Sari la conținut

bruneta visurilor tale 0769878465


Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1176642/brunetha_viselor_tale_/

nu sunt un povestitor prea bun prin urmare o sa ma rezumez doar la "statistici" si dotari

atelier : apartament vechi , mobila veche , in zona liceului international ( tomis ), relativ ok ( cu indulgenta )

echipament :

-una bucata bruneta, in jur de 1.60 m, maxim 21 de ani , necesita intretinere , sociabila ,simpatica, doar cu halat, vacuum fara maini ( nu sa atins de zonele adiacente ) ,deep throat, deschisa la propuneri , diametru conexiune marit ( nu am incercat dar daca imi dadeam silinta pun pariu ca avea ecou ) , prezinta regulamentul si normele de protectie a muncii din start

per total nota 7 ( dupa 100 de jb si 2 beri ) , pare a fi tipa ce sta capra din poze.

- una bucata blonda ...... ce sa zic .... daca stateam o saptamana pe pastile prafuri si alcool si tot aratam mai bine ca ea

costuri : 150 ron ora oral/ normal , 200 in deplasare plus benzina

notele juriului :

locatie : 6

oral : 7

normal :5 ( mecanic , sta ca vaca )

caroserie : 7-8 ,

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Soapte fierbinti, atingeri provocatoare, mangaieri incitante in compania celei mai focoase si irezistibile brunete, totul intr-o atmsofera unica de vis! rasfatate asa cum ti-ai dori cu o bruneta apetisanta!!!

post-2-0-08100600-1352343100_thumb.jpg

post-2-0-33363500-1352343114_thumb.jpg

  • Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Unu la mana, felicitari celor care au initiat acest site/forum si celor care-l tin in viata. Ma bucur ca v-am gasit, sper sa pot contribui si eu din cand in cand cu cate-o informatie. Asta, o data.

 

Acuma in alta ordine de idei, aflandu-ma temporar pe litoral (chiar daca in extrasezon), am apelat si eu acum cateva zile numarul de telefon din titlu. Imi permit sa contribui cu o recenzie.

 

Asadar, locatia - asa cum spune colegul care a deschis topic-ul, undeva in spate la acel liceu international. Apartament vechi, sa zicem acceptabil, cu 2 camere (in cealalta camera dormea colega ei). Zona linistita, locuri de parcare OK. Nota 6-7 pt camera (baia n-am vizitat-o).

 

Domnisoara - simpatica. Corpul seamana foarte bine cu pozele (desi nu sunt sigur ca-s ale ei). Frumusica la fata. S-a recomandat Roxi si spunea ca are 20 de ani; cam asa si arata, chiar mai tinerica putin. Nota 9.

 

Pret 80 lei / finalizare sau 150 lei / h. Oral+normal protejate ambele, anal n-am intrebat.

 

Oral: Rugata frumos si politicos, a acceptat si ne-protejat, cerandu-mi doar sa nu termin in gura - de acord. Pentru gustul meu, prea "frenetic" si rapid. Strict din cauza asta, o nota 7 de la mine - dar, cei care prefera un oral "nesatul" i-ar da mai mult. De calitate, cu mult deepthroat.

 

Normal - fata se comporta "natural" sa zic asa, fara pasiune dar si fara ifose sau gesturi teatrale. Chestie de gust: in ce ma priveste, decat o serie de orgasme mimate cu urlete fortate si false, prefer o respiratie sacadata si niste icnete inabusite, dar sincere, de efort - asadar, mie mi-a placut. Foarte activa cand sta deasupra, se agita foarte mult, ca atare sanii, desi mici spre potriviti, ii joaca obraznic - excitanta priveliste, recunosc. In timp ce se infige frenetic si vitejeste in fericitul tau organ, te priveste prelung si fara retineri direct in ochi, ceea ce e alta chestie misto in opinia mea. N-am incercat FK dar n-o deranjeaza saruturi pe piept, gat, supt de sfarcuri etc.

 

Primeste totusi o penalizare pentru ca tot tragea cu ochiul la o telenovela de la TV. In conditii normale poate m-ar fi deranjat mai tare, dar prea eram sub presiune de multa vreme, asa ca eram deja prea infierbantat ca sa ma mai ofusc.

 

La o intrebare pusa printre gafaituri, despre finalizare, a zis ca doar inauntru, in prezervativ. Sunt 99% convins ca, daca insistam politicos, ar fi fost de acord si cu altceva (cum s-a intamplat si cu oralul neprotejat), dar am lasat-o asa, drept care i-am acceptat propunerea ei de doggy-style si am trecut la treaba din spate, eu in picioare, ea in genunchi pe marginea patului. Needless to say, cateva minute mai tarziu am umplut cu simt de raspundere prezervativul, de mi-era teama sa nu se sparga (deh, eram statut de-o vreme buna...). Prezervativ pe care a insistat sa mi-l dea jos ea, cu miscari blande. Un plus pentru asta.

Un 8 pentru normal. Sa zicem 8,5 daca trecem cu vederea faza cu TV-ul.

 

Ne-am tras sufletul la o tigara, apoi ne-am salutat si m-am dus. Per ansamblu mi-a lasat o impresie placuta. Daca as avea alte optiuni, data viitoare as incerca si altceva de curiozitate, dar, daca ar fi cazul, n-as ezita nici sa revin.

Sper sa va fie de folos.

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Soapte fierbinti, atingeri provocatoare, mangaieri incitante in compania celei mai focoase si irezistibile brunete, totul intr-o atmsofera unica de vis! rasfatate asa cum ti-ai dori cu o bruneta apetisanta!!!

buna scumpule te.rog sa.ma.contactezi pe wapp vreau sa te rog si eu ceva.mulțumesc mult ❣❣❣
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...