Sari la conținut

Ines 200/400 - NUFĂRUL PLAZZA- 0752 510 820


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 549
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator
Reputație: 0

Incepand de maine intram si impreuna (trio Ines + Ingrid) , veti beneficia de un show erotic !! excitant, cu miscari lascive si senzuale , mangaieri, atingeri (insa fara partea lesbi, exclus cunni) cei care au intrat cu noi doua stiu despre ce vorbim, cat despre cei ce vor sa incerce - nu vor regreta!

 

 

Oferim seriozitate , punctualitate si bineinteles igiena impecabila !

 

Mentionez si faptul ca programarile pentru acest trio se vor face cu 3-4 ore inainte, de astfel asteptam si confirmarea sesiunii cu 30 de minute inainte de momentul intalnirii.

 

Locatia noasta este de lux, cu toate dotarile necesare. Igienizarea voastra este permisa atat inainte, cat si dupa incheierea sesiunii, insa face parte din timpul vostru.

 

Pentru programari acceptam doar apel telefonic, la mine- sau la ea, in functie de care dintre noi va fi libera la momentul respectiv. Iar daca nu raspunde nici una dintre noi, lasati un sms cu cerinta voastra (specificati TRIO, de asemenea si in cat timp ne permieti sa va oferim un raspuns! )

 

Totul este protejat. Acceptam mici fantezii , oferim si dominare (eu doar SOFT - dominare verbala, rollenplay , Ingrid - soft / hard ) insa nu dam detalii decat telefonic ðŸ˜

 

Contact Ines : 0752 510 820

Contact Ingrid : 0720 368 267

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Profitand de intoarcerea lui Ines si Ingrid pe meleagurile noastre am zis sa le fac din nou o vizita . Sunat vorbit si programat fara probleme. De data asta m-am programat prima data la Ines urmand sa o vizitez si pe Ingrid zilele astea. Aceeasi locatie in Nufarul apartament luxos cu toate conditiile de care ai nevoie ca sa te simti bine in compania ei. Ines la fel de frumoasa aceeasi atitudine proclient zambareata la maxim. Imi era dor de privirea ei de ochii ei superbi si nu numai... Fizic neschimbata arata impecabil d.p.m.d.v. Ingrijita igiena maxima si dedicata in a te simti cat mai bine. A urmat o noua experienta alaturi de ea una REUSITA. Servicii ireprosabile si satisfactie garantata. Am stat doar un numar pt. care am achitat 200 ron. Eu personal sunt foarte multumit si sper sa reusesc sa o mai vizitez pt. ca merita. Calificativ maxim ii dau. Te pup INES.

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Saptama aceasta am reusit sa "o bifez " si eu pe Ines . Programat destul de usor prin PM. Respectat programarea la minut si din partea mea si din partea ei .... bravo....... :clapp

Locatie : Nufarul, ap foarte ok

Aspect : nota 11 . E gagica aia care o vezi in club si spui ca nu ai nici o sansa la ea ( tatuata, silicoane, slim, f frumoasa la fata , etc,etc )  . Ce mai e buna de luat de nevasta dar ai fi tot cu gandul sa nu ti-o futa altii .......  :))))))

Actiune : Ok , dar nimic spectaculos . A inceput cu un OP , destul de ok , dar destul de scurt . Apoi am facut vreo doua pozitii. Era fantastic sa o vezi cum se infinge in pula o asa gagica ...........  Rezistat destul de putin cam 10 min.... si finalizat in balonas.   Nota 8

GFE : cam slab, poate nu am fost pe aceiasi lungime de unda ..... nota 7 

De recomandat : clar da ! Merita sa ai o asa gagica bifata in palmaresul personal

Pret : 200 ron /nr. Raport pret calitate ok.

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ines, după Oradea unde? spune Bucuresti :)

imi pare rau, dar m-am invatat sa nu mai spun planurile dinainte, pentru ca nu se vor mai indeplini 😛 raspunsul meu este 3 de NU. 😀😗
  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

imi pare rau, dar m-am invatat sa nu mai spun planurile dinainte, pentru ca nu se vor mai indeplini raspunsul meu este 3 de NU.

Oh nu, a rămas de doar 10cm :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Creează nouă...