Sari la conținut

Andra 0733171932


Postări Recomandate

  • Oras:Ghimbav
  • Oras:Ghimbav

Am tot văzut pozele pe publi și cum i mi plac și tipele mai plinuțe zic sa incerc Ajung în locație o gars curata ,Andra mă aștepta sexi ,înăltuta cca 1,67 plinuta dar carnea tare ,sânii mari frumosi un pic lăsați dar super ,putina conversație (o fată deșteaptă) dus ,prosop curat ok,In cam de ostilități mă aștepta in pat că o odaliscă dat formelor ,e f faina plinuta dar frumoasa ,m am așezat lângă ea și am început să o sarut pe corp sa i sărut sânii aia mari și să mă joc cu ei,ea gemea încet dar natural apoi mi am plimbat mână până la pasa care era umeda f curata parfumata ,am incercat o cu un mic oral ,gemea ,zicea că i place i mi apasă capul cu mana pentru o senzație mai puternică și în timp ce o lingeam se încorda și gemea mai tare Am întrebat o daca i place și mi a răspuns încet daaaa ,puțin sex intre sani apoi căciuliță și capra (e f stramta) simțind că termin am schimbat in misionar unde i simteam sâni și în final in picioare ea sprijinită de masa ,geme natural pe diverse tonalități !!! Hhha în funcție de cum o penetrezi mai încet mai tare mai repede,e porno tipa și vb vulgar dar nu deranjant atât cât să te excite .Dus și revenit pt nr 2 la care că sa mă excită am mozolit o și pipăit o pt că chiar ai ce strânge în brațe ,oral f fain Deep ,umed cald ,apoi la marginea patului o priveliște f misto sa vezi sânii aia mari cum se mișcă în timp ce dai la greu ,am futut o cam mult la al doilea dar până la urmă am terminat la o mică laba așezat cu pula deasupra păsăricii ei (ii atingeam pizda cu coaiele și o trăgeam spre mine să o simt mai bine) in timp ce cu o mana o strângeam de tate . Mi a placut ,o sa revin (nu e pt cei cărora le place slim) note oral 9,normal 9,corp cum am spus plinuta dar frumoasa ,la fată drăguță.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Scuze am greșit ,numele de scena e Anda scrie tel aiurea și nu am observat (nu știu să modific și nici nu știu dacă se poate)

Da un report la postare si ceri modificarea titlului.
Link spre comentariu

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Salutare. Am fost saptămâna trecută la ea...din nou. Locuiește în blocul de vis-a-vis de gară (cel turn), la unul din etajele superioare.

Tipa este ok, nu este urâtă deloc și aș putea spune ca nu este nici grasă, doar puțin pufoasă. Are sânii mișto tare. Acțiunea în sine a fost extrem de plăcută. OP, la cererea mea...normal, cu mine la cârme...finalizare în balonaș, și cam atât. La a doua finalizare am renunțat în schimbul unui masaj de relaxare. Decartat ca de obicei...100 lei finalizarea/200 lei ora.

Per ansamblu...recomand!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...