Sari la conținut

0734191295 Ana

Postări Recomandate

Vizitator oly
Reputație: 0
Postat

Aceleasi poze...cu alt numar de telefon....dar...surpriza ....

BRUNETA, din Militari, sexy, am 1. 70 m, 55 kg, sani nr. 4, fundulet bombat, ofer sex total, oral si anal neprotejat cu finalizarea unde vrei tu, cunilingus, anilingus, pozitia 69, poze reale, vino sa te conving

Oral si anal neprotejat...care se baga?????????

uite-o

ca poate nu ma credeti pe cuvant !

Vizitator MrVanity
Reputație: 0
Postat

Se pare că fata a revenit cu mai multe seturi de anunţuri. Îl redau pe cel din AT:

La mine acasa 
Ana 21 ani, sexy sani mari fund senzual, te invit la mine pt a-ti oferi sex oral neprotejat, normal, anal, cum vrei tu accept mici fantezii, masaj sex, dus impreuna, fara graba, pup, fara graba, 07 Mar 10:24
0760.521.005/ 0734.191.295 
Bucuresti
Pret: 50L fin

Pozele nu mi-au oferit surprize neplăcute! A devenit oare serioasă?

post-66370-0-10783900-1362650940_thumb.jpg

post-66370-0-04946000-1362650945_thumb.jpg

post-66370-0-37549700-1362650950_thumb.jpg

post-66370-0-73267100-1362650955_thumb.jpg

• Like 1
Reputație: -414
  • Oras:Bucharest
Postat

Fiind in etapa de prospectare am fost la ea sa vad despre ce e vorba si am aflat urmatoarele:

Descriere fizica: 21 de ani fatza comuna, dinti albi curata ea chiar foarte curata ... de 2 ori am fost la ea  si de fiecare data era spalata proaspat pe cap si mirosea frumos ... fatza mie mi-a placut, picioare frumoase, e un pic plinuta, nu are mijlocel, sani frumosi, piele maslinie, pozele nu sunt de actualitate nu e asa slabanoaga ca in poze de asemenea am observat ca are si anunturi cu alte poze decat ale ei posibil foste colege de-ale ei

la fizic ii dau un 8

Atitudine: - initial nu avea nici un chef deci daca sunteti receptivi e naspa pt voi in schimb am luat-o eu la discutii si atmosfera s-a transformat radical ... in cateva minute parca eram prieteni dintotdeauna  cred ca am facut si celebrul click

I-am facut o examinare la corp si pasa si e perfect sanatoasa

Este foarte rabdatoare acesta e un mare plus ... cat am vorbit nu s-a grabit deloc ... am stat multicel, a vorbit la tel de cateva ori

O intuitie de-a mea cred ca poti face ce vrei cu ea in pat ... e ascultatoare

dau 8 pt ca pe fata o poti face sa fie mai calda prin atitudinea ta tin sa punctez aici ca exista unele fete care nu se "incalzesc" deloc :)

Locatia: pe Moinesti cu intrare din strada, jalnic arata locatia - mobila veche un pat vechi si care scartaie,are si un catel dragutz dar care face si mizerie si musca tot ce prinde deci daca mergeti la ea atentie la cirapi si pantofi :) ii capseaza - zona sigura pe pat ... catzelul e mic si nu poate sa sara pe pat :) foarte tare :))

nota 5

Igiena: a ei impecabila - 7 pt ca fumeaza si e fum de tigara in camera dar ea e curata si proaspat spalata

Disponibilitate: 50 Ron - 1 numar sau 30 de minute oral neprotejat si normal protejat, 100 o ora sau 2 finalizari - oral nepro ,normal si anal protejat.

Sper sa va fi fost de folos ... sa fim iubiti !

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Am fost azi la tanara pt a 3-a oara ... incredibil ... desi nu pare deloc genul meu facem un click extraordinar ... si ea e din ce in ce mai buna si acum ... surpriza extrem de frumoasa:  a slabit a ajuns pana la un optim al ei ... arata de pozat ... sani f frumosi,fatzica de papusica picioare frumoase ...m-a socat ... nu ma asteptam dat fiind ca la celelalte 2 intalniri era mai grasutza ... cu suncutze exact pe mijloc(unde mie imi displace cel mai mult) bravo ei pt ca a slabit ... M-a primit intr-o tinuta 2 piexe neagra si sexy.

as vrea ca si unele paciente de-ale mele sa fie asa  punct ochit punct lovit.

Asa cum va spuneam e din ce in ce mai buna ... am impresia ca defapt e un pic tematoare la inceput si apoi teama dispare ... cine stie ce ciudati or fi vizitat-o inaintea mea.

Totul e sa ai si tu cel care o vizitezi entuziasm optimism buna dispozitie si ea intra in joc extraordinar(nu e fixata ca altele si nici nu te considera ciudat daca are o stare opusa tie ci ... fenomenal ... vine dupa tine)

Mi-a zis ca a slabit pt ca mergea la mare in acest weekend :)

Catelusul tot asa neastamparat ma musca mereu de picioare sau papuci :))

Actiunea ca timp total 32 de minute pretul platit 100 Ron.

Cum a decurs: Imbratisare, sarut ... ca si cand am fi fost iubiti vechi apoi dus impreuna glumit,batut cu apa :)

Apoi amor oral eu ei ... ea la inceput gemete apoi a inceput sa tremure apoi a inceput sa se zvarcoleasca ... betooon

Continenta teribil de grea cu ea mai ales la inceput cand excitatia era maxima ... recunosc ca daca nu faceam vreo 3 pauze eram pierdut

Schimbat pozitii la initiativa ei ... e salbatica se misca voluptos, pasional, dar si atenta cu mine ... 

Dupa vreo jumate de ora mi-a zis ca e suficient si ne-am oprit.

Starile din timpul actului si de dupa extraordinare ... paradis ... simt ca nu imi mai trebuie nimic ... o stare de complet si perfect.

Voi reveni cu siguranta.Si ei ii place ... mi-a zis sa revin ... in timp ce eram in ea si gemea de placere ... apropo daca stii cum sa o iei se excita tare de tot si se umezeste imediat.

Am verificat-o si de boli - perfect sanatoasa.

Note: 

Fatza: 9

Corp: 9

GFE: 10

Curatenie: ea 10 prin casa 6

De revenit.

• Like 3
  • Minus 6
Postat

@Ananda , cum ai verificat-o de boli , ne spui si noua ????

Ea cere 80/h sau 100/h depinde cum are chef , tu dupa ce ca n-ai bani ii dai 100/32 min ????

Eu am mai incercat sa ajung la ea si am mai trimis si un  prieten si ne-a cerut sa luam tigari si prezervative ca ne da ea banii cand ajungem. Eu cred ca e de ultima speta tipa.Nu stiu de ce o promovezi.

Ar trebuii unite: http://nimfomane.com/forum/topic/12604-0760521005-0734191295-bruneta-militari/

• Like 6
  • Minus 3
Postat
BRUNETA adorabila, Ana 21 ani, bruneta sexy, sani mari, fund senzual, te invit la mine pt a-ti oferi sex oral neprotejat, normal, anal, cum vrei tu accept mici fantezii, masaj sex, dus impreuna, 50 L fin., 24 Jun 18:10

Pozele nu-i apartin mai mult ca sigur.

post-16555-0-71087300-1372121349_thumb.jpg

post-16555-0-55653400-1372121353_thumb.jpg

post-16555-0-27044200-1372121357_thumb.jpg

Postat

Parerea mea ... prima impresie e inselatoare(mergeti la ea si veti vedea) ... asa cum scriam mai sus fata se adapteaza dupa client ... nu o promovez ci relatez experientele mele cu ea ... e adevarat si mie mi-a cerut la prima intalnire sa ii iau cafea de la buticul de vis-a vis :)

Cat despre cum o verific de boli am mai scris: intreg corpul uman(ochii,pielea,unghiile si evident pasarica) este o harta ... cine stie sa descifreze semnele se prinde de anumite tendinte catre anumite boli sau anumite stadii ale unor boli ... si nu numai venerice ci de oricare.(iritatii,excrescente,decolorari ale pielii,ulceratii, bube, secretii specifice, miros specific etc)Nu mai zic ca semnele sunt si pe psiho-mental sau ca fata acuza dureri intr-o anumita zona.

Foarte complex sa ma apuc acum sa descriu semnele de la fiecare BTS ma rezum doar la aceasta mica explicatie.

Este adevarat ca fata a pus la un moment dat si niste poze care nu sunt ale ei asemanarea cu fata din poza e foarte mare dar nu sunt sigur ca este ea parca are sanii ceva mai mici decat fata din poze dar foarte frumosi ...

• Oras:bucuresti
Postat

nu stiu de unde veniti cu recenziile astea???

eu am fost la ea acum 2 luni ...

pe maoinesti la parterul unu bloc stradal...

atitudine 5...statea si se juca la calculator si vorbea cu mine..

aspect...5..pozele sunt vise.

pret : 50 ron finalizarea 100 ora , am ramas la un oral jalnic.

de evitat ...parerea mea

• Like 3
Postat

http://nimfomane.com/forum/topic/12604-0760521005-0734191295-bruneta-militari/?hl=%2B0734191295&do=findComment&comment=170215

BRUNETA din Militari, Ana, 21 ani, sexy, sani mari, fund senzual, te invit la mine pt. a-ti oferi sex oral neprotejat, normal, cum vrei tu, accept mici fantezii, masaj sex, dus impreuna, fara graba, 22 Jan 11:00
Bucuresti
100L ora 

Ar trebui unite topicele , am mai scris de ea cand mi-am luat teapa dubla , pana la urma am ajuns din nou acum cateva luni , sta pe Moinesti la parterul unui bloc de 10 etaje , in casa era dezordine mare , hartii pe jos si un catel alb cu care statea in pat , se uitau la tv impreuna , Ana arata groaznic , pozele n-au legatura cu ce gasim acolo , e grasa , cenusie la fata , are peste 24 de anii parerea mea , anunturile cu Ana 21 sunt vechi si neschimbate , la 50 fin e ceva de genu 10-15 min , la 100 e total cica si cim si tot tacamul , sunt sigur ca e abureala ca sa ia banii si apoi tre sa te certi cu ea , e plictisita si sictirita si vorbeste urat : -Hai zi , ramai sa te futi sau ce faci ? - Nu mai raman , plec! Am plecat si Atentie! Usa la scara era incuiata , tre sa ai cheie sau sa-ti deschida cineva ca sa iesi. Am sunat-o sa-mi deschida dar tocmai venea cineva.

Poze care nu-i apartin:

post-16555-0-86707600-1390440791_thumb.jpg

post-16555-0-78999900-1390440796_thumb.jpg

post-16555-0-96160100-1390440800_thumb.jpg

post-16555-0-78375500-1390440805_thumb.jpg

post-16555-0-02263400-1390440812_thumb.jpg

post-16555-0-01197000-1390440817_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 3

Postat

Va salut, imi cer scuze anticipat, este prima ma recenzie.

1.Locatia - Cum intri pe Moinesti dinspre Iuliu Maniu, primul bloc pe stanga.

2.Modalitatea de contact (telefon, mess) -din "biblie" 0768.325.120/ 0734.191.295
3.Detalii : Nu am vasta "experienta" si nu am recenzat pana acum, pe motiv ca acel cuib ce`l frecventam intr`o perioada sufera schimbari dese la capitolul prestatoare si am preferat sa`mi tin gura. Dar de data asta a trebuit s`o fac. Nu prea inteleg de unde mai apar recenzii bune, pentru ca experienta mea a fost una horror. Sun, imi raspunde o voce prietenoasa. Dupa ce discutam umpic despre detalii, intreb daca pozele din anunt sunt ale sale. Primesc un raspuns pozitv, usor ezitant. Miros ceva dubios. Intreb inca odata pe un ton gen i mean it! Esti sigura ca sunt pozele tale? DA! oooook. Stabilesc intalnirea, ajung la locatie, revin cu un telefon, asa cum am stabilit si sunt rugat sa cumpar de la magazinul de la parter un pachet de kent si un sprite la doo litre. Cu o spranceana ridicata, ma comformez. Ajung in locatie. Nu am nici cea mai vaga idee pe ce au recenzat colegii anteriori. Eu am fost intampinat de o creeatura la vrun metru treizeci, din care 30 erau niste picioruse dolofane, o fata comuna de pasarica dupa care nu intorci sub nici o forma capul pe strada. Fiind mai fraier, imi e f. greu sa refuz, yolo i`m goin` in! Ma conduce din acel hol intunecat intr`o camera cu un maaaare morman de (nu stiu cum sa zic aici...) jegul strans dupa maturat .. daca va puteti imagina era un morman de 40x40 si 10cm inaltime (inca putin si o acoperea). Are o potaie mica de`mi mirosea hainele. In fine. Ma dezbrac si`mi spune ca nu poate s`o ridice cu oral ca tocmai ce a fost la stomatolog (din cate stiu eu nici o interventie stomatologica nu contraindica sexul oral), incepe sa`i dea la maneta... si se dezbraca... aici cel de`al 2lea..sau al3lea soc.. sau al-4`lea.. intre piciorusele alea scurte si dolofane, se afla o zona intunecata cu par foarte mult ce odinioara, probabil, a suferit o tentativa de radere. Ma uit eu asa crucis... in negreala, in mijlocul ei se descifra fofo si mai neagra... si fiind mai sensibil ca capitolul fete(adica trebuie sa`mi placa, nu neaprat sa fie fotomodele), "vrajitoru`" isi dadu duhu. Ma chinui eu unpic, se chinuie si ea unpic, parca`l resurscitasem oleaca, vad iar ..chestia aia.. fofo+imprejurimi, mai negre decat gaurile de vierme a lu Morgan Freeman, pica iar spiritul "de echipa". Imi bag pl, ii dau restul pana la 50 lei ca na.. asa`i frumos, si dispar cat de repede pot. Concluzia mea: .... mai pui inca nitel si mergi la ceva care macar seamana a femeie.

4.Programul de lucru - nu il stiu exact.
5.Note
general : 4

6.Tarifare - 50 ron / fin

PS: imi cer scuze inca odata pt recenzie slab executata, este prima, asa ca nu fiti rai.

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...