Sari la conținut

MADALINA adrenalina 0731726951 / 0749499336

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în MADALINA adrenalina 0731726951 / 0749499336
  • Oras:constanta
Postat

Salutare.. ieri am fost iara la Madalina( @bruneta_ta😘)

Totul este la superlativ 100+pe linie .

Te pup🥰😍😘 Mada.

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
On 6/7/2021 at 10:46 AM, lexluthor said:

Ca nu mai vrea...🤣🤣

Trebuia sa o lași pe ea să ne răspundă, voiam să văd cum justifică.Ultima oară când am vizitat-o era pe picior de plecare (locatzia lângă rar). La finalul acțiunii cred că 'a scăpat porumbelul' și a zis că i au apărut niște bubițe pe corp 😮 .Eram în baie și m-am făcut că am "semi" auzit.Nu vreau să zic nimic în plus, atat mi-a zis ea, atât vă zic și vouă. în rest, oralul e mișto. nu mai țin minte dacă a fost cu 'atenție la alte zone', dar mi-a plăcut. Atitudinea e foarte-foarte bună. tipa a fost răbdătoare și calmă chiar dacă n am nimerit  blocul din prima. :))

Păcat că nu reușesc să dau de ea. Mi-a mai raspuns, a zis că e la birou, dar am întârziat mult și n am mai prins-o liberă.În alte dăți am prins telefonul închis.Per total, după o primă vizită,  e de un 9+ 

Postat
La 17.06.2021 la 21:47, narcoo a spus:

Trebuia sa o lași pe ea să ne răspundă, voiam să văd cum justifică.Ultima oară când am vizitat-o era pe picior de plecare (locatzia lângă rar). La finalul acțiunii cred că 'a scăpat porumbelul' și a zis că i au apărut niște bubițe pe corp 😮 .Eram în baie și m-am făcut că am "semi" auzit.Nu vreau să zic nimic în plus, atat mi-a zis ea, atât vă zic și vouă. în rest, oralul e mișto. nu mai țin minte dacă a fost cu 'atenție la alte zone', dar mi-a plăcut. Atitudinea e foarte-foarte bună. tipa a fost răbdătoare și calmă chiar dacă n am nimerit  blocul din prima. :))

Păcat că nu reușesc să dau de ea. Mi-a mai raspuns, a zis că e la birou, dar am întârziat mult și n am mai prins-o liberă.În alte dăți am prins telefonul închis.Per total, după o primă vizită,  e de un 9+ 

Bună dragule și multumesc pentru recenzie iar legat de finalizarea oral pur și simplu nu am mai vrut eu sa fac . Aici nu știu ce ai auzit tu ca mi ar fi apărut bubițe pe corp în nici un caz poate ma confunzi nu am avut și nici nu am asa ceva pe corp  și dacă ar fi fost asa nu cred ca ar fi fost de la finalizarea orala :))

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 1 minut, bruneta_ta a spus:

‼️ INDISPONIBILA ‼️

Perioada mai lunga..? Sau ptr astazi..?

Postat

Cu intarziere si pacat ca a plecat.

Madalina e ceea ce trebuie. Nu voi nota actul in sine. Mi-a placut mult. Mi-au placut vizitele la ea. E degajata si foarte politicoasa. Am mai constatat dorinta ei de a satisface clientul, ceea ce este de laudat. 

Insa mi-a restrictionat vizitele la 30 de min. Eu nu merg la numar. Nu merg in viteza. Eu mereu o ora. Am insistat sa-mi spuna motivul pt care n-a mai vrut sa ma primeasca cate o ora. Nu-l voi mentiona aici, avand in vedere ca nu cred ca e real. Cred ca e o alta politete. 

Madalina e de un 9 solid.

Daca se intoarce, voi mai incerca la ea. Sper ca doar la ora. :)

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
Postat

A revenit printesa cu dita mai surprizele in sutien! Nu sta decat astazi si maine! Revin cu recenzie.

0749 499 336

200/400

tomis plus

servicii clasice

multumesc colegului @StRyK3R

• Like 2
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Asta da surpriza de sarbatori

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Postat

Bubuiala! Japonia! Deja m am programat la scumpetea asta de fata!💥💫💥 Daca vine si roxana kma atunci chiar ca e cel mai tare sfarsit de an !🥳

• Haha 2
  • Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
Postat
La 07.09.2021 la 21:25, Orb1t a spus:

Cand revine, anunta ea.

Sa sperăm ca se reîntoarce repede,ca este ce trebuie 

• Membru Premium
Postat

Am fost, mai buna la toate capitolele comparat cu ultima data cand am fost la ea :) sper sa o mai prind o data pana pleaca.

• Like 8
  • Mersi 1
Postat

Sâmbăta vine . Nu știu pentru cât timp!Și pe mine ma lăsat lat! E mai buna din toate punctele de vedere!

• Like 5
  • Membru Premium
Postat

Mistoaca fata, am fost sambata cam pe la 11:30 la ea (tomis plus) apartament cunoscut, sexy slabuta cu sani silicon de aproximativ cup C, si foarte ok la comportament (chiar dupa atatea vizite si timp de cand ne cunoastem fetita este timida si emotionata cand ne vedem) da GFE de nota 9 clar mergea mai bine (fara FK cred ca situatia personala sa schimbat in timp si madalina are si ea vreun prieten ceva, distanta sa instalat din alte motive find ca corpul ei vorbeste alta limba). Are un corp frumos, arata si mai bine acum chiar daca eu prefer sani naturali si imi placea de ea si inainte de pauza asta lunga pe care a luat-o, totusi domnul doctor a facut treaba foarte buna sa simte ca si cum sanii sunt naturali, sfarcuriile la fel foarte mistoace si prezente la actiune, nu am depistat nici cicatriciile (siliconul a fost montat sub muschi nu peste asa ca nu sunt vizibile conturile si nici nu al simti asa de repede).

Asa si motivul principal dece nu pot sa nu o vizitez pe Madalina este unul mic dar doamne asa de delicios, are o vagina foarte interesanta mai ales in 69, mhh si fund obraznic rau dar nu face anal cred, are un gust fenomenal mai ales dupa un timp de actiune (cred ca cu ea ma pot limita doar la 69 daca primesc si o perna sunt fericit). Sexul dupa asa un preludiu este si mai misto, pare ca si ei i a fost putin dor de mine, cel putin de ala mic.

Merita absolut vizita, sper sa se razgandeasca find ca constanta are nevoie de ea, dece sa te faci cosmonaut daca ati vine rau si in autobus? dece sa te faci fata cuminte daca nu esti? Zicea ca revine sambata, vedem daca mai prind ceva liber. 

• Like 5
Postat
La 10.12.2024 la 10:36, Lastjedi a spus:

Tic tac tic tac! Răbdare ca acum e sâmbătă!

Anunti tu cand vine sau dupa anuntul pe Publi24?

Postat

Asa a zis,ca vine sâmbătă! Eu nu cred ca avea motive sa ne minta! Cred ca o sa apară pe stare la whatsapp  disponibilitatea.  

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...