Sari la conținut

Doamna matura km5 0734058332

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Salutare

Știe cineva ceva de doamna ? Am sunat ieri și mă anunțat că face programări între 09:00-11:00 maxim 5 clienți pe zi , nu mi a dat detalii despre servicii , doar mi a spus că tot ce îmi trece prin cap și lucrează doar la ora 100 Ron

Telefon 0734058332

• Like 1
  • Oras:Intre văi
Postat

tre sa ai peste 35 ani....progamare....nu am fost la ea...am sunat si era putin pe fuga...

• Like 1
  • Minus 4
Postat

La vârsta ma incadrez 😔 dar voiam sa știu ce servici prestează și cum ...mai ales că nu da detalii , poate totuși găsim un coleg 😂

Postat

Dau o bere daca îl găsești ! Mi a plăcut cum a zis doamna , că facem tot ce îmi trece prin cap ..și mă gândesc că știe și ceva meserie 😂

Postat

ARE POZE..nu prea actuale..e plinuta tare..eu unul n as fute o..dar..na..depinde de gusturi

Vizitator mihai_d
Reputație: 0
Postat

Așa arăta când era mai tânără, acum este puțin schimbată ce să-i faci vârsta

Eu am fost de două ori până acum , mi-a făcut un masaj de relaxare și apoi un număr

Oral neprotejat ok nic wow

Normal protejat mai multe poziții ,se mișcă ok

Pentru masaj și un număr am dat 150 ron

Ultimă oară când am fost spunea ceva de genul că sar retrage , legat de vârstă nu ma întrebat niciodată și am sub 35 dar sunt pe aproape

Postat

o cunosc si eu pe dansa intradevar pozele nu sunt recente,am fost mai demult la ea,e ok,nu comenteaza la pozitii am platit pentru o ora si a fost fara graba nu se uita la ceas si parea ca ii place,gemea natural(sau asa mi-a lasat de crezut)pentru o ora am platit 250 lei,per total aspect igiena servicii ii dau un 8.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Pe aici si pe acolo
Postat

o cunosc si eu pe dansa intradevar pozele nu sunt recente,am fost mai demult la ea,e ok,nu comenteaza la pozitii am platit pentru o ora si a fost fara graba nu se uita la ceas si parea ca ii place,gemea natural(sau asa mi-a lasat de crezut)pentru o ora am platit 250 lei,per total aspect igiena servicii ii dau un 8.

250 ora? Parca era 100...a aliniat preturile cu piata?

Postat

Nu răspunde la telefon. 5 zile consecutiv la ore diferite am sunat și nu am reușit sa dau de dameza. Totuși Cum luam legătură? Se merita insistențele?

Postat

Alina nu cred ca mai merita atentia. A devenit neserioasa. Pacat...Eu unul am scos-o din lista.

Sa o plateasca sezonistii la iarna...

post-179001-0-58857300-1504125458_thumb.png

post-179001-0-26862600-1504125471_thumb.png

• Like 2
Vizitator borfas
Postat

Alina

O ora de liniste impreuna cu mine? Da.Daca ai peste 35 de ani.Zona Doraly.Nu fac deplasari.Tel.0734058332 .Zilnic intre orele 14.00-19.00

post-248250-0-71440800-1509818866_thumb.jpg

post-248250-0-17940600-1509818867_thumb.jpg

post-248250-0-68762400-1509818867_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator cavadoro
Postat

Si,altceva nimic?Servicii,pret...?

• Like 2
  • Minus 6
Vizitator cavadoro
Postat

Scuze, Agra,am vazut doar finalul.

• Like 2
  • Minus 6
Postat

250 ...a cerut ea???? ai cerut tu ceva anume decat ce are in meniu.... 

Postat

Am vorbit eu cu ea .. 150 ora dar nu am putut merge la ea .. lucreaza dupa ora 14 .. cred k asteapta sa ii plece copilul la scoala si dupa incepe activitatea ..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...