal,in pozitia 'mama iedului' termin in prezervativ,mi-l dau singur jos si ma sterg cu un servetel umed,dau o fuga la dus,ma imbrac si plec.

FK; NU

GFE. 5,5.

Anal. Nu

Daca la oral am fost indulgent si am dar nota 6,la normal voi da un 5.

Am remarcat-o pe colega ei,care avea o fata de copila,dragutza,corp mistho,pacat ca se ocupase.Mai bine lasam rusinea la o parte si o alegeam pe ea.

Am uitat sa dau o nota si pentru locatia caprioarelor.Nota 9(dadeam 10 dak era usor de gasit).

Voi incerca sa mai dau o fuga in aceasta seara,sper sa o gasesc la post pe colega Anei.

 

Va salut.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Este foate veche aceasta locatie.

Am fost la fata din treadul asta acum 3-4 ani (pozele sunt de mult timp pe AT - blonda) - Bruneta este aceeasi persoana dar cred ca sunt mai recente pozele.

Am observat ca este o "Companie de Facut Bani" Vila Aia - Per total am fost de 3 ori - de fiecare data pe la 3,4 dimineata dupa niste paranghelii.

Fetele nu au fost mereu aceleasi - se mai schimbau - in schimb blonda da.

 

Prestiile sunt mediocre, pe fuga fara GFE, oricum mult sub asteptarile voastre.

 

Nu recomand niciunui membru de pe forum locatia.

Notele sunt de prisos.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

@plosk, aveam pretentii de la tine, esti membru vechi , cu ceva reputatie, tu trebuie sa fi unul din cei care dau exemple de recenzii corect facute.

Mai detaliaza te rog si nu mi-o lua in nume de rau, dar incepatorii pot copia stilul in care ai scris tu mai sus si uite asa se duce naiba forumul, plus c-o sa se intrebe de ce ii banam :)

Multumesc anticipat de intelegere! Ai cateva zile la dispozitie pentru ca esti membru vechi si apreciem contributia ta de pana acum.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

OK,

 

Recenzie cu detalii si note nu mai pot sa fac avand in vedere ca am fost foarte demult.

Ideea este ca m-am simtit ca la un bordel ieftin .

 

M-au atras pozele cu fata blonda, ea raspunde la nr. din tread.

Experienta a fost f proasta- am fost poftit in camera de o tanti bruneta invitat sa o astept pe domnisoara blonda - a venit - a cerut banii 100/fin - a plecat din camera sa lase banii- a revenit .... oral fara OWO, fara CIM ,

Dupa oral un Normal peste mine , am finalizat si am si plecat.

 

Am mai ajuns la ele dupa , dar nu am mai fost cu blonda, ci cu altele care erau incepatoare si nu se regasesc pe aici si nu le-am vazut pe alte situri.

 

Eu sustin si cred ca nu se merita.

Link spre comentariu

Salut, anuntul:

 

FOTOMODEL, acum ai ocazia sa petreci clipe de neuitat alaturi de o domnisoara superba, eleganta, hai sa cunosti adevaratul amor plin de pasiune si extaz, poze reale, zona Tineretului, conditii lux, ac

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/fotomodel-acum-ai-ocazia-sa-petreci-clipe-de-neuitat-alaturi-de-o-domnisoara_5238156.html

pozele numai gasesc sa le adaug, dak ma ajuta cineva, ii sunt de mare folos.

 

- Numarul de telefon:0730.328.288

- Tarifare - l100/fin(asa am ramas eu)

- Locatia este un apartament intr-o casa sa zice, este exact ce se vede in poza cu pat rotund foarte dragut, chiar ok.(ca la bordel)

- Serviciile oral nep, fara finalizare orala, la un moment dat imi facea doar laba, ca obosise.

- Aspectul fizic ca aspect nota 10, metia 10 fara probleme, la fata e genul de fata asa rea, de ity vb asa in sictir.

- Detalii despre serviciile eu am ramas la o finalizare, ajung si imi zice am zis k facem totul protejat, ...imediat m-am speriat, i-am zis cum sa tot protejat k te-am intrebat ...si ea?..a ok atuncia..

- Programul de lucru am fost pe la 2 noapte....cred sunt non stop

 

Si sa va povestesc asa in mare parte...

eram acasa si ma plictiseam..si cum aveam in jur de 1 mil juma toti bani, am zis hai sa caut o caprioara...dau de dansa din zona..mi-au placut pozele,...si am zis hai sa ma aventurez..

am ramas la 100 fin ...fata nu a facut altceva decat sa imi faca laba...nimic special..

nu prea o recomand....10 pentru fizic si locatie...in rest...bani aruncati pe geam.

nu recomand, azi vreau sa dau o fuga deliei...

- Concluzia finala si daca o recomandati sau nu

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut,

 

Week-endul asta am avut o activitate intensa care trebuia sa culmineze duminica cu un show Maria+Elena, show nematerializat insa, o sa detaliez pe threadul lor. Simtind oarecare furnicaturi sambata seara dupa ceva iarba si niste alcool consumate pe la 12:00, am decis eu asa in deplinatatea facultatilor mentale pe la 5 dimineata ca n-ar strica un apertitiv. Avand in vedere penuria de escorte de la ora respectiva am decisi sa incerc cuibul de la Sincai

 

- Numarul de telefon : eu am sunat pe 0730994020 (mi-au explicat ca posesoarea nu e in locatie dar sunt altele); cea cu care m-am delectat are poze in anuntul cu numarul 0730328288.

 

- Tarifare - Eu am platit 100/fin. Zicea ea 200/h si daca vreau oral neprotejat 150/fin, nu m-a interesat.

 

- Locatia cuibul de la Sincai (aproape de statia de metrou Tineretului), "cotesti stanga, dreapta,stanga pe niste strazi si ai ajuns la vila". Mi-a placut patul cu sistemul audio incorporat, nice touch. :)

 

- Serviciile: normal, protejat. Zicea ea ca ar oferi si oral, dar eram cu pula deja sculata si nu mi-a mai trebuit.

 

- Aspectul fizic: satena/roscat slaba, bronzata frumos, fara tate. Buze, nu stiu daca erau botoxate sau doar se chinuia sa le tina cumva tuguiate.

 

- Detalii despre servicii:1 fin normal, protejat. Fata chiar se onduia interesant in pula, gemea frumos suficient de frumos incat sa nu imi pese ca e fals. Nu e ea cu fineturi de genul sa-ti puna prezervativul cu gura (veti intelege peste 2 posturi de ce mentionez asta, cand postez receniza la donshoara Xenia.. daaa am reusit in sfarsit sa ajung si la ea!!! \:d/)... NU m-am simtit catusi de putin grabit, dimpotriva. Trebuie mentionat insa ca vizita nu a depasit 15 min cu totul.

 

- Programul de lucru: din ce am vazut lucreaza cumva non-stop. Eu am vizitat-o pe la 5 dimineata - aparent ora favorit a lui asta micu.

 

- Notele: (tin sa mentionez ca mi se pare o practica de prost gust si total arbitrara, dar daca regulamentul o cere... Notele intra in atributia unor profesori/ experti intr-un anumit domeniu si bag mana in foc ca cel putin 80% dintr cei de aici nu ne incadram la aceasta titulatura cand vine vorba de sex. Mi se pare cumva ridicola existenta posibilitatatii ca un gras celulitic de peste 50 de ani, care nu poate sa faca 2 pasi fara sa gafaie sa noteze la sex o "bunaciune" cu six pack si super conditie fizica care se fute ca un porn-star. Ma voi conforma si voi incerca totusi sa fiu cat mai obiectiv in acordarea lor).

  • Locatie: 8 - Aici notez doar camera de lucru si in special patul care mi s-a partu foarte tare.Scad totusi pentru ca dupa am vazut-o reasezand prosopul pe care se petrecuse actiune pe pat pt a fi folosit de urmatorii participanti.
  • Aspect: 8(Corp 8 - slabuta, carne tare, frumos bronzata, fara tate; Fata 8 - se vedea ca nu mai e chiar la prima tinerete, tuguia buzele intr-un mod ciudat totusi avea aspectul de pitzi pe care il favorizez),
  • Prestatie: 8 ( aici din pacate nu pot nota decat normalul, nu am avut nevoie de oral. Fata n-a fost rea, dimportiva. Politicoasa, maleabila. S-a miscat frumos in pula, a gemut decent. Nu am schimbat pozitii sau ceva, nici nu am incercat, eu eram intr-o misiune clara. Get in, do your job, get the fuck out! :D O apcase joaca cu sfarcurile mele la un m-dat ceea ce m-a cam sacait si am atentionat-o, dar altfel nu a fost rau),

- Concluzia finala avand in vedere penuria grava de escorte de seara cuibul mi se pare o varianta mai mult decat viabila. Fetele arata bine, (am mai vazut cand am ajuns o colega ,dar am ales-o pe donshoara recenzata) iar prestatia domnisoarei mi s-a parut cel putin decenta. Este clar fast fuck, dar, zic eu, este McDonalds si nu vreo shaormerie cu carne expirata. Asadar, cand toate restaurantele gourmet sunt inchise, drive-through-ul de la Sincai e o varianta buna pt o imbucatura rapida. Eu personal o sa ma introc sa o vizitez si pe posesoarea numarului la care am sunat initial.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor. Este prima mea postare aici si rog ingaduinta daca gresesc cate ceva.

Vreau s va prezint o tipa la care am fost saptamana trecuta.

Am suant-o mi-a raspuns o voce calda ce mi-a dat detalii: 100ron o fin si 150 o ora, i-am spus ca ajung in 20 de min. Am sunat cand am ajuns in zona si m-a indrumat spre locatie. Mentionez ca a fost foarte rabdatoare cu mn pt ca am ajuns greu la locatie ratacindu-ma printre stradute ea indrumandu-ma prin telefon.. Locuieste in zona tineretului pe o straduta cu sens unic in spate la banca transilvaia, nu mai stiu cum se numea strada pt ca la cat m-am invartit pe acolo sa ajung si apoi sa ies nu mi-a mai ars de retinerea unui nume de strada.

In fine am ajuns in fata unei case, am intrat in curte si am mers 10 metrii unde ma asteptau 3 fete sumar imbracate, am intrat in casa m-am pus pe o canapea unde trebuia sa aleg, am mers cu fata ale caror poze le-am si atasat, ea fiind inala cam la 1.70 fara tocuri ceeia ce mi-a placut.Prea multe cuvinte nu am scos, eu fiind un foarte mare timid iar ea nu o mare vorbareata. Surpriza a fost ca la o fin era vorba de 100ron si ea mi-a cerut 150 daca vreau fara prezervativ, i-am dat 100 ca atata eram dispus sa ii ofer. Dusi nu am facut pt ca veneam de acasa..., m-am pus in pat ea a dat drumu la muzica si a inceput sa ma pupe pe gat si sa coboare incet incet pana la ala mic unde i-a pus prezervativ si a inceput actiunea. Avand probleme cu erectia in prezervativ mi la dat jos si a facut oralu fara circa 5 minute. Am finalizat in gura ei si pe fatza, ea fiind nemultumita de gestu meu. Am mers la baie m-am spalat si am plecat. Fata este frumoasa, atmosfera prietenoasa, locatia curata. la note nu pot spunde ce cat ca are un corp de 9 si a facut un oral de 8.

post-50028-0-76885100-1352214929_thumb.jpg

post-50028-0-71888700-1352214931_thumb.jpg

post-50028-0-49124800-1352214932_thumb.jpg

post-50028-0-38779600-1352214934_thumb.jpg

post-50028-0-15119600-1352214935_thumb.jpg

post-50028-0-93204500-1352214935_thumb.jpg

post-50028-0-74928400-1352214936_thumb.jpg

post-50028-0-43885800-1352214937_thumb.jpg

post-50028-0-13240800-1352214938_thumb.jpg

post-50028-0-82352200-1352214938_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Anuntul suna cam asa: NEW, new siliconata fotomodel de lux, acum ai ocazia sa petreci clipe de neuitat alaturi de o domnisoara superba, eleganta, hai sa cunosti adevaratul amor plin de pasiune si extaz, poze reale, zona Tineretului, 05 Nov 12:53

 

0730.328.288

Bucuresti

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat titulara threadului acum o luna.

 

Anuntul in AT : "NEW NEW SILICONATA, fotomodel de lux, acum ai ocazia sa petreci clipe de neuitat alaturi de o domnisoara superba, eleganta, hai sa cunosti adevaratul amor plin de pasiune si extaz, poze reale, zona TINERETULUI".

 

Nr telefon : 0730.328.288

 

Locatie : Vitejescu (Tineretului).

vreo

Pozele sunt reale, fata arata foarte bine.

Pret: 100 fin.

 

Servicii: OWO , COB , normal , FK

 

Am sunat pe numarul unei colege a ei la care vroiam sa merg defapt (0725.015.929) dar cand am ajuns acolo fata era ocupata si m-a rugat sa mai astept. Sala de asteptare este o incapera cu canapea , bar si televizor de la parterul casei. In sala mai era si matroana si inca un tip care s-a oferit sa ma serveasca cu suc.

Daca vreti discretie nu e recomandata locatia. Mai fusesem in locatie de alte 2 ori inainte (nu am facut recenzie) pentru alte 2 fete 0730.994.020 si 0726.416.425.

Stau vreo 5 minute dupa care o intreb pe matroana daca mai sunt totusi alte fete libere , asa ca se ofera sa mi le prezinte. Vin 3 fete : titulara threadului, bruneta la care am mai fost si inca o tipa mica blonda careia nu ii vad anuntul dar mi s-a parut cam uratica. Asa ca o aleg pe tipa siliconata si urcam catre dormitor.

 

Ajunsi in camera ii dau banii pentru o finalizare 100 lei , la care ea zice ca e defapt 150. II zic ca asa am stabilit cu cealata fata la telefon si de la matroana am inteles ca preturile sunt aceleasi. Sta ea putin pe ganduri si ma intreaba daca vreau oralul cu sau fara prezervativ , pentru ca fara este 150 ron, asa ca ii zic sa il faca cum vrea.

Intru repede la dus si cand ma intorc ea era deja dezbracata si intinsa pe pat. Ma intind si eu si incepe cu sarutari pe gat si coboara pana cand incepe un oral (exact acelasi stil il aveau si celelalte 2 tipe vizitate , deci probabil este un program prestabilit si antrenat...). Spre surprinderea mea oralul il face totusi neprotejat, care este destul de ok , peste medie din ce am vazut pana acum.

 

Trecem apoi la normal cu eu deasupra si schimbat in capra. Cand se apropie finalizarea o rog sa treaca din nou la oral unde ea imi spune ca pot finaliza pe corp dar nu pe fata si sa o anunt cand vine momentul. Mai da nitel din cap vreo 5 minute si finalizez ii finalizez pe burta.

 

Note :

Locatie 8-9 : E foarte curat , dar am punctat atat pentru ca nu ma deranjeaza ca este cuib (agitatie, lipsa discretie etc.)

Aspect - fata 9

- corp: 9 : Exact ca in poze.

Oral 7-8

Normal: 7-8

 

Concluzie : Ca si celelalte fete din cuib fetele arata foarte bine dar prestatia e mediocra (poate peste medie avand in vedere experienta penibila din ultima recenzie 0768945088).

Principalul avantaj si motivul pentru care am vizitat cuibul (si o sa-l mai vizitez sigur) este programul. Am fost intotdeuna dupa ora 23:00 cand oricum nu sunt prea mult oferte.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut!

 

Am fost si eu la aceasta domnisoara acum cateva saptamani iar fiind prima mea recenzie sper sa nu fiu judecat prea aspru.

 

Sunat pe la 18:00 vorbit prin delefon detalii: 100 ron finalizarea si programat pentru 19:00 spunandu-mi ca e libera.

Mai sun o data inainte sa plec de acasa imi confirma ora si incepe intr-un mod placut sa-mi spuna cum sa ajung si unde ar fi bine sa parchez ca sa nu am probleme

cu vecinii.

 

Adresa: intre blocuri pe Sincai pe o straduta intunecata

Fata este cea din poze iar patul acela alb cu boxe este din camera ostilitatilor de la parter (casa avand si etaj)

 

Sun la poarta imi deschide (am nimerit cam greu cum se deschide fiind intuneric) si merg pe o alee pana in usa unde ma astepta ea intr-o pereche de panaloni trei sferturi mulati si un tricou. Era singura nu am mai vazut pe absolut nimeni ma invita catre camera si ma intreaba daca vreau sa fac dus. Refuz politicos ca abia facusem acasa si stau si in apropiere ma intreaba daca stau un numar sau 2 zic ca unu imi zice sa ma dezbrac si sa o astept intins pe acelpat alb nu inainte sa dea drumul la muzica. Am asteptat vreo 10 minute asa timp in care vorbea la tel in afara camerei iar cand a venit dezbracata complet mi-a cerut sa-i dau cei 100 de ron. zis si facut incepe cu un oral cu prezervativ de vreo 3 minute extrem de slab abia daca simteam ceva, apoi continua cu sarutari pe gat piept si cu niste gemete cat de cat reale si apoi ma intreaba daca-mi convine mie deasupra ii zic ca nu o pun pe ea deasupra si dai vreo 10 minute (sanii fermi fundul super priveliste de apreciat plus un miros extrem de placut absolut peste tot).

 

O rog sa se intoarca capra sa ma desfat un pic cu privelistea asupra fundului ei moment in care a cam strambat din nas (nu stiu de ce) si o instiitez ca as dori sa finalizez in gura ei.

 

Aici incep problemele: pentru oral fara prez inca 50 ron, zic ok ca trebuia sa simt si un pic limbuta ei pe cocosel si cand sa termin sa o anunt ca nu face cim si sa-mi dau drumul pe corp. Am terminat pe burta ei si a venit cu niste servetele umude si s-a sters imediat. Ma intreaba daca vreau sa fac dus, zic ca nu, ca ma grabeam extrem de tare ma conduce catre poarta si imi spune sa mai revin oricand dorec.

 

Concluzii:

 

1. fata-super 9+

2. sani- ok 8+

3. fund criminal=10+

4. oral- foarte slab fara cim fara deep fara zone adiacente 5

5. normal-mecanic cu gemete cam din filme si larga in vagin 6

6. implicare-4

7. Halatul 150 de Ron

8.Timp total petrecut 20-25 de minute, senzatie de fast fuck pacat de corp si fata

 

Overall nu cred ca mai revin vreodata

 

Daca am uitat ceva imi cer scuze fiind prima mea recenzie,

  • Like 5
Link spre comentariu

Locatia : Locatia de la tineretului care a ajuns intro stare deplorabila . dezordine mizerie , cam dezastru . doar prosopul curat , nota 5

Modalitatea de contact : 0730328288

Detalii despre intalnire : Sunat , programat , ajuns la locatie , discutam detaliile , dus si trecem la actiune  cu un oral slab dupa care trecem la normal unde vrea doar  doggy style ca are silicoane si doar asa poate sa stea .. penibila faza oricum , terminat in pozitia asta , dus si GO!
 
Aspect : bruneata 1.70 , destul de draguta , silicoane , fata 8 , tate silicon fara nota pt ca nu le`am vazut ca le tinea ascunse in bustiera , cur 8.

Detalii despre servicii : oral ne , normal si cam atat .

Program : eu am vizitato pe la 9 seara

Tarif : 100 ron finalizarea , 200 1h

Note : oral ne 7 , normal 7 , gfe 1 .

Concluzia finala : Nu o sa mai revin


NU O RECOMAND

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

SILICONATA, Fotomodel de Lux, acum ai ocazia sa petreci clipe de neuitat alaturi de o domnisoara superba, eleganta, hai sa cunosti adevaratul amor plin de pasiune si extaz, Foto Reale, Zona TINERETULUI 08 Mar 23:27
0730.328.288 Bucuresti

 

Poze noi:

post-33068-0-72212800-1362789935_thumb.jpg

post-33068-0-32145600-1362789936_thumb.jpg

post-33068-0-94045700-1362789936_thumb.jpg

post-33068-0-81790000-1362789937_thumb.jpg

post-33068-0-73273300-1362789938_thumb.jpgpost-33068-0-30587500-1362789939_thumb.jpg

post-33068-0-85662700-1362789939_thumb.jpg

post-33068-0-46756300-1362789940_thumb.jpg

post-33068-0-14968200-1362789941_thumb.jpg

post-33068-0-81246000-1362789941_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

apare in videoclipul celor de la parazitii-toate-s la fel ...blonda siliconata cu un tatuaj pe omoplatul drept daca nu ma insel......frecventeaza destul de des hotelurile de lux din capitala....vazuta chiar de subsemnatul :)) asta daca nu confund...oricum in poze par a fi cel putin 2 fete diferite ...parerea mea...de pionier

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Am fost la Denisa , Tineretului e zona , prietenii mi-au recomandat-o am ajuns in locatie erau doar doua fete , Denisa siliconata am ales-o eu , pretul 150 per finalizare(oral,normal) , am intrebat de anal nu practica , pozele sunt reale , arata bine

I-am dat 150 de roni pentru o finalizare

 

Actiune

oral - 9(isi da silinta dar eu sunt mai greoi la faza cu finalizarea m-a facut natura mai rezistent)

normal - 9(ok din punctul meu de vedere , doar ca nu accepta penetrare rapida , zicea ca o durea cand maream turatia , ii place romantic , eu sunt mai nervos din fire si dotat binisor si am facut cateva reprize mai rough si se plangea)

Locatia - 9 spre 10 foarte curata baia si dormitoarele fain utilate , vila

Aspect - foarte bine arata gagica , sexy , atitutine foarte buna , comunicativa , silicoane , fund sexos , nu are celulita , nu are burtica , se intretine bine

 

Minusuri - cam mare traficul de amatori de sex rapid prin locatie

 

De recomandat chiar daca pretul e 300 de roni per ora merita toti banii mai ales ca prin Bucharest 99% din escorte sunt petarde cu igiena si infatisarea.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la cuibul din vitejescu. La vreo 5 domnisoare de acolo, printre care si domnisoara ANCA siliconata - fotomodel de lux cu pierce in buza. De doua ori chiar... O data anul trecut si ultima oara acum maxim 1 luna.

 

Locatia ok, anul trecut am intrat prin intrarea din capatul curtii si am urcat la etaj intr-o camera foarte curata, a doua oara am intrat prin stanga si in ultima camera cea cu patul mare rotund si alb cu boxe incorporate. In ambele dati fata a fost foarte foarte ok. Te lasa sa te joci cu pasarica ei, s-a implicat destul de mult in cazul meu, a pus pasiune la oral, titty-fuck, spit pe scarbavnicul madular. Confirm si eu faptul ca ii place mai pasional si ca rough fuck acuza dureri. Din cauza faptului si ca este destul de stramta pentru meseria pe care o practica de ceva vreme.

 

Trebuie totusi sa spun ca anul trecut am fost la ea cand eram destul de beat si am insistat sa frec scarbavnicul madular de pasarica ei, fara penetrare. La vreo 2 saptamani dupa treaba asta, am observat o scurgere inodora, alb-galbuie in chiloti. Am fost la un prieten medic care mi-a recomandat niste pastilute minunate de azitromicina care au rezolvat problema. Mentionez ca inainte de ea nu mai fusesem cam de 1 luna si jumatate la domnisoare de genul.  Nu vreau sa fiu rautacios si sa o acuz pe ea insa eu am atribuit experientei cu ei, neplacutul eveniment.

 

Anul asta cand am fost nu am mai avut contact madular pe pasa si totul a fost ok.

REVIEW-ul asta nu se vrea a fi negativ, ci doar relatez exact ce s-a intamplat.

 

ORAL - 8.5 neprotejat (50 lei in plus) cu finalizare pe sani

NORMAL - 8.5 stramta, buna, se implica

GFE - 7 nu e cea mai vorbareata si nu pare nici cea mai interesata insa cand vine vorba de actiune chiar s-a dedicat

ANAL - nu face 

 

OVERALL eu m-as mai duce si a 3-a oara :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

...am uitat sa mentionez halatul:

100 lei tot protejat, 150 lei oral neprotejat...

Scuza-ma, ori nu inteleg eu nimic despre halat, ori si acum cand ai postat erai beat! Scuze, sper ca nu sunt off topic! Si nu e specificat nici timpul!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...