Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:_
  • Oras:_

Rasfoind prin AT am dat de bruneta asta, negasind alt topic deschis pe aici despre ea, cred ca este noua. Am cautat pozele pe google si nu a iesit nimic "pozitiv"... deci ar trebui sa fie poze reale.

 

Anunt:

 

BRUNETA FOCOASA!!! te invit la mine pentru a-ti oferi clipe intime de neuitat alaturi de cea mai sexy bruneta, iti ofer un oral de vis, normal in diferite pozitii, 69, poze reale facute in locatie, 12 Nov 12:16.

 

0762.068.809 Bucuresti

Pret: 100L/FIN, 150L/ORA

 

http://www.anuntul.r...?q="0762068809"

 

Poze:

 

post-11927-0-82713100-1352719813_thumb.jpg

post-11927-0-66943200-1352719819_thumb.jpg

post-11927-0-42284700-1352719832_thumb.jpg

post-11927-0-58836600-1352719846_thumb.jpg

post-11927-0-77168900-1352719859_thumb.jpg

post-11927-0-19993100-1352719872_thumb.jpg

post-11927-0-62983200-1352719884_thumb.jpg

 

Daca a vizitat-o cineva, mi-ar placea sa aflu mai multe.

 

L.E.: Observ ca e colega cu blonda de aici http://nimfomane.com/forum/topic/9058-0763742068-budapesta/

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

Am fost eu sambata trecuta la ea. Se recomandă „Lavinia”.

 

O sunasem mai intai joi pe la 4 dimineața, dar cand ajunsesem in zona ei mi-a tras țeapa, a intrat cu un alt client, a zis că trebuie să o aștept o ora. Am asteptat 30 min după care mi-am pierdut răbdarea si m-am dus la cuibul Vitejescu. Insă in timp ce eram cu una acolo intre doua numere si cam aproximativ o oră dupa așa zisa țeapa m-a sunat sa imi spună ca e liberă si ca pot să vin. Super OK. Am intrebat-o atunci cum o cheamă si i-am zis ca o sun a doua zi după ce ies de la muncă, insa atunci eu i-am tras țeapă, n-am mai avut chef de goleneală și nici n-am anunțat-o :)

 

Așa că o sun sambătă după amiază și imi răspunde direct. Imi dă indicatiile exacte cum sa ajung la ea, cred ca am sunat-o de vreo 5 ori că mă tot pierdeam ca prostul prin zona ei, cu toate ca indicatiile ei erau corecte.

 

Zona

 

Intr-unul din blocurile din zona in jurul Dristor Kebap de pe Dimitrie Cantemir care se intersecteaza cu Mărășești. Zona e ok la 2 pași de piața unirii deci ultracentrală, nimic bizar si nimeni suspect pe acolo in plină amiaza.

 

Intâlnirea

 

La intrarea in bloc sun la interfon la numărul indicat, ajung la apartament și imi deschide fata din poze. Sunt reale si facute chiar acolo, canapeaua aia roșie cu negru e in salon. E o puștoaica de 18-20 ani si mă intampină intr-o ținută sport, scuzandu-se ca de abia a iesit de la masă.

 

Mă poftește in camera de acțiune unde imi explică sistemul de tarificare. Oral/Normal la 100 / număr. O intreb de oră zice 2 finalizari = 200. Ma pun de acord cu ea pentru o finalizare si apoi „mai vedem”. O intreb dacă are un prosop curat si imi raspunde negativ că nu are decat umed si folosit. Surpriză neplăcută dar macar fata e cinstită. Altele mi-ar fi dat fara nicio jenă prospul folosit de precedentul. Un minus compensat din punctul meu de vedere de un plus pentru onestitate.

 

Ma duc la baie si ma spăl in chiuveta rapid cu săpun apoi mă șterg cu hârtie igienică. Apoi mă intorc in camera de acțiune unde ea mă aștepta pe pat invelită intr-un prosop.

 

Incep să vorbesc cu ea, e destul de blândă si receptivă la ce ii spui, nui genul de scârbe surdo mute de care dai destul de des, ba dimpotrivă. O intreb dacă face asta de mult spune că nu, că e venită de puțin timp in București.

 

II povestesc ce vreau si ce imi place, ii spun ca nu am chef de oral pentru ca nu am avut cu ce să mă spăl cum trebuie ea insistă să imi facă totuși un pic eu refuz si o invit să poftească lângă mine in brațe să se joace un pic cu mâna si să ne cunoaștem si noi mai bine, ceea ce accepta instantaneu executându-se. GFE mai mult decât suficient pentru mine (n-am intrebat-o de FK pentru ca nu imi doresc).

 

Mă excit destul de repede pentru ca fata arată super bine, are carne tare pe ea, nu are celulită, la față e frumușică (in afară de cateva urme de cosuri) iar sânii ei se potrivesc perfect pe ea, nici prea mici nici prea mari si foarte tandri. Imi pune prezervativul si mă asortește de un compliment cum ca „e mare”, asta a fost momentul de umor și chiar m-am destins bine având in vedere că dupa statisticile Durex sunt chiar fix mediu :))) In fine trece la normal, incet și delicat cum i-am cerut.

 

Am pus-o să stea deasupra si a stat exactu cum am vrut eu, s-a mișcat exact cum am vrut eu să se miște, e foarte cooperativă, nu m-am simțit deloc grăbit și așa am putut să imi dau drumul repede cum vroiam pentru că eram putin grăbit. Insă când mă grăbesc ele mie imi face efectul invers, se lungeste treaba pentru că mă streseaza si cu Lavinia nu mi s-a intâmplat deloc, chiar m-am simțit în apele mele și am terminat când am vrut eu, uitându-ma la sanii ei frumoși in tot timpul acțiunii.

 

Fata e clar la inceput, nu trebuie să te aștepți la artificii și la cine știe ce nivel de profesionalism, mai ales la sfârștit când am terminat a pus mâna repede pe prezervativ un pic speriată să nu alunece sau sa scape pe afară spermă. Insă normalul a fost strâmt cât trebuie si bine lubrificat (a folosit gel totuși) dar se simte că nu au trecut prea mulți pe acolo, kilometrajul e clar mic ;)

 

Mi-am amintit in câteva flash-backuri un pic cum era cand o faceam la vârsta ei, cam așa arăta treaba.

 

A vrut să mă curețe cu un servețel din ăla cu produs activ dar am refuzat si m-am dus să ma curăț singur in baie.

 

A fost amicală pe tot parcursul intâlnirii iar nu am auzit niciun zgomot nicăieri. Cred că mai are o colegă care era in bucătărie care apare si ea tot cu canapeaua aia in poze pe AT insă nu am vazut-o și nu am intrebat-o de ea.

 

Când eram in baie am intrebat-o dacă știe de forum a zis că da dar că nu prea s-a uitat. Eu i-am recomandat să iși facă cont si să posteze ca sa aiba ratinguri si să urce in top să aibă experiențe mai bune fără să fie nevoită sa posteze mereu pe AT.

 

Din punctul meu de vedere trebuie să o viziteze cineva mai experimentat aici care să o educe puțin cu privire la acest lucru, eu nefiind membru de mult timp.

 

La plecare nu m-a grăbit deloc, am stat in total vreo 25 min și mi-a zis că revin cand vreau cu un zambet.

 

Halatul

 

100 pt 25 min de intâlnire care imi reamintește de anii de liceu, fără grabă si cu zambete. Bani bine cheltuiți pentru mine, acum poate pretențiile mele sunt slabe, trebuie verificat de cineva mai experimentat.

 

Note

 

Fizic - 8 carne bună de puștoaică abia iesită din adolescență, rar mai vezi la banii aștia. Nimic extraordinar dar mai mult decât ai nevoie de obicei la „bagaboante” :)

 

GFE - 8 pt că m-a facut să mă simt bine si să mă relaxez fiind calmă, cooperativă și zâmbitoare. Daca ar veni singura in brațe fără să o intrebi ar fi 9 dar pt moment e 8.

 

Oral - N/A pentru că eu nespălat cum trebuie si am refuzat din respect pentru ea (lucru pe care se pare ca l-a apreciat)

 

Normal- 9 pentru că nu am avut nevoie să schimb de poziție (ceea ce e rar cazul), că era strâmtă și că am pus-o cum am vrut eu și așa a stat, ar fi 10 dacă stătea cu ea bagată după orgasm in loc să se retragă direct (dar bine ce vrei asta e la inceput de carieră de damă de companie, esti precaută)

 

Alte servicii - no idea n-am intrebat dar la cât de cooperativă e cred ca totul e o chestiune de negociere si de bună purtare/infățișare a clientului.

 

Concluzie

 

De revenit pt „unexperienced teenfuck” dar să fiți pregătiți cu prosop la voi sau duș inainte acasă.

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...