Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Lorenno, fără șto acu...pă tine nu te durea când ieșeai cu el???

Bine punctat ,frumusețea ei constă în 37 de aplicații din telefon...

Postat

Cam multe recenzii în 870 de pagini,mai ales de când boarfa prestează sex total neprotejat respectiv în ultimii trei ani .CONTINUAȚI ...S-a lăsat cu înjurături ,decese ,sifilis ,etc ...jenant   !!!Traficul merge și fraierii citesc ,curva scrie după n conturi .Felicitări ,Lorena ! Toate aceste lucruri nu schimbă cu nimic viitorul tău sumbru sau situația copilului tău .NU MAI FACE FIGURI PE BURTA GOALĂ ,CONTINUĂ ,ȘTIM CĂ MINȚI !

Postat

Am rol principal. De abia astept sa apara filmul la cinematografe sa moara dobre de invidie ca am pofta sa mananc coliva la petrecerea de inmormantare a lui.

Au plâns mulți fraieri de pe aici când ai decedat ,chiar ți-au făcut parastas...Colivă găsești la biserică însă ar fi indicat să faci tu pentru mama ta .D-na Alexandrina te-a iubit ff mult dar ai reușit să o bagi în Pământ .

Postat

O noua zi de filmare...Domnilor, de luni ma gasiti la birou la nr de tel..0730163270. Pupici.

Ce aplicație din telefon folosești de retușezi pozele așa ? Tot ăla cu care ai falsificat certificatul de deces sau analizele ..Mulțumim !

• Oras:0730163270
Postat

Domnii mei, am incheiat filmarile. Urmeaza alt film in septembrie. Pana atunci va astept la mine sa ne indeplinim impreuna cele mai fierbinti fantezii. Ma gasiti la nr de tel..0730163270. Va doresc o duminica perfecta alaturi de cei dragi.

post-239062-0-63678700-1502611922_thumb.jpg

Postat

Ce bou distrus e dobre. Cu dovada in fata ca am filmat pt acest film care va aparea la cinematografe in iarna, refuza sa creada si sa accepte realitatea. Viata mea merge bine si frumos inainte, a lui s.a oprit in clipa cand l.am parasit. E clar ca nu se va opri niciodata din calomniat, jignit si latrat. Nu trebuie sa ne suparam si sa ne socam. E o persoana bolnava, cu dereglari grave de comportament si schizofrenie avansata, pt ca creierul lui refuza sa accepte realitate ca nu poti obliga un om sa stea cu tine in contra vointei lui. Si daca nu vrea sa se intoarca, il hartuiesti. E de domeniul fantasticului aceasta obsesie a lui dobre pt mine.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa mergem tot forumul la premiera filmului zic :)

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

O adevarata vedeta,e bine ca iti faci un nume in showbiz.Am vreo sansa sa te intalnesc sau sa te invit la mine in oras.

• Minus 1
Vizitator
Postat

Bicuț

Sa pomenești de Clonatu in interviuri

Sa spui ca eu sunt cheia succesului

• Like 1
  • Minus 3
Postat

O adevarata vedeta,e bine ca iti faci un nume in showbiz.Am vreo sansa sa te intalnesc sau sa te invit la mine in oras.

ma intalnesti la programare la mine in locatie. Deplasari de munca sau intalniri matrimoniale exclus.
Postat

Mancare cu mesaj pt Dobre...ca sa nu mai zica ca e mancare de pe net...dobre, daca ti.e foame, in spatele blocului ai un tomberon. Gasesti acolo cate resturi vrei sa iti potolesti matele alea putrezite. Ia.o la muie Dobre, dar i.o grav. Cu sau fara lamaie, e alegerea ta.

post-239062-0-77095000-1502640272_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Dã când e actrițã,Bicutz o duce foarte bine😃

Vizitator
Postat

Numai bunătăți

Marcă proprie =))

Pă barosăneala =))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Numai bunătăți

Marcă proprie =))

Pă barosăneala =))

Așa e viața dã divã😉

La anu' cred c-o vedem la Hollywood😃

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

doamne ajuta, sa ai gura aurita.

Doamne se scrie cu majuscula Lorena, macar atata lucru, ca altfel este gresit de tot.

Sa ai pofta la cine!

Postat

Acum do risca iar o sa latre ca poza e de pe net sau e editata. Poza e reala doar un prost ar spune ca nu e. Dobrincu poți verifica, dar foamea din tine o sa mănânce căcat cu polonicul. Așteptăm răspunsul lu Dobre când mai prinde semnal gratis de wifi.

• Oras:Calator prin lume .
  • Oras:Calator prin lume .
Postat

Nu mai fi rau!!! Problema este ca are pana la "Tuareg" si in zona aia "a litoralului" nu-i semnal ..o sa vezi ca am dreptate.. 😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 3 guests

• Creează nouă...