Jump to content

Recommended Posts

Am fost la aceasta fata . E fata din poze dar pozele sunt foarte bune   ....... In realitate carnea lasata pe ea . Sanii mari si lasati . . Iti spune ca ai 15 min pentru o finalizare dar totul se rezuma la 5 minute apoi iti spune sa te termini. Aiurea  Finalizarea 100 lei Aiurea rau de tot     https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Pentru-scurt-timp-Te-astept/7b0165737e616a56.html

Link to post

La genul asta de zdrente cu atitudine de acest fel trebuie sa mearga unul care nu are toata tigla pe casa. Sa le sparga putin fetele. Poate asa o sa respecte clientul, iar Deva o sa apara altfel pe harta, nu drept oras usor de prostit.Si eu am patit d'astea si nu este deloc placut. Chiar iti pierzi increderea in astfel de servicii.

Link to post

Pe mine m-a chemat in fața blocului și dupaia imi spune ca sunt dubios si nu ma poate primi😂😂😂 Probabil credea peștele ca nu poate face față dacă mă ia flama când mă scoate afară dupa 5 minute . 😂Nu pot face recenzie pentru ca nici macar nu am văzut-o, când eram în fața scării vorbeam la telefon si asta mi-a spus .

Link to post

Pai si atunci colegu de ce nu ii faci o recenzie (cu ceva detalii mai amanuntite) ca sa stim cu totii despre ce e vorba. Eventual pt tine o treci la De evitat ! Si uite asa stim si noi restul sa o evitam dupa cele intamplate cu tine.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...