Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU

ANCA, 25 ani, fosta gimnasta, cu un fizic de invidiat, nonconformista, plina de viata, experimentata in tehnica masajului erotic, body massage si de relaxare, te astept pt a-ti oferi cea mai exploziva ejaculare, 19 Nov 14:00

0734.194.381

Bucuresti 100L/ora

post-757-0-23405700-1353332859_thumb.jpgpost-757-0-09481900-1353332852_thumb.jpg

am vorbit cu ea la telefon. Pentru mai mult decat masaj se discuta la fata locului. Zona Obor
Stiti ceva de ea?

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare, am sunat mai devreme la domnisoara si am intrebat-o daca se poate si altceva in afara de masaj ca pe mine unul, mai putin ma intereseaza. A spus ca da, mai balbait ce-i drept, dar se poate, la pretul de 200 Ron finalizarea, doar contact intim normal si protejat. Este singura in locatie. Pentru mine unul e cam mult, sper ca va sunt de folos detaliile. Numai bine

Link spre comentariu
  • Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU

ms alex, cu siguranta imi sunt de folos... cu mine nu a vrut deloc sa discute detalii despre alte servicii la telefon, nici nu am insistat foarte mult. dar exact de asta imi era frica.. ca ajungi la ea si iti arunca un scor de ala nesimtit dupa ce ajungi la ea in cusca.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Poze noi

ANCA,25 ANI blonda, sani nr. 5, fosta gimnasta, cu chef de nebunii, experimentata in tehnica masajului erotic, body massage si de relaxare, te astept pt. a-ti oferi cea mai exploziva fin., foto noi, 13 Dec 16:42
 
0734194381
 
Bucuresti
 

 

  •  
  •  
  •  
  Pret: 100L ora

 

post-43123-0-28600300-1355411007_thumb.jpg

post-43123-0-30315300-1355411009_thumb.jpg

post-43123-0-15776800-1355411010_thumb.jpg

post-43123-0-67231400-1355411012_thumb.jpg

post-43123-0-65704200-1355411013_thumb.jpg

post-43123-0-97270300-1355411014_thumb.jpg

post-43123-0-62343600-1355411015_thumb.jpg

post-43123-0-19885700-1355411016_thumb.jpg

post-43123-0-84001700-1355411016_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
  • Locatia: Obor, bloc magazin Altex; Apartament 3 camere, interfonul de jos face probleme asa ca s-ar putea sa vina cineva sa va pescuiasca din fata blocului in caz ca nu apare vreo baba care sa va descuie si apoi sa va priveasca dezaprobator in lift (cazul meu)
  • Baia: destul de curata, ceva probleme cu apa calda (apare destul de tarziu datorita etajului); un singur gel de dus cam obosit; prosop mare si curat; camera destul de mica, fetele folosesc o aeroterma pt. incalzire suplimentara altfel ar fi destul de frig in camera; lenjeria de pat OK, desi nu parea ca o schimba dupa fiecare client, totusi fara urme evidente de folosire.
  • Aspect fizic: blonda par lung, 165cm, 60 kg, impanata, putina burtica, sani nr. 4 destul de fermi si OK avand in vedere dimensiunile - se vad si in poze; fatza destul de vulgara si inexpresiva, un semn de piercing scos sub buza de jos
  • Servicii: fata a facut dus inainte; masaj de relaxare, corect executat, dar scurt; a urmat masajul body-erotic unde punctul forte este masajul cu sanii pe junior si zonele adiacente cu mult ulei de masaj si fara maini; urmarea, FARA ORAL, normal semi-OK, puncte forte pozitia calaretului cu priveliste la sanii saltareti si capritza cu un fund nu prea mare dar rotund si cu carne tare. Terminat in balon si la dush again pt. a scapa de uleiul de masaj.

In concluzie:

Masaj: 6 relaxare, 8 erotic; medie nota 7

Oral: Nu e cazul

Normal: 6, fara implicare, se fereste destul de mult si sustine ca o doare; privelistea “echipamentului” in actiune fata/spate insa poate compensa

CIM/COB – nu am intrebat, no FK, GFE = 2 (raspunde doar la intrebari, nu initiaza nici un fel de dialog)

 

Tarifare: 100 RON masaj relaxare + erotic si finalizare prin masaj (a se citi “laba”);

150 RON/masaj + finalizare Normal - (fara ORAL) 1h (de fapt in cazul meu au fost cca 45 min. door-to-door, cu 2 dusuri la mine si 1 la ea, inainte de lupta)

 

O recomand doar pentru cei curiosi si care prefera fetele cu forme si mai dotate, nu prea mi-as face abonament la ea.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Hanoi
  • Oras:Hanoi

Salutare conf...cioşilor,

 

Am fost săptămâna trecută pe la tânăra Dana şi aş vrea să mă spovedesc vouă:

 

Pun mâna pe telefon, sun şi stabilesc cu juna o ora convenabilă pentru toată lumea. Ca puncte de reper zice Altex-ul de le Obor, aşa că sar în şa! Când ajung, nu mai ştiam unde este Altex-ul, noroc că la un moment dat văd firma. Mai sun o dată şi primesc detaliile finale (scară, interfon şi apartament) aşa că în 2 minute m-am prezentat la uşă; să o luăm gospodăreşte:

 

Bârlogul: atenţie că interfonul de jos face probleme; altfel apartamentul OK: baia: curăţică, apă caldă, un singur gel de dus şi am primit un prosop mare şi curat; locul de luptă (camera) cam mica, Dana folosea o aeroterma pt. incalzire suplimentara (bună idee!), lenjeria de pat OK, fara urme evidente de folosire. Nota: 7-8

Juna: blondă cu păr lung, cam 165cm, un pic împănată, cu puţină burtică, dar cu sâni nr. 4, fermi si OK  (exact ca în poze); picioarele destul de musculoase (mai ales pulpele). Nota: 8 (mai ales datorită sânilor)

Prestaţia: fata a început cu un masaj de relaxare, bine executat (am înţeles că a prestat la un salon înainte) şi urmat masajul body unde punctul forte este masajul cu sanii (pe spate, fese, Gogu cu zonele adiacente), cam mult ulei de masaj; a continuat cu oral protejat  care a definitivat trezirea la viaţă a prietenului meu de jos şi apoi normal pozitia cowboy cu privelişte şi molfăit, supt, muşcat sânii mari şi săltăreţi; în final căpriţa cu admirarea  unui fund rotund şi tare. Hoopa au venit şi copii în balon! Şters cu şerveţele umede de tânara gimnastă. Note:

masaj: 7,5

oral: 7 (protejat şi fără artificii)

normal: cam 8

anal: nu prestează

GFE = 7 (răspunde la întrebări, şi este destul de prietenoasă)

 

Halatul: 150 RON pentru masaj + oral + normal (în cazul meu au fost cam 40 minute cu totul)

 

O recomand celor care preferă fetele dotate sus, şi pentru o prestaţie corectă.

 

Steagurile sus băieţi!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
O intrebare la voi colegi, de la colegul dom_bibicu am inteles ca domnisoara nu ofera oral de la colegul kashmir inteleg ca se ofera si oral. O mica dilema daca ne puteti ajuta cu o lamurire

 

MIe nu mi-a oferit :blushing2 , poate ca o compensare a faptului ca i-am cerut sa insiste cu masajul erotic pana la "verticalizarea" completa.

 

Cel mai bine e sa intrebati inainte.

 

Spor

Link spre comentariu

Am fost la aceasta escorta la la sfarsitul anului 2012. Locatia este cea amintita mai sus de colegi. Fata este cea din poze, putin grasuta, dar cu tate mari si un cur destul de tare. Are in schimb o depigmentare a pielii pe umeri care dinpacate mi-a cam displacut. Am convenit cu ea o ora si i-am platit 150 de lei. A inceput cu un masaj cu ulei destul de slabut dupa care a trecut la un oral neprotejat care mi-a placut. Apoi am continuat cu un normal cu ea peste mine. Are niste tate foarte mari. Am schimbat apoi cateva pozitii fara ca ea sa comenteze in niciun fel. Am terminat in prezervativ si am preferat sa plec.

Aspect: 7-8

Oral: 9

Normal: 8

Locatie: 5 - apartamentul era mobilat vechi, baia nu am vazut-o dar sunt convins ca nu era ok tinand cont de aspectul apartamentului.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut ,tuturor futaciosilor care folosesc acest site ,am sunat azi la aceasta gagica numita ( Anca) ,am facut programarea iar la 20-25 min. am ajuns la ea locatia este la Bucur Obor ,deasupra magazinului Altex ,am convenit cu ea la 150 /h ,i-am zis ca ii ofer mult mai mult pentru sex total dar mi-a zis zambind ca nu face sex total ,data viitoare poate va accepta ,acum sa incep sa povestesc cum au decurs lucrurile ,ajuns la usa gagicutei ( din partea mea are un + ) mie imi place cum arata ,este bine proportionata si foarte simpatica /draguta ,se poate tine o conversatie cu ea ,am fugit la baie ,baia este ok apa calda ,gel de dus ,prosop mare de sters (curat ,parfumat ) ,caldura era ok nu era frig dar nici foarte cald ,a inceput cu un masaj body-erotic ,urmat de un sex oral ....eu i-as da nota 7 ,dupa care am pus-o mama iedului si i-am pompat ( ca la maraton ) pana la finalizare ,eu unul am facut click cu gagica, cred ca o sa ma mai duc ,GOOD WORK AND GOOO PLANET !!.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator elmaestro
Reputație: 0

Am sunat, mi-a comunicat tarifele, avand in vedere ca pozele de aici au fost confirmate ca si reale am zis hai sa incerc.

Azi am ajuns la ea, ca si locatie o gasiti langa Altex-ul de la magazinul Bucur Obor.

Probleme cu interfonul, prima usa s-a deschis dupa 3 incercari, la a doua blocaj total, s-a prins colega ei ca e ceva in neregula, a coborit cu liftul si m-a cules de jos.

Am intrat in casa, m-a intampinat Anca, micuta de inaltime, cu sanii maricei, blonda, nu prea mi-a placut la fata dar am zis hai, daca tot am ajuns.

M-a indrumat catre camera dupa care s-a dus sa faca un dus (eu venisem dusat de acasa).

S-a intors, a scos imediat prezervativul si l-a pus pe scula (la cererea mea, nu fac ne). 2-3 minute de oral, soldatelul s-a trezit, am schimbat cateva pozitii si dupa ~15 minute mi-am dat drumul pe sanii ei (un mare plus pentru ea).

Am plecat sa fac un dus si am trecut la un masaj, chiar bine facut. A fost ca un bonus, a durat doar vreo 10 minute pentru ca la 100 RON nu puteam sta mai mult de 30 de minute (ceea ce mi se pare corect, cf tarifelor comunicate pe telefon).

Dupa masaj a fost draguta si m-a spalat pe spate, in timpul masajului & dusului de dupa & cat m-am imbracat am tot stat de vorba.

 

Si acum notele:

Locatie: 7 (stil vechi, baie veche, apreciez totusi curatenia)

Aspect fizic: 8 (daca era mai draguta la fata lua 9 lejer, la corp are 9, iar si mai segmentat la sani are 10)

Oral: 7 (nimic spectaculos, no DT, nu atentie la zonele adiacente, sa zicem ca nu a fost chiar mecanic si pt asta sare de 5-6)

Normal: 8 spre 9 (se misca bine, la un moment dat a inceput sa geama incet, parca nu s-a prefacut dar who knows :))

GFE: la inceput 6 spre 7, destul de retrasa (sau nu avea chef), incepand cu masajul pana am plecat 9

No anal, No CIM, No COF, indiferent de bani.

 

la 100 RON finalizarea de revenit, o experienta placuta per asamblu, cu un pic mai multa atentie la oral chiar e ok

Link spre comentariu

Am trecut acum cateva luni pe la ea dar deabia acum mi-am adus aminte navigand sa vad daca a mai aparut ceva nou pe site. Locatia este deasupra de Altex obor, apartament vechi,nerenovat, mai are doua colege, una de vreo 40-45 de ani si inca una mai tinerica Diana (http://nimfomane.com/forum/topic/8469-diana-0723977183-obor/) pe care intentionez sa o vizitez. Arata mai bine in poze, sunt mai vechii intre timp s-a mai ingrasat putin. Tipa este ok dar face totul protejat dar compenseaza prin sanii mari si tarii. 

 

Locatie 7

Aspect fizic 6

Oral 6

Normal 7 

GFE 8

 

De revenit pentru masaj erotic.

 

P.S. Cu bun simt, mi-am uitat ceasul la baie si m-am intors dupa 10 minute si a coborat colega si mi l-a dat.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Salutare 

 

In urma cu 2 saptamani plictisit prin bucuresti cautand fete si citind parerile voastre am ales sa sun la fatuca o voce amabila si atragatoare mia raspuns 

am stabilit intalnirea mam prezentat la locatia din blocul cu altex interfonul nu functioneaza am urcat sus surpriza putin socat  miam revenit si am acceptat sa raman cu toate ca ceva ma tragea in spate nu e frumusetea intruchipata e uratica si putin grasuta fata de poza .am intrat la dus mam intors fata a mers la dus .

Totul bun si frumos pana la oral care la facut cu scuza ca nu o poate baga pe toata in gura ca sa accidentat ,o vrajala cara mam facut ca o inghit,am continuat cu un normal fata pe mine stamta bine sa umezit natural cu ceva miscari dar nu cine stie ce am finalizat oral suge tot macar asta a facut bun .am platit 100 ron 

 

aspect 6-7 pt sani 

oral-4

normal-6 

locatie-4 cand am luat prosop se scurgea ceva din sifonier patul scartaia del gaseau draci

igiena -8-9 a facut dus inainte dupa

socializare-9  e foarte comunicativa

halatul 100 ron -meritati doar de sani mari 

 

in locatie mai sunt 2 dameze 

 

 

 

 

 Spor la   :atm

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...