Sari la conținut

Crystyna 0753426494

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fata e de treaba

totusi...

La job Da...doar ca nu pot sa va ajut cu niciun nr de tel...va pup :*:*:*:*
Vizitator
Postat

Hello ai mei baieti cuminti :)) la sfarsitul lunii iunie ma gasiti la acelasi nr de tel (si pe WhatsApp )in Bucuresti.(aceleasi preturi si servicii)

Ptr cei care mai au "plimbari" prin tara de luni sunt in Targu Mures pentru 2 saptamani....va pup si va astept cu drag:*:*:*:*

• Oras:salajan
Postat

Hello ai mei baieti cuminti :)) la sfarsitul lunii iunie ma gasiti la acelasi nr de tel (si pe WhatsApp )in Bucuresti.(aceleasi preturi si servicii)

Ptr cei care mai au "plimbari" prin tara de luni sunt in Targu Mures pentru 2 saptamani....va pup si va astept cu drag:*:*:*:*

Super, te asteptam

Locatia unde o sa fie ?

Vizitator
Postat

Super, te asteptam

Locatia unde o sa fie ?

Eu vreau pe Nerva (La Garsoniera care majoritatea o stiu sau in ap cu biblioteca) Dar nu stiu deocamdata daca o sa fie disponibila...

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu vreau pe Nerva (La Garsoniera care majoritatea o stiu sau in ap cu biblioteca) Dar nu stiu deocamdata daca o sa fie disponibila...

proprietarul ce zice??

• Minus 2
Vizitator
Postat

proprietarul ce zice??

:))Inca nu am vbt cu el...nu stiu o data exacta deocamdata si nu vreau sa incurc omul

Postat

Buna

Vreo veste noua

Pe ca data revii si unde o sa ai locatia ?

Vizitator
Postat

Buna

Vreo veste noua

Pe ca data revii si unde o sa ai locatia ?

Pe 29 vin...locatie deocamdata nu stiu pup
  • Like 1
Vizitator
Postat

Buna dragilor...maine dupa-amiaza sunt disponibila in Bucuresti ptr 2 zile.

Zona Vitan.

Va pup si va astept cu drag

Vizitator
Postat

Cred ca e de bun augur o actualizare a serviciilor si preturilor.

Da bby mai tarziu actualizez :))

Acum doar ce am facut ochi :))

• Like 1
Vizitator
Postat

Imi pare rau Dar nu nimerit locatia buna, incerc sa fac rost de alta si anunt pup

• Like 1
Vizitator
Postat

Am.gasit pe Mircea Voda dragilor

Vizitator
Postat

Sunt disponibila ptr programari

post-239297-0-93624900-1529315192_thumb.png

• Like 4
Vizitator
Postat

Serviciile mele sunt: Sex oral (protejat,neprotejat), sex normal (protejat),sex anal(protejat)si in functie de marime,masaj erotic body si relaxare, cunnilingus, FK , 69, diverse fantezii in limitele bunului simt,finalizare pe corp.

Preturi:100 lei fin (30 minute)

200 lei ora

100 extra ptr anal

Deranjati-ma la nr 0753426494 raspund si pe WhatsApp :*:*:*:*

Vizitator
Postat

Serviciile mele sunt: Sex oral (protejat,neprotejat), sex normal (protejat),sex anal(protejat)si in functie de marime,masaj erotic body si relaxare, cunnilingus, FK , 69, diverse fantezii in limitele bunului simt,finalizare pe corp.

Preturi:100 lei fin (30 minute)

200 lei ora

100 extra ptr anal

Deranjati-ma la nr 0753426494 raspund si pe WhatsApp :*:*:*:*

• Like 1
  • Oras:Confidential
  • Oras:Confidential
Postat

Am tras eu o fuga azi.

Locatia pe Splaiul Unirii in apropiere de camera de Comert. Am stat o finalizare.

Blonda, slim, sani mici cu sfarcuri misto, bronzata, docila, orientata spre client, te intreaba ce si cum vrei, oralul bun (nepro), (nu face finalizare orala), normal bun (din pacate n-am mai reusit  s-o pun si in alta pozitie, s-a miscat prea bine deasupra, m-a rezolvat rapid).

Mi-a placut, sper sa mai revina. Din pacate, in momentul de fata nu se poate face dus, insa nu e vina ei, propietarul a pacalit-o ca totul functioneaza cum trebuie, a luat banii si a plecat. Nesimtit.

Am lasat una suta la sfarsit, ne-am pupat si am plecat, am stat cam 30 de minute.

Recomand.

• Like 3
Vizitator
Postat

Am tras eu o fuga azi.

Locatia pe Splaiul Unirii in apropiere de camera de Comert. Am stat o finalizare.

Blonda, slim, sani mici cu sfarcuri misto, bronzata, docila, orientata spre client, te intreaba ce si cum vrei, oralul bun (nepro), (nu face finalizare orala), normal bun (din pacate n-am mai reusit  s-o pun si in alta pozitie, s-a miscat prea bine deasupra, m-a rezolvat rapid).

Mi-a placut, sper sa mai revina. Din pacate, in momentul de fata nu se poate face dus, insa nu e vina ei, propietarul a pacalit-o ca totul functioneaza cum trebuie, a luat banii si a plecat. Nesimtit.

Am lasat una suta la sfarsit, ne-am pupat si am plecat, am stat cam 30 de minute.

Recomand.

Multumesc mult...te astept cu mare drag finalizare orala fac...poate nu am inteles daca m-ai intrebat scz ,pupici

Vizitator
Postat

Disponibila pana la ora 01:00

post-239297-0-18566300-1529335744_thumb.png

• Like 4
Vizitator
Postat

Cristina la brasov nu ne vizitezi?

Ba Da bby cam in 3-4 sapt an de gand sa vin pup

Vizitator
Postat

Ultima zi in Bucuresti

Disponibila pentru programari

post-239297-0-86664100-1529396076_thumb.png

• Like 3
Postat

Disponibila pana la ora 01:00

Arati bine...de cand ai mai fost pe-afara. Dar cu dusu cum ramane?

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...