Sari la conținut

2 Balabuste de Berceni -Summerland

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

0725772566 . 0725772216 . 0729421947 . 0737339440 . 0725772078 . 0737324836 . 0725772829 . Ați mai văzut așa organizare ? Toate astea sunt nr de tel ale acestor două panarame . Sun ..răspunde una ..greață totală în voce . Zic ..dă-o pă' hailantă' la tel ..că nu-mi place vocea ta . Vb cu cealaltă ..mai binișor ..mai pisicoasă ( cică era aia brunetă ) 300/h muie și pizdă . Ok ..vin în 30 min la tine . Ajung în Summerland ( detalii dau doar în privat dacă e cazul) . Urc și îmi deschide blonda . Tristețea pe Pământ ..parcă toate necazurile erau pe ele . Așa arfe nu cred că am mai văzut undeva ...bruneta - o țigancă pitică bondoacă , tatuată urât de tot , gene de păpușă model streașină ...șiii bineînțeles papuci cu blană . Blonda - o piticanie tatuată de pușcărie ( pe piept un diamant cu aripi 😂😂😂 și niște buze roșii pe cur) îmbrăcată cu un costum de baie băgat în cur , țâțe mici dar drăguțe , cur tare și destul de mișto și destul de acceptabilă la față . Mai destind puțin atmosfera la o țigare cu o caterincă (mai pe înțelesul lor ) și aleg să o smântânesc pe blondă . Plătit 300/h ( bani de semințe) Intrăm în dormitor și încep să i-o dau la muie ..slab de tot ..dar am continuat să i-o dau la muie numai în ciudă . O sugea numai cu ochii la televizor ...așa ceva ??? Din 5 în 5 min încerca să pună prezul. După vreo 15 min încep să o fut cu ciudă în pizdă .de începuse bagaboanta să geamă in pulă . Când ..................................după vreo 10 min bate cineva tare 'n ușă ( gen DIICOT ) ; Hai fă , cât te fuți ..? .că au venit ăia doi .. așteaptă băieții pă' canapea . 😂😂😂 Păi ce facem Pisy ,.. că nici nu mi-am dat drumu' ? Mă ridic să i-o dau la muie să-i umplu gura și să plec . Nici chef nu mai aveam .... zic ; gata Pisy că nu mai vreau nimic . Ea ; Ok ..data viitoare 😂😂😂😂. Avea umor negru ..zdreanța . Când dau să ies ..șoc ..Ä‚ia erau pe canapea . Zic ; făi , zile la ăia să se uite pe geam cât ies eu din casă . Ce face panarama brunetă ?????? ÃŽi ia pă proști .....șiiii 😂mii bagă după draperie 😂😂😂😂.... Cât de proști 😂😂😂 ... își meritau soarta . Le-am urat succes din mers ...și am ieșit . Cam atât . Seară bună !

post-93385-0-36668200-1500064191_thumb.png

post-93385-0-72117500-1500064210_thumb.png

post-93385-0-17906500-1500064225_thumb.png

post-93385-0-98284300-1500064235_thumb.png

post-93385-0-01304000-1500064248_thumb.png

post-93385-0-34144000-1500064276_thumb.png

post-93385-0-86949600-1500064336_thumb.png

post-93385-0-64665300-1500066758_thumb.png

• Like 12
  • Minus 1
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

Frate, n-am nimic cu tine dar îmi face o plăcere deosebita sa îți iei tzeapa. Dar nu pentru ca sunt sadic ci pentru ca pui patos când povestești. :)

Mulțumim pentru sacrificiul banilor de semințe dar mai ales pentru share! :)

• Like 2
  • Oras:constanta
Postat

e jmekerie mare Samărlendu asta!

zici a e pret minim imlus 300 ora!

haaai toamna odata! ;(

• Like 2
  • Oras:GANGSTERS PARADISE
  • Oras:GANGSTERS PARADISE
Postat

sa moara mama daca ma baga dupa draperii , 1 bagam o dormeza, de n-o trezeau nici pestii, doamne, nici nu vreau sa ma gandesc cat ia mascarit pe aia doi...doah...

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Faza cu draperia numai la tine putea să se întâmple și eu nu înțeleg de ce te mai duci la summerland când știi că este țeapă 100% fără a mai verifica.

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Ragno .... sunt fanul tau nr unu' frate ! I-ti place pizda si ai si spirit de sacrificiu . 

Eu dupa cate o teapa din asta,  ma jur mereu ca ma las de curve. Noroc ca -mi trece repede .

• Like 1
Postat

Faza cu draperia numai la tine putea să se întâmple și eu nu înțeleg de ce te mai duci la summerland când știi că este țeapă 100% fără a mai verifica.

nu e băi nene chiar așa ... acum câteva zile am făcut o recenzie cu o blondă din Summerland . Am plecat f mulțumit . De Giulia Sabrina ..nu mai zic ... că iar spune vreun prost că ....
  • Like 4
  • Minus 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

nu e băi nene chiar așa ... acum câteva zile am făcut o recenzie cu o blondă din Summerland . Am plecat f mulțumit . De Giulia Sabrina ..nu mai zic ... că iar spune vreun prost că ....

Despre ce recenzie e vorba?

Postat

Despre ce recenzie e vorba?

pe 5 iulie e făcută . Nu are rost să mai fac recenzie la Giulia și anul ăsta . . ..i-am făcut acum 2 ani la București atunci când a fost la mine la palat ..și anul trecut la Ct . Acum "canapeaua gri pe stânga cum intri ..masa lângă geam ..dormitorul și baia dreapta "😜
  • Like 4
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...