Sari la conținut

D'AYR Masaj erotic Timisoara


Vizitator mmy

Postări Recomandate

Vizitator mmy
Reputație: 0

Salonul de masaj erotic D'ayr va poate rapi pentru o ora din rutina zilnica, oferindu-va o atmosfera relaxanta si intima, intr-un mediu exotic animat de magia atingerii unor fete senzuale.D'AYR a reusit sa transforme masajul erotic intr-o adevarata arta. Relaxati-va, tonifiati-va trupul si sufletul alaturi de maseuzele "D'AYR".Te asteptam in locatia din zona Girocului, Jean Monet nr. 2, unde te poti rasfata cu o sedinta de masaj complet. Gama de servicii cuprinde masajul de relaxare, body massage, masajul erotic, erotic body double si masajul pentru cupluriBarul nostru va sta la dispozitie insa mediul reconfortant il creeaza fetele prin oferirea unui masaj erotic. http://www.masaj-dayr.ro/mmmmmm suna tentant... poate voi face o vizita cand ajung prin timisoara

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

am fost de mai multe ori, e cel mai scump, dar singurul decent.

preturi de la 150 de lei in sus +bacsis pt fata de la 50 lei in sus.

cu 150+100 te rezolva bine, fete frumoase, calitate.recomand

Link spre comentariu

salutare nalderan multumim de informatii dar daca tot ai fost pe acolo ce zici de o recenzie regulamentara ? vad ca esti nou pe forum asa ca ia si citeste https://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/

Link spre comentariu
  • Oras:TM
  • Oras:TM

Am fost de vreo 2 ori la acest salon, acum vreo 6 luni, poate si mai bine. Fetele sunt dragute, arata bine. Am mai fost la vreo 2 saloane in afara de asta dar n-am ramas ca erau departe de a fi atragatoare fetele.

 

Prima oara am avut o surpriza placuta, eu am ales o fata si ei au mai bagat una la oferta, cred ca era o tipa noua pe care vroiau sa o invete meserie, desi mi-au bagat o duma cum ca sunt al 1000-lea client si de asta imi fac oferta :)

 

A fost interesant ... in general una din ele facea masaj si celalata se uita, de aici si concluzia mea ca a 2-a era la invatat. Un masaj bunisor, urmat de o laba. Am platit 150 RON parca, nu am pulsat nimic.

 

A doua oara nu am mai avut acelasi noroc, am ales o fata si cu ea am ramas :). Din nou, un masaj bunisor urmat de o laba destul de rapida. De data asta am pulsat parca 50 RON ca sa pun si eu mana, deci 200 in total. Am intrebat daca face si in particular masaj dar nu a fost dispusa tipa.

Cand am ajuns la dus dupa masaj, era plin de apa pe jos - un minus pentru curatenie.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa

Din cite stiu eu negresa la Day,r nu mai este acolo de vreo 4 ani. Daca e vorba de aceeasi persoana, respectiva se muta de la un salon la altul, apoi a plecat in Bucuresti si acolo a fost prinsa in flagrant exercitind meseria si din cite stiu eu a fost expulzata din tara.

Chestia cu dusul care functioneaza prost este de ani de zile la fel.

Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

viziata si eu salonul cu pricina in urma cu cateva saptamani in vizita fiind prin timisoara. Telefonat raspuns o madame ce mi explica oferta 200 ron masaj de relaxare body erotic cu o fata . Mai erau parca optiuni cu 2 fete nu mai stiu exact, a trecut ceva de atunci. Adresa usor de gasit intampinat de un monsieur de data asta, mi s a mai racit asa putin, altfel amabil omu mi a dat un suc si asteptam fetele ... si am stat vreo 15 - 20 min sa se adune vreo 2 fete, era si devreme ce i drept. Daca la tel erau 3 fete intre timp cica s au ocupat vreo doua, in fine am ales una mai dragutzica nu mai stiu cum o cheama, corp frumos miniona draguta la fata educata fata, am aflat ulterior ca frecventeaza facultati; Ce m a surprins e ca la alegerea fetelor au intrat ambele in salon dar n au zis nici buna ziua macar, nu tu un zambet nimic acolo ... parca as fi ales o gaina de facut ciorba si nu o maseuza. In fine mergem in camera intru la dus, ea facuse inaintea mea ... locatia e ok curata fara sa te dea pe spate . Inceput un masaj cu ulei din abundenta eu pe burta fiind mai mult asa un frecus cu ulei ... dupa spusele ei fata a facut cursuri de masaj, ma rog poate la fara frecventa. Sa nu fim rautaciosi era o prezenta placuta fata educata vorbea frumos dar extrem de serioasa si crispata ... nu tu o gluma nimic care sa destinda o atmosfera care era destul de incarcata. Nici nu raspundea la glumele mele, ma rog la intoarce cu fata n sus acelasi masaj cu ulei ceva body masaj facut cu sanii ... senzatii placute. Ea era bine proportionata senzuala si mi a starnit intr un final curiozitatea de a incerca s o ating. Nu va inchipuiti ca am vrut FK si cunnilingus, am vrut doar sa o ating cu mana pe o coapsa, am primit un refuz categoric si mi s a explicat ca tre sa mai scot 100 ron daca vreau s o ating. Am refuzat si eu ca doar nu era invelita n aur, imediat dupa refuzul meu m a finalizat manual destul de sec asa. note / dam la locatie nota 9/10, primirea a fost ciudata a trebuit sa astept 6/10 fata ca aspect fizic era destul de sexoasa 9/10 dar ca GFE 2/10 cam mult totusi 200 ron pt ce se ofera ... nu pot sa recomand, dar nici de aruncat nu e salonul asta ... poate era mai bine daca vizitam si eu centrul timisoarei in ora asta ca n am apucat ... uite o idee buna de afacere ... servicii de escort turistic, sa ma ia o donsoara sa ma plimbe prin muzee si cafenele, stiu delirez, gata ma opresc aici ... numai bine 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am fost si eu la  salonul  D'air sambata dimineata in jur de ora 3. La telefonat am primit informatii despre tarif 200 ron masaj de relaxare body erotic cu o fata . Adresa este cunoscuta in zona Girocului Str. Jean Monet Nr.2..La ora la care am ajuns eu erau 3 fete disponibile, eu am ales o blonda subtirica tunsa scurt, daca nu ma insel s-a prezentat Denisa. Dupa dusul de rigoare am intrat in camera unde ma astepta fata dezbracata. A inceput cu un masaj destul de finut cu ulei din plin, am incercat sa o ating si eu si m-a oprit spunandu-mi ca nu sunt permise atingerile decat daca platesc extra. Cum eram destul de excitat am plusat cu 100 ron si am continuat sa o ating oprindu-ma de cateva ori cand ajungeam la pasa. Dupa aproximativ 20 min m-a intors pe spate si a continuat masajul body, mai exact s-a frecat de mine cu sani vreo 3 minute dupa care a trecut la un handjob pana am finalizat. Am mai stat de vorba vreo 10 min in camera dupa care  m-am dus la dus.

Sa si notez prestatia conform regulamentului:

Locatia 9 nu am ce sa repreosez poate putina apa din baie

Aspect fata 9

GFE 6

Tarif 200 platit la receptie si 100 plusat la fata, cam mult.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Scz de off... Dar pt un masaj facut in dorul lelii si o laba trista (chiar daca a fost cu finalizare), mai bine iei pachetul pe bucati: 50 ron ora pe la saloane profesionale + 100-200 pe la curve un futai ca lumea. Drept e ca scoatem din ecuatie faptul ca la 3 dimineata suntem prea beti sa gandim ca salonul de masaj nu e bordel.

Bafta la futut!

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salut,sunt mai nou pe aici asa ca scuzati eventualele greșeli. Săptămâna trecută ieșind din club pe la 3 dimineața, împreună cu un amic, ne hotaram sa mergem undeva la striptease. Urcam în taxi, întrebăm taximetristul iar acesta ne recomanda sa nu cheltuim bani mulți aiurea la striptease ci sa mergem la 1 salon de masaj erotic ca e mai ok. Zis și facut : acesta ne recomanda salonul D'ayr, ne explică faptul ca a fost si el pe acolo si e super ok. Salonul se afla în Girocului, usor de ajuns. Odata ajunși acolo sunam la o sonerie si pac ne deschide o tipă super beton, tate mari cum imi plac mie, îmbrăcată super sexy. Ne întreabă daca servim o cafea si ne detaliază oferta spunand-une ca sunt disponibile 2 fete. Vin fetele, iar eu o aleg pe cea mai înaltă(cam 180cm, pe tocuri), blonda par scurt(fantezie de-a mea), super drăguță. Urcăm sus, dupa care ma invita la duș. Baia curată dar plin de apa, era 1 săpun mic acolo, atât. Revin în cameră ma întind pe burta si începe cu un masaj de la picioare(tălpi) in sus, pe buci si tot așa, asta in timp ce vorbeam, ma întreba tot felul de prostii,dar imi plăcea. Dupa 15 min ma întoarce ma ninge tot de ulei si se freca încontinuu de mn cu sânii, cand pe piept cand la cocosel, îl freca il baga între sani si tot așa. Fiind ft înfierbîntat dau s-o ating si imi taie elanul spunandu-mi ca trebuie să plătesc extra. Ne intelegem la 50 lei dar imi spune fara sărut si fara atins la păsărică. Ok, am prins-o de sâni,mangaieri pe gât și pe fund. Gustasem vreo câteva sticle de vin in club, ceea ce probabil m-a facut să termin mai greu, iar spre final surpriză neplăcută: imi spune să incerc să termin ca e cam gata timpul...m-am chinuit, încordat toți mușchii și blow, nimic spectaculos. Dusat din nou dupa aceea dus și ea și am coborât împreună unde ne aștepta bruneta aia trăznet cu tate faine. Am mai stat vreo 5 min dupa amicul meu și duși am fost. Note: Locația :9 lume amabilă, dar trebuie făcut ceva cu apa din baie. Masaj: 7 m-a indispus faza de la sfârșit, m-a forțat să termin. Fata: 9 super de treabă și frumușică, sani frumoși fermi, dar mai micuți. Halatul: 150ron fata cu bikinei pe ea(cam mult) la 150 trebuia să fie nud + 50ron dati aiurea pt pipaieli pe sani, gât și fund. Per total a fost binișor, poate se revenit vreodată!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Acum 2 nopti am fost la acest salon.Primirea a fost prompta, fara rezervare in prealabil, mi s-a oferit ceva de baut (non alchool) si mi s-au comunicat tarifele. 150 cu bikini, 200 nud etc.Din capul locului mi s-a comunicat ca nu se face sex in nici un fel si deci sa nu imi fac iluzii ca poate pica ceva.Fata poti sa o atingi doar cu acordul ei si se plateste extra.


Erau 3 fete din care am ales-o pe Denisa, o blonda subtirica, inalta fara forme prea evidentiate dar o carne tare pe ea cum imi place mie.Atitudine ei nu prea mi-a placut fiind foarte tacuta si distanta dar ma gandesc ca fiecare mai are cate o zi proasta.Cine stie ce client o fi suparat-o.


Facut dush, (grija sa nu va rupeti gatul in baie ca lipseste o usa de la cabina de dush si e numai apa pe jos.) apoi am venit in camera unde fata ma astepta naked.Am luat pozitia culcat pe burta si a inceput un masaj de relaxare cu ulei incepand de la picioare si terminand pana sus la gat.La comanda ei m-am intors pe spate si a inceput frecushul cu sanii pe piept si cocosel care sarea in sus de bucurie.M-am inteles cu ea la un extra payment de 50 lei ca sa pot sa pun si eu mana pe ea ( exclusiv pe pasarica ). Cica nu lasa pe oricine sa o atinga in locul ala, intelegand din asta ca daca vrei cu adevarat poti dar nu cred ca merita efortul (financiar).A urmat finalizarea , dusul, imbracatul si plecatul.


Impresie generala buna dar pretul e cam mare 200 lei nud + 50 lei fata.O sa mai caut si alte locatii.


 


Locatie: 9


Aspect fete : 9


GFE : 6 ( graba strica treaba )


  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am fost la d'ayr acu cateva zile, seara. Am parcat la lidl girocului si in 2 min am fost primit de o d,soara micuta care mi,a prezqentat oferta, masaj relaxare, masaj erotic cu fin fara sex. Atingerea fetei cu acordul ei. Cadou 150r. A chemat fetele, 3 la nr si am ales o blonda mai cu forme. Am urcat la cam cu saltea pe jos. Dupa dus fata a facut un masaj de relaxare bunicel pe spate si gambe apoi masaj cu sanii pe spate. Am schmbat pozitia pe spate, din nou masaj cu sanii,mari si nelasati. Cand am mangaiat fesele mi, a spus ca am voie cu acordul ei, probabil se ohtine cu 50 r. Am zis ca nu merita . Finalizarea facuta intre sani. Totul a durat 45 min si nu 60 cum era normal. Nota generala 7. de revenit, eu nu.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost si eu in decembrie, am sunat pentru programare - mi s-a comunicat ca este liber, iar in jumatate de ora am parcat in fata casei. Am primit ceva de baut din partea casei si m-am asezat sa astept fetele, care au si aparut pana mi-am scos tigara din pachet. Erau doar doua fete, una bruneta care nu-mi spunea nimic, si o miniona blonda - Simona - pe care am ales-o.

Mers in camera, facut dus, dupa care un masaj pe spate, gambe si putin pe coapse, intai cu mainile apoi cu sanii. Intors cu burta in sus, masat soldatelul cu mainile, sanii, si frecat de sfarcuri, finalizat exploziv (combinatia blonda micuta, sani micuti, gland frecat de sfarcuri), apoi fumat o tigara cat a facut domnisoara dus.

Halatul: 200 ron lasat la receptie, 50 ron la domnisoara pentru pus mana + ceva extra pe post de prima de Craciun

Toata actiunea cam 50 de minute

 

Locatie - 9

Nota fete: - Simona 9 (cealalta dupa aspect un 6)

 

De revenit, daca ai in plus vreo 100 euro in buzunar. In schimb, pe Simona as vizita-o cu placere daca s-ar apuca de escort in timpul liber :)

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator lovedrop
Reputație: 0

Aseara nereusind sa ajung la Maya(nu si-a respectat programarea ca cei de la Iulia :-/ ), telefonul de la jesabelle era inchis, nu am ramas cu prea multe optiuni si dorindu-mi de ceva vreme sa ajung si la acest salon am sunat si m-am programat.

 

Detalii legate de locatie si numar de tel gasiti pe site:   http://www.masaj-dayr.ro

 

Inca de la telefon mi s-au parut foarte profesionisti, am intrebat daca pot sa merg in 20 de minute, mi-a zis ca da si m-a rugat sa las un nume pentru programare(ASA DA) :clapp apoi am pornit iar cand am ajuns, mi-a deschis usa si inainte sa intru m-a intrbat daca am programare si pe ce nume (ASA DA). :clapp 

 

Apoi m-a invitat inauntru, mi-a explicat cu rabdare, receptionara, tarifele, serviciile, am primit chiar si un talon cu care la al treilea masaj primesti reducere(ASA DA). :clapp 

 

Pe urma a chemat fetele, 4 la numar, dintre care am ales o bruneta care a mai lucrat la Fantasy...Am platit 150 masajul nud iar pentru atingeri inca 100. Acum ca note la masaj ar fi:

Masaj de relaxare: 10 (A fost foarte bun, pentru un salon de masaj erotic )

Masaj erotic: 8 (nu a fost rau dar sigur mai era loc de imaginatie)

Aspect fata: 9 (daca avea sanii putin mai maricei ii dadeam 10)

Atitudine: 9(mi-ar fi placut sa fie putin mai lipicioasa)

 

Dupa experientele groaznice de la Iulia am inceput sa apreciez mai mult profesionalismul si  respectul fata de client iar la aceste capitole salonul exceleaza din puntul meu de vedere, asa VA RECOMAND ACEST SALON. :hihat 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Eu speram la Claudia. Olteanca asta am vazut,o si la jesabelle. Cand am fost la ea la fantasy pe langa masajul destul de " rece" mi,a facut si masaj prescurtat,adica vreo 30 min in loc de 60, e drept ca nu am dat 100 pt atins, ci 30.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator lovedrop
Reputație: 0

Eu speram la Claudia. Olteanca asta am vazut,o si la jesabelle. Cand am fost la ea la fantasy pe langa masajul destul de " rece" mi,a facut si masaj prescurtat,adica vreo 30 min in loc de 60, e drept ca nu am dat 100 pt atins, ci 30.

eu am stat 55 de minute  door to door... probabil ca la vremuri noi obiceiuri noi :)

Link spre comentariu

 

Dupa experientele groaznice de la Iulia am inceput sa apreciez mai mult profesionalismul si  respectul fata de client iar la aceste capitole salonul exceleaza din puntul meu de vedere, asa VA RECOMAND ACEST SALON. :hihat 

 

E bine dacă e bine la el.

 

Mie mi-a tăiat "cheful" recepționerul și când am văzut baza de selecție era unitară... 

 

Îi mai dau o șansă, ca în bancul cu blondele... mai dați-i o șansă!

Link spre comentariu

Și dacă tot am zis să îi mai dau o șansă... am facut-o

 

Programarea făcută anterior telefonic... totul profi din partea lor la capitolul haista.

 

Baza de selecție 3 fete cu tanti care servea... patru. Aleg o domniță și hai sus la cameră.

 

Haspect la angajata care presta serviciul... un 7.

 

Masajul a fost bunicel... un 7.

 

Partea erotică bună... masat ouțele cât stai pe burtă așa doar prin atingere fină... încă mă trec erecțiile.. pardon fiorii... un 9. Se poate și mai bine un pic cam puțin contact cu țâțele prin zonele interesante,etc.... mai e de lucru dar per total: mui bien!

 

Dușul regulamentar ... baia un pic cam strâmtă, ușa nu se poate bloca/închide, vag miros (un klor ceva ar ajuta la dezinfectare), poate niște prosoape de hârtie... un 6.

 

Numele fătuci nu l-am reținut ... dar mai cu carne pe ea și zicea că e de ceva timp pe acolo.

 

Door - 2 - door probabil 1 oră plus.

 

De revenit: da, mai puține fete dar mai profi (parerea mea hic!) nu cu beșini la mansardă vezi J u l i a (unde fetele mai multe ... mai ca la bandă rulantă... dar unele mai porno).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...