Sari la conținut

0722142389 alexa


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am sunat pt detalii. Raspunde o voce cam de tiganca. O intreb detalii despre anunt. Dupa o pauza de vreo 5 secunde in vorbire imi raspunde cam cu sictir (cu greu reusesc sa inteleg ce zicea): 100 fin si 250 ora oral si normal ambele protejate.

Atitudine aceeasi (poate mai rau decat fetele de la Dedeman).

 

Eu unul nu o sa o incerc. Nu am intrebat locatie dar vad ca pe publi24 sunt 2 anunturi cu poze diferite, numar de tel diferit dar aceeasi descriere.una isi zice alexa si una alexandra.

 

Bafta sa aveti !!!

Link spre comentariu

  • Oras:tirgoviste
  • Oras:tirgoviste

Are de mult anunt am mai încercat eu sa io trag la tel pare ok chiar draguta mi a dat teapa de 2ori si nici nu ma anuntat ca nu poate am sunat o eu si uitase sa are programare ca abia a ajuns acasa etc ,in fine acum a revenit din nou si are si locatie ca si atunci pe lângă biserica sarbilor ca si atunci,oricum nu cred ca e ceva de capul ei si la ce tarife are o fute pulea ,baieti la cat cere ea futi in Bucuresti bunaciuni sex total ,ca sa nu mai zic ca vb super cu tine si chiar respecta clientul pe aici nu ai ce fute pe bune numai cretine si oricum ca servici si pret cat de cat ok era o tipa Oana cred ca si acum a revenit pe publi24 cu ea am fost si e super ok face un oral super si nu pleaca pana nu te multumeste an afar de ea mai este Andreea care era la hotel Dracula iar o fata super sper sa revină are si recenzi pe forum Andreea bbw,an rest nu prea gasesti ceva .bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...