Sari la conținut

LOW COST 0740412998


Postări Recomandate

  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

incerci sa vinzi castraveti la gradinar, stai locului nu mai da sfaturi. Facusi si tu o recenzie si ii inveti pe altii de forum. Habar nu ai cu ce se mananca forumul asta. Oamenii ca tine sunt principalul motiv pentru care se duce pe pula tot ce altii posteaza. 

Nu vad pe cine am invatat eu ceva,iar prin "altii" nu cred ca tu reprezini intreg forumul asa mai mai usor cu dusul pe pula din cauza celor ca tine nu avem mai multe recenzii pentru ca tu vad ca mori de grija altuia.

Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Delia este poate cea mai veche din craiova si bravo ei pt ca isi pastreaza si preturile si serviciile dar si locatia( sucpi) .

La ea am fost de mai multe ori si are preturi 30 oral sau normal si 50 comb.

Este de revenit cand nu ai ceva nou si nu vrei sa iei vreo surpriza.

Link spre comentariu
  • Oras:bals
  • Oras:bals

Salut,

Azi am fost și la cumătra. Am sunat am parcat mașină la sucpi și am urcat.

Locația este cam in paragina cu miros de țigară la greu. Ușa la balcon deschisa.Baia nu am vizitat-0.Am luat un combinat 50 lei. Oral neprotejat de nota 7 te mai mângâie cu mina pe la copie doar atât. La normal 7 sta acolo în poziția capra și la fel te mai ia de coaie. Am terminat în gura ei.Aspect 6 GFE 5.De revenit? Da pentru ceva în grava doar atât ca e ieftin 30 lei una și 50 combinat

Link spre comentariu
  • Oras:aici
  • Oras:aici

1.Locatia - langa Sucpi,te ghideaza ea

2.Modalitatea de contact : telefonul din anunt
3.Detalii:

Am sunat-o pe la 10:30 (in august sau septembrie) si am intebat-o daca ma poate primi in 20 de min,primesc acceptul si ma duc la Sucpi.Am ales un oral(protejat) si un normal.La oral nu a incercat nimic special ,nu a fost nici bun nici rau,mediu(mai punea mana pe coaie).La normal am schimbat 2-3 pozitii,nu reuseam sa termin asa ca mi-a propus sa ma termine oral,mda nu m-a terminat,a trebuit sa plec neterminat(nu ca as fi vrut eu sa plec dar m-a cam gonit ea  :slap2 )Totul a durat cam 15 min.

4.Note 7-oral

           6-normal

5.Tarifare - 50 Ron

Ps:notele sunt umflate pentru ca pretul este mic,de recomandat numai daca nu ai alternativa sau vrei o descarcare rapida.Ca aspect cred ca a fost misto in tinerete ,nici acum nu-i rea ,o tipa normal la 1,7m ,greutate cred ca 55-60kg.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

salutare,am vizitat-o si eu pe dameza

 

locatie:langa SUCPI

modalitate contact:sunat la telefonul din anunt

detalii: sunat dimineata in jurul orei 10:00 raspunde la telefon ii zic ca ajung in 10 min,ajung la blocul cu pricina deschide usa de la intrare intru in locatie prima impresie miros de tigara aspectul damezei cat de cat ok,aleg un combinat la 50 de lei ON plus NP,ne dezbracam incepe oralul nu e ceva special mai ia ouale in mana dupa 5 min ii zic sa trecem la normal incepem cu pozitia ea deasupra pompez cam 5 min dupa care schimbam pozitia la capra mai pompez 10 minute si termin in caciulita :)

note:

oral 6

normal 7 sta cum o pui

pret 50 de lei combinatul

nu e ceva oau dar la 50 de lei cat dai atat primesti de revenit pt pretul mic :)

  • Like 5
Link spre comentariu

Am fost la doamna(9 ori) are cam 36-37 de ani atitudine o,, acelasi preturi 30 de lei una din ele 50 combina,, aceasi locatie ..la preţ de criza ...7 oral 7 normal nu este ceva deosebita dar mergand de mai multe ori la ea face un oral mai adanc finalizare orala la 30 de lei merge pentru o descarcare rapida!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...