Sari la conținut

Fara Fite, Fara Graba Si Reala Doar Pentru Domni Care Stiu Sa Aprecieze Frumosul Si Eleganta


Postări Recomandate

  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

Am sunat ieri la acest nr. deoarece cu lavinia si lalamaya nu am putut lua legatura.

Asadar sunat intreb de servicii,preturi daca pozele corespund cu realitatea zice ca da ami zice parca 250h iar pentru anal 50 extra.

Merg spre locatie celebra locatie de la Zippi, fata e cea din poza doar ca in realitate lipseste photosopul.Mai intreb o data de oferta la care zice ca nu lucreaza la ora si nu face anal sa vorbesc cu colega ei

Zic bine hai sa o vad si pe ea apare o :jackass la care ami prezinta oferta 200h pentru sex total la care ai spun bine dar nu o sa raman iar raspunsul ei (poi da ce am zis eu sa ramai)

Link spre comentariu

Buna seara nu vreau sa fiu nepoliticoasă dar domnul care susține ca ma vizitat cred ca a făcut o confuzie sau al deranjează prezenta mea an oraș, deoarece nu am stat si nici nu stau unde a menționat dansul, nu prestez anal si nici nu promit ca a-și face , iar an legătura cu pozele pot spune ca sunt reale si într-adevăr sunt fff puțin modificate si asta ar însemna ca mi sa adăugat bronz, Luciu, dar an rest nimic am aceeași mărime la sâni aceeași analtime.Eu sincer va aștept cu drag la mine sa va convingeți singuri cum este situația va pup si îmi cer scuze dacă am deranjat sau am gresit cu ceva o seara frumoasa 💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu

Dupa cum mi se pare mie, este aceeasi persoana cu Ayda-Maya din celalalt topic deschis ? Ca mie la infatisare asa mi se pare. Ai mai fost pe la noi si din pacate ai debutat cu poza falsa, vezi, daca puneai pozele reale ce bine era ?

Link spre comentariu
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare

Mai astea-s culmea! Cum pula mea ca nici nu seamana prima poza din topic cu asta de mai sus! Astea ne cred orbi si handicapati! Mai fato,cum pula calului crezi ca vei avea clienti cand ne minti pe fata?

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

salut.

am fost la fata si e cine zice ca e. pozele sunt mai vechi, acum are un paun mare tatuat pe spate.

acu' ca misterul a fost elucidat sa facem review-ul. la ea am mai fost o data cand era la cuibul de pe bld. bucuresti. In poze arata usor diferit dar am recunoscut-o cand am ajuns acolo. experienta a fost placuta si prima data, dovada ca am ramas si acum 1 ora.

fata e miniona asa ca daca esti mai dotat e usor problematic dar se straduieste sa faca lucrurile sa mearga. nu sta cu ochii pe ceas, nu te grabeste,  dar tine in mare sa te incadrezi in ora alocata.

Oralul e neprotejat, placut, nu zgarie, nu musca, La normal se conformeaza, te intreaba cum vrei sa stea, daca nu vrei sa schimbi pozitia, geme frumos, daca ii ceri iti vorbeste porcos.

nu are figuri de genul "nu pune mana acolo". In mare e ok, fara surprize neplacute.

astea fiind zise, notele

 

corp 10: fundulet obraznic si sani gloriosi

atitudine 9 - oricand se poate mai bine

oral 7 - am avut parte de oral mult mai interesant de aceea doar atat

normal 9 - ea e mica, eu sunt mare, nu a fost totul 100% dar se straduieste sa te simti bine

gfe nu e cazul

halatul 250/h

 

asa, pentru curiosi -> https://www.xvideos.com/video23761766/fake_agent_-_samira

Link spre comentariu
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare

"Dragi tovarasi si pretini"! Sa stiti ca fata asta Aida,chiar e buna! Are servicii de calitate(150/fin,eu pt.asta am optat)on,sex in ce pozitie vrei,geme frumos dar fals,nu e figuranta nu te grabeste...poate putin baia prea dezordonata,dar prosop am primit curat! Deci e real ce a zis "rococo",eu zic ca merita! Spor la "apasat"!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...