Sari la conținut

❤️ Tanya 0792864810 ❤️


Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Salutare!

Am fost pe la multe femei bune sau mai putin bune. Mi am luat tepe dar am avut si experiente ok. Nu am stat sa dau recenzii pana acum, cu toate ca unele meritau sa nu mai fie vizitate niciodata. Dar ce a foat azi cu Tanya, a fost altceva. A fost cea mai tare experienta ever. Nu am intalnit o fata mai naturala, mai degajata, mai deschisa si mai dulce ca ea.

O sun, o voce calda si calma imi raspunde. Stabilim intalnirea. Cu toate ca am intarziat 30 minute, fata m a inteles. Totul a fost ok. Ajung la ea si mi deschide usa o fata draguta, cu un corp de invidiat. Skinny dar si cu forme totusi. Ma invita la dus, dar eu deja facusem inainte, ca vin pregatit, ca la o intalnire. Fix asta am simtit cu ea. Am simtit ca ma intalnesc pt prima data cu o fata buna pe care am agatat o. Ma jur. A fost altceva. Am discutat ai schimbat tot felul de subiecte. Fumez o tigara. I am zis ce ma intereseaza in materie de sex, adica oral neprotejat si cat mai adanc( deepthroat) Apoi ma invita sa ma dezbrac. Caut pe cineva de mult timp sa mi o ia pe toata in gura. Ea a reusit. Si nu vorbesc prostii. Chiar o am mare. Ea poate sa confirme. Anyway. Eu incerc sa va spun, ca a fost genial totul. Nu mai stiu sigur cat a durat pana sa mi dau drumu prima oara. Nici mult, nici putin. Ideea e ca de obicei tin si o ora pana sa mi dau drumu, dar cu ea simteam ca o sa mi dau drumu dupa 5 minute, dar imi placea asa tare incat am incercat sa ma bucur de moment. Eu zic ca a durat undeva la 20 minute. Cel mai bun deep, mult peste multe care se lauda aiurea pe aici. E foarte buna la asta si ii placea ce facea si crede ma, pe mine majoritatea ma iau cu d alea, nu puteai sa zici ca o ai mare? Vrei deep? Mda. Am stat la o caterinca, la o tigara, la vorbe. Pur si simplu mi a placut f mult si sa conversez cu ea. De obicei, eu sunt genul care vine, fute si cam atat. Apropo, parfumul ei, era genial. As fii vrut normal, dar cand am vazut cat de buna a fost la oral am zis sa o mai facem odata si a 2 a oara again blana, aceeasi implicare.

TANYA, promit ca ma intoc pt oralul ala, dar si pt ca nu am vrut normal, ca ai fost geniala la oral.

Stiu. Poate pare ca o pup in cur aiurea, dar tocmai de aia e primul rating, ca nu m a interesat sa comentez aiurea pt ce nu mi a placut sau pt ce a fost mediocru sau mneaaa. Ea a fost wow din toate punctele de vedere. Mersi pt azi. De abia astept sa revin.

 

LOCATIE: 10. Un loc placut, linistit, foarte curat si probabil locatia era asa nice si ambientala tot pt ca era ea in camera si ma baga intr o stare asa de relaxare, f chill.

 

Aspect: 9,5. E foarte draguta, are o fata super cute. Fund misto, tate naturale foarte placute la atingere. O piele foarte fina si catifelata. Astept sa privesc mai mult fundul ala la normal si poate i dau 10.

 

Oral: 10+ E altceva. E una din cele mai bune. Pe bune. Deepthroat. O lua pe toata si o am mare si groasa. O linge, o suge si o inghite ca n filme. Schimbari de ritm. E atenta la ce vrei. A lins si supt ouale. Blana. Vreau din nouuuuuu.

In general as fii dat mai putin ca nu face CIM, dar nici n a mai contat. A fost awesome.

 

Normal: Nu dau nota. nu stiu, ca nu am facut, dar sunt sigur ca o sa fie blana. Cand o sa facem si normal, las aici recenzie.

 

Am vrut o ora, adica 300 lei dar cred ca am stat o ora si ceva. Fara graba, fara stres.

Again, va zic: ALTCEVA, e altceva.

Initial dautsem 300, dar pt ca mi a placut f mult, am mai decartat 50 lei in plus.

Brosilor, daca vreti un altfel de oral, deep si o femeie placuta si la vorba si in pat, pe ea chiar v o recomand.

Te pup, Tanya! 🙂

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 746
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0

Doamnelor, domnișoarelor, domnilor, stimați sportivi, 

Astăzi, după o luna de dor, am revăzut-o pe Prințesa Tanya. 

Aceeași frumoși ochi verzi, același chip zâmbitor, o piele perfecta, sânii - o capodopera, toată este o opera de arta. 

Are gene de nota zece! 

Fiind vechi cunoștințe am trecut rapid la schimbul de daruri; mai întâi ale mele, apoi dăruirea ei exemplara. 

Evident ca s-a intercalat și un dusuleț. 

Singura chestie - parcarea; a trebuit sa urc la nivelul 5, spatii mici, mi-am dat oglinda peste cap, bietul de mine. 

Draga Tanya abia aștept sa ne revedem! 

Îmi placi tot mai mult, ești mai frumoasa decât ro.... mele! 

:flowers2  :yummy  :love  :male  :)  :giggle:  :inlovee

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0

Doamnelor, domnișoarelor, grațioșilor, 

azi am revăzut-o pe draga de Tanya. 

Nimic de adăugat la cele spuse de ceva vreme, doar ca as dori sa se mai întâmple. 

(Nici asta nu e o nu e o noutate, doar ca pare tot mai putin probabil) 

Pupici draga Tanya! 

:flowers2

Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0

Ce zile fierbinți draga Tanya. 

Ma si răcorești, ma și infierbinti mai tare. 

Mai vreau! 

Mulțumesc scumpete draga! 

:flowers2

Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

O placuta reintalnire dupa aproape doi ani..

Aceeasi fata frumoasa cu corp bine conturat, un pic mai slim ca data trecuta ba chiar as spune pe romaneste mai subtire (si la propriu si la figurat)

Atitudine la fel de pro-client, nu “bate campii” ca sa plictiseasca clientul dar nici nu tace, plictisita de taclalele clientului  stie sa intretina atmosfera

Activitatea pur “curriculara” la fel de profi.. as da un plus (mare) fata de data trecuta la partea orala a examinarii, mult mai variata ca tehnica, trecand de la soft la putin mai hard si cu mult “mid” (ceva intre hard si soft in combinatie perfecta) DT, limbute, aceleasi buze “tuguiate” care se potrivesc de minune la.. “dansa”

Despre ochi nu stiu ce sa zic.. verzi sau albastri, trebuie sa mai verific de cateva multe ori pana ma lamuresc

O companioana f placuta (din toate punctele de vedere)

Locatia la RIN

Fix o ora, fix 400 lei

Parca n-as mai astepta inca doi ani pana la urmatoarea intalnire..

  • Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu

Noroace

 

Nu puteam sa o ratez pe Tanya, la cat de rar vine pe la noi. Cred ca a fost a 5-a vizita la ea si mereu este o placere.

 

Am gasit-o tot la Rin residence, locatie cam departe de centru, dar cu toate facilitatile. Curat, prosoape ca noi, tot ce trebuie.

 

Tanya a mai slabit putin si e parca mai frumoasa si buna de...alergat.

 

ON de senzatie, cel mai bun pentru mine din toate cate am vizitat.

 

NP de data asta am apucat sa schimb si eu 2 pozitii :))) foarte bine a fost.

 

Cadou: 200 / fin, merita dupa parerea mea.

 

O recomand cu incredere, dar nu prea sta pe la Bucuresti.

 

Spor!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Salutare, colegi!

 

Fiind mai nou pe-aici (atat pe forum, cat si in activitatea... specifica acestuia), nu am avut ocazia sa o cunosc pe Tanya in perioada in care se crease o adevarata “efervescenta” (cu multe aprecieri, dar, inerent, si cu multe rautati gratuite) in jurul ei. Odata insa ce i-am descoperit topicul (de fapt, topicurile, pentru ca le-am studiat "sarguincios" si pe cele din Timisoara si Cluj), i-am vazut pozele si am citit, retroactiv, numarul impresionant de recenzii, care de care mai entuziaste, am pus-o imediat pe lista mea de prioritati. Si nu oriunde, ci direct pe unul dintre primele trei locuri (ex aequo).

Din pacate, pana mi-am facut eu curajul sa o abordez – asa, mai pe la sfarsitul lui iulie - m-am trezit ca Tanya tocmai “disparuse” si, dupa cum aveam sa constat, pentru o destul de lunga perioada. La un moment dat chiar mi s-a facut frica sa n-o fi pierdut definitiv, banuind ca din cauza agresivitatii tot mai manifeste (pe topicul ei) a unor useri, s-a retras din “online” si a inceput sa lucreze doar in circuit inchis; sau chiar ca s-a retras de tot. Asa ca I-am scris un PM pe tema asta si… a ras putin de mine, raspunzandu-mi ca e doar in concediu si isi va anunta in curand revenirea :)

Drept care, linistit, m-am pus pe asteptare…

 

Si iata ca, la prima ocazie pe care am avut-o… am fortat putin lucrurile, iar intalnirea mult-asteptata (de mine) s-a produs.

Spun ca le-am fortat pentru ca, din pacate, au fost unii factori care au facut ca intalnirea sa nu fie chiar atat de reusita pe cat ar fi meritat (si, cu siguranta, ar fi putut fi, in conditii mai prielnice).

De unul dintre acesti factori eram deja constient – suprasolicitarea mea (profesionala) din ultima perioada, care de vreo 2-3 “intalniri” a inceput sa-si faca simtit impactul si in ce priveste performantele sexuale (nu la capitolul erectie – acolo, micul Kasparian a ramas acelasi gentleman dintotdeauna, care se ridica imediat in fata gratiei feminine si e capabil sa ramana in pozitie de drepti pana e dat afara pe usa – ci la cel de concentrare. Dupa vreo 10-15 minute imi pierd interesul, incep sa ma gandesc la problemele mele si, in cele din urma… ii cer fetei o pauza de tigara, fiindu-mi clar ca nu mai pot finaliza).

Un alt factor a fost acela ca nici Tanya nu mi s-a parut foarte “prezenta”, cel putin la inceput (desi, dupa aceea, si-a dus rolul pana la capat intr-un mod foarte profesionist – asa cum se recomanda si ea, pe buna dreptate, in semnatura). Probabil din cauza problemelor pe care le-a avut in seara precedenta, sau cine stie din ce alte motive, am simtit-o putin dezorganizata si cu gandurile in alta parte, in timpul scurtei conversatii de cunoastere initiala . Spre lauda ei, insa, odata declansata actiunea, si-a abordat rolul de escorta cu profesionalism (asa cum se recomanda si ea, pe buna dreptate) si tot asa l-a mentinut pana la capat.

Insa factorul decisiv (in sens negativ) a fost locatia. Desi situat in Rin Grand Residence, despre care auzisem lucruri bune (e prima data cand merg acolo), apartamentul de doua camere e destul de uratel (strictul necesar, fara culori sau decoratiuni care sa te inspire la sex), baia e mica si dotata cu o cabina de dus claustrofobica, iar aerul conditionat… exista dar nu functioneaza! Asta a fost o mare problema, pentru ca in dormitor a fost o caldura inabusitoare si am transpirat amandoi din primele secunde, iar eu am ramas de cateva ori fara oxigen pe parcursul actiunii, incat a trebuit sa ma opresc exact atunci cand incepeam sa ma simt mai bine (de unde si asa aveam micile probleme enuntate mai sus). Dealtfel, si Tanya mi-a confirmat ca nu e deloc multumita de apartamentul alocat, de data asta.

 

Actiunea:

 

Dupa o asteptare de vreo 15 minute, in parcare, fata de ora stabilita (lucru care nu m-a deranjat, dar care confirma usoara dezorganizare despre care vorbeam), Tanya m-a sunat (pana atunci, toata procedura de programare am facut-o prin SMS) si m-a invitat sus, explicandu-mi exact cum sa ajung la usa ei. Am sunat, usa s-a deschis imediat, iar de dupa ea a aparut... o splendoare de fata! Un corp slim foarte sexy, niste ochi sublimi (albastri sau verzi, nici nu mai intru in disputa, efectul hipnotizant e cel care conteaza!), buze carnoase, rosii si frumos conturate, piele alba si fina, pusa in valoare de contrastul cu parul negru (desi ea mi-a spus ca e blonda, in mod natural, si ar vrea sa revina la asta – astept cu interes, s-ar putea sa fie si mai intensa senzatia) … toate astea catarate pe niste tocuri elegante si “impachetate” doar in niste chilotei minusculi si sutien, ambele negre. Efect foarte excitant, atat pentru marele, cat si pentru micul Kasparian!

Dupa ce am facut cunostinta si ne-am pupat pe obrajori, “splendoarea” m-a invitat direct in dormitor, ceea ce m-a descumpanit putin, fiind obisnuit de la alte fete sa trecem mai intai prin living, la un Pepsi sau cafea, o tigara, un mic chit-chat etc... Un al doilea lucru care m-a descumpanit a fost ca s-a si intins in pat, fara sa-mi dea si mie indicatii de “regie”, asa ca a trebuit sa ma gandesc eu ce ar fi cazul sa fac, incepand de la autopropunerea de a intra la un dus (pentru ca desi facusem unul cu doar 2 ore in urma, inainte sa plec spre ea, intre timp transpirasem destul de abundent) - pe care mi-a aprobat-o cu un “daaa, sigur, ca si eu simt nevoia foarte des, la cat de cald e aici” - pana la a-mi aminti de preferinta ei de a-i fi lasat “cadoul” in mod discret, dar inca de la inceput (aici apreciez ca nu mi-a “amintit” sa-l las imediat cum am inceput sa ma dezbrac, asa cum procedeaza altele). Probabil amanuntele astea mi-au creat senzatia descrisa mai sus, ca Tanya nu e chiar “acolo”. Dar, avand in vedere ca nu o cunosc si nu stiu cum e ea de obicei, e posibil sa fi fost doar o impresie falsa. Am si intrebat-o daca e ok si mi-a raspuns ceva de genul “da, sunt ok, acum ma simt foarte relaxata”. Asa o fi...

Buun… am revenit de la dus si m-am intins langa ea, in pat, unde am mai schimbat cateva vorbe, condimentate cu mangaieri si sarutari pe corp, aici a fost momentul in care si-a intrat in rol si m-a intrebat daca doresc un numar mai lung sau doua mai scurte, I-am zis ca “hai sa vedem cum decurg ostilitatile”, ea a zis “ok” si s-a instalat in pozitia convenabila pentru oral (una destul de speciala si precisa, intre picioarele mele - pe care le-a manevrat foarte “doct”, ca sa-si creeze locul exact - cum nu am mai vazut la nicio alta escorta) si a inceput cu un neprotejat… de era sa ma termine din primul minut! Parca nici asa nu voiam, drept care am oprit-o si am trecut eu la actiune, cu un cunni de incalzire si mai mult de tatonare (de obicei, la prima intalnire nu ma dedic unui “procedeu” anume, prefer sa explorez cat mai multe si, eventual, sa-mi alcatuiesc o harta mentala a “clapelor” sensibile ale fetei, pe care sa stiu sa insist cu urmatoarele ocazii) – in timpul caruia am descoperit o pasarica mica, draguta si destul de reactiva (mi-a si spus ca se excita destul de tare de la cunni, dar ca ajunge foarte greu la orgasm – mai vedem noi ;) ) – apoi am trecut la NP, misionar cu mai multe variatii, lingurita, lateral eu si ea pe spate… pana cand m-a dovedit caldura si iar mi-am pierdut concentrarea, drept care I-am propus Tanyei sa facem o pauza de tigara. O faza simpatica din aceasta prima “repriza” a fost ca, la un moment dat, mi-am cerut scuze Tanyei ca ma lipesc de ea, fiind atat de transpirat. La care ea mi-a raspuns: “pai sigur, lipeste-te, cine a mai vazut sex fara sa se lipeasca partenerii unul de altul!?” :D

Pauza a fost de vreo 10-12 minute, timp in care am vorbit destul de mult, Tanya dovedindu-se o fata inteligenta, care stie sa intretina si sa re-alimenteze o conversatie. Printre multe altele, mi-a spus ca nu e multumita de fundul ei si ca intentiona sa-si faca un implant (din fericire, deocamdata a renuntat la “proiect”), eu I-am spus ca mie mi se pare superb asa cum este si, ca sa ma conving ;) am pus-o sa se intoarca pe burta… iar de aici a inceput repriza a doua. Intai in caprita (ca sa-mi elimin orice dubiu in privinta frumusetii fundului ei), apoi cu ea pe burta (cu o perna sub bazin) si eu peste, apoi in LOT (in care se misca foarte bine si sportiv, pare neobosita), apoi… of, din nou eram gata sa renunt, cand Tanya mi-a propus sa ma termine la oral. Nu I-am dat prea multe sanse, dar am acceptat, iar ceea ce a urmat a fost… fabulos! Un oral soft (asa cum mi-am exprimat preferinta) dar extraordinar de senzual, am avut efectiv senzatia ca-i vorbeste micului Kasparian pe limba lui si-i face exact ce-i place mai mult! Nu a fost usor, cred ca a durat vreo 10 minute, dar Tanya a perseverat cu multa dedicatie si incredere, fara sa se descurajeze nicio secunda, pana cand... explozia de artificii, cea mai dramatica dintr-o lunga perioada de timp, s-a produs!

Din pacate, explozia respectiva a marcat fix o ora, drept care – cu incuviintarea Tanyei, care nu m-a grabit nicio clipa – am fugit rapid la un dus, apoi am mai schimbat, in timp ce ma imbracam, cateva vorbe depre animalele noastre (ne-am descoperit o pasiune comuna, aceea de a aduna maidanezi – ea pisici, eu caini), dupa care ne-am despartit (sper) prieteni, cu promisiunea sa ne revedem.

 

Note:

 

Locatie: 7 (si asta pentru ca, totusi, este “safe” si intr-un imobil salubru. Altfel, conditiile lasa mult de dorit)

Aspect Tanya: corp – 9,5 (slim veritabil, exact pe gustul meu, desi din unele poze parea putin mai “durdulie”. Sani frumosi, fund… foarte convingator  ;)) ; fata - 9 (desi elementele constitutive sunt spectaculoase, nu este chiar genul de frumusete care sa te “topeasca”, e mai degraba o frumusete putin “rece”. Asta, insa, nu o face mai putin interesanta.)

NP: 8 – Docila si participativa, accepta fara ezitare orice pozitie, pasarica stramta si placuta. Totusi, pentru un sex reusit este nevoie de 2 persoane, iar eu, aflat intr-o dispozitie nu prea buna, nu am reusit sa o fac sa “vibreze” incat sa-si dezvaluie adevaratele posibilitati (care simt ca sunt mult mai mari). Daca vreti, considerati ca nota este data mai mult de limitarea mea, decat de a ei. Si cred ca se poate imbunatati radical, la o viitoare intalnire si in niste conditii ma prielnice.

ON: 10+ - Unul dintre cele mai bune din viata mea, fara alte comentarii!

GFE: 9 – Din diverse motive (enumerate mai pe la inceput) si avand in vedere ca a fost prima intalnire, nu am fost din start chiar pe aceeasi lungime de unda. Totusi, pe parcurs lucrurile s-au ameliorat destul de mult si cred ca pot evolua pana la nota maxima, la urmatoarele intalniri, intrucat Tanya e o fata foarte deschisa, inteligenta si pare sa aiba multe de oferit.

Cadou: 400 lei pt. o ora

DTD: cca. 70 min, fara sa ma simt nicio clipa grabit!

 

Concluzie: cu toate elementele potrivnice, intalnirea cu Tanya a fost una placuta, care m-a facut sa-mi doresc sa mai revin la ea, cu multe sperante de mai bine. O recomand cu multa caldura celor care stiu sa se poarte frumos cu o femeie tanara si delicata.

 

 

P.S. Draga Tanya, sper ca nu te-am suparat prea tare cu intrebarea de azi si ca ai inteles ca trebuia sa ma lamuresc asupra acelui aspect. Te pup!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am ajuns si eu ieri la Tanya si pot spune ca este printre cele mai reusite fete active din Bucuresti. Ar putea castiga oricand castingul pentru ****** adolescenta. Am ramas surprins de candoarea, simplitatea, veselia ei. Cred ca daca era rezidenta in Bucuresti o incurcam, imi faceam abonament. Am facut programarea pe whatsapp, am stabilit o ora convenabil amandorura si totul a decurs normal. As fi stat mai mult de o ora, dar aveam o intalnire iar ea trebuia sa ajunga in oras. Am incercat sa stabilesc o intalnire cu o zi inainte , nu n-am sincronizat si eram putin frustrat. Serviciile sunt cele din descriere si sunt de 10 pentru mine. Cred ca daca respecti esti la randul tau respectat. Tariful 400 /h. Cu siguranta voi revenii.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost și eu la “celebra” Tanya .

Ma așteptam sa am o experiența proasta și sa nu scriu de bine aici , pentru ca eu in general scriu doar experiențele proaste .

Când am ajuns la ea a avut o atitudine foarte pozitivă , vorbăreață , atenta la cerințele mele , zâmbitoare , îți face ziua mai frumoasa , e o dulceața !

Înainte sa merg la dus am vorbit puțin cu ea și am întrebat-o de ce pe forum da impresia de aroganta , ca nu Răspunde la nimeni .

Mi-a explicat ca orice ar spune incep polemicile , ei ii suna telefonul și ca nu sta de vorba pe forum sa le răspundă tuturor terminațiilor , bravo Tanya , un punct in plus .

Acțiunea nu o voi detalia foarte mult pentru ca nu-mi place , câteva lucruri am de spus .

La oral mi-au tremurat picioarele , a început cu soft , deep, mai hard , combinat și iar cu mult Deep .

La normal se mișcă foarte bine LOT și doggy, atât am reușit sa încerc pentru ca mai mult nu am rezistat .

Am înțeles ca am judecat-o greșit după prima impresie .

Am întrebat-o dacă mai pot prelungi dar a spus ca nu , asta este , data viitoare.

Notele :

Locație - 9 o garsoniera frumușică in Rin , curată , dotata cu vreo 5 feluri de gel de dus inclusiv intime și cu prosoape mari

Aspect - 9,5 frumușică la fata , înaltă , fund bombat și sâni drepți și tari de mărime medie .

Oral - 10+ am mai explicat mai sus , soft , hard , combinat , Deep

Normal - 9,5 se mișcă bine păcat ca nu am rezistat mai mult .

Igiena - 10 curată , epilata.

Acum ar trebui să-mi cer scuze ca am crezut ca e aroganta , dar așa mi-a dat impresia

Mulțumesc Tanya , eu te recomand .

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu am mai incercat de o buna bucata de vreme ceva 'nou'. Ma rog, 'nou' pentru mine, ca pentru multi altii Tanya e o cunostinta veche ;)

O aveam de mult pe lista, dar am tot ezitat. Pe de o parte, din cauza locatiei (Rin Grand Residence) destul de greu accesibile, pe de alta parte, din cauza senzatiei de neseriozitate in programari, pe care mi-au lasat-o unele comentarii de pe aici.

Temerile mele s-au dovedit nejustificate pana la urma. Am facut programarea cu o zi inainte pe Whatsapp, am confirmat-o amandoi cu 2 ore inainte, asa ca ieri m-am prezentat la Rin, cu 10 minute mai devreme decat ora stabilita, pentru a o cunoaste pe Tanya. Am mai avut de asteptat inca vreo 10 minute, dupa care m-a ghidat telefonic prin cotloanele din Rin, ca altfel nu mai ajungeam unde trebuie :)

Mi-a deschis usa o fata tanara, frumoasa, bruneta, slim, naturala, cu o piele poate un pic prea alba, echipata foarte sexy, ca in pozele de pe topic. Am stat un pic de vorba pe pat, dupa care am intrat la dus.

Actiunea a inceput cu ceva pupaturi si mangaieri pe corp, mai mult din partea mea, FK nu foarte convingator. Mi-as fi dorit un preludiu mai lung, mai intens si mai pasional. Dar poate ca nu e stilul ei. M-a intrebat direct cum prefer oralul, N sau P, soft sau hard. Am ales ON, bineinteles, si i-am zis sa inceapa soft si sa continue mai hard. Diferenta am simtit-o pe propria piele :D. Oralul a fost foarte placut, in mai multe pozitii, cu deep reusit complet si limbute pe la baza. Ar trebui sa predea si altor fete lectii de relaxat gatlejul :D.

A venit randul meu sa trec la 'munca de jos'. A fost o placere deosebita sa ii dezmierd pasarica extrem de ispititoare si curata, iar munca mea a fost rasplatita din partea Tanyei cu un orgasm memorabil :male.

Dupa inca o scurta repriza de oral oferit de ea, am trecut la 'lucruri mai serioase' (vorba ei), adica sex normal. Aici, chiar daca nu a fost foarte pasionala, nu am rezistat prea mult. Totusi, suficient cat sa trecem prin pozitiile clasice LOT, caprita si misionar, finalizand in ultima.

Am mai ramas un pic la povesti dupa asta, despre pisici si alte alea :). Nu m-am simtit nici o clipa grabit, faptul ca nu ia programari pe banda e de apreciat.

Cadoul a fost de 400 lei pentru o ora DTD, lasati in plic la inceput, asa cum a precizat in prezentarea serviciilor.

 

Note:

Locatie: 7 (incomod de ajuns pentru mine in zona Rin; camera mica, fuma acolo, am plecat 'afumat'; baia ok, e punctul forte :))

Aspect: 10 (chipul dragut, cu ochi foarte frumosi; corpul slim, cu sani frumosi si picioare lungi)

Oral: 9 (trebuia sa taxez cumva lipsa CIM, altfel era 10 cu felicitari)

Normal: 8 (placut, mai ales in LOT, dar ma asteptam la ceva mai pasional)

GFE: 9 (prietenoasa, totusi FK destul de retinut)

 

Concluzie:

M-am simtit bine cu Tanya si o recomand.

Pentru mine este de revenit. As repeta oricand scenele de DT complet si episodul de cunni cu finalizare  :P . In plus, am senzatia ca ar fi loc de mai bine.

 

 

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Tanya,

 

Am vizitat-o si eu pe Tania zilele trecute si m-am decis sa scriu cateva impresii despre intalnirea avuta.Am facut programarea pe timpul zilei si la ora stabilita am ajuns in locatia Taniei de la Rin Residence.Precizez de la inceput ca este a doua vizita ,prima desfasurandu-se la scurt timp dupa intrarea ei in peisaj (amintirea era destul de vaga).

Am fost intampinat de Tania despre care pot spune ca e fata dulcica foc,naturala , simpatica si frumusica rau (totusi pot spune ca are o frumusete atipica care pe mine m-a incitat foarte mult).Dupa dusul de rigoare am inceput cu sarutari si am fost intrebat cum doresc oralul (mai soft sau mai hard).Am beneficiat de ambele, fiind impartite pe parcursul celor 2 finalizari.Oralul pot spune ca este punctul ei forte sustinut,cu deep,umed si alternari de ritm (adevarata incantare).Normalul s-a desfasurat destul de clasic cu ea deasupra si doggy style admirand fundul de senzatie al Taniei.Totul foarte placut si cu o implicare foarte buna din partea Taniei.

In pauza de tigara am avut o discutie relaxata, foarte placuta ,deschisa si naturala.Gfe-ul este alt punct forte Tania fiind o fata isteata, joviala si naturaleata de care da dovada ma face sa afirm ca m-am simtit cu ea ca si cu o prietena veche.

Note:

Locatie:8.5

Aspect Tania:9,5

Oral:10

Normal:9

GFE:9,5

Igiena:10

400 ron/h

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am revenit din nou la Tanya .

Pentru ca prima oară am tratat întâlnirea cu scepticism și ca m-am așteptat la o experiența proasta dar am primit una de 10+ m-am simțit puțin prost .

Acum ne-am împrietenit , făcut programare și ajuns cu 5 minute mai devreme ( am așteptat afara pana la ora stabilită ) apoi am purces la Tanya .

Acțiunea wow ca de-obicei , e o încântare sa o privești pe tocuri înalte cu niște piciorușe destul de lungi care se termina cu un fund micuț și bombat cu o silueta supla și cu niște sâni măricei și tari . Cât scriu recenzia cred ca ma excit iar =))

Totul foarte ok , educata , manierata , ai ce sa vorbești cu ea și aici nu ma refer doar la chestii de escorting . Citește destul de mult și asta de vede și in exprimările ei . Pe mine personal ma excita inteligenta mai tare decât o femeie buna , dar sa ai o femeie frumoasa , care arată bine , cu servicii extraordinare și sa mai fie și inteligenta este orgasm curat !

Mulțumesc Tanya , cu siguranța ne mai revedem !

Notele :

Locație - 9 ( un apartament ok la Rin Grand Residence )

Igiena - 10+

Oral - 10++

Normal - 10 ( se mișca biineeee )

Gfe - 10 ( e și iubita și amanta și tot ce îți dorești tu )

Daca data trecută am spus ca a fost foarte bine , de data asta a fost incredibil de bine !

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Vizitat Tanya aseară ,

Este o fata foarte frumoasa , are 1.70 fără tocuri , slim , vreo 49-50 de kg aproximez eu , sâni de mărime medie , rotunzi și frumoși , dinti frumoși și albi , abdomen plat și un funduleț mic și bombat , e piesa ...

Am ajuns la locație și am fost așteptat intr-o lenjerie roșie , in contrast cu parul ei lung și brunet , cu buzele ei date cu un ruj roșu , manichiura și pedichiura și ea roșie , și cu tocuri negre , arătau perfect !

Am ales sa stau o ora cu o singura finalizare pentru ca nu fac concurs , vreau sa și vorbesc cu escorta sa ne cunoaștem mai bine .

Oralul a fost foarte porno, are buze medii care erau parca făcute pentru ciocanul meu , și rujur ăla roșu, mmm ... alternari de ritm , Deep ,bătut peste gura cu ea , a fost printre cele mai bune oraluri primite dacă nu chiar cel mai bun !

La normal nu am rezistat mult , a venit lot și se înfigea in penis cu mișcări lascive de zici ca dansa in ea cum își unduia abdomenul .

Note ? Nu cred ca mai are rost sa dau note .

Are 10 cu felicitări la toate capitolele !

Mulțumesc Tanya ! Esti cea mai tare !!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o pe Tanya pentru a 2-a oara, acum cateva zile. Programarea a fost respectata la minut, numai ca iar m-am pierdut pe culoarele din Rin, unde pe acelasi etaj sunt 3 usi cu acelasi numar. A trebuit sa o sun ca sa imi explice mai clar in spatele carei usi se ascunde comoara :)

De data asta, am fost mai eficient decat la prima intalnire, in a-i oferi placerea prin proceduri orale. Ea a fost din nou la inaltime cu oralul energic, deep, spectaculos, cu priviri lascive. La normal am exersat doar LOT, nu am vrut sa renunt nici o clipa la privelistea chipului ei frumos si a sanilor ei superbi.

M-a uimit prin detaliile pe care si le-a amintit in legatura cu prima noastra intalnire, care a avut loc cu mai mult de o luna inainte. In mod clar, Tanya este o fata deosebit de inteligenta. De asemenea, la capitolul GFE am inregistrat un nivel mai inalt.

Eu voi reveni cu mare placere, mai ales daca va avea o locatie mai usor accesibila.

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Creează nouă...