Sari la conținut

Platesc deranjul?


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ma gandeam sa imi dedic timpul unui experiment social avand in vedere ca in sfarsit am intrat in concediu! Este fara voia mea si fara plata din pacate motiv pentru care m-am decis sa fac niste bani rapid poate fac bani de un UAI (Ultra All Inclusive) la Surduc.


Am sa va spun metoda mea de facut bani, plecand de la internet. Nu vreau sa confundati metoda mea cu cele de genul "fa bani pe internet usor" , "fa 1000 de euro lucrand doar 2 ore pe zi" si alte metode care nu functioneaza in economia reala.

Haideti sa va spun cum viata mea s-a schimbat radical si am facut astazi 1050 lei cu o investitie de doar 5 lei, plecand de la internet dar nu pe internet.

Am intrat pe publi24.ro si am selectat Timisoara categoria Matrimoniale cu finalizare si am introdus cuvintele urmatoare "platesc deranjul".


Am extras 5 numere de telefon pe care le-am notat cu atentie in agenda mea telefonica de la Romtelecom.


Am sunat la prima dameza , mi-a enumerat serviciile COF, FOOD JOB, COH si altele. Am ascultat cu atentie chiar daca nu eram interesat. Mi-a dat adresa in 20 de minute am ajuns la ea.
A deschis usa, i-am spus ca am facut dus acasa dar oricum nu conteaza pentru ca nu este doamna din poze si vreau sa imi plateasca deranjul cum a promis. Caprioara s-a uitat la mine ca la un ARO 10 cu faza lunga si-a cerut scuze pentru ca mi-a consumat timpul important si a scos din chiloti 200 lei.

Am numarat cu atentie bancnota de 200 lei si am plecat.

Am facut exact acelasi lucru cu celalalte 5 dameze selectate din publi24.ro. Un calcul simplu arata clar cum poti face 1050 lei cu doar 5 lei investiti.

200 lei X 5 caprioare = 1.000 lei la care se adauga cei 50 lei pe care i-am gasit de anul trecut in pantalonii scurti.

Cei 5 lei i-am folosit pentru un abonament la compania RATT sa ma pot deplasa in siguranta prin oras.


Sper sa nu va suparati pentru offtopic stiu ca nu este un forum de facut bani pe internet, dar am vrut sa impartasesc cu toti aceasta metoda de facut bani rapida si perfect legala si poate in viitor-ul apropiat toti ne putem permite sa dam bombonele rafaello , flori si bani in plus la doamnele vizitate.

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ai dat o idee buna cu ce ai facut. :) Am dat o simpla cautare cu indicatiile tale si din cate se pare nu prea ii reala,poate sare sutica de euroi,ca mai umpic si merg la o nunta. :)

 

Descriere

buna am 20 de ani,sunt o escorta discreta curata eleganta si cu bun simt,daca va doriti sa ma cunoaste-ti va invit cu ceea mai mare placere sa ma suna-ti!!!am experienta in ceea ce fac.. fac bine!!!sunt o fata comunicativa glumeata fara fite ofer *** **** ********** cu ********** ***** , cum on face, cum in mouth or tits,*** normal masaj erotic dif fantezii si multe alte chesti ,ma deplasez la hotel. garantez pt asta, daca nu platesc 100 euro deranjul.intru si cu cupluri!

post-139856-0-81674400-1498745242_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016
Reputație: 0

Colegu' localnictm tot de raffaello te ții? Am gustat și eu, sunt bune. Florile în schimb sunt scumpe. Iar plusul vine după puls.

Ești rău 😈😈😈

Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ake nu mai zic nimic ma retrag :-)  gata.

 

Din calculele mele pana la anul de 8 Martie folosind schema de mai sus sunt milionar.

Vreau sa cumpar de toti banii raffaello si garoafe chinezesti si te contactez sa mergem in tot orasul sa le impartim la toate doamnele de pe publi24 - ii spunem caravana "Platesc deranjul". Daca imi mai raman bani mergem si in Jud. Mehedinti. Eu voi fi soferul si am nevoie de un om de imagine, un domn galant ca si partener sa ma ajute sa imi indeplinesc visul. Sper ca accepti sa ma ajuti.

 

Hai noroc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...