Sari la conținut

Ce PLM "Erzeki szoke csak a tied" ? 0748089890

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
Postat
  • Oras:fara
Postat

Daca stie cineva ce PLM zice asta

"erzeki szoke csak a tied egy pillanatra pihenni ketto. 100% -os valodi oralis es analis szex pontszam 5000 forint "

https://media.publi24.ro/extralarge/20170613/1633/4b67877cc3c1cb8e03835b530e97b732.jpg

https://media.publi24.ro/extralarge/20170613/1633/c6cc2fddca44d0de552ba04d77cf4c19.jpg

https://media.publi24.ro/extralarge/20170613/1633/78a48737423a3efb443e536f741663c7.jpg

ceva cu fata blonda doar pt tine, o clipa de relaxare in doi , 5000 ft (=750 ron) ,sex oral si anal

• Like 4
  • Minus 19
Postat

ceva cu fata blonda doar pt tine, o clipa de relaxare in doi , 5000 ft (=750 ron) ,sex oral si anal

750 ron - LOL , uita-te mai atent daca nu e si ceva LCD inclus in pret ! =))

• Like 1
Postat

no hat :laugh2 , io nu vad daca si unde scrie si normal sex

(cica 5000 huf fix)

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Dac-o fi 750 ron / noapte e de-ncercat gagica dar dac-o fi pretul pe h, eu zic pas !!!   :laugh2

Vizitator all_star
Postat

no hat :laugh2 , io nu vad daca si unde scrie si normal sex

(cica 5000 huf fix

Ori a uitat sa mentioneze normalul, ori chiar nu presteaza si asa ceva !!!                                                                                                    Amu nici nu stiu ce sa mai cred, poate-o fi virgina in vagin si d-aia si-a pus la bataie doar gura si curul.  :laugh2

Postat

Ori a uitat sa mentioneze normalul, ori chiar nu presteaza si asa ceva !!!                                                                                                    Amu nici nu stiu ce sa mai cred, poate-o fi virgina in vagin si d-aia si-a pus la bataie doar gura si curul.  :laugh2

La cat inteleg eu ce a scris, nu-s convins ca e fata !

• Like 1
Vizitator all_star
Postat

La cat inteleg eu ce a scris, nu-s convins ca e fata !

Adica banuiesti c-ar putea fi vreun travestit sau transexual ?! :))                                                                                                               Sau la ce te-ai referit mai exact ?! 

Postat

Adica banuiesti c-ar putea fi vreun travestit sau transexual ?! :))                                                                                                               Sau la ce te-ai referit mai exact ?! 

Dupa poza 2 n-as baga mana-n foc ca n-are cuc !

• Like 2

Vizitator futbineditat
Postat

Cand isi da jos boxeri? :slap2 :no2 Ramai paralizat sau impotent pe viata cand vezi ditamai cucul :laugh2 :laugh2 :laugh2 E travestit dupa mecla sau transexual :pope :pope

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...