Jump to content

Andreea- Piata Muncii-0754275354

Recommended Posts

Posted

Hello boys! :bye

Numele meu este Andreea :gifs_ojos  ,am 26 ani,1,60 inaltime ,49kg si sunt noua pe acest site.

Serviciile mele sunt- sex oral protejat (cel putin pana ne cunoastem)

-sex normal protejat

-cunnilingus

-anilingus pasiv

-fk, cob

-masaj de relasare si erotic

-69

-foot job

-mici fantezii

-face sitting

Tariful meu este -150 lei / 30 min 

-250 lei/ ora cu 2 finalizari

Programul de lucru este de la 10.00 la 21.00 de Luni pana Vineri

Va astept cu drag sa petrecem momente placute impreuna!!! :boob  :love

• Like 6
Guest evasexy24
Posted

asta mai are vre-o 2 topice pe aici o sa le caut , pe vremuri presta cu inca o tipa faceau cica Show si prestau pe 50 de lei dar din cate imi aduc aminte erau jalnice cu o atitudine urata 

Buna! Te inseli ... „asta” Andreea, a prestat pe meleaguri straine si este in Romania doar de o luna. Probabil o confunzi cu altcineva :rax2 

• Like 53
  • Super Premium
  • Oras:...
  • Oras:...
Posted

Buna! Te inseli ... „asta” Andreea, a prestat pe meleaguri straine si este in Romania doar de o luna. Probabil o confunzi cu altcineva :rax2 

Din ce deduc, Andreea e colega cu tine! Corect?

Parca in poza nr. 5 se vede oglindirea unei brunete in geamul din spatele protagonistei... Eva, tu esti fotografa? :snap

Nu mai zic ca parcă te-am vazut si pe tine costumată cu acelasi set de scolariță sexy  :boob

• Like 26
Guest evasexy24
Posted

Parca in poza nr. 5 se vede oglindirea unei brunete in geamul din spatele protagonistei... Eva, tu esti fotografa? :snap

Nu mai zic ca parcă te-am vazut si pe tine costumată cu acelasi set de scolariță sexy  :boob

Buna! Andreea, este prietena mea. Da, eu i-am facut pozele :snappy . Si dragul meu Castellano, scolarita nu am fost niciodata....poate doctorita sau ingeras, iepuras ...fluturas... :teufel . te pup

• Like 52
Posted

exact . o sa caut poze in arhiva si o sa le pun aici

• Like 1
Guest evasexy24
Posted

Andreea sau Eva care din voi este . departe de mine gandul sa va jignesc sau sa va discreditez , in primul rand gusturile cert nu se discuta , dar atitudinea conteaza indiferent de gusturi

Ai perfecta dreptate, atitudinea conteaza foarte mult. Eu sunt Eva, iar atitudinea mea este impecabile ( poti verifica topicul meu, vad ca esti cam neincrezator). Dar tu vorbesti despre un om pe care nu-l cunosti, m refer la Andreea.Propun sa-i faci o vizita si dupa aceea sa-ti exprimi parerea. O cunosc pe fata si stiu despre ce vorbesc. Fara suparare. O zi buna iti doresc
  • Like 51
  • Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana
Posted

Poate sa fie doar o parere personala dar eu zic ca e o tipa dubios de bronzata , mica si urâtă care ar vrea 250 lei pe ora. Baftă la găsit fraieri...pt. ca observ ca in ultimul timp au cam dispărut (ori si-au bagat mintile in cap or au dat faliment). O sa apara maine un client oarecare (cinestie cine o fi) si o sa posteze ceva de genul : Am fost ieri la domnisoara locație: 8 Aspect 10 Gfa 10 bla blabla 10. După care se vor arde 2-3 si cam atat o sa fie . Mark my words

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Posted

O tipa a postat anunt, asa ca o sa aiba recenzii. Mark my words. Unele s-ar putea sa fie pozitive, sa nu ziceti ca nu v-am spus. Ce e clar e ca unora s-ar putea sa le placa, altora nu. You can quote me on that. 

• Like 1
  • Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia
Posted

Hello boys! :bye

Numele meu este Andreea :gifs_ojos  ,am 26 ani,1,60 inaltime ,49kg si sunt noua pe acest site.

Serviciile mele sunt- sex oral protejat (cel putin pana ne cunoastem)

-sex normal protejat

-cunnilingus

-anilingus pasiv

-fk, cob

-masaj de relasare si erotic

-69

-foot job

-mici fantezii

-face sitting

Tariful meu este -150 lei / 30 min 

-250 lei/ ora cu 2 finalizari

Programul de lucru este de la 10.00 la 21.00 de Luni pana Vineri

Va astept cu drag sa petrecem momente placute impreuna!!! :boob  :love

Draga mea, sigur ca acum se merge pe harneala 150 finalizarea/ 250 ora, pentru ca prosti sunt pe toate drumurile, dar totusi nu crezi sa te supraevalueazi ? :hmmm

• Like 3
  • Minus 2
Posted

Draga mea, sigur ca acum se merge pe harneala 150 finalizarea/ 250 ora, pentru ca prosti sunt pe toate drumurile, dar totusi nu crezi sa te supraevalueazi ? :hmmm

Buna, dragul meu! Ai fost la mine si consideri ca pentru serviciile oferita acest tarif este prea mare?....NU. ...Fa-mi o vizita si dupa vom vedea daca ma supraevaluez sau este un pret corect. Stiu ca este foarte usor si comod sa stai in fata calculatorului si sa-ti dai cu parerea in necunostinta de cauza dar hai sa fim corecti. Nu sunt aici sa-mi bat joc de oameni. O zi buna iti doresc !!! :love

• Like 2
Posted

Nu se mai pot intra pe piata cu tarife mici,direct 250??sau ai nevoie urgent de bani?

Posted

Nu se mai pot intra pe piata cu tarife mici,direct 250??sau ai nevoie urgent de bani?

plm eu zic sa intre direct cu 100 de € tarif standard 😂

• Like 1