wolf29 Reputation: 19 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Am fost acum la gara.mare...am stat am asteptat vreo 30 min... dar nu era miscare.!!! Link to comment
mudura Reputation: 100 Posted July 7, 2023 Oras:Neumarkt am Mieresch Oras:Neumarkt am Mieresch Share Posted July 7, 2023 On 7/4/2023 at 6:57 AM, muresfan said: Gara Mare. Lângă autoservire. Cea care sigur e practicanta e blonda, cam 1,60, unguroaica probabil, vârsta nedefinita, probabil 50+/-, cuibarea in blocurile de garsoniere din Mureșeni. Joi (ieri) pe la 15:30 era una in zona care se încadra in descriere. Statea pe scara de la intrarea la păcănele sau ce e acolo. Chiar langa darina. Nu știu mai multe, nu servesc asa ceva. Nici păcănele și nici femei de pe strada. 😀 1 Link to comment
traseistul Reputation: 14 Posted October 7, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Share Posted October 7, 2023 La ultima trecere prin judet acum vreo luna am reperat 3 bucati: 1. La peco abandonat inainte de Vanatori: 1 blonda buna, slim, cu multe tatuaje + o tipa foarte micuta de etnie, par saten, si asta destul de draguta. 2. La iesire din Sighisoara in parcarea din padure, pe langa tipa micuta tunsa scurt care e tot timpul, mai era o bruneta cu parul lung si tate mari, pe care nu am mai vazut-o pana atunci. 3. Intr-o parcare intre Valenii si Acatari, unde stau mai multe fete, era o tipa de etnie, blonda, mai bulanoasa, statea cu tatele pe afara, nici pe asta n-am mai vazut-o. Aveti ceva info despre oricare din ele? Ori a mai aparut ceva interesant pe strazi? Trec saptamana asta pe la voi si vreau sa stiu din timp unde-mi fac pauza 😉 Link to comment
francisc2 Reputation: 5 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 18 hours ago, traseistul said: La ultima trecere prin judet acum vreo luna am reperat 3 bucati: 1. La peco abandonat inainte de Vanatori: 1 blonda buna, slim, cu multe tatuaje + o tipa foarte micuta de etnie, par saten, si asta destul de draguta. 2. La iesire din Sighisoara in parcarea din padure, pe langa tipa micuta tunsa scurt care e tot timpul, mai era o bruneta cu parul lung si tate mari, pe care nu am mai vazut-o pana atunci. 3. Intr-o parcare intre Valenii si Acatari, unde stau mai multe fete, era o tipa de etnie, blonda, mai bulanoasa, statea cu tatele pe afara, nici pe asta n-am mai vazut-o. Aveti ceva info despre oricare din ele? Ori a mai aparut ceva interesant pe strazi? Trec saptamana asta pe la voi si vreau sa stiu din timp unde-mi fac pauza 😉 Eu zic sa va feriti de alea din Vanatori, un coleg de al meu a avut o experienta nasoala cu una dintre ele. Ciacanăii stau ascunsi pe dupa peco sau in boscheti gata sa intervina. Alea mai tinerele zic ca sunt minore (dupa actiune) si cer bani in plus, multi bani. Daca nu le merge fac circ si trec la amenintari si scandal. Singurul loc oarecum safe, este glasul padurii, si acolo e dezavantajul ca e prea in drum si prea vizibil. Oricum in ultimul timp a devenit riscanta treaba asta cu curvele de strada, am multe cunostinte care au patit fel si fel de chestii nasoale... grija mare si spor la ciocanit 1 Link to comment
traseistul Reputation: 14 Posted October 8, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Share Posted October 8, 2023 Acum 3 ore, francisc2 a spus: Eu zic sa va feriti de alea din Vanatori, un coleg de al meu a avut o experienta nasoala cu una dintre ele. Ciacanăii stau ascunsi pe dupa peco sau in boscheti gata sa intervina. Alea mai tinerele zic ca sunt minore (dupa actiune) si cer bani in plus, multi bani. Daca nu le merge fac circ si trec la amenintari si scandal. Singurul loc oarecum safe, este glasul padurii, si acolo e dezavantajul ca e prea in drum si prea vizibil. Oricum in ultimul timp a devenit riscanta treaba asta cu curvele de strada, am multe cunostinte care au patit fel si fel de chestii nasoale... grija mare si spor la ciocanit E nasol daca fac faze de astea, la alea tinerele din peco am vrut sa opresc data trecuta dar era coada... mai bine ca n-am oprit. La glasul padurii a incercat cineva pe tipa noua sa ne dea niste detalii? Tarife? Stiti ce program au? Link to comment
wolf29 Reputation: 19 Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Salut.. La sighisoara glasul padurii am Fost la tipa tunsa scurt de mai multe ori, 70 ron oral sau normal 100 combinat !destul de bunicel, te lasa sa o atingi,actiunea e in casuta ! La valeni tipa mai creata, cand blonda cand satena se vopseste , 100 lei normal.sau oral ,200 combinat , actiunea e in camp dupa tufe ! E buna , geme vorbareata, ! Pe centura tg mures , am oprit au venit 2 la mine ,,am negociat la 30 de lei un oral dar era doar la misto,,... nu m-am băgat...era una urata... !Dar atentie aici mi-au propus oral neprotejat...! 2 Link to comment
morunu Reputation: 5 Posted December 7, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Share Posted December 7, 2023 Salut colegi! Pe dn, de la turda spre tg. Mures mai exista fete la treaba? Stiu ca acum cativa ani erau pe la ludus, iernut. La fel spre sighisoara, brasov, aveti ceva recomandari la strada? Link to comment
francisc2 Reputation: 5 Posted December 15, 2023 Share Posted December 15, 2023 https://www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/un-barbat-din-cluj-napoca-a-fost-santajat-cu-2-500-de-lei-in-plina-strada-pentru-o-fapta-pe-care-nu-o-facuse-2613591 referitor la postarea mea mai veche cu bagaboantele de la vanatori... grija mare, au patit-o foarte multi Link to comment
Ashuletz Reputation: -10 Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 Este una micuta, langa buletine. Am vazut-o aseara undeva pe la 7. Cere 100 pentru oral sau normal(una dintre ele) Link to comment
Glemaster Reputation: -44 Posted January 1 Oras:Alba Oras:Alba Share Posted January 1 În zona Sighișoara ce recomandări ?? 1 Link to comment
Paybacktime5 Reputation: 187 Posted January 2 Oras:Maros Oras:Maros Share Posted January 2 Acum 14 ore, Glemaster a spus: În zona Sighișoara ce recomandări ?? Sa incerci la fetele de pe Publi , cu locatie , pe strada e tot mai riscant si tot mai mica probabilitatea sa iesi bine. 2 Link to comment
Bigbulache Reputation: 0 Posted January 11 Oras:Cluj Oras:Cluj Share Posted January 11 On 10/9/2023 at 11:56 AM, wolf29 said: Salut.. La sighisoara glasul padurii am Fost la tipa tunsa scurt de mai multe ori, 70 ron oral sau normal 100 combinat !destul de bunicel, te lasa sa o atingi,actiunea e in casuta ! La valeni tipa mai creata, cand blonda cand satena se vopseste , 100 lei normal.sau oral ,200 combinat , actiunea e in camp dupa tufe ! E buna , geme vorbareata, ! Pe centura tg mures , am oprit au venit 2 la mine ,,am negociat la 30 de lei un oral dar era doar la misto,,... nu m-am băgat...era una urata... !Dar atentie aici mi-au propus oral neprotejat...! Unde mai exact pe centura? Link to comment
wolf29 Reputation: 19 Posted January 12 Share Posted January 12 Centura Tg mures ,cum vi din tudor spre gh.doja, treci de City mall chiar prima curba spre dreapta, e un pic de urcare ,si acolo sus in varf in stanga stau, si tot pe centura mai stau inaite de spalatoria self ! Acum vreo 2 sapt.am.vazut o tipa seara pe la ora 18 la peco MBO vis a vis de VIA.. la iesire din tg mures intrare in cristesti! Link to comment
asztal12 Reputation: -1 Posted March 29 Share Posted March 29 Mai exista pe undeva ceva prin Mureș? Link to comment
Knowing Reputation: 9 Posted June 11 Oras:București, România Oras:București, România Share Posted June 11 Fata de la ieșirea din Sighișoara, parcarea aceea în pădure cu căsuță spre Hetiur, Sonia o cheamă, până la ce oră stă la stradă? Link to comment
Shadowandrei Reputation: 2 Posted September 18 Share Posted September 18 Astazi am vazut o tipa subtirica/slim era pe la buletine/7 noiembrie imbracata in negru cu pantaloni scurti. Bruneta cu parul prins in coada si 2 suvite blonde care atarnau pe la tample. Fardata si data cu mult fond de ten. Am mai vazut-o mai demult, facea strada si vad ca a reaparut. Stiti vreun contact ceva al fetei? Link to comment
kenji Reputation: 471 Posted September 18 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Share Posted September 18 Acum 12 ore, Shadowandrei a spus: Astazi am vazut o tipa subtirica/slim era pe la buletine/7 noiembrie imbracata in negru cu pantaloni scurti. Bruneta cu parul prins in coada si 2 suvite blonde care atarnau pe la tample. Fardata si data cu mult fond de ten. Am mai vazut-o mai demult, facea strada si vad ca a reaparut. Stiti vreun contact ceva al fetei? La ce ora ai vazut-o? Ziua, noaptea? Link to comment
Shadowandrei Reputation: 2 Posted September 19 Share Posted September 19 9 hours ago, kenji said: La ce ora ai vazut-o? Ziua, noaptea? Pe la 10:30-11 dimineata. 1 Link to comment
Recommended Posts