Sari la conținut

Lorena 0727546523


Postări Recomandate

Ca dacă ma întorc la el și renunț la jobul asta îmi fc cadou apt lui. Vrăjeala de 2 scuipați. Ca nici nu a fc partajul cu fosta nevasta. Ca mi.a cumpărat el mașini și mi.a dat bani de silicoane.. Numai minciuni..a înebunit familia lui când l.au vz la TV cum s.a fc de tot căcatul.

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Simleu Silvaniei
  • Oras:Simleu Silvaniei

nu te enerva cu el, e doar un schizofrenic bătut de soarta, trist, singur și nefericit. Plec în oct, prietena mea de lângă double tree este Adina. Cea înaltă, cu accesorii multe pe mâini. E super fata, curata, îngrijită, cu analizele la zi ca și mine, deșteaptă, și prestația ei e super pt ca am făcut showuri cu ea și clienții plecau super mulțumiți. Ți.o recomand cu drag. Are locația unde ne.am intalnit noi doi prima oara.

Mulțumesc mult Bianca!

Însa nu am nr ei de telefon......

As aprecia de m-ai putea ajuta

 

Pupici!

Link spre comentariu
Vizitator bigbro
Reputație: 0

Salutare! Tin sa precizez ca este prima mea recenzie aici , deci daca gresesc cu ceva imi cer scz. Am fost si eu o singură dată la Lorena vara asta, experiența destul de plăcută. Intru pe publi24, fără să caut prea mult dau de pozele lorenei.....ceea ce mia placut foarte mult este ca a pus poze fără blurare. Sun la ea si imi raspunde din prima . Imi explica toate serviciile pe care le oferă si profitând de timpul liber ma duc spre ea undeva pe la mihai bravu. Ajungând la bloc o sun ca am ajuns ....in tot acest timp stând la telefon cu mn. Bat la ușa imi deschide ea un pic dupa ușă și surpriză am fost întâmpinat si de un mic cățeluș ( imi plac animalele) . Lorena este o femeie foarte frumoasă și foarte deschisă! Am venit cu gândul de o finalizare dar văzând-o am rămas o oră. Mia dat prosop curat si am plecat la duș cu toate că eram dusat . Întors în camera am început partida de amor cu un oral de vis din partea ei. După câteva minute de oral am pus prez , Lorena punandu-se în genunchi pe canapea eu luând-o pe la spate pana am finalizat. Încă un duș scurt după care am stat la o mica conversație cu ea . Stie sa te faca sa fi in largul tău alături de ea,fiind o companie plăcută ( zâmbește mai mereu) . Începând a doua parte, eu pe spate si ea între picioarele mele,păcat că canapeaua nu se întindea, cel puțin așa a zis, Lorena se apuca de un oral de excepție.....o las ceva timp dupa care se pune pe spate si încep să dau din nou la ea . Am fost luat în brațe, pupat, mângâiat, mai mult am făcut dragoste cu ea .... După felul cum am fost tratat i-am spus că sigur am sa mai vin la ea .

 

Locație curată, aerisita, luminată nota 9

Lorena: o femeie frumoasă, sociabilă, ai cu cine sa vb nota 10

Halat: înainte să intru la ea aveam preg 300 lei dar datorită seriozității și frumuseții înmânat 400 lei

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

×
×
  • Creează nouă...