Sari la conținut

Giulia noua in oras 0754590216


Postări Recomandate

  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Am reușit sa ajung la Domnișoara Giulia,

Locație 10,foarte curat, locuri de parcare,zona liniștita.

Oral NP 8,5

Normal P 9

Gfe 9

Fk 9

Igiena 10. Per total o experiență foarte plăcuta, am sa o mai vizitez când voi avea ocazia.

Halatul 150 o finalizare. Timp petrecut aproximativ 55 de min. Îmi cer scuze ca am chinuit-o asa mult. Atitudine super ok. Bafta tuturor.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Reputație: 0

Buna miam facut curaj sa scriu o recenzie,am vizitato pe Giulia de două ori dar am întârziat recenzia. Programat prin tel mia vorbit foarte frumos si ma îndrumat spre locație undeva in zona Galeria ,ajuns la locație pe am găsit-o

într-o ținută foarte sexi, nu m-am putut abtine chiar de la intrare m-am urcat pe ea, Giulia nu e slim dar arată bine. Acțiunea a avut cam de toate început cu sărutări cu oral neprotejat foarte bun, apoi 69 unde nu am putut rezista mult si am finalizat oral.Igenizat fumat o țigară ma servit cu cafea si runda 2.început tot cu sărutări cerut prezer si am trecut la normal unde imi place si cel mai mult cu ea dedesubt,am mai schimbat câteva poziții si am finalizat in prez. fata de prima vizită ce e am făcut-o de data asta mia placut foarte mult mai ales la normal .igenizat amândoi si am mai stat la țigară Giulia este foarte primitoare si lipicioasa cu clienti nu te grăbește deloc ,chiar ca uiți sa mai pleci de la ea.Note Locație 9 .Atitudine 10.Aspect 10.GFE 10.Oral 10.Normal 10. Halatul 250 .De revenit eu cu siguranta o sa revin de cate ori am ocazia 😛🤗🤗â¤â¤

Link spre comentariu
Vizitator recull
Reputație: 0

Salutare,

 

Am ajuns si eu la Giulia, locatia este foarte accesibila undeva in zona Obcini pe la Galeria.

Programare usoara prin SMS, mi-a raspuns rapid si am confirmat programarea cu o jumatate de ora inainte.

Locatie: 10 - ai cam tot ce-ti trebuie/ baie moderna / bucatarie de fumat o tigara sau de baut un suc si dormitorul de futing.

 

Pot spune ca am fost impresionat de comportamentul domnisoarei si cat de mult respect poate sa aiba pentru un client (ceea ce trebuie sa fie o normalitate aparent pentru Romania este o raritate), de la intrare m-a servit cu un pahar de apa si o tigara, totul calm si fara graba. Stie sa vorbeasca si cat sa vorbeasca, e destul de expresiva.

Atitudine: 10

GFE: 10 - femeia poate purta o conversatie cu toate categoriile de varsta la orice nivel.

 

Actiunea la propriu a fost foarte scurta din vina mea, un oral de 2 minute, eram destul de incarcat si am terminat rapid CIM (unde a avut rabdare pana la ultima picatura sa suga) inceput cu un preludiu bun care-ti scoala toate celulele din corp.

FK: da bine intretinut

ORAL: 10 - cu atentie la extremitati si delicat executat. (poate pe viitor daca am sa rezist mai mult am sa fiu capabil de o evaluare mai buna)

 

La final am achitat 150 de lei un numar dupa ce m-am odihnit din nou la o tigara si o gura de apa, pentru ospitalitate nota 10. Data viitoare am sa iau o ora. 

 

Prefer sa nu dau note pentru aspect corp si fata pentru ca sunt subiectiv si este posibil sa nu reflecte realitatea asa ca prefer sa le tin pentru mine. 

 

Pentru o prima intalnire, eu spun ca a fost una reusita si cu siguranta voi reveni.

Daca o recomand? Da, este top optiune pentru Suceava.

 

Bafta,

Link spre comentariu
  • Oras:De vis
  • Oras:De vis

Buna ziua, am vizitat-o pe Giulia si bine am facut! Modalitatea de contact a fost prin telefon, am stabilit o programare si mi-a dat detalii despre locatia in care se afla. Zona linistita, cu locuri de parcare, aproape de sediul Primagra(fosta Galeria), usor de ajuns. Am urcat la ea si dupa usa apare o blonda voluptoasa, pe tocuri, in jur de 1,65, machiata dar nu strident( exact cat trebuie), intr-o tinuta sexi care te face sa maresti ochii pentru a-i vedea mai bine formele apetisante . Are o atitudine pozitiva, te face sa zambesti si emana o caldura sufleteasca care pe mine m-a facut sa transpir instant. Gazda primitoare, m-a invitat sa socializam putin, oferindu-mi ceva de baut si bomboane. Am vrut sa-i platesc cadoul pentru o ora, dar mi-a spus ca  fiind prima data la ea, e mai bine sa vedem cum decurg lucrurile si daca avem timp, pentru ca intr-o ora va veni altcineva. Am apreciat sinceritatea de care a dat dovada, greseala fiind a mea deoarece nu am specificat cand am facut programarea cat vreau sa stau. Mare greseala! Am trecut la igienizare, la baie am gasit o multitudine de geluri de dus iar prosopul primit a fost curat. A urmat actiunea, desfasurata intr-un pat matrimonial, inceputa cu sarutari, atingeri,FK, urmata de OWO si continuata cu normal protejat in care am schimbat vreo doua pozitii. Giulia e atenta la nevoile partenerului, cand esti cu ea te simti de parca ai fi cu o prietena.                                                                                                                    Notare:  

                                                                                                                                                                                                                               Locatie: 10, zona retrasa, bloc nou, apartament modern si curat.                                                                                                                                      Oral np: 9, umed, ok.                                                                                                                                                                                                          Normal protejat: 9, se simte destul de bine.                                                                                                                                                                        Gfe: 10 cu felicitari! Cred ca e atuul ei, stie sa te faca sa te apropii de ea.                                                                                                                        Halat: 150 lei pentru o finalizare, timp petrecut 30-35 minute.     

                                                                                                          

    De revenit....cu siguranta, isi merita locul in top din plin!                                     

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Reputație: 0

M-am revăzut astăzi cu GIULIA dupa 7 luni deci o foarte mare diferenta de la ultima vizită .La oral este foarte foarte buna ,notele raman aceleasi de 10 cu un mare +.Giulia Este foarte buna acuma dar e si normal ca este in topul meu ,este si cred ca va ramane preferata mea actiunea a durat 2 ore si ceva cadou 500 dar merita mult mai mult e prea finuta fata.GIULIA iti multumesc scumpo pentru azi si sper sa te revăd curandâ¤â¤â¤â¤â¤ 💗💗💗💗💞💞😘😘💟🤗🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Giulia iti multumesc pentru primire,si sper sa te revăd curând,alte detalii nu mai are rost sa dau,pentru mine esti numărul 1â¤â¤

Te pup dragul meu. Imi multumesc pentru vizita si cu mare drag te mai astept.ðŸ˜ðŸ’‹ðŸ’‹â¤ðŸ¤—🤗
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...