Sari la conținut

Demi - noua in zona, cica

Postări Recomandate

Postat

bai nene nici eu nu is mare futacios si nici nu am postari multe...o recenzie am facut si eu pe aici la o caprioara da plm am scris si eu tot ce am vazut si am facut pe acolo...as putea sa iti spun sa treci la acvariu dupa ce recenzie ai facut ðŸŸðŸŸðŸŸ

• Like 3
Postat

bai nene nici eu nu is mare futacios si nici nu am postari multe...o recenzie am facut si eu pe aici la o caprioara da plm am scris si eu tot ce am vazut si am facut pe acolo...as putea sa iti spun sa treci la acvariu dupa ce recenzie ai facut

Salutari si scuze de intarziere, mai  greu  gasim timp pentru o  fapta  buna.

Tipa are undeva pe la 25 de  ani, putina burtica,  sani fermi, in garsoniera mai era o doamna blonda, 30 plus, nimic  special, foarte vorbareata in  schimb. 

Oral :  din cate  mai tin  minte, s-a  ocupat bine de  baieti,  fara graba si accepta indicatii  stanga dreapta ca un avion  pe  pista, 

Normal : La  cererea  mea umeri  craci, nu parea  ca se simte  foarte bine  dar a acceptat

GFE putin,  dincolo  era mai ieftin

Anal :nu, din  pacate  in aceste  zone ale junglei nu gasesti

In rest totul a  fost ok  cu programarea, am ajuns  cu 5 minute  mai  devreme si  am fost vazut pe geam  si sunat.

Intre timp  se pare  ca a  intrat in pamant, eu sper ca  mai activeaza.

Cam  atat din  ce mai  tin minte,  o seara faina si scuze  de  intarziere.

Postat

Salutari si scuze de intarziere, mai  greu  gasim timp pentru o  fapta  buna.

Tipa are undeva pe la 25 de  ani, putina burtica,  sani fermi, in garsoniera mai era o doamna blonda, 30 plus, nimic  special, foarte vorbareata in  schimb. 

Oral :  din cate  mai tin  minte, s-a  ocupat bine de  baieti,  fara graba si accepta indicatii  stanga dreapta ca un avion  pe  pista, 

Normal : La  cererea  mea umeri  craci, nu parea  ca se simte  foarte bine  dar a acceptat

GFE putin,  dincolo  era mai ieftin

Anal :nu, din  pacate  in aceste  zone ale junglei nu gasesti

In rest totul a  fost ok  cu programarea, am ajuns  cu 5 minute  mai  devreme si  am fost vazut pe geam  si sunat.

Intre timp  se pare  ca a  intrat in pamant, eu sper ca  mai activeaza.

Cam  atat din  ce mai  tin minte,  o seara faina si scuze  de  intarziere.

Numar de telefon avea/il mai stii? 

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...