Sari la conținut

Natalie si Eveline threesome - 0736422488


Postări Recomandate

  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

Astazi am ajuns prin Focsani si cum aveam chef de ceva pasarica fresh, am luat la puricat rubrica de matrimoniale de pe Publi24. Si ce vad aici? Doua fete tare simpatice, care se baga si la threesome. Imediat pus mana pe telefon si am  facut o programare - locatia undeva pe langa Piata Unirii. Ajuns la apartament in 15 minute, urcat imediat, nimic de reprosat. Fete serioase. 

 

Pe Natalie am mai vizitat-o acum cateva saptamani. Multi dintre voi probabil o stiti. E o bruneta tare simpatica si foarte amabila. Nu e nici skinny, dar nici plinuta, e fix acolo unde trebuie. Cealalta fata, Eveline, e un pic mai plinuta si mai timida, insa e tare frumusica. Ii dau maxim 20 ani. Cred ca e cea mai atragatoare fata la care am fost pana acum. Cum am ajuns la locatie, am stat la o tigara, am palavragit putin si mi s-a prezentat "oferta": 200 Lei cu amandoua, o finalizare, cu una normal, iar cu cealalta oral, sau 300 Lei pe finalizare, oral si normal cu amandoua. Cum eram foarte entuziasmat de prezenta celor doua domnisoare, am ales cea de-a doua varianta. 

 

Le-am inmanat fetelor "cadoul" si Imediat am intrat in camera de ostilitati, unde Natalie a inceput cu un oral de exceptie, adanc si foarte umed. In timpul asta, Evelinei i-am aplicat cateva limbute la pasarica. Apropo, pasarica asa cum trebuie: proaspat epilata si curata. Am schimbat apoi, Eveline trecand la oral, iar Natalie deasupra mea, lingandu-i sanii dragalasi. La normal am luat-o mai intai pe Natalie, cu ea deasupra, iar apoi pe Evelina, la care am si finalizat in balonas. Blondina se misca bine rau si are o pasarica foarte foarte stramta.

 

O experienta nemaipomenita alaturi de cele 2 domnisoare, insa am si cateva nemultumiri: fetele fac si finalizare orala si corporala, insa ghici ce, se taxeaza separat (50 Lei/fata). Inteleg ca sunt niste domnisoare frumoase, bune de pula, insa n-ar fi stricat ca aceste servicii sa fie incluse in oferta standard. Si ar mai fi ceva: la oral consider ca ar trebui sa se ocupe amandoua, in acelasi timp, daca intelegeti ce vreau sa zic. 

 

Acum notele:

 

Locatie: 10/10 - curatenie, ambient placut, foarte intim

Aspect: Natalie - 9/10, Eveline 9/10 - repet, cea mai frumoasa escorta la care am fost

Normal: ambele fete foarte implicate, 10/10, fara nici o exagerare

Oral: Natalie - 9/10 - adanc si umed, 7/10 - se cam foloseste de manuta

Seriozitate: 10/10, fetele nu stau cu ochii pe ceas

GFE: nu m-a interesat. poate incerc data viitoare.

Anal: nu m-a interesat.

Halat: 300 Lei/finalizare, oral si normal cu amandoua

 

Nu uita sa dai un LIKE daca ti-a placut recenzia mea. 

 

 

post-92480-0-70490900-1499625874_thumb.jpg

post-92480-0-14706600-1499625880_thumb.jpg

post-92480-0-45981800-1499625886_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...