Jump to content

Fetele noastre in Viena

Recommended Posts

• Oras:home
  • Oras:home
Posted

Cred ca 50% din curvele din Viena sunt romance. Iar pe doi si trei sunt unguroaicele si slovacele.

• Oras:Bucharest City
Posted

ce tarfe frate....de aia imi place mie pe aeroporturi vara si iarna ca toate romancele se intorc acasa:)))

Posted

si Anglia e plina de ele...si ele cica sunt la munca :))

• Oras:Viena
  • Oras:Viena
Posted

Am fost de curand  la sud de Viena , in Wiener Neustadt , la http://www.kingsclub.at/ , am dat de un cârd de gâște din Braila ,cateva au vechime deja acolo , Sonja , Andrea , Sofi,  la inceput au facut nazuri cu textele vechi de genul  "noi nu obisnuim sa mergem cu romani"  .. dar nah , 200 € de caciula  le-au facut sa uite de principile lor marețe ..Le este groaza de smecherasi romani , austriecii sint clienti mult mai buni , platesc fara comentarii , si de multe ori ajung in asa hal la bordel incat dau de pomana bani ca oricum nu li se scoala : pentru romancele noastre la o adica clienti perfecti . Eu personal , de acum incolo , numai la unguroaice mai merg .

• Like 2
  • Oras:wien
  • Oras:wien
Posted
La 12.06.2017 la 15:47, spartanul_last a spus:

Ia uitati un site unde gasiti fetele noastre la munc ain capitala Austriei.., al naibii austrieci ..ne-au "furat" tot !!!

http://www.studioloveplace.at/home.php

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Posted
La 28.11.2020 la 2:43, bormasina48 a spus:

e plina Viena de romance 

Toata lumea e plina de romani si romance, nu trebuie sa le injositi, chiar daca mai gresesc cu cate ceva🤨

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Posted

Am fost in Viena undeva prin districtul 15 si am nimerit in locația asta este un Club www.Studio47-LeSouterrain.at şi ce credeți era full numai de românce şi a trebuit să aştept aproape 2 ore acolo până am reusit să intru şi eu pe cameră cu o fată pentru că era locația plină de alți clienți care la fel ca mine asteptau la rând :)))) desi erau 7 Fete acolo doar că erau doar 5 camere şi toate ocupate, din ce mia povestit gagica pe camera fară programarea trebuie să astepți că e mereu full, oricum am avut o experiență foarte bună cu gagica am dar 100 € pentru o oră şi încă 70 € extra pentru anal şi kiss dar şia meritat toți bani gagica. 

• Like 1