Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Fata e de treaba totusi...La job Da...doar ca nu pot sa va ajut cu niciun nr de tel...va pup :*:*:*:*
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Hello ai mei baieti cuminti :)) la sfarsitul lunii iunie ma gasiti la acelasi nr de tel (si pe WhatsApp )in Bucuresti.(aceleasi preturi si servicii)Ptr cei care mai au "plimbari" prin tara de luni sunt in Targu Mures pentru 2 saptamani....va pup si va astept cu drag:*:*:*:*
ronny999 Reputație: 63 Postat Mai 30, 2018 Oras:salajan Oras:salajan Postat Mai 30, 2018 Hello ai mei baieti cuminti :)) la sfarsitul lunii iunie ma gasiti la acelasi nr de tel (si pe WhatsApp )in Bucuresti.(aceleasi preturi si servicii)Ptr cei care mai au "plimbari" prin tara de luni sunt in Targu Mures pentru 2 saptamani....va pup si va astept cu drag:*:*:*:*Super, te asteptamLocatia unde o sa fie ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Super, te asteptamLocatia unde o sa fie ?Eu vreau pe Nerva (La Garsoniera care majoritatea o stiu sau in ap cu biblioteca) Dar nu stiu deocamdata daca o sa fie disponibila... 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 31, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 31, 2018 Eu vreau pe Nerva (La Garsoniera care majoritatea o stiu sau in ap cu biblioteca) Dar nu stiu deocamdata daca o sa fie disponibila...proprietarul ce zice?? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 proprietarul ce zice??:))Inca nu am vbt cu el...nu stiu o data exacta deocamdata si nu vreau sa incurc omul
ronny999 Reputație: 63 Postat Iunie 8, 2018 Oras:salajan Oras:salajan Postat Iunie 8, 2018 Eu vreau pe Nerva (La Garsoniera care majoritatea o stiu sau in ap cu biblioteca) Dar nu stiu deocamdata daca o sa fie disponibila...BunaVreo veste nouaPe ca data revii si unde o sa ai locatia ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 BunaVreo veste nouaPe ca data revii si unde o sa ai locatia ?Pe 29 vin...locatie deocamdata nu stiu pup 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2018 Postat Iunie 17, 2018 Buna dragilor...maine dupa-amiaza sunt disponibila in Bucuresti ptr 2 zile.Zona Vitan.Va pup si va astept cu drag
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2018 Cred ca e de bun augur o actualizare a serviciilor si preturilor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Cred ca e de bun augur o actualizare a serviciilor si preturilor.Da bby mai tarziu actualizez :)) Acum doar ce am facut ochi :)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Imi pare rau Dar nu nimerit locatia buna, incerc sa fac rost de alta si anunt pup 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Serviciile mele sunt: Sex oral (protejat,neprotejat), sex normal (protejat),sex anal(protejat)si in functie de marime,masaj erotic body si relaxare, cunnilingus, FK , 69, diverse fantezii in limitele bunului simt,finalizare pe corp. Preturi:100 lei fin (30 minute)200 lei ora 100 extra ptr anal Deranjati-ma la nr 0753426494 raspund si pe WhatsApp :*:*:*:*
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Serviciile mele sunt: Sex oral (protejat,neprotejat), sex normal (protejat),sex anal(protejat)si in functie de marime,masaj erotic body si relaxare, cunnilingus, FK , 69, diverse fantezii in limitele bunului simt,finalizare pe corp. Preturi:100 lei fin (30 minute)200 lei ora 100 extra ptr anal Deranjati-ma la nr 0753426494 raspund si pe WhatsApp :*:*:*:* 1
anonimuu Reputație: 554 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Confidential Oras:Confidential Postat Iunie 18, 2018 Am tras eu o fuga azi.Locatia pe Splaiul Unirii in apropiere de camera de Comert. Am stat o finalizare.Blonda, slim, sani mici cu sfarcuri misto, bronzata, docila, orientata spre client, te intreaba ce si cum vrei, oralul bun (nepro), (nu face finalizare orala), normal bun (din pacate n-am mai reusit s-o pun si in alta pozitie, s-a miscat prea bine deasupra, m-a rezolvat rapid).Mi-a placut, sper sa mai revina. Din pacate, in momentul de fata nu se poate face dus, insa nu e vina ei, propietarul a pacalit-o ca totul functioneaza cum trebuie, a luat banii si a plecat. Nesimtit.Am lasat una suta la sfarsit, ne-am pupat si am plecat, am stat cam 30 de minute.Recomand. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Am tras eu o fuga azi.Locatia pe Splaiul Unirii in apropiere de camera de Comert. Am stat o finalizare.Blonda, slim, sani mici cu sfarcuri misto, bronzata, docila, orientata spre client, te intreaba ce si cum vrei, oralul bun (nepro), (nu face finalizare orala), normal bun (din pacate n-am mai reusit s-o pun si in alta pozitie, s-a miscat prea bine deasupra, m-a rezolvat rapid).Mi-a placut, sper sa mai revina. Din pacate, in momentul de fata nu se poate face dus, insa nu e vina ei, propietarul a pacalit-o ca totul functioneaza cum trebuie, a luat banii si a plecat. Nesimtit.Am lasat una suta la sfarsit, ne-am pupat si am plecat, am stat cam 30 de minute.Recomand.Multumesc mult...te astept cu mare drag finalizare orala fac...poate nu am inteles daca m-ai intrebat scz ,pupici
doru1992 Reputație: 136 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Cristina la brasov nu ne vizitezi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Cristina la brasov nu ne vizitezi?Ba Da bby cam in 3-4 sapt an de gand sa vin pup
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Ultima zi in Bucuresti Disponibila pentru programari 3
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 19, 2018 Disponibila pana la ora 01:00Arati bine...de cand ai mai fost pe-afara. Dar cu dusu cum ramane? 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 19, 2018 Poate te razgandesti si mai ramai... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum