Sari la conținut

Ghidul cocalarului profesionist

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI

Sunt la un grătar și nu am chef și nici timp să caut acum,dar îți promit că o să-ți postez link-urile.

Beau palincă de pere,așa că nu-mi cere poze că iar rad ăștia de mine și îmi este rușine.

no problem , aici suntem ,asteptam,  doar nu pleci de pe forum forever , sa-ti priasca gratarul

• Like 4
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

ce aveti de facut misto la mancare-friptura cu garnitura de orez si salata de varza, nu inteleg, painea la restaurant se pune  bazic pe mas, o mananci sau nu , e altceva

ce bea-bea ce-i place, pepsi are zahar, nu ajuta la metabolizarea alcoolului, un smoothie  era mai bun, poate

pipilica nu se da milionar  cu gusturi rafinate , are alti gargauni , pt care a pus nota explicativa

Nu Marta, pâinea nu se pune, bazic, pe masă, chiar și la un restaurant fără mari pretenții! Ospătarul întreabă dacă dorești pâine, dacă da, câtă - eventual, dacă are mai multe feluri de pâine, ce fel de pâine.

• Like 8
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Am alta nebunule acum...mai valoroasa (vrei s-o vezi?) .Daca ti  s-o pus pata pe ea de ce nu mi-ai spus ca ti-o vindeam  tie :laugh2

Ia spune ....este ca esti in stare sa pui si poze cu utilizatorii pe aici ? De fapt ai dat si anunturi in numele unor  fete , doar ptr. a le face rau in disperarea ta  de a te razbuna pe ele

Profilele lor de Fb le-ai vehiculat pe aici prin mesagerie :laugh2

• Like 19
  • Minus 13
Link spre comentariu

pipilica , daca o bratara de haur te face sa vezi milionari si sa te oftici,daca vedeai diamante  in bratara , faceai infarct garantat, asa zi bogdaproste si binecuvanteaza-l, ca mai esti in viata :laugh2

multa lume poarta o bratara , lant, etc din aur, daca doamne fereste  vine un cutremur si ti-au ramas banii si cardul in moloz, sau un razboi, iar zic doamne fereste, astea iti asigura supravietuirea, e ok sa le porti , nu e o sfidare, doar pt hoti si oameni ft saraci

• Like 7
  • Minus 11
Link spre comentariu

Nu Marta, pâinea nu se pune, bazic, pe masă, chiar și la un restaurant fără mari pretenții! Ospătarul întreabă dacă dorești pâine, dacă da, câtă - eventual, dacă are mai multe feluri de pâine, ce fel de pâine.

romanii mananca paine, nu cartofi , sau de dieta, asta nu e o drama, unii nu se satura fara paine, carbohidrati care elibereaza energie rapid, plus endorfine si se simte omul si satul si multumit, el mananca la L`incontro, in cartier  si nu e milionar

• Like 6
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Dar daca la masa cu matale este si sotia care mananca altceva???

Nene,hai sa te lamuresc eu cum sta treaba cu Sfantul Parinte si haleala.Daca gasesc in restaurant,fasole cu ciolan,varza calita,sarmale cu mamaliguta,crap romanesc cu mujdei si mamaliguta............clar comand asa ceva,dar in restaurantele de hotel nu gasesti (propietarul de hotel poate confirma) asa ca balotez si asa zisele mancaruri rafinate.

Ca bautura prefer palinca,tuica (Pere,prune,gutui) si vin de tara natural 100%

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Dar daca la masa cu matale este si sotia care mananca altceva???

Nene,hai sa te lamuresc eu cum sta treaba cu Sfantul Parinte si haleala.Daca gasesc in restaurant,fasole cu ciolan,varza calita,sarmale cu mamaliguta,crap romanesc cu mujdei si mamaliguta............clar comand asa ceva,dar in restaurantele de hotel nu gasesti (propietarul de hotel poate confirma) asa ca balotez si asa zisele mancaruri rafinate.

Ca bautura prefer palinca,tuica (Pere,prune,gutui) si vin de tara natural 100%

Sigur ai colindat prin multe restaurante de hotel de nu ai gasit asa ceva  :laugh2

Spune sincer de cand nu te-ai mai cazat la un hotel ? Sau te-ai cazat vreodata ? Nu-i o rusine

Cu AC-ul in camerele de hotel de la munte am inteles ca nu prea stii cum sta treaba :)

• Like 17
  • Minus 12
Link spre comentariu

Regula No.4

Cand te dai milionar,patron de hotel,nu mai posta ba tampitule poze cu gratarul din curtea vilei cu piscina.Gratar facut din fier beton luata de pe santier :slap2 cu 5 gheare si bineinteles specialitatea casei,porumbul.Nu bagi in PLM lemne,in 2017 se gasec saci cu carbuni la 10 lei sacul.Cum PLM sa te mai lauzi ca futi curve de 100 euroi si nu dai 10 lei pe un sac de carbuni.

TAMPITULE!

post-240014-0-48891300-1503770403_thumb.jpeg

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu bagi in PLM lemne,in 2017 se gasec saci cu carbuni la 10 lei sacul.

Hmm ... scuze pentru interventie , dar un gratar bun se face cu lemn ( esenta tare / fag , stejar , sau si mai bine , prun ) . Carbunele ala la saci e 

o mizerie ...miroase urat . Nu fac eu cine stie ce gratare , ca n-am timp si nici nu mai am voie ( de la doctor ...si de la nevasta ) , dar niste frigarui 

cu legume ( ciuperci de calitate , ceapa , ardei , vinete , alea-alea ) ies beton pe un jar de stejar ... Pe de alta parte , grilajul ala de fier beton e naspa ...

Ideal ar fi ceva de fonta , bine incinsa si frecata pana ramane curata ... Aoleo ...imi ploua in gura ...voi si gratarele voastre ... 

• Like 14
  • Minus 9
Link spre comentariu

Ti-a facut cu ochiul , nebunule , la cat ai latrat azi de foame , te-ai dus si pe Topicul de macare ca sa mai dai un copy paste ? :laugh2 

Gratarul se afla in alta curte , nu in aceea ......

Pune link sa vedem unde am scris eu ca hotelul are si piscina ...jigodie mincinoasa   :laugh2

Nu ai raspuns la intrebare ; ai stat vreodata la un hotel ? :)

• Like 17
  • Minus 12
Link spre comentariu

PISILOI am si eu o curiozitate .....cum ai reusit sa-l faci pe Viezure  tarcovnic , astfel incat sa-ti care puncte de reputatie la orice postare de luni de zile ?  :laugh2

• Like 19
  • Minus 13
Link spre comentariu

io da  :)

Alba,Brasov,Timis,Craiova,Cluj etc etc.

3* +

Old times..... :)

il intrebam pe Pisiloi , dar se eschiveaza de fiecare data de la raspunsuri care ii pun in dificultate creierasul plin cu zeama  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...