condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 6, 2017 Cred ca este mai mult decat evident! Recunosc, am pus botul la multe prostii, am jignit pe multi, imi cer iertare celor pe care i-am jignit fara motiv! Daca vaface bine asta, va enumar, in pana mea, ori suntem barbati, ori zdrente! Trole, cbiar im pare rau, mai putin baiatul ala subjugat de fata😇, chiar imi pare rau, am fost face to face si ....! Picoane, fata de tine nu mai este nevoie sa imi cer scuze, am facut-o deja, rafa - in pana mea, pe vremuri ne auzeam, acum chiar am dubii cine sa isi ceara scuze, o sa o fac eu, nu imi este rusine sa recunosc cand gresesc, accept insa si scuze la greseala reciproca!, 2x2 a fost si este prietenul tuturor, asa incomod, altfel nu ar fii prieten, tin la el asa nebun cum l-am acceptat si cum m-a acceptat, imi aduc aminte cu placere de intalnirile pe care le aveam fara a ne reprosa nimic, eram prieteni si atat! Am cunoscut multi colegi, in Constanta ii adunam de prin drum sa mergem la o cafea cu fetele. Ce iesea dupa aceea! Sa spuna fetele, baietii, era ok, era toata lumea ok, unul cu gura mai mare, unul mai timid dar ... isi facea de cap! Ati pierdut spiritul acestui forum, pacat! Bididii nu cunosc faptul ca inainte, te certai aiurea, beai o bere, futeai ceva si eram ok! Acum ... pana mea, nu mai poti avea incredere in cel mai bun prieten si ala are o clona!Ideea este alta, recunosc ca am gresit fata de anumite persoane, imi cer scuze, recunosc ca sun sensibil la prostia unor idioti si nu imi cer scuze daca ii fut in gura, sper insa sa apuc vremea sa imi mai trimita un moderator pm, sa imi spuna, "bai nene, o zici bine dar vezi ca este prea bine si te banam" ! Doamne ajuta, la cat de multi mitomani sunt aici, este de folos! Motane, ai dus treaba asta la extrem, te rog io''da-te-n pula noastra!2x2: peseu pentru tineTe rog eu, sunt alaturi de tine, sunt nebun aidoma ca si tine, ca multi altii de aici dealtfel, te respect si respect pe oricine face acelasi lucru ca si tine. Daca te aliezi cu idioti, am sa iti respect decizia, nu am sa ripostezi, este decizia ta si o voi respecta. Nu am sa o aprob si nu am sa ma tiganesc cu tine, pentru mine tu nu vei fii niciodata kiki77 si gasca lui! 15 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 6, 2017 Laic și...de la capăt Bă, lăsați dreaq certurile virtuale...haideți la un cico, nu suntem p-aceiasi lungime de undă, măcar ne toporizăm laiv, fără emoticoane și fără greșeli gramaticale Peseu: io viu cu Marean 4 4
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 6, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Iunie 6, 2017 Cred ca este mai mult decat evident! Recunosc, am pus botul la multe prostii, am jignit pe multi, imi cer iertare celor pe care i-am jignit fara motiv! Daca vaface bine asta, va enumar, in pana mea, ori suntem barbati, ori zdrente! Trole, cbiar im pare rau, mai putin baiatul ala subjugat de fata, chiar imi pare rau, am fost face to face si ....! Picoane, fata de tine nu mai este nevoie sa imi cer scuze, am facut-o deja, rafa - in pana mea, pe vremuri ne auzeam, acum chiar am dubii cine sa isi ceara scuze, o sa o fac eu, nu imi este rusine sa recunosc cand gresesc, accept insa si scuze la greseala reciproca!, 2x2 a fost si este prietenul tuturor, asa incomod, altfel nu ar fii prieten, tin la el asa nebun cum l-am acceptat si cum m-a acceptat, imi aduc aminte cu placere de intalnirile pe care le aveam fara a ne reprosa nimic, eram prieteni si atat! Am cunoscut multi colegi, in Constanta ii adunam de prin drum sa mergem la o cafea cu fetele. Ce iesea dupa aceea! Sa spuna fetele, baietii, era ok, era toata lumea ok, unul cu gura mai mare, unul mai timid dar ... isi facea de cap! Ati pierdut spiritul acestui forum, pacat! Bididii nu cunosc faptul ca inainte, te certai aiurea, beai o bere, futeai ceva si eram ok! Acum ... pana mea, nu mai poti avea incredere in cel mai bun prieten si ala are o clona!Ideea este alta, recunosc ca am gresit fata de anumite persoane, imi cer scuze, recunosc ca sun sensibil la prostia unor idioti si nu imi cer scuze daca ii fut in gura, sper insa sa apuc vremea sa imi mai trimita un moderator pm, sa imi spuna, "bai nene, o zici bine dar vezi ca este prea bine si te banam" ! Doamne ajuta, la cat de multi mitomani sunt aici, este de folos! Motane, ai dus treaba asta la extrem, te rog io''da-te-n pula noastra!2x2: peseu pentru tineTe rog eu, sunt alaturi de tine, sunt nebun aidoma ca si tine, ca multi altii de aici dealtfel, te respect si respect pe oricine face acelasi lucru ca si tine. Daca te aliezi cu idioti, am sa iti respect decizia, nu am sa ripostezi, este decizia ta si o voi respecta. Nu am sa o aprob si nu am sa ma tiganesc cu tine, pentru mine tu nu vei fii niciodata kiki77 si gasca lui!pisamas in prenadezu tau de aurolac diliu care candeste smegmos 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 6, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 6, 2017 Ci ne stie? 1 2
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 6, 2017 pisamas in prenadezu tau de aurolac diliu care candeste smegmosPot eu sa te contrazic!? Nuuuu 13 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 "FERICITI FACATORII DE PACE, CA ACEIA FIII LUI DUMNEZEU SE VOR CHEMA." http://i.imgur.com/jQaN6gY.gif 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 6, 2017 "FERICITI FACATORII DE PACE, CA ACEIA FIII LUI DUMNEZEU SE VOR CHEMA." http://i.imgur.com/jQaN6gY.gifEsti raspopit cumva!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Esti raspopit cumva! Nope.Se stie cine am fost,am spus pe topicul de vraji,cand m-a intrebat Colorado. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Fraeru' ăsta nebun iar cerșește scuze virtuale și apoi înjură de mame dacă râde unul că e prost? )) 2 18
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 6, 2017 Arata unde imi ce scuze fata de boi ca tine, dupa aceea unde injur de mama!
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 6, 2017 Nope.Se stie cine am fost,am spus pe topicul de vraji,cand m-a intrebat Colorado.Iarta-ma, nu am facut o pasiune din a urmarii userii, asa ca nu stiu cine esti. Tu stii cine sunt, nu mi-a fost rusine sa ma ascund, asa ca este de bun simt sa te prezinti. Nu de alta, nu imi doresc sa te confund cu cineva care nu esti!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Iarta-ma, nu am facut o pasiune di a urmarii userii, asa ca nu stiu cine esti. Tu stii cine sunt, nu mi-a fost rusine sa ma ascund, asa ca este de bun simt sa te prezinti. Nu de alta, nu imi doresc sa te confund cu cineva care nu esti! Goenitz de mult de tot,n-am apucat 10 postari ca mi-a tras-o Cautatorul la gioale.Orochi-Orochi.N-am mai intrat pe el de in an,l-am retras.Have a new vessel ^^ 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Ah,J-lo și-a dat seama imediat,ca tot gifuri SPN băgam
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 6, 2017 Goenitz de mult de tot,n-am apucat 10 postari ca mi-a tras-o Cautatorul la gioale.Orochi-Orochi.N-am mai intrat pe el de in an,l-am retras.Have a new vessel ^^Sincer, nu imi aduc aminte sa ne fi cunoscut, macar online! Chiar crezi ca am fusta? Este posibil sa am kilt, nemurile mele isi pierd urma in negura vremurilor. Te asigur isa ca sub "fusta"'de scotian, se ascund niste coaie care i-au stat in gat lui kiki77. Nu am nimic cu tine si sper sa terminam tampenia asta!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Sincer, nu imi aduc aminte sa ne fi cunoscut, macar online! Chiar crezi ca am fusta? Este posibil sa am kilt, nemurile mele isi pierd urma in negura vremurilor. Te asigur isa ca sub "fusta"'de scotian, se ascund niste coaie care i-au stat in gat lui kiki77. Nu am nimic cu tine si sper sa terminam tampenia asta! Ti-am explicat.O sa o mai fac inca o data. Nu ma priveste pe mine ce conflicte sunt pe aici.Nu e deloc treaba mea ce si cum au fost unii sau altii.Eu sunt prietenos cu toata lumea,colegi de clasa,sa zic asa.Nu m-am apucat sa spun de cineva de aici ceva,sa atac sau orice altceva.Nu sunt interest deloc. Faptul ca acord puncte de reputatie unor postari,o fac doar pentru ca mi-au placut sau m-au amuzat,fara nicio legatura cu vreo cearta.Plus de asta,nu am dat jignirilor niciodata.Nu-mi place sa fiu inclus din oficiu,din burta,etc etc in vreo gasca,bisericuta etc,doar pe baza faptului ca acord reputatie anumitor useri,mai ales ca am o relatie normala cu ei.De fapt,consider ca am o relatie normala cu toata lumea de aici. Daca sunt membri care nu le place de moaca mea - sa fie sanatosi! Daddy-G 7
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 6, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Iunie 6, 2017 Sincer, nu imi aduc aminte sa ne fi cunoscut, macar online! Chiar crezi ca am fusta? Este posibil sa am kilt, nemurile mele isi pierd urma in negura vremurilor. Te asigur isa ca sub "fusta"'de scotian, se ascund niste coaie care i-au stat in gat lui kiki77. Nu am nimic cu tine si sper sa terminam tampenia asta!clistirigiule tembraci decat in celofane dela glina
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 6, 2017 Arata unde imi ce scuze fata de boi ca tine, dupa aceea unde injur de mama! Adica ce vrei sa zici , bobleca , ca azi nu m-ai injurat de cateva ori , eu niciodata , recapituleaza postarile de azi si sa incerci sa nu mai minti (macar atat) In rest nu ma doare nici in pula de tine , stai linistit , nu simt nevoia acestor "prietenii" , cel putin nu cu tine. Nici in vise nu as putea avea asemenea prieteni. Regrete ...nici atat ....ca doar stii de la ce a plecat acest razboi intre noi doi . In niciun caz din cauza mea Sa ai spor....la minciuni si vaicareli
rica raducanu Reputație: 19 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Giulesti Oras:Giulesti Postat Iunie 6, 2017 Adica ce vrei sa zici , bobleca , ca azi nu m-ai injurat de cateva ori , eu niciodata , recapituleaza postarile de azi si sa incerci sa nu mai minti (macar atat) In rest nu ma doare nici in pula de tine , stai linistit , nu simt nevoia acestor "prietenii" , cel putin nu cu tine. Nici in vise nu as putea avea asemenea prieteni. Regrete ...nici atat ....ca doar stii de la ce a plecat acest razboi intre noi doi . In niciun caz din cauza mea Sa ai spor....la minciuni si vaicareli ðŸ‘ðŸ‘👠1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 6, 2017 Mergi la Pipilică.Astăzi acordă ”consulații” gratuite.Cu stimă 1 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 6, 2017 Cand esti prost, nu am ce iti face! Constanta futeam, ne distram, ne suiam in masina oarecui, stiam sa ne distram! Voi stiti de astea!? Da bai muie , 2x2 are o dubota, sti ce I seamna sa stai cu coaiele la soare!? Ma indoiesc! Sictir javrelor!
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 6, 2017 Mergi la Pipilică.Astăzi acordă ”consulații” gratuite.Cu stimă ,agramatule, consultanta este una nu e! Bou tampit si agramat, da-te-n pula calului de handicapat agramat!
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 6, 2017 Adica ce vrei sa zici , bobleca , ca azi nu m-ai injurat de cateva ori , eu niciodata , recapituleaza postarile de azi si sa incerci sa nu mai minti (macar atat) In rest nu ma doare nici in pula de tine , stai linistit , nu simt nevoia acestor "prietenii" , cel putin nu cu tine. Nici in vise nu as putea avea asemenea prieteni. Regrete ...nici atat ....ca doar stii de la ce a plecat acest razboi intre noi doi . In niciun caz din cauza mea Sa ai spor....la minciuni si vaicareli Cata muie iti iei tu, nu isi ia nimeni analfabet prost si handicapat! 12 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Laic și...de la capăt Bă, lăsați dreaq certurile virtuale...haideți la un cico, nu suntem p-aceiasi lungime de undă, măcar ne toporizăm laiv, fără emoticoane și fără greșeli gramaticale Peseu: io viu cu Marean Si eu cu mitza 3
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 6, 2017 Daca sunt membri care nu le place de moaca mea - sa fie sanatosi! arata-mi si mie moaca ta sa dau like sau unlike
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 6, 2017 Recitește prima postare a topicului pentru care ai cerșit aprecieri virtuale.Și le-ai obținut din partea celor au crezut că te-ai schimbat. dar pe care i-ai înșelat.Din nou.Păcat.Pentru tine... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum