Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu eram beat cand am postat recenzia. Ca sa clarific halatul:

 

La momentul respectiv practica urmatoarele preturi: 100 lei oral normal totul protejat/finalizare aprox 30 minute, 150 lei O nepr/N/ finalizare, 250 lei O nepr/N ora

 

In momentul asta nu mai practica tariful de 100 lei, ci doar pe cele de 150 si 250. Am fost recent in cuib si cu ea a mers un prieten, eu optand pentru colega ei Denisa.

 

In speranta ca postarea mea a fost edificatoare,

CIOCANE TARI sa aveti !

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

  Sambata seara pe 30.08.2013, m-am hotarat sa sun la numarul 0730328288 care corespunde anuntului http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/98299829siliconata-reala98299829-sexy-fotomodel-de-lux_6775164.html .  Vreau sa precizez inca de la inceput ca pozele sunt reale. Fata are un corp splendid. O sun, foarte amabila isi face recitalul la telefon si-mi spune locatia. Pe strada vitejescu in cartierul tineretului la o casa. Am ajuns in fata portii o sun din nou i-mi deschide poarta, imbracata in pantaloni si maieu alb cu un decolteu care lasa silicoanele sa se vada intr-un mod foarte apetisant. Ma invita intr-o camera undeva in partea stanga a curtii. Tocmai in capatul curtii este o casa mai mare cu mansarda. Ea insa ma invitat intr-o extensie a acelei vile. Decorul exact ca in poze, un pat rotund din piele alba cu un sistem audio incorporat in spatar. Ma lasa 2 minute in camera si se duce direct la dus. Dupa ce se intoarce ma intreaba daca vreau sa fac dus. Eu tocmai facusem dus inainte sa ajung la ea. Stau la 10 minute de mers pe jos. Dar ca sa nu ii las vreo suspiciune ii cer un prosop si ma duc in baie. Baia curata, cada mare pe colt, 2 geluri de dus, prosopul alb impecabil si frumos mirositor. 

 

  Ma intorc in camera ea ma astepta doar cu un prosop in jurul braului. Ma intreaba cat vreau sa raman si ii dau 100 de lei / un numar, uitandu-ma lung la sanii ei ca la un monument. I-mi spune sa ma dezbrac, eu dau hainele jos, mai putin chiloteii. Vreau sa o las pe ea sa descopere;). 

  Se urca pe pat langa mine da drumul la o muzica ambientala orientala, si i-mi trage in jos textila zambind. Fatza ei are niste trasaturi mai mature, dar stie sa se macheze, avea si gene false, manichiura... 

  Incepe sa ma sarute pe piept, pe coaste si coboara usor spre "portofel", eu in timpul asta cu mana pe sanii ei care aratau superb si se simt foarte bine la atingere. 

  O surpriza neplacuta am avut in momentul in care a trecut la oral si mi-a pus direct caciulita. Deci un mare minus din start. Miscarile erau bune, in sensul ca nu agata cu dintii absolut deloc, deep nu a incercat, punguta cu doi bani a pupato nitel... in acest timp eu ma jucam cu degetele la "poseta" ei sa vad daca are scurgeri. S-a mutat cu fundu putin mai incolo si nu am mai ajuns la poseta. "Hm! Oare a facut intentionat!?" ma gandeam eu..."sau s-a asezat ea mai confortabil..".

 

  Din proprie initiativa se aseaza capra. Eu purced, ca eram in forta dupa putin oral.  Priveliste frumoasa , fund frumos bronzat creol .Dat cateva palmute la el!  :))  Schimb pozitia. Ea pe spate, un picior pe umarul meu si unul in jurul braului. Privelistea parca mai superba. Nu-mi puteam deslipi privirea de la sanii ei perfecti in lumina aceea slabuta albastruie care era in camera. Din cand in cand ma mai opream din dat si mai luam la control silicoanele , mai sugeam un sfarc... dar ea la un moment dat i-mi zice ca o dor sanii si incearca sa-mi dea mana la o parte. Dar sa nu va ganditi acuma ca am fost eu brutal si ca am strans de baloanele ei ca animalu'. Omeneste  :)) ca tie si mila sa le deformezi, cat de perfecte sunt! Deci inca un minus. Am terminat in prezervativ , am facut dus, s-a oferit sa ma conduca , amabila ne-am luat ramas bun si am plecat. Pe drum spre casa ma gandeam " Pacat de ea si de corpul ei, daca ar fi mai nebunatica....".Mi-am zis ca nu o sa mai vin pe la ea.

 

  Dar stati sa vedeti. A doua zi , adica ieri, duminica 31 august, m-am hotarat sa ma mai duc o data dar cu gandul sa o conving sa-mi faca oral neprotejat si kiss. Zis si facut. Ma duc direct in fata portii fara sa ma programez dinainte.Cand ajung acolo aud niste tipete si niste injuraturi "Fa! te omor!". "Hopa! zic eu, cred ca are guvid!". O sun si ii spun razand " Buna! Uite ma gandeam sa vin la tine dar vad ca ai probleme, deci nu cred ca poti acuma!" EA:"Ce probleme?"EU:"Pai aud tipete , injuraturi"EA:" aaaa nu se aude de aici, de la vecinu, mereu se cearta!Vino ca iti deschid imediat" EU:"ok! deschide ca vin!"   . Amabila ca si data trecuta, ma intampina, cand ii vad iar corpul fantastic hormonii o iau razna. 

   De data asta trecem pe langa casa din stanga curtii si ma duce in vila din spate. Cand am trecut pe langa casa unde am fost cu o seara inainte am vazut o draperie care s-a tras repede inapoi cand am trecut pe lanaga, semn ca cineva a vrut sa vada cine sunt. Am trecut peste. Am intrat in vila, la parter inca doua turturele, una statea la birou la un PC si punea anunturi cred si alta statea pe o canapea. Amandoua brunete, nu aratau rau. Le-am salutat si am urcat la mansarda cu siliconata. Mansarda: foarte spatioasa , 2 fotolii din piele crem, o masuta , un dresing, un pat mare din piele crem cu o oglinda in spatar , un televizor , si o baie separata printr-un mic perete din caramizi de sticla de restul camerei. Mie unu mi-a placut mai mult mansarda. La dush lipsea stropitoarea, asa ca am fost nevoit sa ma spal doar cu furtunul. I-am propus sa-mi faca oral neprotejat si french kiss. A acceptat dar mi-a cerut inca 50 de lei in plus. I-am platit. Deci in total 150 de lei un numar cu oral neprotejat si FK.

  S-a dus a facut dus , eu ii admiram corpul superb sub caderea apei ca nu a mai inchis usa la baie si o vedeam stand intins in pat.  a venit langa mine i-am mangaiat sanii ne-am sarutat, nu m-am grabit deloc. De data asta era mai bine dispusa nu mi-a mai atras atentia asupra faptului ca o dor sanii. Doar mi-a zis sa nu-i strang buzele cu dintii ca are implanturi si acolo. Oralul neprotejat de nota 8 apoi s-a urcat pe mine. Miscari bune, cand obosea ea dadeam eu, dupa ce oboseam eu dadea ea si tot asa ne-am inteles de minune. Gemete de placere foarte placute din partea ei. Sa va spun daca erau reale sau jucate nu pot sa-mi dau seama. Apoi am schimbat la capra. Tot timpul asta ea a gemut. S-a miscat si ea nu m-a lasat doar pe mine. Am schimbat pe misionaru. Cea mai apetisanta panorama din pozitia asta. I-am dat turbo diesel nu m-am oprit o secunda pana mi-am dat drumu pe abdomenu ei langa pasarica.Ea a zambit si chiar m-a ajutat cand a vazut ca vreau sa-mi dau drmu pe ea scotandu-mi prezervativul si frecandu-mi "portofelu" pana sa golit.Tot timpul a gemut, intr-un mod foarte senzual, foarte placut. Probabil cu cat o vizitezi mai mult ea te fidelizeaza, si face mai multe. Per total a doua vizita a fost mult mai placuta decat prima. Mi-am luat ramas bun intr-un mod foarte palcut cu sarutari.

    

   Insa, cand am coborat din mansarda la parter am avut parte de o surpriza. Jos unde cand am intrat erau doua brunete frumusele la fata, m-am intalnit cu o doamna in varsta de vreo 50 de ani, supraponderala care statea in fata calculatorului,si mai erau 2 tigani corpolenti imbracati bine cu camasi albe, lanturi la gat, ceasuri. Ca erau protectorii lor, ca erau clienti nu mi-am dat seama. Am dat buna seara la doamna in varsta si mi-a raspuns "seara buna". Pe canapea erau asezati un tigan si cu o bruneta cu care ma intalnisme la intrare. Cand am iesit din casa a iesit si una din fete impreuna cu un tigan si au intrat in casa in care am fost eu prima seara cu siliconata. Ceea ce mi-a dat de gangit ca erau clienti. Da' cine stie.

 

 

Acum sa dau si note.

  Fizic: 9 (corp superb , bronzat, pozele sunt reale, fatza e putin imbatranita, dar aranjata)

  Atitudinte:  7 ( o medie dintre prima seara si a doua seara cand am fost la ea)

  BlowJob:    7 ( la fel am facut o medie)

  normal:          7 ( lucrurile s-au imbunatatit la a doa intalnire)

 

 

 

E prima mea recenzie pe forum asa ca indulgenta daca am greseli!  

 

Cred ca fata incepe sa-si fidelizeze clientii daca te duci de mai multe ori.

 

 

 

 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Fata cu nr. 0732858731 foloseste pozele de mai sus fara sa fie posesoarea lor. Stiu asta pentru ca am fost de curand si mi-a raspuns o bruneta foarte tupeista pe care  am vazut-o de foarte multe ori in AT unde avea poze in care nu isi cenzura/ascundea fata. Sper sa o gasesc si sa fac upload pozelor reale.

I-am spus si ei ca nu are nicio legatura cu fata din poze, dar a tinut sa se laude ca are silicoane si sa imi arate un tatuaj pe picior ca sa ma convinga ca nu e nici o greseala la mijloc.

Cu toate ca m-a mintit fara nicio jena am ramas pentru ca era aprox. ora 01:00AM.

 

Am optat pentru o finalizare la "oferta" de 100RON/15minute  :P    Pentru 200RON/ora a tinut sa precizeze ca nu se grabea si ca oferea si masaj, desi oferea tot o finalizare daca am retinut bine.

Era atat de grabita incat nici nu si-ar fi dat jos bluza si sutienul daca nu i-as fi spus. Poate ca vroia sa ascunda faptul ca m-am mintit cu privire la silicoane. 

Cand am  atentionat-o ca silicoanele lipsesc cu desavarsire mi-a raspuns ca si le-a scos. Deja eram obisnuit cu ideea ca orice spune e o minciuna asa ca nu prea m-a deranjat mai ales ca sanii ei naturali de marime medie erau mai mult decat OK. 

Si daca tot veni vorba de descrieri a modului in care arata pot sa spun ca avantajul ei este fundul foarte bine conturat. Nu ii lipseste celulita, dar per ansamblu este destul de ferm. Am uitat sa spun ca nici ea nu este vreun fotomodel cu dimensiuni 90-60-90.

Are o statura medie si este destul de bine invelita,  abdomenul fiind departe de a fi plat . Cred ca se duce si la solar, dar asta nu m-a face sa elimin posibilitatea de a avea si sange de tiganca si nu spun asta intr-un mod peiorativ.

 

Oralul l-a facut protejat (nici nu aveam inceredere altfel), iar la normal incepuse sa geama evident de fals doar dupa 2 secunde.

 

Note:

Amplasament- 9; Piata Alba Iulia.  Nu am vizitat baia pentru ca tocmai ce venisem de acasa.

Aspect escorta- 7,5

Igiena escorta - 7 - Sper sa fi facut dus inainte sa vin eu pentru ca fata de mine a sarit peste aceasta etapa. Nu avea o respiratie foarte proaspata, in rest nu am simtit alte mirosuri suspecte.

Oral: 7 

Normal:7

 

Eu nu o sa mai incerc a doua oara si cred ca acest numar de tel. trebuie trecut la  sectiunea "de evitat" avand in vedere faptul ca pozele sunt furate/imprumutate.

 

P.S.

In apartament mai era o tigancusa cred ca pana in 21-22 ani. Nu mi-a atras atentia.

 

Numai bine

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Fata cu nr. 0732858731 foloseste pozele de mai sus fara sa fie posesoarea lor. Stiu asta pentru ca am fost de curand si mi-a raspuns o bruneta foarte tupeista pe care  am vazut-o de foarte multe ori in AT unde avea poze in care nu isi cenzura/ascundea fata. Sper sa o gasesc si sa fac upload pozelor reale.

I-am spus si ei ca nu are nicio legatura cu fata din poze, dar a tinut sa se laude ca are silicoane si sa imi arate un tatuaj pe picior ca sa ma convinga ca nu e nici o greseala la mijloc.

Cu toate ca m-a mintit fara nicio jena am ramas pentru ca era aprox. ora 01:00AM.

 

Am optat pentru o finalizare la "oferta" de 100RON/15minute   :P    Pentru 200RON/ora a tinut sa precizeze ca nu se grabea si ca oferea si masaj, desi oferea tot o finalizare daca am retinut bine.

Era atat de grabita incat nici nu si-ar fi dat jos bluza si sutienul daca nu i-as fi spus. Poate ca vroia sa ascunda faptul ca m-am mintit cu privire la silicoane. 

Cand am  atentionat-o ca silicoanele lipsesc cu desavarsire mi-a raspuns ca si le-a scos. Deja eram obisnuit cu ideea ca orice spune e o minciuna asa ca nu prea m-a deranjat mai ales ca sanii ei naturali de marime medie erau mai mult decat OK. 

Si daca tot veni vorba de descrieri a modului in care arata pot sa spun ca avantajul ei este fundul foarte bine conturat. Nu ii lipseste celulita, dar per ansamblu este destul de ferm. Am uitat sa spun ca nici ea nu este vreun fotomodel cu dimensiuni 90-60-90.

Are o statura medie si este destul de bine invelita,  abdomenul fiind departe de a fi plat . Cred ca se duce si la solar, dar asta nu m-a face sa elimin posibilitatea de a avea si sange de tiganca si nu spun asta intr-un mod peiorativ.

 

Oralul l-a facut protejat (nici nu aveam inceredere altfel), iar la normal incepuse sa geama evident de fals doar dupa 2 secunde.

 

Note:

Amplasament- 9; Piata Alba Iulia.  Nu am vizitat baia pentru ca tocmai ce venisem de acasa.

Aspect escorta- 7,5

Igiena escorta - 7 - Sper sa fi facut dus inainte sa vin eu pentru ca fata de mine a sarit peste aceasta etapa. Nu avea o respiratie foarte proaspata, in rest nu am simtit alte mirosuri suspecte.

Oral: 7 

Normal:7

 

Eu nu o sa mai incerc a doua oara si cred ca acest numar de tel. trebuie trecut la  sectiunea "de evitat" avand in vedere faptul ca pozele sunt furate/imprumutate.

 

P.S.

In apartament mai era o tigancusa cred ca pana in 21-22 ani. Nu mi-a atras atentia.

 

Numai bine

 

ma autocorectez privind o greseala gramaticala de mai sus;

trebuia sa scriu "ma face" fara cratima.... 

Link spre comentariu

scz de off...dar nu vad unde as putea edita....

stiti ce mi se pare ciudat?? ca am sunat si la anuntul de 100 fin si la cel de 150...fetele aceiasi zona....daia spun ca e ciudat...poate activeaza ea...dar poate daca e ocupata...sa nu piarda cuibul banii....intra altcineva in actiune....

 

vroiam si eu sa merg...dar cred ca.mi vad de treaba!

va salut!!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

deci sa inteleg ca cea care activeaza pe nr 

 

0732858731

e falsa? adica nu-i anca...siliconata???

salutare,

 

eu cu siguranta nu m-am intalnit cu Anca siliconata dupa ce am sunat la nr 0732858731;

nu stiu sa spun daca acest nr e folosit de mai multe fete 

  • Like 1
Link spre comentariu

Sall a tous. Acu am venit de laAnca silicoane. Sunt superbe balonasele si cu niste sfarci erectile. Nu e frumoasa la fata dar e kiar placuta.usor prea tacuta pt gustu meu. Este situata in rond Alba Iulia langaBancpost. Sunt scurt ca tb sa vina Radaru. Maioutz strapuns de sfarcuri si chilotei. Carne f. Misto pe tanti. Vreo 27 30 de ani dar buna rau ca si rrup. Baie mare curata. Prosop curat uscat si mare. Papuci si gel dus cam trist. Inapoi in camera am gasit gagica goala pe pat, dar belea privelistea. Am dat dieect 100 lei pt 1 nr. An inceput cu pupaturi pe tate si gat si pe urma norm f. Bun.revin

Link spre comentariu

Salut din nou si rog un admin sa uneasca cele 2 posturi ale mele ca nu am gasit editul (my  mistake).

Desi nu e vreo frumusete mare este bunaaaa in draci de maciuci. am gasit-o la nr.

0732858731

are un trup de pitzi , silicoane marfa si mari, sfarcuri de rontait ca M&M pt copii, piele fina plimbata la solar si un corp zvelt si un cur tocmai bun. Rog nu trageti cu arcul sau nu aruncati cu pietre (vb strict dupa gustul lu Mandea.)

Pare in jur de 30 de ani, desi ea zice mai putin / ma indoiesc. 

Fratilor am ramas la revenirea in dormitor, cand a aparut RADARU si i-am dat cu log off la tel.

O gasesc pe mandra in mot de pat, goala , cum a facut-o mamica ei si cu tatele ale tronand ca un mega trofeu. O ridic din pat si incep sa o gust, detinea tanty un miros de parfum feminin foarte misto, dar discret, nu din ala de il  simte cerberu acasa si peste 72 de ore. Pupaturi pe tate, muscaturi din sfarcuri, dar usurel, ca si cum spargi fistic. O intorc cu spatele, muscaturi discrete de gat, urechi, asezonate cu mangaieli pe tatele ale marfa rau (repet SILICOANE, dar super pe gustul meu). Il inbraca fata pe mutulika la cerere si se apuca de un oral, destul de bun, dar eu concentrat pe tzatze si pasarica am lasat-o sa-si vada de treaba. Bai frate mi-a facut o pula de parca am intinerit vreo 15-18 ani. Al dracu sentiment. M-am apucat de treaba, cu Anca in caprita...si dai si dai si gemea discret, dar sigur cam fake, dar oricum s-a udat natural si intra al dracu de bine. Am intors-o pe spate si i-am pus cracii pe umeri sa intru frate cum nu se poate mai bine...si dai si dai, pana am mozolit balonul pe dinauntru. Am servit servetele umede. M-am dus un pic la igenizare la baie, o tigara dupa ce m-am impachetat si am multumit fetei pentru placerea oferita. Am stat cam 35 de min, dar cred ca ma intorc sa stau ceva mai mult, ca tare bine fu sau FUtare BINE!

Cu deosebita stima, va urez numai chinuri dastea de patii eu azi !

O saptamana excelenta si catargele stoarse de gagici de vis!      

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Anunt:

SILICONATA, reala 100%. Anca poze noi, buna rauu, slabuta, inalta, siliconata, dulce si finuta, eleganta, experta in arta amorului

, vino alaturi de mine, sa cunosti adevaratul amor plin de pasiune si extaz    100 ron

 

post-23590-0-96391500-1393422347_thumb.jpg

post-23590-0-29817500-1393422355_thumb.jpg

post-23590-0-49011900-1393422361_thumb.jpg

post-23590-0-51375800-1393422372_thumb.jpg

post-23590-0-92852200-1393422379_thumb.jpg

post-23590-0-64602200-1393422387_thumb.jpg

post-23590-0-89724300-1393422395_thumb.jpg

post-23590-0-42739200-1393422403_thumb.jpg

post-23590-0-77605300-1393422410_thumb.jpg

post-23590-0-07347500-1393422417_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutari stimabili confutadores!

Mister Sangre, jur ca m-am bucurat de domnisoara si este exact fata prezentata in pozele din postul anterior (only me). 

Mii de scuze ca am uitat de note 

Locatie misto, curata, cu prosop curat, papuci si gel de dush. - 8/9

Prezenta placuta, dar tacuta, pt gustul meu, dar ok, - 8

Fata dragutza de pitzi - cam 8

Corp exact pe gustul - 9,5 cu tzatze betonnnnnnn (silicoane)- 10

Oral pro, cerut de mine bun, dar nu excelent - 8

Normal foarte bun- 9, m-am simtit excelent

Anal nu am solicitat, dar curuletzul este incercat, cu sigurantza, dar nu stiu daca il pune la bataie.

O zi minunata si cu mult spor va doresc!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Fata cu nr. 0732858731 foloseste pozele de mai sus fara sa fie posesoarea lor. Stiu asta pentru ca am fost de curand si mi-a raspuns o bruneta foarte tupeista pe care  am vazut-o de foarte multe ori in AT unde avea poze in care nu isi cenzura/ascundea fata. Sper sa o gasesc si sa fac upload pozelor reale.

I-am spus si ei ca nu are nicio legatura cu fata din poze, dar a tinut sa se laude ca are silicoane si sa imi arate un tatuaj pe picior ca sa ma convinga ca nu e nici o greseala la mijloc.

Cu toate ca m-a mintit fara nicio jena am ramas pentru ca era aprox. ora 01:00AM.

 

Am optat pentru o finalizare la "oferta" de 100RON/15minute   :P    Pentru 200RON/ora a tinut sa precizeze ca nu se grabea si ca oferea si masaj, desi oferea tot o finalizare daca am retinut bine.

Era atat de grabita incat nici nu si-ar fi dat jos bluza si sutienul daca nu i-as fi spus. Poate ca vroia sa ascunda faptul ca m-am mintit cu privire la silicoane. 

Cand am  atentionat-o ca silicoanele lipsesc cu desavarsire mi-a raspuns ca si le-a scos. Deja eram obisnuit cu ideea ca orice spune e o minciuna asa ca nu prea m-a deranjat mai ales ca sanii ei naturali de marime medie erau mai mult decat OK. 

Si daca tot veni vorba de descrieri a modului in care arata pot sa spun ca avantajul ei este fundul foarte bine conturat. Nu ii lipseste celulita, dar per ansamblu este destul de ferm. Am uitat sa spun ca nici ea nu este vreun fotomodel cu dimensiuni 90-60-90.

Are o statura medie si este destul de bine invelita,  abdomenul fiind departe de a fi plat . Cred ca se duce si la solar, dar asta nu m-a face sa elimin posibilitatea de a avea si sange de tiganca si nu spun asta intr-un mod peiorativ.

 

Oralul l-a facut protejat (nici nu aveam inceredere altfel), iar la normal incepuse sa geama evident de fals doar dupa 2 secunde.

 

Note:

Amplasament- 9; Piata Alba Iulia.  Nu am vizitat baia pentru ca tocmai ce venisem de acasa.

Aspect escorta- 7,5

Igiena escorta - 7 - Sper sa fi facut dus inainte sa vin eu pentru ca fata de mine a sarit peste aceasta etapa. Nu avea o respiratie foarte proaspata, in rest nu am simtit alte mirosuri suspecte.

Oral: 7 

Normal:7

 

Eu nu o sa mai incerc a doua oara si cred ca acest numar de tel. trebuie trecut la  sectiunea "de evitat" avand in vedere faptul ca pozele sunt furate/imprumutate.

 

P.S.

In apartament mai era o tigancusa cred ca pana in 21-22 ani. Nu mi-a atras atentia.

 

Numai bine

Salutare, 

 

Uitandu-ma pe anuntul.ro am reusit sa dau de poze ale fetei cu care m-am intalnit eu acum cateva luni in urma.

Noul anunt este "FEMEIE adevarata cu forme de invidiat, senzuala, sanii nr. 4, fundulet bombat de brazilianca, 27 ani, sunt fata din poze garantat, ma recunosti dupa tatuaje, ofer sex oral, normal, si alte mici fantezii, Decebal" iar nr de telefon acum este 0732535954

 

Atasez pozele. 

post-33836-0-54476800-1401994857_thumb.jpg

post-33836-0-18393300-1401994858_thumb.jpg

post-33836-0-97500200-1401994858_thumb.jpg

post-33836-0-57866400-1401994859_thumb.jpg

post-33836-0-09283000-1401994860_thumb.jpg

post-33836-0-60246300-1401994860_thumb.jpg

post-33836-0-01312600-1401994861_thumb.jpg

post-33836-0-67496300-1401994861_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator elmaestro
Reputație: 0

Am fost acum aprox. 2 saptamani la Anca. Dupa cum bine stiti inainte a fost in cuibul din Vitejescu.

 

Am intrat, am schimbat cateva cuvinte, am inmanat banii pentru 1 finalizare. Ok la corp, silicoane ok, la fata un minus dar merge pentru 1 tavaleala.

 

S-a dus sa faca dus, a venit in 5 minute si s-a apucat de oral. Un minus a fost ca in 3 minute m-a intrebat daca nu vreau sa intru, urasc graba. Am intrat pe la spate, am schimbat 2 pozitii si dupa 10 minute am finalizat pe sani.

 

Intr-adevar, cum zicea cineva mai sus, un pic cam tacuta dar uneori mai bine asa decat o repezita care vorbeste fara rost.

 

Locatie: 8 (curata, nu ne-a deranjat nimeni, apt de 2 camere in rond la Alba Iulia)

Aspect: 8 (fata o da un pic in jos, la corp putem vorbi de un 9)

Oral: 6 (nimic spectaculos, nici atentie la zone adiacente, nici DT)

Normal: 8 (tot nimic spectaculos dar o ajuta corpul)

GFE: 7 (incearca sa fie politicoasa dar cam atat)

 

Halat: 100 finalizarea (200 e ora)

 

Concluzie: destul de banala experienta, poate merita de bifat dar nu de revenit.

Link spre comentariu
ANCA, siliconata, sunt reala, slabuta, inalta, dulce si finuta, eleganta, experta in arta amorului, vino alaturi de mine daca vrei sa cunosti adevaratul amor plin de pasiune si extaz, 15 Nov 01:59
 

Bucuresti

 

100L 

 

Am fost acum cateva saptamani pe la ea chiar daca auzisem si simteam ca nu e o companie tocmai placuta , dar am zis hai sa-mi fac damblaua cu siliconata asta ca-mi place mult cum arata. Locatia e pe Calea Calarasi vis-a-vis de Agip , mai are o colega , o stiam mai demult , apartament cu 2 camere dragut , destul de curat , Anca o tipa foarte curata , cremuita si parfumata , cam vulgara la fata , un zambet fortat , nu m-a deranjat stiu ca lucreaza demult si nu o face de placere. 

Dupa ce am revenit de la dus , anca ma astepta cumintica in pat , am perpelit-o putin , am supt-o de sfarcuri , am lins-o la pasa , reactioneaza mai misto decat am crezut , vazand-o asa rece ca fel de a fii , are o pizda tipla , foarte misto , o piele extrem de fina , am trecut in 69 , a facut un oral pe care nu-l mai tin minte , eram destul de agitat si nerabdator s-o penetrez , am intrat in ea usor in pozitia clasica si ne-am futut pana mi-am dat drumul in cauciuc. 

 

Daca as mai reveni cred ca ar decurge lucrurile poate si mai bine de atat , eu am ajuns cu asteptari minime la ea si am plecat super multumit la sfarsit.

Ca program lucreaza mai mult seara , noaptea , spre dimineata, gen 16.00 - 07.00.

 

Note: Oral 6.5 

          Normal 8.5

          Gfe 6.5 No fk.

           Igiena exemplara periculoasa pt barbatii insurati ca pleci si parfumat si cremuit, pana in zori persista.

           Aspect de la distanta are 10 , din pat 8.5 , carne putin cam moale , varsta isi spune cuvantul. 

 

Halat : 100 Lei grei/ fin / 30min fara sa simt graba.

 

post-16555-0-27326900-1416070093_thumb.jpg

post-16555-0-02217100-1416070098_thumb.jpg

post-16555-0-10839600-1416070103_thumb.jpg

post-16555-0-93564800-1416070107_thumb.jpg

post-16555-0-06785800-1416070115_thumb.jpg

post-16555-0-62658300-1416070145_thumb.jpg

  • Like 10
  • Minus 17
Link spre comentariu

Fraților, cumnaților, la toți lăudaților! Va saluta mosul!

Ieri am fost la tovarășă aici de fata :-) , iarăși. O sa ziceți: din nou? O sa răspund: mor după silicoasemmișto.

Cum zisa anterior stimabilul Sangre donshoara e de găsit vis a vis de Agip Muncii. 

Am ajuns la ea si sa fie al dracu de clock sau double clici, când o vad îmi creste soldatul ca la 19 ani,de parca ma doare fraților. Va jur ca nu e frumoasa, nu are cine știe ce sharm, dar sincer pe mine ma topește.

Am intrat in iatacul domnitei si m.am despopotzonat, am zbughit.o la dus, cu prosop scos din dulap,uscat, curat. Afăcut si ea repejor un dus si a revenit. I.am pus bănuții,100 lei, pe noptiera,fara sa ii ceara. 

Am trecut la mângâieri si pupaturi pe gat umeri si spate, am întors.o cu fata si am făcut pe sugarul nesătul. La cererea mea l.a îmbrăcat pe junior si am trecut la un unei craci f.f. mișto. Fraților s.a udat imediat, de nu mi.a venit sa cred. Am dat voinicește ca micul erou pana am căzut lat. AM fugit la dus si am plecat fericit.

Va doresc futaiuri de vis cu fete de vis !

  • Like 4
Link spre comentariu

Sorry varu Sangre, dar am uitat ca sunt si eu batran.


Am si eu procesorul-ul si RAM-ul invechite, nu detin tehnologii gen quadcore, octacore!!


Iertare, dar ma conformez.


 


Locatie f. misto, locuri parcare destule, doua camere, 2 gagici, dar pe colega nu am vazut-o / 9


Fata exact pe gustul meu, doar un pic mai in varsta decat e idealul meu, usor vulgara, machiata, parfumata, bruneta, extensii de par, silicoane BETON, si chiar daca altii spun ca e neatenta cu clientul, absenta, dezinteresata, cu mine a fost deschisa si comunicativa, vorbeam in timp ce am facut dus, am ras, am glumit. 


nu gen: "Du-te, acolo e dusul, ok,cum vrei, gata, te mai astept, papa"  


Baie misto cu 3 geluri, prosop curat si uscat


Cadana e curata, misto si sexy, pro "client" deci 8/9, 


Oral bun, destul de scurt, ca de abia asteptam sa o apuc de mijlocel si sa intru adanc in ea - 8.


Normal 9, ca 10 nu prea dau


 


Salutare a tous bajeti futaciosi!!!


Sa aveti parte de futaiuri de vis!


  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...