Sari la conținut

Nicole - pustoaica plinuta - 0757739595

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

:bye  :bye  :bye  :bye

Salutare , 

In cautare de ceva nou ... si dupa terminarea serviciului... am decis sa contactez o domnisoara de pe net...  de pe un bine cunoscut site...dedicat acestor domnisoare... Nu mai precizez ca o sa vedeti poza...

Servicii : O/N - 20 min / 100 ron   O+N - 60 min / 200 ron..

Locatie : Undeva pe strada  Horia... BL.E6 ..sc ***  apt..  cu 2 camere... pat vechi ( scartaie cand iti este lumea  mai draga cand te misti  :angry  :angry  :slap2  :slap2  :slap2 ) are 2 catelusi mici ...

Indrumat catre pizza masetti  cu toate ca o urmaream de cateva zile fiind putin fascinat de poze... realitatea e ceva mai diferita ..domnisoara avand ceva kg in plus... am prins-o dupa somn ..ea fiind in oras sa manance... Intr-un final am revenit cu un telefon dupa 10 min ... stabilit sa ne vedem la pizzerie in fata... Domnisoara..pana am ajuns era deja.. in apartament..  Mai are o colega..nu stiu sigur cred ca e domnisoara care are anuntul sexy si rea..dar nu garantez ca ar fi ea .. cu toate ca nu am vazut-o nici la venire nici la plecare.. Acum sa revin la intalnirea cu domnisoara.. Nicole... o fata  destul de directa GFE - slabut  .. remarcandu-se prin bine cunoscuta metoda " plata inainte " ...I-am specificat ca am dat 10 ron la taxi nu a vrut sa primeasca 190 RON  in loc de 200 RON ( banii sunt bani si ea nu o intereseaza ca am dat 10 ron la taxi ) . In timp ce ma dezbracam a dat o fuga la baie sa isi faca dus.. revenind in 5 min ... Nu am avut nici o reactie wow vazandu-o dezbracata..   Ea intrebandu-ma inainte daca raman.. i-am oferit 100 RON - 20 min ... ( hai sa incerc ce o iesi vedem dupa ) ..Parea cam grabita dupa ce isi luase masa si sosind acasa cu taxiul in timpul acesta....

Oral :  ... cat de cat acceptabil..dupa mult timp la care am fost la alte fete de genu ... ceva buze mai carnoase si ceva suctiune ...( cel  putin asa am avut impresia dupa o buna perioada de inactivitate.. ) ... ]

Normal :  nimic de comentat cum o pui asa sta...eu am ales pozitia pe la spate... 2 ori s-a lubrefiat..cu gel... si gata.. finalizat in prezervativ.. ( datorita  inactivitatii  si caldurii s-a dovedit asa genu fast fuck in 20 min )

Recomandare :  Ce pot sa va spun nici nu o recomand prea tare datorita atitudinii avute de la sosire si nici ca nu m-a lasat sa merg la baie pe motiv ca urmeaza sa vina alta persoana ..folosind in cele din urma niste servetele ( 7 RON - pachetul LifeBaby ) dar  merge pentru un fast-fuck si din lipsa de altceva.. !!!!!!

post-9862-0-99612300-1501610970_thumb.jpg

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...