Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

RECENZIE:
Locatie: 8.5 (rond Piata Alba iulia)
Aspect: 9 (domnisoara frumusica undeva la 1.76 cm , ochi caprui, par mediu, sani mari siliconati, fund rotund, tatuaje, carne tare, piercing in limba)
Oral: 10 (neprotejat, excelent, lins, atentie la bijuterii, foarte umed, toate treptele de viteza, batai peste gurita, deepthroat pana la cotor, DT-fuck. Chiar daca nu face CIM/SWALLOW oralul e masterclass)
Normal: 8.5 (protejat, se implica, accepta pozitii)
Gfe: 9.5 (saruta pe corp, FK/DFK exceptional, se simte foarte fain piercing-ul din limba)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, plina de viata)
Igiena: 10 (nimic suspect, piele fina)
Halat: 400 RON (pentru o ora/2 fin)

Naratiunea:
Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu 30 minute inainte de actiune. Locatia este usor de gasit, rond Piata Alba Iulia, detaliile fiind furnizate ulterior.
In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica undeva la 1.78 cm, ochi caprui, par mediu, sani mari siliconati, fund rotund, tatuaje, carne tare, piercing in limba. Ea era intr-o tinuta sexy pe tocuri, cred ca undeva la 1.81 cm cu tocuri, prima impresia a fost una wow. Am fost servit la alegere cu o bautura racoritoare, lasat cadoul la inceput pentru a scapa de o grija.
Melissa face FK/DFK exceptional, foarte fain mai ales din cauza piercing-ului din limba si miscarilor incete pe care le face ^_^ ; am inteles ca nu face cu toata lumea asta.
Domnisoara are un scenariu interesant, vine si se pisiceste, te saruta pasional pe corp, coboara incet (de sus in jos), se joaca cu sanii ei mari cu peleul si cand ajunge joc e belea. Oralul (neprotejat) a fost excelent, lins, atentie la bijuterii, foarte umed, toate treptele de viteza, batai peste gurita, deepthroat pana la cotor, DT-fuck, cu de toate. Recomandarea mea: pentru astia nefututi faceti odata sau de 2 ori laba inainte sa nu va dati drumul in 1,2 minute. Pe durata unei orei am reusit 2 finalizari de senzatie pe durata unui oral de poveste, cu de toate, miscari interesante pe capul pulii, din lateral, miscari dute-vino...mda. De cateva ori a trebuit sa o opresc ca sa nu ma termine la oral rapid. La normal (protejat) am schimbat cateva pozitii, geme (fals) dar placut, nu refuza nici o pozitie. Pozitia care o avantajeaza la normal este clar doggy, iar la oral 69. O vedere foarte placuta o confera oglinda de langa pat (cea de pe dulap), unde se poate vedea ce fel te inghite la oral sau la normal. Nu face CIM/SWALLOW si la cum face oralul e un risc mare sa va dati drumul in gatul ei, asa ca mare atentie. O intalnire foarte reusita, eu am sa revin mai ales pentru oralul demential si nu numai :) .

Notite)
1)Este foarte atenta la client si la cerintele acestuia
2)Oralul este punctul forte al Mellisei, e masterclass
3)Nu m-am simtit in nici un fel grabit

M-am simtit foarte bine cu Mellisa si o recomand

  • Like 38
Link spre comentariu

noi futacii adevarati tb sa-l laudam

pacat ca Bogdanel a facut din forumul asta un circ ca sa ia si el 2000 de euro pe luna

acuma din 10 recenzii 9 de neluat in seama

numai cei experimentati reusesc sa le dibuiasca pe cele bune

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...