Sari la conținut

Giulia noua in oras 0754590216


Postări Recomandate

Vizitator per3rt
Reputație: 0

Hey.

 

Am lurk-uit vreo 2 saptamani pe forum stiind ca am timp limitat in SV si voiam sa merg la sigur (facut lista cu prioritate anal si dupa aceea GFE).

Optiunile “sigure” aveau telefonul inchis. Cand era sa renunt (din pricina timpului), raspunde Giulia. Fiind nou a insistat sa stam la o tigara pana dam vreun acord, inclusiv FK (“in functie de igiena”).

 

Zona: Obcini

Curat in locatie, prosop, oferit dus inainte si dupa, cu gel barbatesc ca sa nu miros a trandafiri.

Am vorbit putin de forum, tepe cu credit pe telefon in avans numere de Anglia in perioada verii, pesti si alte motive pentru care a plecat din Iasi, cu glumite. Foarte simpatica!

Am stat doar la un O.N. foarte frumos executat, cu patos, umed, gemete, iar glumite amuzante pe seama formei si marimii (is curbat ca o banana), mana unde si cum trebuie. Nu a fost ca la restaurant unde nu se mai serveste mic dejun dupa 10, ci s-au servit si oua.

A fost 150 CIM, caruia i-as da 9+, in top10 ever poate.

GFE: 8, usor de vorbit cu ea, cu glume (ce mi-a placut mult), are grija te simti bine, fara probleme de ego sau sa-ti insire toate problemele. Recomand. :)

 

Anal mai caut in Iasi, dupa care ma retrag, scopul fiind satisfacerea curiozitatilor (poate putin evident ca am mancat V-ul din “perv3rt”...). :)))

 

Vreau sa multumesc tuturor celor care au lasat recenzii obiective pe forum!

It takes balls to be the first! :D

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Salutare! Zilele trecute am decis să merg si eu la această domnișoară.Am sunat si am hotărât să ne vedem peste o oră.Programare respectată,un plus din partea mea.Ajuns la locatie,Giulia m-a servit cu un suc si ne-am apucat de vorbit multe și nevrute.Intr-un final,dupa ce a fumat vreo două țigări am hota să trecem în camera de lucru,nu înainte de a mă invita la duș.A început cu un ON cu încercări deep,apoi a pus prezervativul si am încercat mi multe poziții.Finalizare a fost COF.Note:fata de nota 10,locatie-10,curata,discreta,actiunea-10.Halatul-150 nr,250 ora.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...