ragno Reputație: -556 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2017 0725772566 . 0725772216 . 0729421947 . 0737339440 . 0725772078 . 0737324836 . 0725772829 . Ați mai văzut așa organizare ? Toate astea sunt nr de tel ale acestor două panarame . Sun ..răspunde una ..greață totală în voce . Zic ..dă-o pă' hailantă' la tel ..că nu-mi place vocea ta . Vb cu cealaltă ..mai binișor ..mai pisicoasă ( cică era aia brunetă ) 300/h muie și pizdă . Ok ..vin în 30 min la tine . Ajung în Summerland ( detalii dau doar în privat dacă e cazul) . Urc și îmi deschide blonda . Tristețea pe Pământ ..parcă toate necazurile erau pe ele . Așa arfe nu cred că am mai văzut undeva ...bruneta - o țigancă pitică bondoacă , tatuată urât de tot , gene de păpușă model streașină ...șiii bineînțeles papuci cu blană . Blonda - o piticanie tatuată de pușcărie ( pe piept un diamant cu aripi 😂😂😂 și niște buze roșii pe cur) îmbrăcată cu un costum de baie băgat în cur , țâțe mici dar drăguțe , cur tare și destul de mișto și destul de acceptabilă la față . Mai destind puțin atmosfera la o țigare cu o caterincă (mai pe înțelesul lor ) și aleg să o smântânesc pe blondă . Plătit 300/h ( bani de semințe) Intrăm în dormitor și încep să i-o dau la muie ..slab de tot ..dar am continuat să i-o dau la muie numai în ciudă . O sugea numai cu ochii la televizor ...așa ceva ??? Din 5 în 5 min încerca să pună prezul. După vreo 15 min încep să o fut cu ciudă în pizdă .de începuse bagaboanta să geamă in pulă . Când ..................................după vreo 10 min bate cineva tare 'n ușă ( gen DIICOT ) ; Hai fă , cât te fuți ..? .că au venit ăia doi .. așteaptă băieții pă' canapea . 😂😂😂 Păi ce facem Pisy ,.. că nici nu mi-am dat drumu' ? Mă ridic să i-o dau la muie să-i umplu gura și să plec . Nici chef nu mai aveam .... zic ; gata Pisy că nu mai vreau nimic . Ea ; Ok ..data viitoare 😂😂😂😂. Avea umor negru ..zdreanța . Când dau să ies ..șoc ..Ä‚ia erau pe canapea . Zic ; făi , zile la ăia să se uite pe geam cât ies eu din casă . Ce face panarama brunetă ?????? ÃŽi ia pă proști .....șiiii 😂mii bagă după draperie 😂😂😂😂.... Cât de proști 😂😂😂 ... își meritau soarta . Le-am urat succes din mers ...și am ieșit . Cam atât . Seară bună ! 12 1
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Frate, n-am nimic cu tine dar îmi face o plăcere deosebita sa îți iei tzeapa. Dar nu pentru ca sunt sadic ci pentru ca pui patos când povestești. Mulțumim pentru sacrificiul banilor de semințe dar mai ales pentru share! 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 14, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 14, 2017 e jmekerie mare Samărlendu asta!zici a e pret minim imlus 300 ora! haaai toamna odata! ;( 2
emkte_____ Reputație: -410 Postat Iulie 14, 2017 Oras:GANGSTERS PARADISE Oras:GANGSTERS PARADISE Postat Iulie 14, 2017 sa moara mama daca ma baga dupa draperii , 1 bagam o dormeza, de n-o trezeau nici pestii, doamne, nici nu vreau sa ma gandesc cat ia mascarit pe aia doi...doah...
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 14, 2017 Faza cu draperia numai la tine putea să se întâmple și eu nu înțeleg de ce te mai duci la summerland când știi că este țeapă 100% fără a mai verifica. 1 6
prinzeugen Reputație: 987 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Summerland e teapa skumpa! Atata lucru nu se stie!?!? 1
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Iulie 15, 2017 Postat Iulie 15, 2017 S-AU șmecherit toate zdrentele,ca deh..summerland Mamaia este fiță 😂😂😂 1 1
sandoqan Reputație: 711 Postat Iulie 15, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 15, 2017 Ragno .... sunt fanul tau nr unu' frate ! I-ti place pizda si ai si spirit de sacrificiu . Eu dupa cate o teapa din asta, ma jur mereu ca ma las de curve. Noroc ca -mi trece repede . 1
ragno Reputație: -556 Postat Iulie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 15, 2017 Faza cu draperia numai la tine putea să se întâmple și eu nu înțeleg de ce te mai duci la summerland când știi că este țeapă 100% fără a mai verifica. nu e băi nene chiar așa ... acum câteva zile am făcut o recenzie cu o blondă din Summerland . Am plecat f mulțumit . De Giulia Sabrina ..nu mai zic ... că iar spune vreun prost că .... 4 1
ragno Reputație: -556 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2017 0725772236 4 1
talibanu Reputație: 9948 Postat Iulie 16, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 16, 2017 nu e băi nene chiar așa ... acum câteva zile am făcut o recenzie cu o blondă din Summerland . Am plecat f mulțumit . De Giulia Sabrina ..nu mai zic ... că iar spune vreun prost că ....Despre ce recenzie e vorba?
ragno Reputație: -556 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2017 Despre ce recenzie e vorba? pe 5 iulie e făcută . Nu are rost să mai fac recenzie la Giulia și anul ăsta . . ..i-am făcut acum 2 ani la București atunci când a fost la mine la palat ..și anul trecut la Ct . Acum "canapeaua gri pe stânga cum intri ..masa lângă geam ..dormitorul și baia dreapta "😜 4 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum