Sari la conținut

Bruneta, Dr. Taberei-0733582566


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Niște poze cu tine din locație acum?

Cred ca s-a mai discutat curand topicul asta si as zice ca pozele sunt suficiente, reale si concludente; ce nu o sa gasesti in poze este atitudinea corecta, deschisa si fair, lucru pe care nu prea o sa il gasesti in zona. Spor

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

subscriu. Pe mine lipsa pozelor ma retine.

. Nu vreau sa intru in nici o polemica, dar ultimele poze sunt undeva la jumatatea luni octombrie. Eu personal nu pot intelege retinerile pe aceest subiect, poze sunt cateva set-uri, daca iei la puricat pe aici cel putin 7-8 descrierii fizice de la ceilalti, cred ca asta este principiul de baza al forumului........ dar ma rog, in momentul cand o sa stau bine cu timpul fac si poze, cel mai sigur din ianuarie.
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, vineri seara am fost si eu la aceasta fata. Locatia este pe langa Piata Moghioros, o garsoniera, fara mari pretentii dar cu tot confortul necesar desfasurarii activitatii. Elly este o fata inalta 1,72 fara tocuri, bine facuta, fara sa fie grasa, tunsoare scurta, ochi frumosi, piele fina, picior frumos si un fund foarte misto. Are un corp armonios. Este o prezenta placuta, vorbeste deschis, fara ocolisuri, poate aborda orice subiect. Dupa o conversatie, timp in care fata a fumat o tigara, am mers la baie, dupa care actiunea a debutat cu noi langa pat cu mici sarutari, imbratisari, fara FK, dupa care m-am intins pe pat, Elly a venit deasupra, a montat balonasul si a inceput un oral, pe care eu l-am simtit foarte bine. Fata face un oral cinstit, sarguincios, cu presiune aplicata pe toata lungimea organului, bun dupa parerea mea. Am schimbat apoi in pozitia lingurita, pasarica fetei este destul de stramta, se umezeste natural, miscarile de contre sunt foarte bune. Am incercat si un doggie. Fata are un fund foarte sexy cu niste forme apetisante, contrele sunt si ele prezente, geme usor, te incingi destul de repede. Am trecut apoi in pozitia misionarului, unde am pompat pana am finalizat in timp ce ne strangeam reciproc in brate.

Notele

Locatie 7,5

Elly aspect 9,00 

Igiena 10,00

Oral 9,00

Normal 9,00

GFE 9,00

Cadoul 100 lei/1 finalizare

Eu recomand

Te pup Elly

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...