Sari la conținut

0770407605 milfa


Postări Recomandate

  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Salutare.va urmaresc de ceva timp si am zis sa.mi fac un cont sa va povestesc si eu unele dintre escapadele mele.acestea fiind spuse daca omit ceva va rog sa-mi atrageti atentia si voi venii cu completari.

La doamna Bianca asa cum se intutuleaza transa am fost de 3 ori pana acum prima data fiind in vara ultima fiind chiar in ajun de craciun pe 24 decembrie.

 

Modalitatea de contact:nr din titlu

 

Descriere:doamna la vreo 45-50 de ani aproximativ 1, 60-1, 65 mai mult decat plinuta....nu stiu sa estimez greutatea la femei dar tind sa cred k are cam 70-80 kg.Destul de ingrijita, rujata cu rosu strident cu manichiura ingrijita si toti dintii pe utilaj.Un mare atu sunt sanii care desii varstei inaintate se prezinta foarte bine fermi si tari.O alta parte buna e lipsa mirosurilor de orice fel ba chiar parfumata dameza.

 

Desfasurarea actiunii: Prima data cand am fost prin august am sunat de cateva ori pana mi.a raspuns i.am spus ca vreau sa vin sa o vizitez am intrebat.o de tarife mi.a comunicat 50 ron sex total si a ramas sa ne auzim pe seara.Seara ajuns acasa am sunat mi.a rasp destul de greu i.am amintit despre ce vorbisem pe la pranz si mi.a dat locatia urmand sa o contactez cand ajung in zona.Ajuns am sunat mi a spus blocul undeva in gavana la capatul lui 19 mi.a dat nr de la interfon am sunat.Doamna sta la etajul 4 dupa cate mi.am dat seama toata scara stie cu ce se ocupa...mai toti se uita urat la tine :)) ma rog am urcat iar ea ma astepta cu usa întredeschisa cand m.a vazut m.a invitat inauntru intrebandu.ma daca ma serveste cu ceva, am refuzat politicos.Ajuns in camera m.am dezbracat nu inainte sa dwcartez banii din proprie initiativa apoi am trecut la fapte.Milfa face un oral destul de bun neprotejat mult peste mediu se implica cu deep si lins pe oo.Chiar daca mai scuipa din cand in cand in vestita cana am trecut peste si am finalizat Al doilea nr a inceput tot cu un oral la fel de bine executat dupa care am trecut la normal unde nici aici nu sta rau deloc.E foarte stramta intra destul de greu geme binisor am vazut k si ea se simtea bine, schimba pozitii cum vrei sta si deasupra insa oboseste repede.am reusit sa finalizez in pozitia capra si dupa cate am vazut cred k si ea a terminat.

A doua oara cand am vizitat.o am vrut sa incerc analul insa am ramas cu un gust amar ca sa zic asa.Ajuns la fata locului i.am spus ce vreau a zis ok , am inceput cu un oral bunicel apoi in pozitia doggy style am incercat sao bag ananal.Insa de cuma intrat a inceput sa se vaite si k nu mai poate k i.a venit citez "o senzatie de cacare" si ca nu mai poate sa continue. Scarbit am luat.o la normal am terminat cat de repede am putut si am plecat.

Ajuns si la ultima escapada cea din ajunul craciunului...avand chef si negasind alta dameza disponibila ma gandesc sa apelez la ea chiar daca ultima data am plecat cu un gust amar.O sun ii spun k vin in20 d min, ajung la fata locului dupa alta jum de ora de asteptat in masina raspunde in sfarsit nu o mai intreb de ce nu raspundea stiind ce ii poate mintea si urc sus.aici ii spun k vreau 2 nr combinate amandoua decartez si trec la fapte.Dupa primul nr oral + normal combinat ma duc la baie si cand regin ce sa vezi ea era deja imbracata si mai mai sa ma dea afara k tre sa plece la masa.uimit si din nou scarbit m.am kmbracat si am plecat fara prea mari comentarii.

Locatia:este dupa cum v.am spus un apartament la et 4 cu 2 camere gavana capatul lui 19.destul de saracacios, ,comunist si cu un aer inchis.Baia la fel de urata apa rece desi a curs ceva nu s.a incalzit.

 

Note:

ORAL: 9(AM PRIMIT SI MAI BUN)

NORMAL: 8 (STRAMTA, SCHIMBA POZIȚIA)

ANAL: 0 (CEL PUTIN PT MINE ASA A FOST)

GFE: 1 REDUSA MINTAL

FK: NU AM INCERCAT SI NICI NU AS RECOMANDA

HALATUL: 50 LEI PRIMA VIZTA 30 CEA DE.A DOUA SI 50 CEA DE.A 3.

 

AVAND IN VEDERE EXPERIENTA MEA CU DOAMNA POT SPUNE K A SCAZUT STAFETA DE LA O VIZITA LA ALTA.

DE RECOMANDAT PT ORAL SI NORMAL.INSA MARE GRIJA NU VA LUATI CU EA IN GURQ NU COMWNTATI O LASATI SA VB K NEBUNA PT K ALTFEL O AA FITI PLINI DE REGRETE.INCA CEVA DACA VRETI SA PLATITI MAI PUTIN PUTETI INCERCA II SPUNETI SI VOI CHESTII K NU AVETI SERVICI SAU K E CRIZA...DASTEA :)

 

SPER K AM FOST DE FOLOS.DACA AM OMIS CEVA ASTEPT SA.MI SPUNETI.

 

O ZI BUNA SA AVETI FRATILOR!

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator daniel312
Reputație: 0

Salutare. am fost si eu la Bianca acum cateva zile si azi am avut timp sa descriu cum a fost . Incep prin a va spune ca intr adevar vorbeste dar pe mine nu ma deranjeaza imi plac oamenii sociabili . faza cu ceasca e adevarata dar .la fel. nu ma deranjeaza nici asta . Deci am sunat la nr de contact de digi mi a raspuns civilizat i am zis de unde am nr si am stabilit o intalnire mi a dat adresa .foarte usor de gasit .cel putin la mine a fost usor .fiind chiar de 8 martie am luat pe langa cei 50 lei si un mic cadou "dulce" si dupa vreo 10-15 min de socializat am trecut la primul numar .a inceput cu un oral neprotejat foarte bine facut . vazand ca nu prea imi vine a-mi da drumu am cazut de acord sa combinam cu normal .a pus balonasusi am incept si normal. hmm are o pasarica asa stramta .super.doar pozitia misionarul. in vreo 15-20 min per total m am terminat . apoi a fost foarte amabila a facut o cafea am baut un pic cafea am mai stat de vorba si am trecut la al doilea nr . inceput la fel ca primul cu un oral foarte bine executat .si am trecut la normal .de data asta am inceput pe la spate .cam greu .nu intra prea bine . de comun acord am trecut iar la misionarul gemea frumos si dupa vreo 10 min de misionar am vazut ca s a spart balonasu . si desi mai aveam la mine baloane a zis ca nu prea mai poate normal .si am trecut din nou la oral . m a supt asa de bine pana mi am dar drumu . ce sa mai in concluzie a fost super .din partea mea o recomand .

 

note : oral 20 (mai in gluma mai in serios.. nota maxima 100)

normal : aceeasi nota ca la oral .

anal : nu am incercat . a ramas ca incercam data viitoare .

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Salutare am vizitat si eu aceasta milfeta acum cateva zile sunat la numarul din titlu...programat in 30 de minute ajuns la locatie..plimbat vreo 10 minute la telefon probabil sa ma vada bine cum arat in fine urc sus tipa e destul de inaintata in varsta in fine am venit pentru o descarcare rapida optand pentru un oral achitat la inceput suma aferenta de 40 de lei nu mam tocmit nu imi sta in caracter..canuta era la locul ei..o experienta banala nimic deosebit se vede experienta la oral executa bine deep finalizare orala bine ca ma exasperat cu atatea discutii lacrimogen dar am zis da da...timpul a trecut miam dat drumu si am plecat usurat dar cu capul plin de baliverne de recomandat doar in ultima masura

 

Note 7-8 oral

Normal nu

Locatie nu e cine stie ce dar e ok 7

Aspect 6 milfeta plinuta burtica sani mari lasati era de asteptat

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator daniel312
Reputație: 0

salut in primul rand..ma oameni buni va zic sincer femeia asta nu sanatoasa la cap e dusa rau deacasa dar RAU de tot.. deci dupa ce am fost de doua ori la ea si totu a fost ok in afara de prosteala ei ca vb mult si etc am sunat si eu azi mi a zis ca mai dupamasa sa revin inainte cu tel ok dupamasa am revenit a zis ca in o ora e ok imi da ea bip bip s a facut de la 4 cat a zis ea se facuse 7 si mi a dat bip am sunat mi a zis ca a avut treaba etc ca daca vreau sa mai vin am zis ok ma urc in taxiu si cand ajung la scara imi da mesaj ca domnr isi cere scuze dar nu poate sa ma mai primeasca niciodata ca so inteleg ca etc pai ce sa inteleg ma frate ca e ea proasta si dusa cu capu? de ce nu mi a zis de la tel ca nu mai vrea si gata.. in fine deci NU o recomand deloc au dreptate toti care spun de ea ca e ciudata proasta si nebuna fratilor aveti dreptate si pe langa asta nici nu se merita doar asa de golire e si grasa si urata ca suge bn da dar daca te primeste o data si dupaia o ia braila nu se merita.. in caz ca v am lamurit si v am ajutat sa nu mai incercati la aceasta nesanatoasa va salut. ciumege tari va doresc

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

salutare.. dupa atatea recomandari si reclamatii m-am hotarat si eu la milfa din gavana..

Are o varsta 42 - 45 ani... dusa rau cu capu ... probabil de la atatea dezamagiri in dragoste.

Am cautat doar oralul.. 

Cana cred ca o fol pt ca nu stie sa faca deeptrouth si se ineaca. (odata chiar eram convins ca o sa dea la boboci) in fine...

Locatie ok - 7 (un pic cam frig dar de...)

oral - 8 (mult mai ok decat multe altele - am impresia ca chiar ii place).

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:.
  • Oras:.

Am fost si eu foarte curios cum arata tanti Bianca, asa ca am fost pana la dansa in urma cu cateva zile...am sunat la telefon, la numarul din titlu. Bianca a raspuns dupa vreo 4 apeluri...o voce misterioasa zice "buna, da"...am intrebat daca mai este valabil anuntul, a raspuns "da, draga, este valabil".

Am mai intrebat unde o gasesc, mi-a spus ca in gavana 3, in cartier...mentionez ca discutia despre locatie a fost foarte haioasa, a durat cel putin 5 min, spunea ceva de genul ca sta la al 2-lea bloc, dupa primul de la strada...ca e casa ei, ca ea nu se muta nicaieri de acolo...ma plictisise de la tel, mi-am dat seama ca are probleme grave cu "calculatorul"...

Am zis totusi sa ma duc sa o vad...am ajuns prin zona, am sunat-o din nou...abia am reusit sa dau de dansa, dupa explicatiile ei...era un bloc pe stanga, foarte usor de ajuns.

Am urcat la etajul 4, ma astepta la usa, cu usa deschisa...

Cum m-a vazut, m-a luat cu "ce faci frumosule, te rog, intra"...

Nu stiam ce sa fac...cum am vazut-o, imi era jena sa intorc spatele si sa plec, pur si simplu, cu toate ca imi venea sa sar de la etajul ala 4, sa ajung mai repede afara...

O "baba" de vreo 45-50 ani, nicidecum 35, cu un cur cat usa, machiata parca era la circ, data cu ruj rosu aprins, cu un ten alb, care ii dadeai putin peste 70 ani, cu un par valvoi, curentata la 220 V...foarte sexy...

Am intrat pe hol, am intrebat-o totusi pretul si ce presteaza...zicea 50 lei oral si normal...

Ma invita inauntru, sa ne "simtim bine"...

Am plecat imediat, ea se mai intindea la vorba, i-am zis ceva de genul, ca mai sunt cu un prieten si sa il anunt sa vina si el sa o vada...

E dusa rau, fratilor, trebuie sa ai ceva probleme grave, grave cu capu', sa faci sex cu ea, si beat mort sa fi fost si cred ca nu stateam...

...Ce sa mai...a fost cea mai tare experienta a mea la o escorta...

...Daca vreti sa va distrati, nu o ratati!...

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...