Sari la conținut

0767936743 Bianca- outcall


Vizitator Cautatorul

Postări Recomandate


Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Desi am promis ca nu mai postez, deschid acest topic dar precizez ca celelalte doua vizite la fete din Pitesti nu vor fi postate.

 

Am luat numarul de telefon din editia tiparita a ziarului local. Am sunat si mi s-a comunicat pretul: 100 ron/h, oral (neprotejar dar fara CIM si NP). Cum cealalta oferta de outcall din ziar nu voia sa se deplaseze la hotelul meu, am stabilit o intalnire cu Bianca.

 

Dupa ceva timp, fata se prezinta la hotel. Prin urmare intra in camera o fata blonda, inalta de 1,75m. Ca fizic, nu este nici ceva deosebit dar nici ceva dizgratios. Socializam la o tigara, mai discutam de una-alta (imi precizeaza ca ea face sex dupa cum ii cere clientul, fie mai tandru, fie mai sportiv), apoi fata se duce la dus de unde revine gata de actiune. Isi cere scuze ca nu este prospat epilata dar era intr-o perioada cand piele ii era sensibila, prin urmare avea o pilozitate de 6-7mm si in zona axiala cat si in cea pubiana....Cu ocazia aceasta ii vad si sanii, estimez marimea2, moi si usor lasati.

 

Incepe cu un oral lent, chiar foarte soft, cu atentie acordata si zonei adiacente (fara annilingus). Oralul a durat ceva timp, nu a fost foarte bine facut, dar nici neplacut. Dupa oral, pune echipamentul de protectie si trece la lady-on-top. In acesta pozitie a inceput si sa ma sarute pe corp... Dupa cateva minute o rastorn si ajungem in misionar. In aceasta pozitie incerc FK si vad ca-mi raspunde. Dupa ceva timp, ii propun si o caprita, lucru acceptat. Iarasi incep munca si imi dau seama ca as putea sa ma lupt asa cateva zeci de minute prrn urmare ii propun sa incercam oral cu finalizare pe corp, lucru iarasi acceptat. Ii comunic ca acum oralul trebuie sa fie mai energic pentru a se produce descarcarea, incearca sa se conformeze dar ii lipseste tehnica... Ca sa nu o chinui mult, ii propunsa incerce un handjob, in acelasi timp avand grija de zonele adiacente, lucru iarasi acceptat. Dupa cateva minute se produce si descarcarea.

 

Pe tot parcursul vizitei, telefonul a sunat, a raspuns si a vorbit foarte scurt de 2-3 ori ( a spus ca are treaba si sa fie sunata dupa o ora). Mi-a spus ca telefonul are o defectiune si nu poate fi pus pe silent, oricum, in timpul actiunii a ignorat telefoanele total.

 

Dupa finalizare, ne-am dusat, iarasi am mai discutat dupa care ne-am despartit. Ca informatie: mi-a spus ca a mai prestat pana acum 18 luni si ca avea acelasi numar de telefon. Prin urmare este un re-entry dar eu nu am vazut sa fie pomenita pe forum.

 

 

Concluzii:

Fata:

 

Aspect fizic: blonda, 1,75m, 60-65 kg (nu este slim, mai degraba atletic), sani marimea 2, moi si usor lasati. N ota: 6-7

Igiena: nu am simtit mirosuri suspecte, a facut dus si inainte si dupa actiune, o depunctez pentru faptul ca nu era prospat epilata: 8

Oral: neprotejat dar fara finalizare. Nu foloseste mana dar mi are mult de invatat: 6

Normal: accepta ce pozitii ii ceri, se implica cand este deasupra, in celelalte pozitii ai tu de muncit. Nota 6-7

GFE: comunicativa, ii place sa se glumeasca, nu refuza FK dar nici nu-l intretine. 7

Locatie: doar outcall, nu este din Pitesti, vine cand este solicitata.

Program de lucru: pana in ora 19-20 daca am inteles bine.

 

Pentru o edificare asupra notelor acordate, aveti sistemul de referiinta in semnatura mea.

 

Concluzie: fata nu exceleaza dar este de incercat, pentru piata pitesteana s-ar putea sa fie o alegere buna

 

Eu voi mai avea doua intalniri in Pitesti (cu una recenzata si o noutate) dar nu voi posta recenzii ca sa nu ajut parazitii forumului. Cum ma voi retrage de pe forum in curand, aceasta este ultima mea recenzie...

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...