Sari la conținut

Elena blonda 0734898829


Postări Recomandate

Am sunat-o in urma cu cateva zile si mi-a zis ca are locatia intr-un bloc situat intre Zara si McDonald's. Cand am ajuns in zona indicata, mi-a spus sa astept sa coboare un client al colegei ei, dar am plecat, mi s-a parut aiurea sa urmaresc alti clienti. La telefon mi s-a parut amabila, poate ne spune cineva daca ramane la fel si dupa ce ii treci pragul.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare.

 

Am fost eu. Confirm ca sunt 3 fete în locație. Intra și 2 în același timp dacă clientul dorește. Locație : intrarea pe gang intre MC și cofetărie.

Sunt de treaba. Eu am ales-o pe cea din imagini. E foarte comunicativa. Pozele sunt mai vechi. Eu m-am simtit bine.

Nu sunt obișnuit sa dau note. Prețul puțin cam mare, însă. ...este ok ca și atitudine .

Link spre comentariu

Am fost la ea acum 2 săptămâni. Se implica. M-a așteptat cu ușa deschisă și ea fiind goală am intrat in camera m-am dezbrăcat da intr-adevăr mai are 2 colege poate una din ele este mai drăguța. Am venit doar pt o finalizare și mi-a părut rău ca as fi stat o ora. Fata se implica la oral np nota 9 ii place sa o sugă chiar a spus când vede pl i se face apa-n gura. La normal protejat se mișcă bine pe mine unul m-a terminat repede. Prima data s-a pus ea peste mine și a făcut optulețe apoi am vrut capra cum am început sa dau tare a început sa geamă și sa tipe nu știu dacă a mimat s-a văitat ca e prea. I-am cerut sa ma sărut am vrut sa-i simt pirce-ul. Per_total mi-a plăcut ! Bafta

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Sunt 3. E una rebeca mai buna..stramta si sani misto..doar ca sunt disperate dupa bani..te iau pe ceas si celelalte se tot plimba prin camera..ba suna una telefon, ba vorbesc intre ele..atmosfera e cam de kkt. In rest, pacat..pentru ca fata aia e chiar ok ca si design...dar ar trebui sa fie mai implicate pe treaba.

Link spre comentariu
Vizitator daniel031285
Reputație: 0

nu se implica frate niciuna . unpic sa zicem tipa aia de statura cu rebeca dar mai bine facuta . celelalte 2 blonda si rebeca aia deja dupa 2 min te roaga sa ti dai drumu .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...