Sari la conținut

Postări Recomandate

La o discutie pe mess cu Bianca https://nimfomane.com...teca-nationala/ am reusit sa aflu ca incepand de astazi are o noua colega de 21 anisori pe nume Niko - 0725746680.

Servicii:
Sex Oral Neprotejat, Sex Normal Protejat, Finalizare Corporala, 69 ....

Preturi: 200 lei/ ora sau 150 lei /finalizarea.

Ete si Pozee:

post-39112-0-34083400-1352898954_thumb.jpg post-39112-0-85346800-1352898958_thumb.jpg

post-39112-0-42887400-1352898963_thumb.jpg post-39112-0-44495000-1352898968_thumb.jpg

Fir intins.....

Link spre comentariu
  • Oras:Ilfov
  • Oras:Ilfov

Atras de o noua aventura si de domnisoara din pozele de mai sus, am sunat-o.

Mi-a raspuns o voce draguta si sexy si stabilim detaliile.

M-am prezentat la locatia cu pricina, vizavi de biblioteca nationala (pe splaiul independentei) si o domnisoara foarte draguta mi-a deschis usa.

Imbracata in bikini si sutien, care nu prea se asortau, si purta niste tocuri de 10-15 cm. Domnisoara este foarte tanara si spune ca are 21 ani, care cred ca ii are si in nici un caz mai mult.

Pozele ii apartin in totalitate, doar ca sunt facute de jos in sus si o fac sa para mai inalta, ea avand 1.60 m cred.

La fata este foarte draguta, o papusica veritabila. Nu e genul strict slim(mie nu-mi plac), e micuta dar e bine proportionata. Sanii sunt frumosi si drepti, desi nu sunt mari. Are un fundulet foarte misto. Tenul e un pic bronzat, probabil ca a fost la solar.

E noua in bransa, asta se vede din prima.

Desi se straduie chiar tare sa intretina atmosfera, nu prea reuseste si pare un pic grabita.

Dupa ce intram in dormitorul spatios si curat, inncepem cu niste mangaieri, niste incercari de FK si continua cu un oral destul de mecanic executat si fara prea multa atentie zonele din jur.Oralul a inceput fara prezervativ si a continuat cu prezervativ, incercand sa faca niste DT, dar nu prea reuseste. Ea spune ca preferea oralul protejat si nefiind prea incantat de cel neprotejat am zis sa incercam si asa.

La normal se misca bine si da senzatia ca ii place.Am terminat in prezervativ.

Intre numere am rugat-o sa-mi faca un masaj, care nu e foarte convingator(cred ca era obosita si un pic racita). E foarte sociabila si comunicatriva.

La al doi-lea numar lucrurile au decurs mai bine, poate ca se mai relaxase intre timp.

Oralul a fost un pic mai bine decat prima data.La normal am schimbat mai multe pozitii si s-a miscat chiar bine, si nici nu s-a vaitat in vreun fel.

Per total a fost ok pentru ce voiam eu si pe viitor o sa mai revin. Daca vreti ceva nou in bransa si o fata foarte draguta,atunci merita, dar trebuie sa aveti rabdare cu ea. Am platit 200 lei/h.

 

Acum notele:

Aspect fizic: 9.5 - vestimentatia putea fi mai buna

Atitudine: 9 - Este foarte comunicativa si sociabila, dar pare te grabeste

GFE: 8 - e un pic timorata, probabil ca e noua

FK: 6 - nu prea vrea faca

Oralul: 6 - aici trebuie sa evouleze, sa aibe mai multa rabdare

Normalul: 9 - pentru miscare

Masajul : 6 -poate era doar obosita

Locatie: 9 - central si dormitorul mare

Anal- nu face

 

Sper ca a fost buna si folositoare recenzia.

Bafta!

  • Like 6
Link spre comentariu

Salutari din vinerea neagra! Avand in vedere ca nu am cumparat nimic la discount, am zis sa-mi ofer macar ceva negru de la nimfomane, asa ca am ales-o pe tanara bruneta din acest post. M-au convins pozele (care sunt reale, iar descrierea lui Omadin este intr-u totul reala) si faptul ca lucreaza in aceiasi locatie cu Bianca, pe care am vizitat-o acum ceva timp si m-a impresionat placut.

 

Am sunat in jurul orei 13.30, gasind-o pe d-soara in taxi. O intreb daca e libera si imi confirma ca e ok ora 14.00. Cand o sun la 13.55 imi spune ca de fapt ea a inteles gresit si ca se referea la ora 15.00. Plin de spumele marii plec cu "coada" intre picioare inapoi la birou. Nu ma lasa totusi sufletul sa o "iert" si o sun din nou la 14.30 si ma programez pentru ora 15.00.

 

Ajung in locatie si am realizat ca am facut f bine ca mi-am ascultat instinctul. Nu mai repet toate cele spuse de omadin, pe scurt: Nico are in jur de 1.60, corp bine structurat, sani frumosi si placuti la sarutat, un fund ce arata f apetisant in pozitia caprioarei. Marele avantaj, are o fata frumoasa, cu trasaturi de pustoaica de liceu dar uimitor, nu in sensul acela "murdar".

 

Ma pofteste in dormitorul matrimonial si imi inmaneaza un prosop de corp si plec lipa-lipa la dus. Baie destul de invechita insa curata si cu tot ce trebuie pentru o igienizare rapida. Ma intorc si dupa o scurta conversatie incepe un oral protejat (btw, eu fac totul protejat si nu sarut asa ca nu pot nota OWO sau FK). Destul de ok: nu rupe norii cu stilul, insa isi face datoria si nu lasa sa se intrevada vreo urma de NEplacere. Primul numar se incheie in misionar cu ea incolacita pe mine si tinandu-ma in brate, lucru care a ajutat. Cred ca si mai mult ar fi ajutat niste saruturi pe gat sau pe ureche (@Nico - advice ;) ).

 

Al doilea numar a fost precedat de un masaj cu ulei. Placut si presarat cu o conversatie sincera, zic eu, despre meseria pe care tocmai a inceput-o. E ascultatoare si vrea sa invete mai mult. Cred ca in scurt timp daca prinde secretele de la Bianca va reusi sa-si faca o clientela stabila. A inceput al doilea numar cu un oral mai cu patos, cu incercari de DT si sarutari mai indelungate pe outze. Am continuat in 3-4 pozitii si a schimbat fara mofturi si a parut chiar doritoare de mai mult. Pentru ca ne-am intins prea mult cu povestile si masajul a trebuit sa ma chinui sa termin mai repede, asa ca am trecut la un oral de final si dupa cateva minute am finalizat pe corp/sani.

 

Ca note:

Aspect fizic: 10 din partea mea, in special pentru fatza frumoasa

Atitudine: 10 super comunicativa, poate chiar prea deschisa (cu timpul probabil lucrurile se vor schimba, din pacate)

GFE: 9 - eu m-am simtit f bine, chiar mai bine decat la fetele veterane :)

FK: ? - nu ma intereseaza

Oralul: 8 - nu e cu artificii, insa a reusit sa ma termine destul de repede la al doilea numar, deci mai mult decat ok

Normalul: 9.5 - nu are inca suficiente subtilitati pentru a te termina rapid, insa se misca bine si pare totul natural

Masajul : 9 - nu m-am prea bucurat de el, ca am povestit destul de multe in timp ce si a trecut repede timpul

Locatie: 9 - central si dormitorul mare, locuri de parcare se gasesc ( atat timp cat nu vrei sa parchezi in scara)

Anal- nu cred ca face, n-am intrebat

 

Cred ca o sa ma intorc, cu toate ca sunt adeptul noutatilor, insa mie mi-a placut ca e noua si uneori un pic stangace, ceea ce da un strop de realitate iluziei.

 

Seara buna!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Atras de o noua aventura si de domnisoara din pozele de mai sus, am sunat-o.

Mi-a raspuns o voce draguta si sexy si stabilim detaliile.

M-am prezentat la locatia cu pricina, vizavi de biblioteca nationala (pe splaiul independentei) si o domnisoara foarte draguta mi-a deschis usa.

Imbracata in bikini si sutien, care nu prea se asortau, si purta niste tocuri de 10-15 cm. Domnisoara este foarte tanara si spune ca are 21 ani, care cred ca ii are si in nici un caz mai mult.

Pozele ii apartin in totalitate, doar ca sunt facute de jos in sus si o fac sa para mai inalta, ea avand 1.60 m cred.

..............................................

Sper ca a fost buna si folositoare recenzia.

Bafta!

 

 

Nu cred ca a fost folositoare recenzia atat timp, cat una la indigo e scrisa tot pentru o fata Niko dar dateaza din decembrie anul trecut si sunt alte poze. Mai incearca...

 

Nu am inteles comentariul !!!

 

A.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

Neața,

 

Cu oareșce întârziere hop și eu cu recenzia la donșoara Niko...

 

La o ultimă vizită la Bianca o văzusem pe micuța (și noua) colegă... și cum atât eu cât și prietenul de la mezamin am fost plăcuți motivați de ceea ce era afișat în calea ochilor am revenit degrabă pentru satisfacerea fanteziilor...

Astfel că într-o zi ceva mai lejeră, după o confirmare telefonică la numărul din titlu, purced către locația fetelor, pe Splaiul Unirii, lângă Biblioteca Națională.

Locația - apartament cu 2 camere, mobilat modern, curat, spațios, camera de lucru e dotată cu un pat mare, muzică, lumânărele, prosop mare și curat, aceeași curățenie și la baie.

Buun, să revenim la Niko: e o mică puștoaică de belea, 160, frumușică la față, ochi verzi, brunetă, bronzată, pielea întinsă, carne tare, sâni potriviți și de luat acasă perfecţi pentru ronţăit, are un început de burtică, dar apoi vine un fund..ehee... ce fund, din acele de te bagă în boală sau în probleme (pe stradă ... :) ) ... este ”fantezia” perfectă cu fetița de liceu, abia trecută de 18 anișori, pe care o prinzi nesperat la o discuție... Aș spune chiar că pozele o dezavantajează.

M-a așteptat într-o ”ținută” gen „pijama party”: un maieuţ alb, mulat, fără sutien, astfel că se vedeau foarte fain formele prin el, şi una pereche de bikinei de efect, ce lăsau vederii nebunia aceea de funduleţ. A fost (jucat) destul de timidă ceea ce a mărit şi mai mult plăcerea întâlnirii.

Bun, intrat în casă am purtat o mică discuţie (eu puţin nesimţit vorbeam cu ea dar privirea era în alte părţi), am cerut prosop şi am purces spre baie. Singura chestie ciudată - geamul de la baie este „destul” :) de transparent astfel că ţi se oferă posibilitatea unui duş în văzul bibliotecarilor… 

Întors de la duş am intrat în dormitor unde Niko a început să se pisicească lângă mine… îi place să se joace, îi place să se simtă dorită şi intră binişor în rolul de fată cuminte…

S-a dezbrăcat uşor şi a venit peste mine… timidă în FK, a trecut la sărutări pe corp până a ajuns la băieţel, Din păcate i-a pus un fesuleţ, dar oralul care a urmat a fost foarte interesant. În primul rând efectul vizual este de mare efect – gura mică se mulează foarte plăcut pe hăndrălău. Oralul este lent cu atenţie mare şi pe kindărei şi cu încercări prelungite de deep (nu îi iese dar e şi mai fain când se uită cu ochii ei mari şi plăcuţi la tine în aceste încercări de deep). Cel mai important – nu se grăbeşte şi nu lasă impresia că vrea a te termina din oral. O rog să trecem la normal – mă întreabă cum vreau – o „poftesc” peste mine… şi începe partea şi mai plăcută : e strâmtă bine astfel că feelingul este maxim. Plus că se lipeşte de tine şi trăieşte intens momentul… am lăsat-o să conducă uşor acţiunea şi a fost plăcut. Am trecut în misionar unde ostilităţile s-au desfăşurat asemănător ceea ce m-a condus spre final neajungând din păcate ( : (( ) să văd şi poziţia mea preferată. Am stat puţin să ne revenim, am mai discutat una alta şi am plecat după ce i-am lăsat cadoul de 150 lei (discutasem încă de la început că vom sta doar o singură finalizare)

Trecând la partea folositoare a recenziei


Tarifare – 150 ron 1 finalizare, stat efectiv 40-45 de minuţele; fără nicio urmă de a mă zori;
Locaţia Splaiul Unirii, lângă Biblioteca Naţională, apartament cu 2 camere, spaţios, mobilat cumva modern, pat mare, curat, prosop curat…

Serviciile: oral protejat, FK timid (era puţin răcită când am fost la ea şi m-a rugat să fim precauţi spre binele meu), normal, masaj.
Aspectul fizic si atitudine: brunetă 160, 45 de kg, frumuşică la faţă, genul puştoaicei de liceu abia trecută de 18 anişori,  sâni perfect potriviţi : ),  fundul e nebunie, atitudine timidă dar şi uşor perversă, îi place să se joace şi să fie pisicoasă.
-  Detalii despre servicii: FK timid, sărutări pe tot corpul, mângâieri, oral protejat bun foarte plăcut, umed, încercări de deep, priveliştea în sine este de milioane, atenție şi la zonele adiacente, normal intens, cred că preferă să conducă ostilităţile fiind foarte strâmtă.

-  Programul de lucru:  diferă…cred, oricum în general e sigur de găsit până în 21.00


Notele: (în general nu am acordat note dar așa e mai corect, să respectăm regulamentul, chiar dacă până la urmă ele sunt subiective. Ca şi informare, pentru mine cel mai important este sexul oral, asta urmăresc cel mai mult la o escortă şi GFEul. Un normal foarte bun, spre excelent ridică impresia generala. ).
Locaţie9 Curățenie excelentă.
Aspect9,25 (Față 9,25– brunetă, ochi verzi, bronzată, zâmbet foarte frumos, îngrijită, părul mirosea fain rău; Corp 9,25 – minionă, 160 45 kg, pielă fină, sâni frumoși şi foarte doritori de joacă, fundul e piesa de rezistenţă de departe, foarte curată, mic început de burtică)
- Prestaţie 8,25 ( Oral 7 –oralul este foarte bun, intens, încercări de deep, atenşie kindere, ruperi de ritm, are o bonificaţie bună datorită imaginii de ansamblu - asta pentru cine are fantezii „girls just turn 18” : ), dacă ar fi fost neprotejat  şi cu CIM urca zic eu spre 8,5; Normal – 9,5 - se mișcă excelent, plăcut, conduce ostilităţile, nu pare a obosi, simte momentul, se lipeşte de tine, te mângâie neîncetat, păcat de lipsa unei oglinzi în cameră – cred că ar fi fost de mare efect imaginea ei unduindu-se pe mine.. asta e.. bolnav şi eu ;) )
Atitudine – 9,5. GFE foarte bun, am făcut click, mi-a plăcut mult, FK timid aduce şi el plusurile lui la imaginea şi experienţa de ansamblu )

Concluzia finală: o experienţă foarte tare şi intensă, cum am zis îndeplinirea fanteziei cu o fătucă fresh, minionă, cuminte la prima vedere..:D şi pisicoasă….


Raportul calitate/preţ este bun.
 

O recomand celor ce caută o tipă slim, micuţă, mai bine spus celor care doresc o fantezie de genul „girl just turn 18”… eu voi reveni pentru o oră cu masaj (să văd ce poate face cu mânuţele ei …..)


Succes

  • Like 4
Link spre comentariu

 

Buna seara , ieri pe la pranz am vazut pozele colegei Biancai si am decis sa-i fac o vizita . Niko este o prezenta incantatoare , stie foarte multe lucruri pentru varsta ei, ca sa spun asa......, te poti indragosti cu usurinta de ea . Am sunat-o , mi-a raspuns cu o voce foarte sexy , mi-a dat detaliile : in spatele Bibliotecii Nationale ( pe Splai ) , era imbracata cu piesa de rezistenta din pozele 2 si 3 de mai sus , am stat putin de vorba, este o fata micuta de inaltime cam 1.60 , cu tocuri , bruneta , la fata este ca o papusica ( barbie doll ) , sanii sunt micuti, dar foarte frumosi , in opinia mea chiar super ok, numai buni sa te joci cu ei. Este noua in " meserie ", oralul protejat bun , normal in mai multe pozitii, zici ca faci dragoste cu iubita ta din liceu , este foarte cooperanta , se lasa ghidata, sunt sigur ca in viitorul apropiat, cu putin ajutor din partea noastra , a membrilo forumului si a biancai, va deveni o escorta de top . Mai au o colega mai noua, despre care am inteles ca ieri, 29.11. ar fi foat prima ei zi, voi afla mai multe in vizita urmatoare si va voi tine la curent . Eu am platit 200 Ron ora cu 2 finalizari ( se poate si 150 ron o finalizare ) . Ca si note : Locatie 8.5 : patul scartaie, din pacate , nu are papuci , ca si curatenie este suer ok ; Oral foarte bun , cu incercari de DT reusite , doar ca protejat - 9 , normal bun , se misca foarte bine , se lasa si ghidata , cand este deasupra se misca foarte bine , chiar nu am ce sa-i reprosez ............ . 

Ca si concluzie, eu o recomand , voi mai reveni la ea in viitorul foarte apropiat , dupa urmatoarea vizita va spun daca intra in top 5 escorte care merita vizitate frecvent

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

confrate @dromaderu oralul il face doar protejat sau asa ai preferat dumneata? Nu de alta dar in prezentare si posturile de mai sus scrie ca face si neprotejat.

 

Multam fain si anticipat!

Sexul oral este doar protejat... lucru aflat telefonic!

Succes

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

sincer dupa toate zise de voi chiar imi venise un chef nebun sa ma duc la ea dar SEX ORAL PROTEAT e ca si cum ai bea bere fara alcool.orcum faceti o treaba super tine-ti-o tot asa!!

 

Off-topic. Citeste regulamentul sa vezi ce ai voie sa postezi. La urmatoarea abatere ai warn!

 

A.

Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

Ziua bună!

O nouă vizită la donșoara Niko.

Cum am mai spus, nu fac recenzii duble decât în cazul unor modifcări semnificative...

Astfel, oralul mai nou se poate și neprotejat, în funcție de igienă.

Drept urmare: oral de nota 8,5 - oral neprotejat foarte bun, lent, plăcut, priviri, atenție zonele adiacente...

Succes

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

am vizitat-o

impresii:

fata arata ca o pustoaica de liceu - bronzata uniform probabil la solar 

atitudine strengareasca dar nu care sa te incite la prostioare

gfe e cam de 7 pt ca nu accepta nici fk nici cunni , nu te grabeste, pare ca inceput de curand sa faca asta si probabil asa se explica atitudinea din pat

sexul oral doar protejat facut cam salbatic cu dintii - dar explicabil avand in vedere varsta

sex normal - se misca bine si cred ca ii place

tarif : 150 o finalizare care poate sa tina pana intr o ora cred sau 200 cu doua finalizari , eu am stat cam 40-50 minute

totul e curat, nimic de reprosat

cam atat

recomandabil celor care vor sa si aminteasca de primele experiente din liceu, dar din pacate platite..

  • Like 2
Link spre comentariu

am vizitat-o

impresii:

fata arata ca o pustoaica de liceu - bronzata uniform probabil la solar 

atitudine strengareasca dar nu care sa te incite la prostioare

gfe e cam de 7 pt ca nu accepta nici fk nici cunni , nu te grabeste, pare ca inceput de curand sa faca asta si probabil asa se explica atitudinea din pat

sexul oral doar protejat facut cam salbatic cu dintii - dar explicabil avand in vedere varsta

sex normal - se misca bine si cred ca ii place

tarif : 150 o finalizare care poate sa tina pana intr o ora cred sau 200 cu doua finalizari , eu am stat cam 40-50 minute

totul e curat, nimic de reprosat

cam atat

recomandabil celor care vor sa si aminteasca de primele experiente din liceu, dar din pacate platite..

unde este locatia caprioarei?mersi

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna dimineata Romania!

Aseara orele 17:00 am sunat si ajuns la fata. Locatia aproape de Intercontinental etaj de mijloc,garsoniera curata si ok. Mirosea a proaspat in camera din toate punctele de vedere:D Fata miniona,mi-a declarat 158/m 45/kg 20 ani dar ii dai 18-19. Frumusica,sani nu foarte mari dar drepti si foarte frumosi,corp placut si cur misto.Poate ca nu o sa-i placa ce scriu dar asta e realitatea. O accepta si se finiseaza( e spre binele ei si urca in top ) sau o ia ca pe o critica ( si se pierde in anonimat)e treaba ei. Fata e pisicoasa si copilaroasa exact ca Bianca ( doar sunt prietene,are de la cine sa invete ) Incepem o discutie pe tema de interes si imi declara: oral,normal si 69. OOOOOOOO!!! Vrei sa ma bagi cu capu'n pizda? O intreb eu...A,nu,ca nici nu imi place,ma gadila si nu suport. Pai atunci dc mai zici ca faci 69? O intreb iar......Pai asha,ca asha se zice....Concluzionati voi. Trec peste si intreb de pretz. 150 finalizarea 200 ora.Niciodata nu negociez dar de data asta am facut-o.Dc? Habar nu am...Asha am simtit si asha am facut. Si cum sunt o parashuta batrana care nu se mai lasa furata de peisaj i-am spus ca ii respect pretzul si ca e dreptul ei dar ca mie 1 imi pare pretzul foarte mare pentru o fata care e la inceput de drum. Am convenit sa raman la 100 finalizarea. Am bagat un dush si am revenit la pat.Totul foarte curat. Asternuturile miroseau a proaspat. Fata nu a vizitat baia. A venit langa mine si a inceput sa ma mangaie pe zona de interes care a dat semne ca o accepta. Cum s-a intarit nitzel a scos un prezervativ si inainte sa-l puna eu ziceam: A! Nuu! Ea: ba daaaaa! Si am inceput un joc de copii. Ea zicea da eu ziceam nu...Asta e. L-a pus si a inceput oralul. Marturisesc sincer ca are tehnica. Atenta la zonele adiacente,suge vine cu variatii,schimbari de ritm si incercari aproape reusite de DT. Pacat ca nu am simtit nimic din cauza cauciucului. Am trecut la treaba. Pusa umeri craci nu rezista si ma opreste cu mainile. Pusa pe o parte tine mereu mana pe madular ca sa nu fuga prezervativul si in pozitia asta permite o penetrare mai adanca. Capra,intra tot si se pare ca tolereaza mai bine penetrarea asha dar tot cu mana pe obiect. Am revenit la umeri craci si am intuit ca o sa faca nazuri si la  COB motiv pentru care am pacalit fata. In timp ce dadeam am pus mana pe scula si cu o miscare rapida am scos prezervativul si am finalizat pe corp. Reactia pisicoasa nu a intarziat si a inceput sa se planga pe un ton copilaresc si deloc deranjant cum ca nu-i place. Se schimonosea si se copilarea ca nu vrea asha:) M-a amuzat si am intrebat-o...Pai vrei sa faci meseria asta fara sa te murdaresti?:P Am stres fata cu niste servetzele din dotare si m-am bagat la dush. Spalat si plecat.Concluzia:

Lasat 100 ianinte si cred ca am stat 40 min.GFE:8-9 Aspect fata:9 FK: subtire si timid,nu vrea, Oral protejat:8 ca tehnica, 5 cum l-am simtit eu. Normal protejat, nota e probabil subiectiva:6 pentru ca nu poate duce,Finalizare pe corp cu nazuri dar nu deranjante. Absolut de recomandat doritorilor de remember of time. O fata dragutza si pisicoasa care te face sa o vrei insa din punctul meu de vedere lasa mult de dorit ca servicii. Cine pune accent pe tehnica si nu pe infatzishare sa se mai gandeasca inainte de a se duce. Tare as vrea sa o vizitez peste un an. Daca o sa inteleaga ce i-am spus si daca o sa reuseasca sa se adapteze la cerintele pitii fata o sa ajunga top 10 si pe un pretz f mare.Ramane de vazut evolutzia ei. Ii doresc numai bine  ca si voua de altfel.

O zi buna tuturor 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Asadar...NIKO

 

 

 Am vizitat-o pe Niko de doua ori pana acum,de ambele datzi intalnirea s-a consumat in locatzia de pe splai vizavi de biblioteca nationala...am intzeles ca mai nou are alta locatzie pe langa intercontinental.

 Am sa fac referire la ultima intalnire care a semanat oarecum cu prima si este si mai proaspata in mintea mea!

 

Asadar vizita mea s-a consumat intr-o seara pe la orele 19.Dupa ce m-am luptat vreo ora si ceva prin traficul bucurestean am reusit sa ajung la Niko intr-un final bineintzeles cu intarziere fatza de ora programata.Domnisoara foarte de treaba ca si prima data, nu a avut nimic de obiectat referitor la intarziere...era singurica in locatzie,colega Bianka plecand mai devreme!In ceea ce priveste locatzia nu o sa insist pt ca nu mai e de actualitate dar in general mi s-a parut totul ok mai putzin baia care era usor inundabila si cum a mai zis cineva pe aici aia din cladirile invecinate itzi vedeau mataranga cand te spalai dar asta chiar nu a reprezentat o problema, ba chiar m-a amuzat!

 

Ca si aspect domnisoara Niko mi-a placut f mult...este exact genul meu..mititica de statura, slabutza,papusica la fatza,ochi frumosi,guritza frumoasa,par negru.lung ce sa mai...chiar mi-a placut maxim...la corp este f bine proportionata...sani micutzi dar frumosi care se armonizeaza perfect cu corpul ei,funduletz criminal! De fiecare data cand am vizitat-o, imediat ce intru in locatzie si o vad deja simt ca incepe sa mi se scoale.Este foarte pisicioasa,stie sa intretzina atmosfera f bine din punctul meu de vedere si ai ce sa vb cu ea!M-a intrebat daca ma duc la dus, i-am spus ca da, mi-a dat un prosop curat si m-am dus la baie...dupa am revenit in camera si la scurt timp a venit si ea langa mine!

 

Am mai vb noi putzin dupa care a inceput sa se pisiceasca langa mine, sa ma sarute pe gat,pe corp dupa care a coborat la dansul,l-a echipat cu o caciulitza si s-a apucat de treaba. Din punctul meu de vedere oralul este  bun mai ales tzinand cont ca tipa este mai la inceput...destul de umed,schimbari de ritm,atentzie la oua...chiar ok. Vazand eu ca sunt in plenitudinea fortzelor ii spun sa se opreasca si sa treaca deasupra...mititica ezita putzin si ma roaga sa o iau usor ca ii este cam frica de mine...aoleu :blushing2...in fine isi da cu  gel si se urca pe problema...usurel usurel pana se acomodeaza...mi-a placut f mult pozitzia asta pt ca si data trecuta cand am vizitat-o am observat ca se implica si chiar ii place...s-a lipit de mine la inceput lasandu-ma pe mine sa o penetrez cum imi doresc, a preluat si ea apoi initziativa cu niste miscari f misto iar cand am vazut-o ca este excitata si uda toata i-am cerut sa incercam pozitzia capritzei ea tzinandu-se cu mainile de grilajul patului...s-a descurcat f bine si aici...recunosc nu am putut sa o fut cat de tare mi-as fi dorit pt ca nu ar fi rezistat dar chiar s-a descurcat onorabil...dupa am trecut la un misionar sa-i pot admira si eu pasarica iar apoi am pus-o sa stea din nou deaspra pozitzie in care i-a placut f mult s-a udat super mult si la un moment dat a avut orgasm...si acum cand ma gandesc simt asa o tresarire stitzi voi unde...in fine la putzin timp am terminat si eu in preze.

Mi-a scos ea caciulitza,m-a sters si am fugit la dus.M-am intors,am mai stat de vorba vreo 10 minute si am plecat pt ca expirase timpul regulamentar.

 

   NOTE

 

      Aspect escorta...dupa gusturile mele este 10 curat

      GFE...este foarte comunicativa,zambareatza,pisicioasa si ii voi da si aici nota 10 cu o singura completare...am intzeles ca nu face fk si recunosc ca nici cu mine nu a avut nici o tentativa...nefiind adeptul fk ului cu escortele acest lucru nu m-a deranjat deloc...totusi unii dintre voi s-ar putea sa o depuncteze la acest capitol.

     ORALUL...bun...chiar bun...bine in limitele in care poate sa fie un oral cu prezervativ bun...nota 8

     Normal...mi-a placut f mult de ambele datzi   nota 9 

     

P.S Am platit de fiecare data 200 ron pt o ora. O recomand cu incredere si voi reveni la ea cand timpul imi va permite.Bafta multa si bagatzi futaiuri grele in perioada asta ca vine sfarsitul lumii si sa nu ne prinde nefututzi.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua dragi futaci. Inspirat de juniorul care se intarea la privirea pozelor zic sa trec la domnisoara. Sun, vorbim, stabilim. Ajung destul de repede, cam aglomerat, zapada pfff urat dar reusit sa parchez. Urca la dansa, deschis si vazut. E tipul de fatape care o vezi fitoasa in fata unui liceu de fite si te gandesti cum ar fi sa o futi. Deci concluzia la final va fi ca fata arata foarte bine. Vorbim, ma uit prin jur, cam copilaroasa dar nu este un minus. Locatia foarte curata deci un alt plus. Stiam la ce ma astept asa ca am trecut pe treaba. Trecut de dush bla bla pe actiune. Saruturi nevinovate nu fk etc pana la junior, trecut pe fapta cu prez pus, stanga, dreapta, apasat, scos, e ok oralul dar nu simteam ceva artificii. Trecut la normal, ba cu grija ba stai, ba dai...ejaculat. Shimbat niste idei, zambete si plecat. Eu sincer m-am grabit pentru ca aveam o intalnire de afaceri si doar m-am reincarcat. Ideea e urmatoare, nu trebuie aspru criticata. Este la inceput de drum, are timp sa devina profii. Oricum pentru un fastfuck cu o domnisoara care repet arata foarte tare e numai buna. Dar, daca vrei sa pupi o putza, o simulare de dragoste nu prea e indicat.

Monetar romanesc 150 lei

Locatie si curatenie 10

Corp 10

Atitudine 8.50

Oral si normal 8

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:In pizda ma-tii, la caldurica
  • Oras:In pizda ma-tii, la caldurica

Am dat telefon adineaori nikoletei si din pacate n-am apucat sa pun de o vizita in seara asta din cauza noii locatii: Berceni , zona Sun plaza, eu asteptandu-ma sa fie mai prin zona mea Romana-Universitate. Anyway, prea departe pentru mine dupa o zi grea la job dar maine sau poimaine revin cu o recenzie completa si aprecierile de rigoare. :) Postul a fost doar pentru a specifica noua locatie. ;) 

Link spre comentariu

Numar nou de telefon sau poze furate:

 

SERVCII de calitate, cei care au bun simt si vor relaxare ii astept in locatia mea, ofer sex oral deep real, normal, anal, discretie igiena si rafinament. Convinge-te, 
14 Mar 15:36
0725.871.234 Bucuresti
 

 

  Pret: 200L ora

 

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/servcii-de-calitate-cei-care-au-bun-simt-si-vor-relaxare-ii-astept-in-locatia_6129786.html

 

post-39112-0-75840100-1363277021_thumb.jpg

 

post-39112-0-77657400-1363277075_thumb.jpg

 

post-39112-0-15086000-1363277080_thumb.jpg

 

post-39112-0-31734500-1363277083_thumb.jpg

Link spre comentariu

  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

Pozele sunt reale,nu intamplator afirm asta.Sunt facute pe Nerva Traian in fosta locatie a Baiancai,(actualmente pe alte meleaguri).

Confirm autenticitatea pozelor fiindca am vazut-o pe Niko face to face,pe cand eram la un cico cu Bianca(ATENTIE DOAR AM VAZUT-O )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...