Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Aparut ieri pe AT la numarul de mai sus, la un numar care are deja un thread aici dar fiind vorba de o fata diferita ii fac un thread separat al ei.

 

SPECIALA, New New pe Site, domnisoara fina, eleganta, manierata, sanii naturali nr. 6, ofer momente unice de tandrete si rafinament, in conditii ultralux. Foto 100% Reale. Zona TINERETULUI
 
0728407701

 

post-48239-0-49971800-1354840117_thumb.jpgpost-48239-0-48845700-1354840116_thumb.jpgpost-48239-0-49726200-1354840115_thumb.jpgpost-48239-0-53235400-1354840114_thumb.jpgpost-48239-0-61333200-1354840113_thumb.jpgpost-48239-0-77326700-1354840112_thumb.jpgpost-48239-0-46983500-1354840111_thumb.jpgpost-48239-0-42335800-1354840110_thumb.jpgpost-48239-0-29561000-1354840109_thumb.jpgpost-48239-0-06713700-1354840107_thumb.jpg

 

Zona si Locatia

 

Celebrul cuib de la Vitejescu de care s-a scris mult asa ca nu mai detaliez :)

 

Intalnirea

 

Am sunat ieri seara tarziu, am fost intampinat de o voce mai matura, ceea ce m-a facut sa cred ca vorbeam cu o colega de-a ei. Am intrebat daca pot veni cu un prieten si el sa mearga cu o colega de-a ei. A zis ca e ok si m-a intrebat in cat timp vin. Am zis 15 min si asa a fost. La intampinare au venit cele 4 fete din cuib.

 

Surpriza placuta, fata din poze este 100% reala, e micuta, vreo 1m60 cu niste sani talia 6 naturali imensi, cei mai mari care i-am vazut vreodata pe o fata asa mica si slabuta.

 

O cheama Ana, ne-am inteles pentru o finalizare oral + normal 100 ron.

 

Cred ca a inceput sa lucreze de foarte putin timp in meseria asta pentru ca e cam timida si nu prea stie multe, insa te lasa sa faci ce vrei cu ea :)))

 

I-am dat banii de la bun inceput (asa e politica casei) apoi am mers la un dus scurt. Apoi m-am dus in camera. A venit si ea dupa vreo 5 min si s-a dezbracat de bustier, ramanand in sutien, aratandu-mi splendoarea bustului ei. Se traduia sa zambeasca si sa se faca placuta cu toate ca era un pic distanta, probabil tot din motivul ca e la inceput.

 

Am pus-o sa stea langa mine cu sanii ei imensi lipiti de pieptul meu sa ma masturbeze, mi s-a ridicat unealta in 30 secunde la maxim. Cred ca e efectul celor 18 anisori care spune ca ii are (si am tendinta sa o cred).

 

Cand m-a vazut tare dupa cateva secunde s-a indreptat catre unealta mea si a apucat-o incet in gura neprotejat fara sa ma intrebe insa am oprit-o, pentru ca nu fac oral neprotejat. Deci OWO pt cine vrea (eu nu).

 

Am lasat-o sa se joace cateva secunde apoi i-am zis ca nu vreau oral pentru ca eu venisem cu scopul sa ii simt sanii pe pieptul meu asa ca am pus-o deasupra sa se frece pe unealta cu lindicu ei, ca sa ii simt sanii plimbanduse pe mine.

 

Note

 

Fizic 9/10. E o pustoaica naturala curata care a avut noroc de la destin sa aiba in cadou un corp frumos de porn star in genul ultra busty care imi place mie uneori. Mi se scoala inca cand ma gandesc la ea.

 

Oral 7/10. E incepatoare si face treaba normala ok insa mai are de invatat.

 

Normal N/A. Nu am putut sa intru decat cu varful in ea si am abandonat (pentru ca mie imi moare daca nu intru), e prea stramta si mica pentru mine momentan, si am preferat sa ma bucur de un super hand job :))) Nu imi permit sa ii dau nota pentru ceva ce nu a existat. Vedem data viitoare.

 

Handjob 9/10. La cererea mea, pentru ca vroiam sa am privelistea sanii ei il lateral. Lent, sensual asa cum imi place, mi-am dat drumul in 3 minute maxim (ceea ce e o performanta pentru mine, in general imi ia mult mai mult).

 

Purtare 8/10. I-as da 9 daca ar fi mai putin distanta si mai activa, dar asta o sa vina in timp cand o sa aiba experienta. No FK (e prea mica si fricoasa pt asta) dar nu cautam asa ceva la ea. 

 

Program

 

A inceput pe la 18h30 din spusele ei, era inca prezenta dupa miezul noptii.

 

Halatul

 

100 ron pt o finalizare fara sa se uite la ceas (am stat vreo 30 min in total de la intrat la iesit)

 

Concluzie

 

De revenit ASAP pentru o experienta "pustoaica blanda mega busty", eu ma intorc cat de curand. Trebuie educata de experimentati in meseria asta ca sa ii placa treaba ;)

  • Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare confratilor!

A trecut ceva timp de cand nu am mai facut o recenzie asa ca revin in forta!

 

Dorind neaparat sa fut ceva strain incep mai intai sa ma uit pe forum si apoi continui cu AT! Eram foarte nehotarat in privintza alegerii adika oscilam intre cateva fete si ca de obicei am ales cea mai proasta varianta...de aceea va recomand sa nu statzi f mult sa va ganditzi cand mergetzi la curve ca iese prost...mai bine va urmatzi instinctul.

 

Vazusem postarea confratelui MacGyver si am avut asa o revelatzie ca de mult nu am mai futut o tzatzoasa iar din postarea lui reiesea ca persoana respectiva chiar prin asta se remarca! In fine...ma fixez eu pe persoana in cauza refuzand variante la care daca ma gandesc acum imi vine sa imi tai pula da nu mai conteaza...mergem la domnisoara...aveam o singura nemultzumire...domnisoara isi avea locatzia in cuibul de pe vitejescu pe care nu il vizitasem niciodata dar nu intzeleg de ce imi crea asa un sentiment de repulsie...desi recunosc ca multe domnisoare de acolo ma inspirau sa le fac o vizita...totusi cand vedeam canapeaua aia alba cocalareasca si decoru ala de te caci in el imi pierea tot chefu...in fine zic tre sa ajung odata si in locatzia asta poate nu nimeresc in camera cu canapeaua aia ordinara...doamne de unde or fi luat-o...cine stie ce cioara burtoasa a ales-o...in fine deviem...deci ma decid sa merg pe vitejescu.

 

Sun cu vreo 2 ore inainte, cer detalii, confirm cu o jumatate de ora inainte si purced spre locatzie pe la miezul noptzii! Bucurestiul tot alb,strazile libere foarte misto,taximetristul facandu-se ca nu stie traseul ca sa ma ocoleasca...in fine chestiile uzuale.Ajung la locatzie asupra careia nu voi insista deoarece stie toata lumea despre ce este vorba!Intru pe poarta,intuneric peste tot..totusi o vad pe gagica ca ma astepta mai in fatza imbracata in blugi scurtzi si o bluza...ajung langa ea si imi spune sa o urmez inauntru...nu tu buna, nu tu o prezentare ceva...sa zica si ea cum o cheama...pula...bine nu ca ma interesa pe mine cum o cheama da asa de amoru artei...in fine ma conduce in camera de actiune care bineintzeles era aia cu canapeaua alba...doamne cum e canapeaua aia...urata ca dracu...cate futaiuri o fi vazut canapeaua aia....in fine trecem mai departe...

 

O mai pun eu sa-mi zica odata tarifele, mi le spune si ma intreaba cat stau...ii dau 200 de ron si ii zic ca stau o ora! Curva ia banii si cica...da te anunt din start ca ora dureaza 40 de minute...la care ridic asa capul din pamant ca ma dezlegam la sireturi si o intreb catzi ani are...ea zice ca 18...la care eu o intreb daca pana la 18 ani nu a invatzat ca ora are 60 de minute...radea ca muta la pula...in fine ce plm sa faci sa te certzi cu o curva...nici asteptari prea mari nu potzi sa ai ca doar e curva...in fine.Imi da ea un prosop si ma duc la baie...baia aia arata ca dracu...rugina peste tot,era si o perie plina cu fire de par,niste geluri de dus obosite...vai mama ei baie...si atentzie mare la apa ca vine f clocotita si s-ar putea sa va ardetzi...oricum va ardetzi daca ajungetzi aici daca va mai ardetzi si cu apa e incurcata treaba...in fine....asta ca o gluma asa.

 

 

Ajung in camera si ma asez pe pat,se dezbraca si ea si vine langa mine! Tzin sa precizez ca pozele sunt reale 100%,fata este mica de statura, pe la vreun 1.55-1.60 asa,la fatza este comuna nu m-a impresionat cu nimic,piele alba,putzina burtica dar ea fiind slabutza asa in general...pana aici nimic iesit din comun...bai fratzilor dar cand si-a dat jos bustiera aia nu mi-a venit sa cred...deci eu asa tzatze n-am vazut de cand mama m-a facut si nici nu cred ca o sa mai am ocazia...nu ma pricep la numere, habar n-am dar sunt imensi...si faza e ca nu sunt nici lasatzi...f misto sani...m-am jucat eu cu ei, i-am lins, i-am supt si intre timp mataranga s-a facut ca pe mana asa ca ii sugerez sa traga un gumar si sa se apuce de supt ca ora are 40 de minute...punem gumaru, de fapt il pun eu si se apuca fata de treaba...nu are nici o treaba cu suptu pulii...tzine pula cu mana si suge doar capu ca pe acadea...ce deepthroat, ce atentzie la oua, nimic nimic are o singura miscare mecanica...vazand eu cum sta treaba o opresc  si o intreb cum vrea s-o fut(de obicei nu vorbesc asa cu ele chiar daca sunt curve dar ma adaptez si dupa cum merita fiecare)...vazand ca nu zice nimic o pun sa stea pe spate sa-i vad tzatzele alea cum se balangane cand o fut...se pune ea pe spate si incepe sa se planga ca o doare la inceput, ca sa nu dau tare ca nu stiu ce plm, zic bine si incerc sa intru...ce sa intru fratzilor nici vorba incerc eu vreo 2-3 minute vad ca nu am cum o pun sa stea deasupra...misto imaginea recunosc...tzatzele alea deasupra mea trageam de ele le sugeam in fine de bagat nici vorba nu intra neam...fratzilor eu n-am futut in viatza mea virgine si nici nu-mi doresc dar cu asta am intzeles si eu asa putzin cam cum ar fi...in fine vazand ca nu e chip s-o fut o pun sa suga pula...suge bineintzeles tot ca inainte mecanic si la un moment dat ii zic daca imi dau drumu in gura ei...zice ca nu...atunci ii zic bine atunci stai pe spate sa-mi dau pe sanii tai...se pune pe spate si-mi dau drumu pe sanii ei cred ca i-a sarit si pe fatza da nu mai conteaza...

 

Ma duc la baie ma spal si chiar ma gandeam in timp ce ma dusam ce plm mai fac eu cu asta de timpul ramas, ca pula cred ca nu mai putea s-o scoale neam la cat de anti talent e...norocu meu ca atunci cand am ajuns in camera era deja imbracata asa ca am rasuflat usurat...toata actziunea cred ca a durat undeva la vreo 20 de minute...deci fratzilor concluzia e ca ora nu are nici macar 40 de minute ci mai rau vreo 20  :laugh2

 

Acestea fiind spuse sa tragem niste concluzii si sa acordam niste note conform cu regulamentul in vigoare...

   

     Pozele sunt reale,numarul de telefon 0728407701,locatzia binecunoscuta vitejescu

 

     Halatul...100 finalizarea...200 ora(de 20 de minute)

 

     Aspect escorta...mica de inaltzime, slabutza, putzina burtica,alba la piele,fatza comuna totusi nimic deranjant...tzatzele in schimb sunt incredibile eu asa ceva n-am mai vazut s-ar putea altzii cu experientza mai mare sa mai fi vazut...foarte mari, nelasatzi, totusi destul de moi...nota 7 per ansamblu 10 pt sani

Apropo am intrebat-o de cand lucreaza si mi-a zis ca de o saptamana...am vrut sa o intreb daca tot s-a apucat sa lucreze nu s-a gandit sa se epileze si la pizda ca parea neepilata de vreo 3 saptamani asa...destul de naspa aspectu asta pt mine...avand in vedere ca nu si-a facut dus, la pizda era neepilata si baia aia arata ca dracu as zice ca igiena e de cacao

 

   Locatia...naspa...casa e de cacat...baia de cacat ce sa mai zic de canapeaua aia :laugh2 plus de asta la plecare era si o baba grasa pe acolo o fi fost pestoaica se uita asa ca proasta la mine de parca astepta sa-i zic ceva, poate chiar sa o salut. nota 6

 

  GFE..foarte slab,aproape deloc..e f tacuta,dezinteresata,mai radea din cand asa la unele glume ale mele nota 2

 

  Oral...f slab dupa parerea mea, o tzine tot timpu cu mana,suge doar capu,fara deep sau macar incercari,fara atentzie la zonele adiacente  nota 4

 

  Normal...f stramta...pt mine imposibil de intrat...dar nici nu si da silintza sa te ajute,nu se umezeste,nu incearca nimic,nu-si da si ea cu niste lubrifiant la pizda..nimic...sta ca vaca...nota 0

      

 fk,anal sau alte chestii nu am incercat si nici nu mi-as dori

 

Concluzie finala...a fost prima si ultima data cand mai trec pe la acel cuib..poate sa ma astepte si rihana dezbracata si sa imi promita ca ma fute gratis si eu pe acolo nu mai trec!

 

Recomand doar celor care vor sa vada si sa simta niste sani naturali imensi...mai bine ii datzi 50 de lei va arata sanii punetzi mana pe ei si o radetzi ca dupa parerea mea pierdetzi timpul si banii

 

Sper ca unora dintre voi v-am fost de folos!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@benenglish, perfect de acord cu recenzia ta... fata de alte locatii de clasa 1 e un pic ca lumea a 3-a, si eu m-am simtit naspa prima oara, un pic ca la McDonald's, e ca pe banda rulanta.

 

Cu privire la domnisoara, am avut o experienta similara cu a ta in afara de faptul ca stiam deja ca e fast fuck (30 min = 20 min, 1h=40 min), pentru ca fusesem la colega ei Rebeca (cea cu sanii mari din postul http://nimfomane.com/forum/topic/6153-0730994020-bruneta-tineretului/ ), asa ca am luat precautiile si am plecat pe varianta o finalizare.

 

Cand am vazut ca ii incepatoare totala am luat-o usor, i-am acordat atentie si un pic de dragalasenie (da :P) ca sa incerc sa o dezghet putin (eu in locul iei mi-ar fi greu sa ma duc pe zeci de p... necunoscute la 18 ani). Sau face asta pentru bani temporar si apoi se retrage sau o sa fie mai bine in ceva vreme daca inca mai e pe market si nu are experiente prea nasoale (cam riscant totusi sa incepi in locatia asta).

 

Eu in orice caz data viitoare daca mai nimeresc pe la ea ma duc direct cu gandul ca dau 100 sa ma joc cu sanii si corpul ei (mi-am luat ideea de la a i-o baga undeva :D) acum cine stie sper sa se deblocheze intr-o zi pt ca sanii aia is prea bestiali, si o pasarica stramta bine lubrificata e paradise on earth :)

 

Cred sincer ca e speriata.

 

Cu privire la locatie cand ma duc acolo ma dusez acasa si le cer un prosop curat sa pun pe pat. Mai e o a doua camera cu un pat normal, o prefer fata de canapeaua aia rotunda naspa (unde am fost prima oara).

 

Din punctul meu de vedere locul asta nu este un loc unde sa te duci daca vrei o experienta integrala in regula cu o escorta de meserie lunga. Din ce am observat este mai mult plin de pustoaice in lipsa de bani care isi desfac picioarele/gura ca sa te descarci cand ai presiune in OO :))))))

 

Uneori asta imi convine si imi place sa mai variez din placeri.

 

Deci baieti warning inca o data daca mergeti sa fiti pregatiti mental ca este foarte probabil sa nu aveti acces la pasarica.

 

De rezervat pentru un titfuck momentan.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:intr-un ocean de pizde
  • Oras:intr-un ocean de pizde

Ieri am ajuns si eu la Ana, locatia este o casa pe strada Vitejescu, o casa veche si jegoasa, tiganeasca, camera de futai foarte murdara, baia murdara, prosop curat, gel de dus si primeste locatia nota 5. Ana este chiar fata din poze doar ca este de etnie si nu asta ar fi problema, ca am futut si tiganci bune, dar ea este o nespalata si primeste pentru aspect nota 4. Am mers la dus, am revenit in camera si Ana s-a asezat in pat langa mine dupa ce s-a dezbracat, a inceput sa-mi faca laba, dupa ce am certat-o putin a inceput s-o suga fara probleme dar fara talent si primeste nota 6 la examenul oral. Am pus caciula pe cap si am inceput s-o fut, la fiecare miscare mai brusca incepea sa urle ca o doare si ca ma roaga sa dau mai incet, dupa ce am pompat mai mult in ea a inceput sa-i puta pizda in ultimul hal, am iesit din ea si am fugit repede la baie sa ma spal si sa plec, primeste nota 4 la normal. GFE de nota 0, tot timpul cat am stat a fost foarte suparata, ca e obosita... Am platit pentru acesta experienta de neuitat 200 lei. O recomand cu incredere la escorte de evitat.

 

@MacGyver reciteste recenzia ta, eu am mers dupa ce am citit recenzia ta... si vad ca acum in postarea #3 insisti! Un punct in minus de la mine pentru recenzie mincinoasa!

 

Surpriza placuta, fata din poze este 100% reala, e micuta, vreo 1m60 cu niste sani talia 6 naturali imensi, cei mai mari care i-am vazut vreodata pe o fata asa mica si slabuta. @SHARK (Este de etnie)

 

Fizic 9/10. E o pustoaica naturala curata care a avut noroc de la destin sa aiba in cadou un corp frumos de porn star in genul ultra busty care imi place mie uneori. Mi se scoala inca cand ma gandesc la ea. @SHARK (Nu este curata, este o jegoasa)

 

De revenit ASAP pentru o experienta "pustoaica blanda mega busty", eu ma intorc cat de curand. Trebuie educata de experimentati in meseria asta ca sa ii placa treaba ;) @SHARK (Nu este de revenit, este de evitat)

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@Shark: Imi cer scuze daca ai interpretat gresit recenzia mea, cand am fost eu la ea nu a mirosit nimic, chiar era curata. Acum cat de des o face dus nu pot sa garantez pentru ca, am fost o singura data la ea.

 

Asta nu ma face automat un mincinos, mi se pare ca exagerezi.

 

In cealalta postare tocmai insist cu avertizari cum ca depinde ce cauta cineva la aceasta fata, avertizand tocmai ca serviciile de oral/normal sunt slabe. 

 

Reciteste te rog sfarsitul (mai ales ultimele doua linii: "De rezervat pentru un titfuck momentan:").

 

Bafta in alta parte ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ma, nu stiu altii cum sunt dar mie imi plac tatili mari, da asa mult imi plac ca toate prietenele/iubitele mele avusei norocu sa fie uscate si cu tate de la medii spre mici, in asta situatie aflandu`ma si acum, de dragul relatiei, din cand in cand ma mai sacrific si vizitez astfel de domnite si anume pentru relaxare personala pe de o parte si pace si serenitate in casa pe de alta parte :D.

 

Buun, vad anunt cu tanara, zic nu se poate asa ceva, ar bate toate recordurili, intru pe forum cica poze reale, nu mai dorm nopti pana intr-un final ajung, precizez ca nu mai fusesem in cuibul de pe vitejescu, si sincer, nici nu cred ca mai ajung desi mai am o tinta aici :D. Asaaaa, sun cam cu juma` de ora inainte, eram pe la unirii, zic ca ajunga, ea ca da, hai, parea ok la telefon. Intr-un final, prin nameti si ninsoare ajung in templul Kitch-ului si ma cunosc cu mandra, e real. Mintea mea in gandul ei deja se si vedea scufundata intre imensitati. 

 

Intru in casa, dezastru, la baie dezastru, parti bune ca am avut papuci si prosop curat in rest praf tandari, cand sa trecem la actiune a pus un prosop pe pat, cum ar venii asternuturi curate :)). Localu faptei ia nota 4.

 

Fac dus, ma tolanesc in pat si o astept si pe distinsa sa vina de la dus. era un TV pe un post cu muzica nasoala care mi-a distras atentia incontinuu ceva gen atomic sau ce postrui de muzica noua or mai fi pe la firmele de cablu. Asaaaa se intoarce, se desbraca, omg huge :)), si zic sa, vorba ceea, invioram voinicu :)). Nici o treaba nu are cu meseria, desi ma asteptam sa am erectie instant, din pacate tot o laba cinstita facuta cu propria-mi mana m-a desteptat cavaleru. Pasul 2 sa punem caciulita, cand il pune imi venea sa o intreb daca e de jucarie :)) pe langa faptul ca era ca anvelopa la masina de gros ajungea asa pana la jumatatea pulii, zic nu se poate, astea sunt prezervative de copii? ca astea le avem, pula mea, ca durex sunt mai bune da` noi aveam nu`s ce marca lu` peste Romed, cred ca :)). Buuun trec si peste asta zic hai calare sa vad si io tata mare ca nu degeaba am venit sa dau banu aici, se urca, cica si-o baga, da de unde ca ma bufnea si rasu, a inceput sa se frece de mine si gafaia:)) mie deja imi murise si ma cracanam de ras, i-am zis stai sa intru si dupa aia gemem :)). mai incerc, nicicum, zici ca era virgina, macar de ar avea un lubrifiant langa pat, daca tot stie ca e asa stramta, observ ca nu sunt singurul care am intampinat problema asta. Vazand cavaleru ca nu merge si nu merge zic sa faca o laba cinstita, ca de oral nu se punea problema sa stie, macar sa nu plec neterminat daca tot dadui banu :)).  Intr-un final imi fute o laba, cu un pic de tata pe la nasu voinicului, si cand sa termin ia un servetel, ca cica sa nu murdarim patul, asternuturile, cum ar veni prosopu pe care stateam :)). deci din punctul meu de vedere a fost fail total si sincer nu cred ca mai calc pe acolo.

 

note ziceti, da? 

pai avem asa:

 

Locatie: 4

Aspect: cam de 8 asa, m-ar bate dumnezeu sa zic ca era nasoala

GFE: 0, incepand de la jumatatea de ora care dureaza 20 de minute, pana la amintitul din 5 in 5 minute ca mai am 15 min, mai am 10 min, esti sigur ca te termini ca mai ai cam 3 minute :))

Oral: 0

Laba: 10 asta e nota pe care mi-o dau mie :)

Pret: 100 de lei fin care nu poate dura mai mault de 20 de minute (bine ca nu am luat o ora)

 

Concluzie: nu mai calc pe acolo.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
NOUA PE SYTE Finuta , Speciala, eleganta, manierata, Sani Naturali NR 6, ofer momente unice de tandrete si extaz, experta in arta amorului si masajului erotic, Foto Reale, Zona TINERETULUI 23 Mar 14:38

 

Pret: 100L

0728.407.701 Bucuresti

 

Vad ca are numai recenzii negative, ar trebui sa fie la de evitat dupa cat de categorici au fost colegii. Dar probabil merita pentru cei care vor sa se arda in cunostinta de cauza numai sa puna mana pe tatele minune :boob

 

post-46785-0-60583600-1364064214_thumb.jpgpost-46785-0-76306000-1364064217_thumb.jpgpost-46785-0-22310800-1364064222_thumb.jpgpost-46785-0-72761800-1364064222_thumb.jpgpost-46785-0-22439400-1364064223_thumb.jpgpost-46785-0-92515200-1364064223_thumb.jpgpost-46785-0-56171500-1364064224_thumb.jpgpost-46785-0-35481600-1364064225_thumb.jpgpost-46785-0-93027200-1364064225_thumb.jpgpost-46785-0-48131900-1364064226_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost client fidel la cuibul din vitejescu pana cand am epuizat toate 'variantele'. Singura la care as mai reveni si cea mai corecta ca si atitudine si cea mai cinstita din toate punctele de vedere a fost colega lor cu silicoane. A avut grija de mine ca la carte desi m-am dus la ea cu chef de caterinca dupa o seara de club.

 

Cat despre colega ei care este adusa in discutie in threadul asta, am fost la ea in decembrie in preajma sarbatorilor si desi in holul acela micut dintre camere cand au venit toate, era vorbareata si cu chef de viata, cand am intrat in camera si i-am dat banii s-a transformat 100%. S-a dezbracat s-a pus pe pat, mi-a spus ca este racita, ca ii este rau, ca nu prea are chef. Am intrebat-o de ce mai sta la job si mi-a spus ca si pt ea sunt sarbatori si are nevoie de bani. Desi la telefon ne intelesesem pentru oral neprotejat, la fata locului mi-a mai cerut 50 lei pentru acest serviciu ... desigur fara finalizare orala. 

 

Aspect: de fata simpla din provincie, care a mancat mult lapte cand era micuta si natura a inzestrato cu niste sani superbi ... cam nota 8.5 ii dau si eu pentru ca imi place stilul miniona cu sani uriasi dar foarte fermi !

Oral: se ajuta mult de mana, este clar incepatoare ... cred ca mai bine mi-o sug singur daca reusesc sa ajung ... o bila alba pentru ca are sani intre care sa o bage si cine este fan tittyfuck - ca mine - isi poate face asa de cap ... nota 7 (strict pt tittyfuck si finalizarea pe ei)

Normal: EXTRAORDINAR DE STRAMTA, nu m-a lasat sa intru mai mult decat "JUST THE TIP", punand contre cu coapsele (eu stand deasupra). Ea deasupra, doggy style sau pe laterala am incercat pe rand cate 6 secunde dupa care mi-a spus ca poate doar cu mine deasupra pentru ca are dureri infioratoare. 

Anal si alte chestii ... nici nu mai indraznesc sa aduc in discutie :) nu ai cu cine ...

Cadoul 150 lei (initial am vb la tel pe 100 lei cu oral nep, la fata locului mi-a spus ca nu am inteles si ca de fapt trebuie sa mai cotizez 50)

 

Concluzie: daca mai capata putina experienta la felul cum arata si invata sa foloseasca la adevarata valoare funduletul si sanii aia, o sa fie o escorta pe cinste 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Am dat un -1 dlui Moculescu nu din rautate, ci pentru ca e ...foarte off topic.

Aici toti cei care mergem la fete, pe banutul nostru suntem mari experti. E dreptul tuturor userilor, atat vreme cat nu sunt tendentiosi si nu posteaza informatii false.

Propun sa inceptam off topicul, la care nu m-am abtinut si m-am adaugat si eu, se pare.

O zi buna tuturor.

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

Link spre comentariu
  • Oras:Anywhere
  • Oras:Anywhere

Am venit acum de la domnisoara Ana, cum isi spune. Ce m-a impins cel mai mult, a fost faptul ca are niste sani imensi, frate !

Din pacate, experienta nu foarte placuta. De-abia m-a salutat cand am venit si direct trimis la dus. Cand am ajuns in pat, i-am spus ca vreau o finalizare, unde mi-a comunicat ca oralul neprotejat este 150 RON. Decarcat suma si hai la actiune. Oral mediocru din pacate, dupa 3 minute (nu exagerez) tzop sare cu prezervativul. Am comentat gestul asta si i-am spus ca vreau si eu mai mult, ca deh, sunt om. Nu am vrut sa mai raman mult asa ca am lasat-o sa ma termine oral, desigur nu accepta CIM, asa ca a fost un COB.

 

Note:

 

Locatie: 8

Aspect: 7 (sanii sunt +)

Oral: 6

GFE: 0

Pret: 150 ron

 

Nu voi mai reveni, nu merita caricatura aceasta 150 de lei.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

in lipsa de alta escorta cu sani mari disponibila (Julia-Zebra Cafe, Ana Maria-Rin, Ella-Tineretului, Mona-Budapesta), sun la 0728.407.701 pe care de mult o aveam in vizor.


La telefon spune repede tarifele: 100 finalizarea, 200 ora, oral+normal ; desi intreb doar din curiozitate de oral nepro, spune ca este ok, dar la fata locului mi-a mai cerut 50 lei pentru acest serviciu ... desigur fara finalizare orala. Zic pas, decartez doar 100, il spal repede pe ala micu'iar fata fuge repede la dus, revine in cca 5 min.


Aspect: la fatada,fata de tarancuta, dar  natura a inzestrato cu niste sani superbi ... cam nota 12!!


Se urca pe mine, ma maseaza cu sanii, erectie instant beton, punem 2 prezervtive no-name (altadata voi avea durex cu mine) si ii spun sa trecem direct la actiune, fara oral; ma atentioneaza ca o are mica si ca sa am grija, ca sa vedem... Nu ma grabesc si cu ea deasupra, sprijinindu-se in genunchi, incepem cu rabdare, fara lubrifiant, usurel, usurel si in cca 3 min o bag pe toata (22cm) si incep actiunea; fara probleme pompez cca 10 min, fata respunde, actioneaza si ea, o lipesc de mine cu sanii ai barosani si merge ca unsa! finalizez in preze.


Normal: 7spre 8 s-a miscat bine si i-am bagat-o complet fara probleme, cu toate ca stiam de eschivele dansei


Oral,Anal si alte chestii ... nu stiu


Cadoul 100 lei pentru cca 20 min


Concluzie: pentru amatorii genului big boobs, nu este de ratat, chiar are super tits; daca nu va deranjeaza aglomeratia loculu, pentru 100 marafeti la ce sani are, recomand cu caldura


Pentru mine, la cei peste 50 ani pe care-i am, a fost un super corp pe care l-am futut asa cum trebuie.


  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

http://www.anuntul.ro/cauta/?q=+0734935802

http://www.escorte-sex.ro/escorte-sex-bucuresti-romania.php?id=2617423&telefon=0734.935.802&escorte-bucuresti=0#escorte-sex

 

Tot ea trebuie sa fie, nu? cu un numar nou ?

 

 

Nume ANNA Disponibilitate: LA MINE/LA TINE Varsta: 21 Oras BUCURESTI Greutate: kg52 Program: CONTACTEAZA-MA! Inaltime: cm170
Link spre comentariu

La numarul din topic vad ca apare alt anunt:

 

"♥♥NEW PE SYTE♥♥  Pustoaica, finuta, eleganta, manierata,♥♥ Ofer Momente unice de Tandrete si extaz. ♥♥Experta in Arta Amorului si Masajului erotic♥♥, sex oral, normal anal, Foto Reale, conditii Lux, TINERETULUI 14 Sep 13:14
0728.407.701
Bucuresti      100 L"

 

post-1564-0-68137200-1379282589_thumb.jpgpost-1564-0-10386100-1379282596_thumb.jpgpost-1564-0-04635200-1379282603_thumb.jpgpost-1564-0-63356100-1379282610_thumb.jpgpost-1564-0-46206000-1379282619_thumb.jpgpost-1564-0-63935200-1379282627_thumb.jpgpost-1564-0-87563600-1379282636_thumb.jpgpost-1564-0-75975100-1379282651_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

s-a mutat in zona real vitan, am ajuns cu greu la ea, dupa ce m-am am asteptat cca 20 min dupa momentul min care am ajuns; cu toate ca stabilisem la telefon ce si cum.

am pompat, deversat si gata, 100 ron pentru 15 min, ca deja eram in intarziere.

s-a cam blazat, este foarte abatuta, cred ca lucreaza sub presiune, pacat, nu mai revin la tatele ei superbe.

puteti incerca, amatorii de huge boobs; noul numar de telefon este 0732974409.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
  SUNT dulce si rabdatoare sani nr. 6, te astept pt. a petrece clipe de neuitat alaturi de mine, iti ofer sex oral si normal, vino si te voi duce la extaz, suna-ma si nu vei regreta, garantat revii, 09 Oct 11:00
 
Bucuresti

 Pret 100 l fin./150 ora......

 

Am postat si cateva poze cu d-ra......... :hihat

 

post-83859-0-17444400-1381404423_thumb.jpg

post-83859-0-13478600-1381404431_thumb.jpg

post-83859-0-11023900-1381404441_thumb.jpg

post-83859-0-24668300-1381404514_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

 

  SUNT dulce si rabdatoare sani nr. 6, te astept pt. a petrece clipe de neuitat alaturi de mine, iti ofer sex oral si normal, vino si te voi duce la extaz, suna-ma si nu vei regreta, garantat revii, 09 Oct 11:00
 
Bucuresti

 Pret 100 l fin./150 ora......

 

Am postat si cateva poze cu d-ra......... :hihat

salutare 

am sunat si eu si are acest nr. de telefon inchis

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...