Sari la conținut

Maya2012. 0758833487


warrior81

Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

de la ea am poza ca am vb cu ea pe mess si m-ia propus sa ne vedem legat de partea cu escortu nujtiu ce servicii ofera dar nr de tel ii cel postat de confratele nostru caci am vb cu ea la tel dar dupa ce mio zis ca vrea sa umble cu mine nu iam mai raspuns sper ca cineva va merge la ea si va v-a da mai multe detalii

Link spre comentariu

Oameni buni, eu am luat legatura cu aceasta donsoara in urma unei discutii pe placere.ro. are alt nr. de tel, deocamdata nu il fac public. Am stabilit o intrevedere pe marti. Mi-a spus ca deocamdata nu mai are locatie, ca pozele (in numar de 3 pe site) sunt ale ei, ar fi cele cu care a lucrat "afara" si ca evident ca sunt ale ei, ea nu s-ar risca sa fie - citez: "scuipata in fata" de un client nemultumit la vederea ei :). voi reveni cu o recenzie regulamentara in cazul in care intrevederea se concretizeaza.

A, mi-a mai spus ca percepe un onorariu de 300 ron pe ora cu servicii all inclusive. Nu am intrat in detalii la telefon.

salutatiuni si respecte.

Link spre comentariu

Buuuuun. Sosi si ziua intalnirii cu maia. Drept pentru care ma prezint si eu cu o recenzie.

Asa cum stabiliseram in urma cu aproximativ o saptamana, o sun pe Maia azi in jurul orei pranzului pentru a programa asteptata intalnire. Dupa cum spuneam in postu precedent, fata nu are locatie, drept pentru care m-a asteptat in fata blocului ei, situat undeva in zona strazii Cazaban, pe langa un magazin Lidl. Am convenit sa mergem la un hotel din apropiere, ea imi propuse sa mergem in 1 Mai, pentru ca ar fi mai ieftin acolo, insa din lipsa de timp am ales sa nu ies din oras. Asa ca am decartat 100 ron pentru o camera la un hotel din zona... Teapa nr. 1.

Ajunsi in camera, incerc sa negociez tariful de 300 ron pentru o ora. Fata nu s-a lasat nicicum, mi-a spus ca data viitoare lasa din pret pana la 150 lei, insa acum nu a vrut sa negocieze nimic... M-am gandit, m-am razgandit, mi-am zis ca daca tot am dat banii pe camera, hai, treaca de la mine. eram si super montat sa execut ceva azi, drept pentru care i-am dat 250 ron, urmand ca restul sa-i dau la final (nu aveam decat bancnote de 200 lei plus una de 50 si ea nu avea rest, asa ca am convenit sa schimb bancnota la receptie dupa ce actul se va fi consumat).

A trecut scurt pe la baie fata si pana cand am facut si eu o scurta igienizare s-a dezbracat complet, asteptandu-ma asa in pat. 

Donsoara arata binisor. Este cea din poza de mai sus, doar ca trebuie mentionat ca poza o avantajeaza. Ea arata mai rau in realitate. Are nasul coroiat, fapt ce nu se observa prea bine din poze. Este mica de inaltime, maxim 1,60. Pentru mine, care sunt un fan al mignonelor, acesta este un aspect pozitiv. E bine proportionata. Are sanii mici dar frumos conturati, fundul potrivit, picioarele in ton cu restul corpului. Doar ca aspectul general e de tarancuta. La fel si vestimentatia. Purta niste sosete albe care nu se potriveau nicicum cu restul aranjamentului vestimentar.

Ce m-a oripilat insa este aspectul degetelor de la maini si de la picioare. trebuie sa subliniez ca eu am un fetis pentru aceste detalii. Mai ales in ce priveste picioarele. Fata are un defect la piciorul stang, un fel de malformatie, lipsindu-i unghia de la unul din degete. Pfuai! dezgustator. repet, pentru mine conteaza foarte mult acest detaliu. Fiind avansati in oralul neprotejat in momentul in care am observat, nu am mai putut da inapoi, insa a fost un MAJOR TURNOFF. Legat de aspectul mainilor, este unul mai degraba neingrijit, nu murdar, insa unghii taiate scurt, posibil roase, sau aflate imediat dupa demontarea sau inainte de montarea unor unghii false. pe scurt, la cum s-a prezentat, nu acorda atentie manichiurii si pedichiurii. Eu cel putin pentru aceste motive nu voi mai apela la ea, in ciuda discountului promis.

Asa. A urmat apoi teapa nr. 2. In timp ce mi se juca cu organul erectil, nu pot spune ca imi facea oral, pentru ca nu se prea pricepe la asta, imi trece mie prin cap sa o intreb daca are la ea prezervative. Imi spune ca nu! Ca in graba mare le-a uitat acasa! Fucking hell!! Nici eu nu aveam.

Fiind si asa grabit, si in costumul lui Adam, nu mai era o optiune sa cobor, sa caut magazin etc. In acest moment ea imi spune ca nu e nicio problema, si ca imi garanteaza ca ea e curata, si ca isi face analize regulat, asa ca nu ar fi o problema sa copulam neprotejat. Am refuzat categoric aceasta optiune, moment in care ea mi-a propus sa imi faca doar oral. Mda. Premisele erau proaste, dar totusi trebuia sa termin cumva, asa ca am acceptat, dar cu conditia unei reduceri de pret. 

Asa ca m-am intins pe spate si am poftit-o sa ma termine oral.

S-a chinuit fata, a dat din mainute, a lins, a supt, fara talent, si intr-un final, dupa ce ma plictisisem groaznic, am finalizat in gurita ei. Spre lauda ei a inghitit tot, si s-a dus frumos la baie sa decarteze incarcatura. 

Cam asa s-a consumat deprimanta intalnire cu maia, pe care eu unul n-am s-o mai vizitez niciodata.

Hai sa dau si niste note:

Locatia: irelevant, nu are.

Aspect fizic: i-as da un 7. fata sugereaza origini rurale, insa corpul e frumos, bine proportionat, siluet. Insa extremitatile digitale pentru mine personal o lasa corigenta.

Servicii: oral - 5, in ciuda CIM-ului. nu se pricepe aproape deloc, nu o inghite decat maxim 1/4, cu toate ca si-a camuflat bine dantura, nu am simtit nicio atingere cu dintii, normal - nu stiu, nu m-am riscat, desi la inceput, pana sa aflu ca nu are caciulite in dotare, mi s-a parut ca se excita, si cred ca ar fi iesit o partida buna. Anal - nu stiu, nu am intrebat.

GFE - 7, fata incearca sa se faca placuta, e comunicativa, dar nu prea ai ce vorbi cu ea. sincer, dupa dezamagirile venite in lant nici nu m-a interesat schimbul de idei.

Per total o experienta de nota 4. Daca as fi platit 100 ron cu tot cu taxe, cred ca era in regula. Asa, decartand 300 lei, (100 ron camera, 200 serviciile) ma simt ca ultimul fraier. Unul care a gandit cu p&%@, nu cu capul. Tipic, pana la urma :)

A, sa nu uit, numarul de telefon la care am gasit-o eu este 0758833487, care, cred eu, poate fi facut public. Am intrebat-o daca pot sa il dau mai departe, si nu a avut de obiectat. Am inteles ca isi face reclama si prin presa scrisa, contul de pe placere fiind in prezent dezactivat. 

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

gasit pe placere.ro,primit id messenger pt web ,acolo nu arata nimic doar pt 5 e ,transfer valuta si surpriza,nu mai raspunde,deci teapa!! totusi va las nr nou,poate aveti mai mult noroc 0755471782,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...