dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 13, 2016 jegule, repet, ca vad ca ești prea prost...ala e contul tău de facebook cu nr tau de tel. Tu ti.ai deschis contul pt ca facebookul pe tel tau ti.a trimis cod de verificare ca acel nr de tel îți aparține. Nu mai minți că nu îți tine vrăjeala nici cu mine nici cu membriiZdreanta acel cont de fb este facut de tine ,nu mai face sex total neprotejat si ai grija de copilul tau cersetor si repetent ,nu intereseaza pe nimeni contul meu de facebook !
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 13, 2016 Zdreanta acel cont de fb este facut de tine ,nu mai face sex total neprotejat si ai grija de copilul tau cersetor si repetent ,nu intereseaza pe nimeni contul meu de facebook !scârbă ordinară si blestemata, nu ai nici un drept să îmi jignești copilul. Mincinosul drak, cu dovada in fatza ca facebookul ala e al tau pt ca l.ai deschis cu nr tau de tel si facebookul ca să deschidă un cont trimite cod de verificare pe tel personal, minți în continuare. Schizofrenicule. Ia uita.te la data zdreanță masculina, când m.am plimbat eu cu copilul meu, duminica trecută, jegule penal. Sa nu îmi mai jignești copilul ca nu ai nici un drept, scursura care ești.
money_talks Reputație: -236 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Decembrie 13, 2016 Sã vina Mark Zuckerberg pã topping sã ne spuie al cui e contu' dã feisbuc???Lorena sau Dobre? 7 9
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 13, 2016 Sã vina Mark Zuckerberg pã topping sã ne spuie al cui e contu' dã feisbuc???Lorena sau Dobre?Gogoncea e la mijloc
money_talks Reputație: -236 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Decembrie 13, 2016 Gogoncea e la mijlocNatürlich😉
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 13, 2016 scârbă ordinară si blestemata, nu ai nici un drept să îmi jignești copilul. Mincinosul drak, cu dovada in fatza ca facebookul ala e al tau pt ca l.ai deschis cu nr tau de tel si facebookul ca să deschidă un cont trimite cod de verificare pe tel personal, minți în continuare. Schizofrenicule. Ia uita.te la data zdreanță masculina, când m.am plimbat eu cu copilul meu, duminica trecută, jegule penal. Sa nu îmi mai jignești copilul ca nu ai nici un drept, scursura care ești.Si dupa ce te ai plimbat l ai luat in atelier pe **spam editat** ,acolo unde iti defasori activitatea ,De cand nu i ai platit pensia alimentara ? de cati ani ?ce clasa trebuia sa fie ? ce face prin cartier ?Nu l am jignit doar am spus situatia lui la care tu ca mama ai contribuit Cum a ajuns tabloul facut cad de zeul tau Ionut in casa mea ? Cum au ajuns acele poze facute de tine in prezenta mea ? pentru curs de stewardeza ? dE ce ti a dat cu flit Ionut ? astea ar fi cateva din problemele tale nu facebookul fals facut de tine .Mars la culcare javra ordinara ,maine o sa te umilesc grav !!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 13, 2016 Natürlich A schimbat sectia dar nu sectorul ,o trage ata in berceni
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 13, 2016 cat e scoru ? Pai tu ce faci ? Unde umblii ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 13, 2016 scârbă ordinară si blestemata, nu ai nici un drept să îmi jignești copilul. Mincinosul drak, cu dovada in fatza ca facebookul ala e al tau pt ca l.ai deschis cu nr tau de tel si facebookul ca să deschidă un cont trimite cod de verificare pe tel personal, minți în continuare. Schizofrenicule. Ia uita.te la data zdreanță masculina, când m.am plimbat eu cu copilul meu, duminica trecută, jegule penal. Sa nu îmi mai jignești copilul ca nu ai nici un drept, scursura care ești.Sa cumperi bilete pe tramvai ,sunt o gramada de controlori
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 13, 2016 Si dupa ce te ai plimbat l ai luat in atelier pe **spam editat** ,acolo unde iti defasori activitatea ,De cand nu i ai platit pensia alimentara ? de cati ani ?ce clasa trebuia sa fie ? ce face prin cartier ?Nu l am jignit doar am spus situatia lui la care tu ca mama ai contribuit Cum a ajuns tabloul facut cad de zeul tau Ionut in casa mea ? Cum au ajuns acele poze facute de tine in prezenta mea ? pentru curs de stewardeza ? dE ce ti a dat cu flit Ionut ? astea ar fi cateva din problemele tale nu facebookul fals facut de tine .Mars la culcare javra ordinara ,maine o sa te umilesc grav !! si eu si membrii facem uro si scato în gura ta. Nu e treaba ta ce fac eu pe forum, în viața privată, cu copilul meu, etc. Vezi.ti în morții matii de viață ta. Ce te tot fute grija de pizda mea? Bai escrocule care ești, eu niciodată nu te.am iubit, eu doar te.am folosit să am unde sa locuiesc. Si te.am părăsit pt ca incepusesi să ai pretenții la banii mei, si chiar m.ai bătut în zilele când nu produceam prea bine. Dovada ca Dumnezeu nu doarme, tot ce ai cumpărat în casa ta pe banii mei, ti.au distrus chiriașii si de tot s.a ales praful. Dobre, vei muri singur fără lumânare cu telefonul conectat pe forum. Eu si forumul suntem obsesiile tale și obsesiile se trateaza la Balaceanca. 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 13, 2016 si eu si membrii facem uro si scato în gura ta. Nu e treaba ta ce fac eu pe forum, în viața privată, cu copilul meu, etc. Vezi.ti în morții matii de viață ta. Ce te tot fute grija de pizda mea? Bai escrocule care ești, eu niciodată nu te.am iubit, eu doar te.am folosit să am unde sa locuiesc. Si te.am părăsit pt ca incepusesi să ai pretenții la banii mei, si chiar m.ai bătut în zilele când nu produceam prea bine. Dovada ca Dumnezeu nu doarme, tot ce ai cumpărat în casa ta pe banii mei, ti.au distrus chiriașii si de tot s.a ales praful. Dobre, vei muri singur fără lumânare cu telefonul conectat pe forum. Eu si forumul suntem obsesiile tale și obsesiile se trateaza la Balaceanca. Tu faci scato pe membrii ,eu ii respect si cateodata ii avertizez .Esti o mama denaturata si o mincinoasa notorie ,sa inteleg ca tu ai venit intr o casa goala si din banii tai ai facut tot vad ca recunosti ca erai o prapadita si te am cules din depozit de la Kaufland.Niciodata nu te am atins chiar daca Florin la Craiova te batea zilnic ,nu m au inteesat banii tai si de cateva ori te am ajutat cu sute de euro sa inchirierzi locatii .Dumnezeu nu doarme si de aceea esti in halul asta Tu ai furat lucruri din casa mea si le ai dus la amanet pentru ca nu aveai bani Nu sunt singur ,am iubita ,prieteni familie .Tu nu ai nimic /Mars la pula curva expirata !!!!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 13, 2016 si eu si membrii facem uro si scato în gura ta. Nu e treaba ta ce fac eu pe forum, în viața privată, cu copilul meu, etc. Vezi.ti în morții matii de viață ta. Ce te tot fute grija de pizda mea? Bai escrocule care ești, eu niciodată nu te.am iubit, eu doar te.am folosit să am unde sa locuiesc. Si te.am părăsit pt ca incepusesi să ai pretenții la banii mei, si chiar m.ai bătut în zilele când nu produceam prea bine. Dovada ca Dumnezeu nu doarme, tot ce ai cumpărat în casa ta pe banii mei, ti.au distrus chiriașii si de tot s.a ales praful. Dobre, vei muri singur fără lumânare cu telefonul conectat pe forum. Eu si forumul suntem obsesiile tale și obsesiile se trateaza la Balaceanca.O sa ti trimit niste poze din casa mea unde s au petrecut niste modificari sI cu contractul de vanzare cumparare sI poze la garsoniera cumparatA de mine copilului meu.Asta de cand am reusit sa scap de tine
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 13, 2016 Te salut Sangre ! Vaz ca esti pe aci ,te contactez pe sistemul celalalt sa ne vedem la o bere si sa povestim
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2016 Postat Decembrie 13, 2016 Dobre ,te-am văzut de cateva ori in trafic ,conduci o mașina vișinie si de doua ori in Carreffour ,erai cu doua femei Fa-te băiat cuminte si nu mai scrie pe forum . 4
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 14, 2016 Sã vina Mark Zuckerberg pã topping sã ne spuie al cui e contu' dã feisbuc???Lorena sau Dobre?Iegzact
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 14, 2016 Dobre ,te-am văzut de cateva ori in trafic ,conduci o mașina vișinie si de doua ori in Carreffour ,erai cu doua femei Fa-te băiat cuminte si nu mai scrie pe forum .Si de ce nu mai salutat ?Sunt baiat cuminte si cu minte ! Te pup de nu te vezi ,o sa scriu cat cosider eu si imi asum tot ce spun indiferent de consecinte ! Conduc mai multe masini pentru ca am .Lorenna doar o bicicleta rosie cumparata de mine
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 14, 2016 Cam asa !!😡😡
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Si de ce nu mai salutat ?Sunt baiat cuminte si cu minte ! Te pup de nu te vezi ,o sa scriu cat cosider eu si imi asum tot ce spun indiferent de consecinte ! Conduc mai multe masini pentru ca am .Lorenna doar o bicicleta rosie cumparata de mine In Carrffour am vb cu tine Încercai sa intri pe unde este ieșirea si erai mirta de ce nu se deschid ușile Ți-am spus ca nu pe acolo este intrarea 7
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 14, 2016 Buna Lorena! Lasand la o parte discutiile aiurea de pe aici, vreau sa te intreb, astazi, pana la ce ora lucrezi astazi>?Ms mult!
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Decembrie 14, 2016 In Carrffour am vb cu tine Încercai sa intri pe unde este ieșirea si erai mirta de ce nu se deschid ușile Ți-am spus ca nu pe acolo este intrarea Unul din efectele băutului lichidului de parbriz este orbirea temporală și criză acută de retardism.Apropo dobre, mie nu mi-ai zis, ce făceai pe dorobanti în vară? 2
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 14, 2016 O sa ti trimit niste poze din casa mea unde s au petrecut niste modificari sI cu contractul de vanzare cumparare sI poze la garsoniera cumparatA de mine copilului meu.Asta de cand am reusit sa scap de tine s.au produs modificari si ai luat garsoniera lui fitu pt ca a murit bunica.ta si ai moștenit parte din averea ei, nu ca ai fii muncit tu pt toate lucrurile alea. Raiosule. Masina vișinie e a stewardesei pt care lucrezi, nu e a ta, scârbă mincinoasă. Vad ca singura ta grija in viața asta e pizda mea. Vezi.ti în morții matii de viața ta, de familia ta, de treburile tale și fă un bine societății si sinucide.te ca si așa trăiești degeaba.
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 14, 2016 Dobre, gunoiule. A murit bunica.ta. de aia ai avut bani să îi iei garsoniera lui fitu. Nu ca te.ai spetit muncind. Duceate.ai după ea. Ca trăiești degeaba, spurcăciune.
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 14, 2016 Ce-i da Bikut lu' Dobre.. 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 14, 2016 s.au produs modificari si ai luat garsoniera lui fitu pt ca a murit bunica.ta si ai moștenit parte din averea ei, nu ca ai fii muncit tu pt toate lucrurile alea. Raiosule. Masina vișinie e a stewardesei pt care lucrezi, nu e a ta, scârbă mincinoasă. Vad ca singura ta grija in viața asta e pizda mea. Vezi.ti în morții matii de viața ta, de familia ta, de treburile tale și fă un bine societății si sinucide.te ca si așa trăiești degeaba.Stai relaxata ca nu a murit bunica zdreanta ordinara Corect cu masina visinie te am plimbat si pe tine da ti am trimis pe telefon cu masina mea personala si te anunt ca peste o luna plec in Germania sa iau alta masina sefei mele .o sa fie neagra si alta marca Parazit al societatii nu mai veni la usa mea ,nu ma mai deranja ,nu mai umbla ca bezmetica prin cartier .Este posibil sa cazi si sa te lovesti la ceas .Hai sictir si mars la pula
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum