sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Autor Partajează Postat August 26, 2017 Supa de cuib de randunicaMai mult supă de cuib de păsărică mănâncă ăștia 1 2 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat August 26, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat August 26, 2017 Mai mult supă de cuib de păsărică mănâncă ăștiaAia cum e?Merita banii? Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat August 26, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat August 26, 2017 Sunt la un grătar și nu am chef și nici timp să caut acum,dar îți promit că o să-ți postez link-urile.Beau palincă de pere,așa că nu-mi cere poze că iar rad ăștia de mine și îmi este rușine. no problem , aici suntem ,asteptam, doar nu pleci de pe forum forever , sa-ti priasca gratarul 4 9 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat August 26, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat August 26, 2017 4 9 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Autor Partajează Postat August 26, 2017 Aia cum e?Merita banii?Aia e mâncare pentru milionari, nu-mi permit eu. 1 2 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat August 26, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat August 26, 2017 Aia e mâncare pentru milionari, nu-mi permit eu.Lasa eu te iau cu mine la un restaurant.Comandam si la final lucram in bucatarie 2 zile si ne-am scos 3 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Autor Partajează Postat August 26, 2017 Lasa eu te iau cu mine la un restaurant.Comandam si la final lucram in bucatarie 2 zile si ne-am scosPa metoda Misskin? 1 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat August 26, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat August 26, 2017 Supa de cuib de randunicaE o aluzie? 3 5 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat August 26, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat August 26, 2017 Pa metoda Misskin?Pa metoda mea. Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Autor Partajează Postat August 26, 2017 Regula No.3Posteaza poze aparent banale,dar "intamplator" Atentie! "intamplator" baga in cadru si bratara de "haur" sa fie cat mai vizibila. 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 26, 2017 ce aveti de facut misto la mancare-friptura cu garnitura de orez si salata de varza, nu inteleg, painea la restaurant se pune bazic pe mas, o mananci sau nu , e altcevace bea-bea ce-i place, pepsi are zahar, nu ajuta la metabolizarea alcoolului, un smoothie era mai bun, poatepipilica nu se da milionar cu gusturi rafinate , are alti gargauni , pt care a pus nota explicativaNu Marta, pâinea nu se pune, bazic, pe masă, chiar și la un restaurant fără mari pretenții! Ospătarul întreabă dacă dorești pâine, dacă da, câtă - eventual, dacă are mai multe feluri de pâine, ce fel de pâine. 8 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 26, 2017 Am alta nebunule acum...mai valoroasa (vrei s-o vezi?) .Daca ti s-o pus pata pe ea de ce nu mi-ai spus ca ti-o vindeam tie Ia spune ....este ca esti in stare sa pui si poze cu utilizatorii pe aici ? De fapt ai dat si anunturi in numele unor fete , doar ptr. a le face rau in disperarea ta de a te razbuna pe ele Profilele lor de Fb le-ai vehiculat pe aici prin mesagerie 19 13 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat August 26, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat August 26, 2017 pipilica , daca o bratara de haur te face sa vezi milionari si sa te oftici,daca vedeai diamante in bratara , faceai infarct garantat, asa zi bogdaproste si binecuvanteaza-l, ca mai esti in viata multa lume poarta o bratara , lant, etc din aur, daca doamne fereste vine un cutremur si ti-au ramas banii si cardul in moloz, sau un razboi, iar zic doamne fereste, astea iti asigura supravietuirea, e ok sa le porti , nu e o sfidare, doar pt hoti si oameni ft saraci 7 11 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 26, 2017 Orezul se mananca doar cu mamaliga si musai un ardei iute alaturi 19 13 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat August 26, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat August 26, 2017 Nu Marta, pâinea nu se pune, bazic, pe masă, chiar și la un restaurant fără mari pretenții! Ospătarul întreabă dacă dorești pâine, dacă da, câtă - eventual, dacă are mai multe feluri de pâine, ce fel de pâine. romanii mananca paine, nu cartofi , sau de dieta, asta nu e o drama, unii nu se satura fara paine, carbohidrati care elibereaza energie rapid, plus endorfine si se simte omul si satul si multumit, el mananca la L`incontro, in cartier si nu e milionar 6 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 duceti-va ba,tot ce-i facut da soacramea e cel mai bun ))))))) 2 3 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Autor Partajează Postat August 26, 2017 Nu Marta, pâinea nu se pune, bazic, pe masă, chiar și la un restaurant fără mari pretenții! Ospătarul întreabă dacă dorești pâine, dacă da, câtă - eventual, dacă are mai multe feluri de pâine, ce fel de pâine.Dar daca la masa cu matale este si sotia care mananca altceva???Nene,hai sa te lamuresc eu cum sta treaba cu Sfantul Parinte si haleala.Daca gasesc in restaurant,fasole cu ciolan,varza calita,sarmale cu mamaliguta,crap romanesc cu mujdei si mamaliguta............clar comand asa ceva,dar in restaurantele de hotel nu gasesti (propietarul de hotel poate confirma) asa ca balotez si asa zisele mancaruri rafinate.Ca bautura prefer palinca,tuica (Pere,prune,gutui) si vin de tara natural 100% 2 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 26, 2017 Dar daca la masa cu matale este si sotia care mananca altceva???Nene,hai sa te lamuresc eu cum sta treaba cu Sfantul Parinte si haleala.Daca gasesc in restaurant,fasole cu ciolan,varza calita,sarmale cu mamaliguta,crap romanesc cu mujdei si mamaliguta............clar comand asa ceva,dar in restaurantele de hotel nu gasesti (propietarul de hotel poate confirma) asa ca balotez si asa zisele mancaruri rafinate.Ca bautura prefer palinca,tuica (Pere,prune,gutui) si vin de tara natural 100% Sigur ai colindat prin multe restaurante de hotel de nu ai gasit asa ceva Spune sincer de cand nu te-ai mai cazat la un hotel ? Sau te-ai cazat vreodata ? Nu-i o rusine Cu AC-ul in camerele de hotel de la munte am inteles ca nu prea stii cum sta treaba 17 12 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Autor Partajează Postat August 26, 2017 Regula No.4Cand te dai milionar,patron de hotel,nu mai posta ba tampitule poze cu gratarul din curtea vilei cu piscina.Gratar facut din fier beton luata de pe santier cu 5 gheare si bineinteles specialitatea casei,porumbul.Nu bagi in PLM lemne,in 2017 se gasec saci cu carbuni la 10 lei sacul.Cum PLM sa te mai lauzi ca futi curve de 100 euroi si nu dai 10 lei pe un sac de carbuni.TAMPITULE! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 https://youtu.be/-T3La5CH_EM 1 3 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat August 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2017 Nu bagi in PLM lemne,in 2017 se gasec saci cu carbuni la 10 lei sacul. Hmm ... scuze pentru interventie , dar un gratar bun se face cu lemn ( esenta tare / fag , stejar , sau si mai bine , prun ) . Carbunele ala la saci e o mizerie ...miroase urat . Nu fac eu cine stie ce gratare , ca n-am timp si nici nu mai am voie ( de la doctor ...si de la nevasta ) , dar niste frigarui cu legume ( ciuperci de calitate , ceapa , ardei , vinete , alea-alea ) ies beton pe un jar de stejar ... Pe de alta parte , grilajul ala de fier beton e naspa ...Ideal ar fi ceva de fonta , bine incinsa si frecata pana ramane curata ... Aoleo ...imi ploua in gura ...voi si gratarele voastre ... 14 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 26, 2017 Ti-a facut cu ochiul , nebunule , la cat ai latrat azi de foame , te-ai dus si pe Topicul de macare ca sa mai dai un copy paste ? Gratarul se afla in alta curte , nu in aceea ...... Pune link sa vedem unde am scris eu ca hotelul are si piscina ...jigodie mincinoasa Nu ai raspuns la intrebare ; ai stat vreodata la un hotel ? 17 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 ai stat vreodata la un hotel ? io da Alba,Brasov,Timis,Craiova,Cluj etc etc. 3* + Old times..... 2 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 26, 2017 PISILOI am si eu o curiozitate .....cum ai reusit sa-l faci pe Viezure tarcovnic , astfel incat sa-ti care puncte de reputatie la orice postare de luni de zile ? 19 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 26, 2017 io da Alba,Brasov,Timis,Craiova,Cluj etc etc. 3* + Old times..... il intrebam pe Pisiloi , dar se eschiveaza de fiecare data de la raspunsuri care ii pun in dificultate creierasul plin cu zeama Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum