Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

MIHAELA, 22 ani, te astept pentru cel mai tare oral cu finalizare, 69, cunilingus, normal in diverse pozitii si alte fantezii, zona Drumul Taberei, discretie, intimitate si curatenie, 06 Nov 10:44

0763.242.455 80L




I visited this lady yesterday. The location is in Strada 1 May. It is in a 1 bedroom place, with clean bathroom. Towels are clean. The bed is a couch, but is still big and confortable (7/10).

The girl is a small lady of 22 years old, she is about 1m60 or smaller, with cute face (8/10), long black hair, and very small tits (overal 6/10).

I choose for 1 hour at 150 L.

I have to say she likes to pamper the client and tries to make it comfortable. She started with Oral Nep, but I did not feel it very well, she did it very softly (6/10) . We had sex in several positions and she was very cooperative on what positions I like (8/10). The second round she got really horny herself, her body temperature was very up:) She chosen herself a postion she liked and I finished a second time. Also the oral was better second time (7/10).

She loves soft touches over the body to receive and give.

Overal: I have to say the experience was quite good. She liked to be friendly and gf experience is high (8/10). I give her a nice 7/10 overal.

Recommandations: If you like smaller ladies and young looking!

-------


Am vizitat această doamnă ieri.Locul de amplasare este în Strada 1 mai. Este într-un loc dormitor 1, cu baie curata. Prosoapele sunt curate.Patul este o canapea, dar este încă mare și confortabil (7/10).

Fata este o doamnă mică de 22 de ani, ea este de aproximativ 1m60 sau mai mică, cu fața drăguț (8/10), păr lung negru, și sâni foarte mici (Overal 6/10).

Am ales timp de 1 oră la 150 L.

Trebuie să spun că îi place să răsfăța clientul și încearcă să-l facă confortabil. Ea a început cu Nep oral, dar eu nu l-am simt foarte bine, ea a făcut-o foarte încet (6/10). Am făcut sex în mai multe poziții, iar ea a fost foarte cooperant pe ce poziții îmi place (8/10).A doua rundă a ajuns foarte excitat ea, temperatura corpului ei a fost foarte sus Ea însăși ales-o Dvs. puteti interveni ea a plăcut și am terminat-o a doua oară. De asemenea, pe cale orală a fost mai bine a doua oară (7/10).

Ea iubește atinge moi pe corp pentru a primi și a da.

Overal: Trebuie să spun experienta a fost destul de bun. Îi plăcea să fie prietenos și experiența GF este ridicat (8/10). Am da-i un frumos 7/10 Overal.

Recomandari: Daca iti place doamnelor mai mici și tinere cautati!

post-42870-0-58502300-1352277320_thumb.jpg

post-42870-0-20061000-1352277329_thumb.jpg

post-42870-0-13157200-1352277337_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Enco dear, do not understand anything attached photos are stolen pictures do not specify anything about reality, are stolen anyway !

 

 

Draga Enco , nu mai inteleg nimic , pozele atasate sunt furate , nu specifici nimic de realitatea pozelor , oricum sunt furate !!!

 

 

http://www.plancul25.com/bon-petit-cul-25

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Am fost si eu pe la domnisoara acuma 2 zile.

Pozele nu sunt din locatie si nici nu ii apartin, dar sunt extrem de similare ca forma si par.

 

Oricum.

 

Am sunato cam cu o ora inainte sa confirm, si cand am ajuns in zona am asteptat cam 3-4 minute pana a raspunde.

Dupa ce am vorbit la telefon imi da locatia, 1 mai, apropiere Str. Sibiu, si am urcat.

Imi raspunde o domnisoara mai micuta 22-23 ani, frumoasa la fata (8/10), 1m60cm-1m62cm cu parul negru si lung, mai subtire decat cea din poza. (este mai pe genul meu asa ca dau 8/10 overall)

Este imbracata in sexy lingerie si imi spune preturile - 80 ron, 150 ron 1 hour, 2 fin, oral nep, normal prot,

Am avut ceva timp sa irosesc asa ca am stat 2 ore.

 

Locatie: Garsoniera curata, ingrijita, renovata, baie la fel. Am avut un prosopel mic, curat, pentru dupa dush si sapun. (9/10)

Substrag un punct pentru minus de perna, si lipsa unei perdele de dush, in rest a fost bine.

 

Dupa ce am iesit, a mers si ea si sa intors doar cu prosopelul. A inceput usor, cu buzele peste corp inainte de BJ si a executat chiar bine, grija la oo. (7/10 oral), am trecut si la pozitie dupa putin timp, ea on top, si am trecut in missonary dupa. (8/10 normal) parea putin mai rigida, daca s-ar misca putin mai mult asi fi dat o nota mai mare. Si asta a cam post prima partida.

 

Am stat la o tigara dupa, si tipa vorbeste bine, ma facut sa ma simnt binevenit si mai bine despre mine, (GFE 10/10) a stat in brate cat timp fumam si se alinta.

 

Partida 2, trecem la un al doilea oral, si chiar a prins curaj, sa miscat mult mai fluid, si cu putin ajutor cu ritmul ei prin mici impingeri cu mana, chiar a fost foarte bun, deepthroat incercat bine, si CIM la final. (10/10 oral)

 

Inca o tigara si din nou vine si se alinta, mai vorbit putin din trecut si despre alte vremuri. Imi face un masaj de relaxare, bine lucrat, chiar foarte bine venit dupa o zi lunga (7/10 massaj relaxare)

 

Partida 3 Incepem cu un oral, dupa cam 5 min schimbam si la pozitie, pe o parte, si dupa aia woman on top dar cu corpurile lipite. (Oral + Normal 9/10 total)

 

same routine before with massaje.

 

Partida 4 Incepem cu un oral din nou, si pe o durata mai lunga, iar 2 pozitii si se termina si asta, (8/10 Oral + Normal)

 

Uitunduma la ceas, trecusera putin peste 2 ore, asa ca ma gandeam sa plec. Foarte amiabila, domnisoara mia atras atentia doar dupa ce am terminat si nici nu a stat cu ochii pe ceas.

 

Total overall

9/10

A fost o experienta placuta, si cred ca fata este la inceput de drum, executa directii foarte bine si chiar m-am simtit mai bine cand am plecat.

 

V-oi reveni

  • Like 3
Link spre comentariu

Vizitat dameza vineri. Pozele cred ca sunt ale ei, parul pare mai des.Am stabilit detaliile, 150 lei/ora (cate finalizari sunt in stare).

 

Este o tipa miniona, frumusica, ten nici alb, nici creol, piele fina (nota 9).

Nu am dorit masaj, doar companie intima.

 

Locuinta este curata, cocheta. Baia micuta, dar aranjata frumos.

 

Primul act a fost destul de rapid, un oral executat DT ,eu in picioare, am finalizat in nici 2 minute in cateva jeturi pe fata ei si pe sanii rotunzi (am prevenit-o ca sunt "incarcat" si mi-a permis finalizare corporala sau faciala, desi nici orala nu era interzis).

 

Am facut dus, pe rand si am fumat o tigara. Pentru actul 2 am trecut la preludiu. Am inceput cu pozitia 69, "pasarica" s-a umezit natural, aspect frumos (epilat de cateva zile, dar mie asa imi place), fara mirosuri, timp in care ea a executat un oral DT. Tinea cateva secunde intreg falusul in guritza, apoi il elibera. Am intors-o pe spate, si am trecut eu deasupra, avand grija sa-i "alint" picioarele frumoase si sanii cu limba, cu atentie pe abdomenul plat. Prima pozitie normala, eu deasupra, "pasarica" stramta, micuta, apoi umeri-craci. Tipa gemea neregulat, scotea cateva sunete ascutite. Am intors-o "capra", iar dupa 10 minute am finalizat pe fundul ei rotund.

 

Mai aveam cam 20 minute, dupa dus. Am optat tot pentru un oral DT pentru actul 3, ea deasupra mea. M-am jucat cu falusul in guritza ei primitoare, am "batut-o" peste buze. Am trecut iar la futut, ea pozitia "capra" (aici "priza" este perfecta), dar simteam ca imi vine greu sa finalizez normal. Am trecut iar la oral, am finalizat spasmodic as spune in guritza ei. Nu am observat ce a facut cu "mormolocii", dar cred ca a inghitit, pentru ca portia a fost mica la al treilea act cu siguranta.

 

Am facut dus (a treia oara) si am plecat sfarsit dupa o experienta:

-oral : nota 10.

-normal: nota 9.

-aspect fizic: nota 9 (genul meu slim, adolescentin).

 

Am incheiat ora, 150 lei lasati dupa "afacere".

 

Voi reveni daca va mentine acelasi pret.

  • Like 3
Link spre comentariu

Incerc si eu o recenzie a domnisoarei.

Locatie asa cum s-a mai spus, undeva pe langa Mega Image-ul de pe strada 1Mai colt cu str. Sibiu. Programare fara mari probleme, a trebuit sa mai astept 2 minute ca sa se `elibereze` colega. Da, are o colega, pe care s-a sfiit sa mi-o prezinte.. pana la urma a spus ca se duce sa o cheme dar am intuit ca ii displace ideea si i-am zis ca nu e nevoie.. deci poate alt frate care mai trece pe acolo sa elucideze misterul.

Servicii oral nep. si normal prot, 80ron/ fin 150/h. Nu am incercat si nu am intrebat de CIM, dar nu cred ca e interzis.

Aspect, o fata de circa 20 de ani, mignona si oarecum subponderala. Simpatica la fata, sani nr 1,5. fund destul de ok. Deci pozele sunt intr-adevar false, dar nu foarte departe de realitate, este o idee mai slaba iar sanii, mai mici.

Locatie destul de ok, usor de gasit, destul de curat, baie curata, ceva dezordine, nota 8.

Oral, nota 8

Normal nota 7, e destul de rigida si lipsita de vlaga, dar se implica asa cum poate, mi-a spus ca e in domeniu de doar cateva luni, si tind sa o cred (nu reusea sa desfaca prezervativul).

Atitudine 8, e comunicativa si deschisa la sex, nu refuza pozitii, incearca sa fie pe placul tau, nu te grabeste, etc.

In concluzie e de recomandat, daca esti in zona si iti plac tipele slim si tinere, mai ales la acest pret.

Succesuri

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Un MARE caveat pentru cei care au fost sau vor sa mearga, azi am inceput sa am simptomele unei infectii gonococice. Durere la urinare si scurgeri alb-galbui.. acum plec spre medic..grijá.

lol chiar cand ma hotarasem sa sun si eu pe cineva din dr taberei ca se pare ca nu sunt prea multe sau inca nu am studiat eu ..presupun ca intra la riscuri asumate ce ai patit :( . In fine cu ocazia asta am spart si bariera primei postari . De fapt vroiam sa intreb daca lucreaza cumva si in weekend .

Ps . Bine v-am gasit :)

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ieri am vrut sa merg si eu la mihaela,sun, stabilim inanlirea,pe drum mai intru un pic pe forum sa vad daca a mai fost cineva pe la ea,cand vad problema colegului berger,o sun sa anulez intanlirea si ii spun ca s-ar parea ca are probleme, imi spune ca ea nu e mihaela ci colega ei,o cer pe mihaela imi spune ca nu e in locatie, o intreb ,atunci eu urma sa ma intanlesc cu tine nu cu ea,intre timp ea ii spunea problema unei alte persoane deci daca miha nu era ? In concluzie o serie de minciuni ,poze false , de ce sa merg ? Eu unul am renuntat la idee.

  • Like 1
Link spre comentariu

120 de lei consultatia , vreo 50 antibioticele, 10 zile de repaos sexual, + peste 30 de zile un set complet de analize de sange pentru a fi sigur ca nu am si altceva, great fun.

E adevarat ca e un risc asumat, dar nu credeam ca poate fi atat de inconstienta incat sa lucreze cand stia ca e bolnava.

Link spre comentariu

BRUNETA, 20 ani, miniona, frumusica foc, noua in domeniu, te astept la mine pentru clipe de pasiune si fantezie, discretie, curatenie, zona Drumul Taberei, 24 Nov 15:44

0765982929 Bucuresti Pret: 80L

 

Ia uitati ce am gasit eu , e cald anuntu si pozele sunt altele , 2 fete la intersectia 1 mai cu Sibiu , ele or fii ?

post-16555-0-01096300-1353765381_thumb.jpg

post-16555-0-86122800-1353765386_thumb.jpg

post-16555-0-31904500-1353765392_thumb.jpg

post-16555-0-36924700-1353765397_thumb.jpg

post-16555-0-56405000-1353765404_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator crlstl
Reputație: 0

@Enco, our mate berger, said that after he visited mihaela,medical problems appeared, like gonorrhea simptoms. Did you experienced any kind of pain while pissing, or strange leakings?

Something is weird...berger didn't show us any evidence,after he had his medical exam...

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ca lumea ! sunt mai nou pe aici si ma orientam dupa o locatie mai accesibila (zona aproape de Crangasi) si o pussy mai frageda,dar vad ca trebuie ceva experienta in domeniu pentru a avea o siguranta relativa fata de antibiotice.

Bine ca am citit pana la sfarsit topicul ca era sa o musc :))

Inspiratie maxima si risc minim!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare din nou, am fost si eu la domnisoara

 

Observatii: Foarte curat in garsoniera(atat in camera cat si in baie), ea e dragutza, atenta la client, vrea sa te faca sa te simti bine

Pret 80 - 1 nr 150 o ora

Este foarte mica de inaltime posibil 1.45 :)

La fata arata bine, la corp bine sani frumosi pussy frumoasa si curata, fund cam mic dupa gustul meu, nu are burta, colaci etc deci ii dau un 8

Atitudine 8(un minus ca nu prea traieste actul si plusuri: e salbatica cand vine ea deasupra stie sa te faca,oral de vis)

E corecta - nu te grabeste decat cand ti-a expirat timpul.

De revenit.

 

Asteptam o recenzie ca la carte...

 

A.

  • Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Da,nu aveam mult timp si am vrut totusi sa scriu ceva iar acum recenzia ca la carte cum v-am obisnuit:

 

Telefon: voce placuta de fetita dragutza cu entuziasm.

Fiind foarte aproape am ajuns repede ... m-au izbit curatenia si ordinea locul: o camera doar dar maricica o bucatarie mica si o baie mica totul ranjat cu bun gust.Confirm ca este fata din poze.

Alt lucru care mi-a sarit in ochi a fost statura ei  foarte mica de inaltime cred 1.45-1.5 m.Am inceput sa ii povestesc treaba cu continenta si apoi faptul ca eu nu pot fi taxat la numar pt ca nu exista numere si mi-a spus tarifele ei jumatate de ora 80 Ron si o ora 150 Ron.

Aspectul ei este placut si este dragutza la fata nu exagerat dar dupa parerea mea peste medie.Punctul ei forte sanii mari pt dimensiunile ei tari si foarte frumosi,abdomen frumos cum rar vezi la escorte fund foarte mic nu prea placut pe gustul meu.Curata fara nici un alt miros decat de proaspat(are gel de dus sapunuri parfumate)

Atitudinea ei a fost client oriented sa te simti bine ... totusi nu era intr-o forma prea buna asa am simtit-o.

Desfasurarea ostilitatilor ... m-a luat direct chestie care noua baietilor ne place :) oral face f bine adica f sexos asa te poate termina repede eu a trebuit sa fiu extravigilent.

la normal m-a lasat sa o aranjez cum imi place mie, ea fiind f tare cand e deasupra are niste miscari ... te rupe.Si acolo te poate termina repede daca vrea sau nu esti atent.

Are un incalzitor electric in miljlocul camerei e foarte placut si cald in camera.Miroase frumos.

E corecta cu timpul ... nu te grabeste.

Pussy e frageda roz si frumoasa iti face pofta de bucurii trupesti.

De remarcat ca aveam o durere de masea(o nevralgie) si dupa ce am petrecut jumate de ora cu ea a disparut complet ... :)

 

Notele:

 

Fata:

Fatza:7

Corp:7(aici mi-a scazut nota fundul care mie nu-mi place si faptul ca e prea mica de inaltime totusi daca vreti sa faceti un 69 se poate :) )

Locatie: 10 curat,totul ordonat,frumos,loc de parcare,fara indivizi dubiosi,fara alti oameni in casa(posibil doar la bucatarie pt ca nu am intrat)

Oral: 9(oralul a fost protejat)

Normal:8(si normalul evident :) )

  • Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...