Sari la conținut

Andreea- Piata Muncii-0754275354


Postări Recomandate

  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Andreea, o fata sexy, careia i-am facut o vizita ieri am sunat, si stabilit o vizita la domnisoara. Ajuns in zona metroului Muncii, pe un frig de crapau pietrele, am sunat pentru mai multe indicatii.  Ajuns destul de usor la blocul indicat, destul de inrigurat, cu gandul ca o sa ma incalzesc intre sanii ei superbi. In locatie am avut parte de o primire calduroasa din partea Andreei, care este o fata miniona, cu o silueta de invidiat, si nu in ultimul rand foarte comunicativa. Am socializat cateva minute dupa care am fost la dus pt igienizarea de rigoare. Ajuns in camera am trecut la actiunea de rigoare, cu un oral bine executat, cu prezervativ, insa destul de scurt. Am trecut la actiune, iar pozitia care mie unul imi place este cea fata deasupra, pozitie care imi avantaja accesul la sanii ei frumosi si siliconati. In timpul actiunii, m-am simtit mai ceva ca un sugar, care nu se mai satura sugand, dar momentul acela a venit si am finalizat in balonas.

Si acum sa trecem si la partea cu notele:

Oral: 9 (find executat cu prezervativ)

Normal: 9,5 (fata se misca foarte bine)

GFE: 10 (foarte atenta cu mine)

Locatie: 9 (o garsoniera foarte curata)

Nota de plata: 150 lei 

Satistactia: Nepretuita (mai vreau Andreea)

Concluzie: Fata este de recomandat, insa mare atentie, la atitudinea si chimia dintre parteneri, altfel se poate intampla sa nu iasa o partida atat de reusita ca cea de care am avut eu parte!

 

Multumesc Andreea !

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Drumul Taberei
  • Oras:Drumul Taberei

Salut, sunt nou pe forum abia ce am fost la Andreea și am avut o experiență ok pe care vreau să-o împărtășesc cu voi, să incep și eu să scriu pe acest forum după mult timp în care am profitat de pe urma recenziilor voastre :D bun, am vizitat-o pe Andreea zilele trecute in locația sa de la Piața Muncii, băi mie locația nu mi-a plăcut pentru ca nu creeaza o atmosfera erotică, este doar un alt loc in care te duci să fuți și ai cele necesare pregatirii adică geluri de duș, prosop etc..... Despre Andreea vă spun că este pe placul meu ca și aspect, minionă, sanii siliconati potriviți si puțin de tot voluptoasă , Este o fire deschisă vorbareață dar profi in stilul de-a se face o gazdă buna, după ce am fost servit cu ceva de băut am mers la duș unde după cum v-am spus am găsit toate cele necesare întors de la duș merg în camera de lucru alaturi de Andreea , nu pot spune multe despre acțiune în sine, vă spun doar ca nu a fost ceva ieșit din comun dar nici ceva urât, a fost un simplu futai. Totul a durat aproximativ 30 de minute iar tariful a fost de 150 de lei.

☆ Locatie - 7

☆ Andreea - 9

☆ Oral - 8

☆ Normal - 8

☆ GFE - 8

☆ Iginea - 10

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...