Sari la conținut

Irina 0755239976


george1331

Postări Recomandate

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Hmmmm.....imi place atitudinea voastra amuzanta dragilor....desi plecata imi lipsesc meleagurile natale si voi toti....misterj.....cea mai stransa imbratisare pentru tine

....acum sa revenim la alte mici probleme...perdeaua de la dus se schimba...voi cauta una simpatica cu buline sa va inveseleasca atat ochii cat si....micul amic:)....iar vis a vis de epilat....scuuuzeeee.....de obicei atentia mea este mare la astfel de detalii....

desi vad ca unii imi mai stalciti numele. ...Sunt fericita sa vad atata activitate pe contul meu si absolut incantata sa vad ca unii imi mai observa si ochii...o veritabila mostenire de familie....

va sarut. ....patimas si umed....si abia astept sa va revad:*

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Salut

 

Am fost si eu la "Irina de la Siraj"

 

Stabilit o intalnire pe forum, apoi vorbit dimineata la telefon, la ora 10:30 am ajuns la destinatie, m-a ghidat printre blocuri si am ajuns exact la ea la usa.

 

Am stat la un capuccino de vorba, mi-a prezentat preturile si m-a intrebat daca si cat vreau sa stau.

 

Am ales un numar, pret 100 RON

 

Am mers apoi in dormitor, ne-am dezbracat si a inceput cu un oral nepro, executat foarte bine.

Stateam intins pe spate si savuram acel oral executat maiestuos.

 

La un moment i-am spus sa trecem la normal, ea deasupra, m-am jucat cu sanii ei.

Am schimbat in pozitia pe la spate, dupa oleak de munca am terminat in prezervativ in ea.

Atunci mi-a spus ca de acuma a luat-o somnul, ma luase si pe mine.

 

M-am asezat langa ea pe pat, a scos prezervativul si cu un servetel umed m-a sters complet. foarte placut.

 

Am mai stat un pic intinsi unul langa celalalt pe pat, am mai povestit despre noi.

 

M-am ridicat, imbracat si la despartire la usa i-am dat banii pentru servicii.

 

Note:

Oral: 10

Normal: 10

GFE: 10

 

Am plecat multumit, o sa mai revin la ea.

Sanii ii are frumosi, am observat fugitiv ca a slabit in ultimul timp, o da de gol pielea de pe burta.

 

Pentru cei care tot comenteaza pe forum am 2 lucruri sa le lamuresc:

- cei ce spun ca si-a pus Silicoane: Am intrebat-o de operatiile de pe sani, a spus ca sunt pentru remodelarea sanilor. O sa dispara cu timpul cicatricile

- cei care se plang ca e intuneric: Cereti si se va aprinde lumina. Daca nu ati remarcat, fiind la parter va poate vedea toata lumea din strada "lucrand la ea", asa ca Irina pentru anonimitatea clientilor a foliat acele geamuri.

 

 

Recomand, si eu o sa incerc data viitoare 1 ora (nu am gasit pana acuma escorta care in 1 ora sa-mi provoace 2 finalizari)
  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

scuze pentru deranj si interb daca domnisoara practica bdsm penetrare si daca are jucarii erotice multumesc

@utistefan, aici nu e loc de chat! Ai numarul ei in titlu, o suni si o intrebi! Nu ai invatat din cazul lu @al_pacino de la postul 43?

Link spre comentariu
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau

Uite ca mai adaug o recenzie pe Iasi.

 

Initial nu ma gandeam la o vizita la Irina, imi planificasem o intalnire cu Maia care din anumite motive nu s-a putut concretiza. Cum nici favorita mea de pe Iasi nu-mi raspundea la telefon, am decis sa incerc ceva nou asa ca am contactat-o pe Irina. Dupa ce m-am lamuit de programul ei am anuntat-o ca intentionez sa o vizitez a doua zi... lucru care s-a si intamplat. Ce pot spune: este extrem de amabila la telefon, calma si rabdatoare.

 

Astazi am reusit sa concretizez vizita promisa asa ca am contactat-o din timp ca sa obtin detalii despre cum pot ajunge la locatie. Cu ajutorul GPS-ului am nimerit. Cand mi-a deschis usa am avut un soc: o fata slim, inalta si cu forme bine reliefate. Am fost poftit inauntru si ne-am asezat la o tigara si un pahar de vorba. In timpul discutiei am precizat ca prefer sa iau o ora chiar daca stiu ca nu ma incadrez cu mai mult de o finalizare, lucru avea sa se dovedeasca benefic mai incolo. Dupa o discutie de cateva minute, am rugat-o sa ma indrume spre baie ca sa putem trece apoi si la altceva.

 

Baia s-a dovedit o incercare prea mare pentru "geniul" meu ingineresc, pur si simplu n-am reusit sa pornesc dusul asa ca am facut o spalare cu ajutorul apei care curgea pe robinet... vina nu este a fetei, imi apartine lipsa de deductie plus incapatanarea mea care m-a facut sa nu solicit "consultanta". Oricum, am putut remarca atat curatenia cat si prezenta gelului de dus barbatesc.

 

Dupa igienizare am ajuns in dormitor unde Irina mi-a propus un masaj pentru inceput daca tot nu ne grabim, lucru acceptat de mine cu placere. Masajul a fost usor si placut, in timpul lui am putut socializa. Dupa sedinta de masaj am trecut la o actiune si mai erotica care a inceput cu un oral facut foarte bine chiar daca a lipsit DT. Nu a lipsit atentia acordata imprejurimilor, in schimb... Apoi am intrat si la alte actiuni.  Nu dau multe detalii, totul a fost placut, schimbarile de pozitii au fost la initiativa ambilor iar anumite detalii prefer sa nu le precizez pentru a nu da curs speculatiilor.

 

Dupa minute de "lupta" corp -la-corp, am revenit la oral pentru finalizare... Asa s-a incheiat o experienta erotica placuta.

 

 

Dupa dusul de curatare am revenit la o discutie care s-a intins iarasi pe parcursul catorva minute bune. Fata este sociabila.

 

 

Acum notare si concluzii:

 

Locatia:

 

Curatenie 9

Aspect baie si curatenie: 9 ... se da prosop individual si este gel de dus barbatesc

 

Fata:

 

Aspect fizic: inalta 1,75m, undeva la 55 kg, sani marimea 3. Se vad urmele retusurilor estetice facute, de aceea primeste 8,5. Dupa ce vor disparea aceste urme... nu stiu la ce nota poate ajunge dar in mod sigur va intra intr-un top al fetelor extrem de aspectuoase

 

Prestatie:

Masaj: 8- placut si relaxant

Oral: 8,5 - foarte placut, atentie acordata imprejurimilor, fara DT

Normal: 8,5 - cooperanta si implicata in fiecare pozitie

GFE: n-ar trebui sa notez, este mult peste medie... 10

 

Concluzie: trebuie sa-mi caut un servici la fel de banos ca al lui GT007, se pare ca mi se inmultesc abonamentele... SIGUR o voi revizita

 

Tarif: se cunosc, tinand cont de extra-timpul petrecut am lasat si un mic bonus peste tariful de o ora

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Cautatorule....iti multumesc pentru recenzie si de fiecare data cand esti prin preajma te astept macar la o cafea daca nu exista timp si pentru mai mult...intotdeauna va fi o placere sa te revad. .....O seara buna iti urez! :* :)

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

app id-ul meu: zota_george16

buna irina! vad ca esti foarte recomandata, bv!

sunt inca virgin la 22 de ani ma poti ajuta? ce zici? pup

Abtine-te ca sa mai postezi offtopic!

Ai numarul ei in titlu, o suni si intrebi ce ai de intrebat! Nu confunda forumul cu loc de chat!

-2 de la mine.

Link spre comentariu

Am bifat si eu o vizita de revenire la domnisoara... Aceleasi conditii, locatie si bun simt care o recomanda. Succese!

 

Daca ai decis ca o sa ne informezi despre faptul ca ai bifat-o iar, trebuia sa o faci regulamentar!! Mai ales ca e vorba de sectiunea de top!

-1 de la mine!

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am bifat si eu o vizita de revenire la domnisoara... Aceleasi conditii, locatie si bun simt care o recomanda. Succese!

Domnul meu...astea sunt recenziile care te recomanda ca VIP Member...sau doar ai dat o tura  ?

:hihat

Link spre comentariu

Am bifat si eu o vizita de revenire la domnisoara... Aceleasi conditii, locatie si bun simt care o recomanda. Succese!

 

Daca ai decis ca o sa ne informezi despre faptul ca ai bifat-o iar, trebuia sa o faci regulamentar!! Mai ales ca e vorba de sectiunea de top!

-1 de la mine!

Am decis sa va informez ca a revenit domnisoara. Am 2( doua) recenzii pe acest topic si cum nu s-a schimbat nimic ma gindeam ca nu are sens sa repetam mereu aceleasi lucruri.

Multumesc pentru minus.... Extrem de relevant...

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Am decis sa va informez ca a revenit domnisoara.

Informatia ca a revenit, a aparut deja! Chiar ea ne-a informat (post 18)

Regulile la sectinea de top sunt mai stricte.

Daca ai simtit nevoia ca sa ne informezi ca ai bifat-o din nou (pe langa cele 2 recenzii ) , macar trebuia sa scrii o "mini" recenzie, si nu o "telegrama"!

Link spre comentariu

Parerea mea personala este ca cei care,de ex,(o viziteaza pe Irina,pt ca suntem in topicul ei)de mai multe ori nu ar trebui facuta o noua recenzie decat daca ar fi ceva noutati(locatie,tarife,chestii de astea).altfel nu are sens ca acelasi membru sa posteze de 5 ori aceleasi chestii.E important ca cei care fac o vizita prima oara sa posteze recenzii,in aceasta maniera putem vedea de ex cum se largeste grupul de admiratori ai Irinei,si deci este o fata cautata,nu doar de "obisnuitii"6-7 futaciosi.Eu asa cred...importante sunt recenziile de la membrii care sunt la o prima vizita de ex...Va multumesc pt rabdarea acordata si sper ca m-am facut inteles...

Link spre comentariu

Asa este normal dar poti primi -1daca nu se simte cineva satisfacut....

 

Sunt sigur ca nu ai inteles ce a scris @mistrej! Nu trebuia sa scrii nici acel rand de "recenzie". Daca toti am proceda la fel, cum ar arata fiecare topic? 30 postari: am bifat-o si azi, nu s-a schimbat nimic / 1 recenzie noua! Nu mai da raspuns sa nu poluam cu off topicuri.

 

Ps: pe -1 de aici nu de la mine ai primit (eu m-am abtinut)

  • Minus 1
Link spre comentariu

Oameni buni si mari consumatori fofoloanca,buna dimineata!:)Cu riscul de a fi banat,blamat sau chiar "interzis":)pe forum din cauza acestei postari care poate fi interpretata ca reclama pt Irina,eu am sa ma risc.Fiind unul dintre clientii ei fideli si cu abonamentul platit la zi:),am zis sa-i propun daca am putea petrece o noapte impreuna,ceea ce s-a si intamplat aseara...oameni buni,sunt ani lumina de cand nu am mai petrecut asa o noapte.Prestatiile sunt aceleasi pe care le-am mentionat si in postarile anterioare,chiar fara teama de a gresi pot afirma ca sunt mult,mult imbunatatite.Nu mai discutam de faptul ca poti discuta orice cu ea,este o companie extrem de placuta.Pot spune ca Irina a luat bacalaureatul ca escorta cu 10 pe linie(oral,normal,companie,locatie)astea fiind de fapt si notele mele pt ea,lucru asupra caruia nu voi mai reveni,pt ca,cred isi va imbunatati mereu prestatiile.Nu mi permit sa dau sfaturi la nimeni,dar dragi sindicalisti,cred ca merita s-o vizitati macar o data  si nu cred ca va va parea rau.Despre locatie,numai de bine...curata,cocheta...cum de altfel Irina ne-a obisnuit,si un lucru f important:safe.Tariful  ,pt o noapte il discutati cu ea...PS:Nu cred ca veti mai gasi in postarile mele anterioare una asemanatoare cu aceasta,dar mi se pare corect,fair play si de bun simt daca cineva te satisface la maximum ii multumesti intr-un anumit sens(asta e modul meu de a-i multumi Irinei)si sa spui si altora.Sper ca nu v-am plictisit si mi-as dori sa nu fiu interpretat gresit...v-am salutat cu deosebit respect!!!

  • Like 5
Link spre comentariu

  Dupa atatea recenzii bune pe care le-am tot citit pe forum, am zis sa zis sa imi fac timp de ora sa ii fac o vizita Irinei, ora care din fericire s-a dovedit una din cele mai placute pe care le-am petrecut vreodata cu o escorta. Ceea ce m-a impresionat la Irina este faptul ca este o persoana foarte naturala, care te face sa te simti ca si cum ai petrece timpul cu cea mai buna prietena, de aceea ii voi la GFE un 9.

   Am avut ceva emotii deoarece nu o cunosteam si nu stiam la ce sa ma astept la intalnirea cu ea. Asa ca mi-am facut curaj si prin nametile de ieri am reusit sa strabat pe drumul spre apartamentul ei, in aceeasi locatie undeva pe langa Siraj, restul detaliilor le obtineti de la ea persona. Primirea a fost una extreme de calda, cu o cafeluta exact pe gustul meu, aromata si tare. Apartamentul foarte ingrijit, baia curata, camera de actiune curata si foarte primitoare, te fac sa te simti ca acasa. Am ajuns sa ne cunoastem destul de repede, desi era prima data cand ne vedeam. Dupa o mica discutie in care atmosfera era din ce in ce mai relaxanta, am adus in discutie tarifele care sunt neschimbate, eu am optat pentru 200 lei/o ora normal protejat si oral neprotejat.

  Fiind dupa o zi destul de plina, ma duc fuguta la dus(cu un prosop curat) cu gandul la ceea ce avea sa urmeze. Intru in camera de actiune unde rula un film de actiune care mi-a umplut timpul cat timp ea a disparut putin pentru o igiena personala.

  Cand a intrat in camera, la inceput desi atmosfera era destul de timida din cauza faptului ca nu prea ne cunosteam, ulterior ostilitatile au inceput natural, parca era seara mult asteptata dupa o serie de intalniri pregatitoare. Un mic masaj din partea mea, care a facut-o sa se relaxeze putin. Restul este poveste. Un oral executat cu pasiune pentru care ii dau un 10. Simtind ca atmosfera sa incalzeste am trecut la actiune, am pus caciulita si hop la treaba. Totul era natural pozitiile schimbadu-se de la sine, pentru care ii dau un 10.  Dupa o prima finalizare destul de intensa, si un igienizare a amandorura, ne strangem in brate ca doi copii. Pot spune ca desi nu mi s-a mai intamplat sa imi revin atat de repede, trecem foarte repede la actiune, un al doilea oral executat cu blandete si o finalizare dupa diverse pozitii, timpul parca se dilatase, nu se mai termina.. Stiind ca ma apropii de ora programata am zis totusi ca ar cam fi timpul si am finalizat la fel de intens ca prima data.

   Fuguta la igienizare si am fugit trebuind sa ajung in alt loc unde de altfel eram in intarziere

   Desi imi plac tipele slim, corpul ei bine proportionat si starea de relax care ti-o transmite a lasat unul din cele mai placute gusturi, o perioda lunga de timp, chiar si dupa ce am plecat de la ea.

   Cu siguranga voi mai reveni la ea, cu gandul ca prezenta ei imi va rezerva noi si noi surprize...

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Ca un olar sa faureasca vase de calitate are nevoie de un lut pe masura....explicatia aceasta metaforica este raspunsul la recenzia ta. Naturaletea intre doi oameni vine dintr o alchimie a firii lor....placerea de a te cunoaste dragul meu panteras a fost si de partea mea....

iti multumesc pentru recenzie si sper sa ne mai vedem cand vei avea timp! :*

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

buna seara dragii mei amanti ocazionali....

 

  ...aventurile mele din ultimile zile au impus  de la sine aparitia acestui post ca sa va informez asupra unor lucruri care mie personal mi se par destul de importante in " activitatea noastra"....

 

 1. programul meu ( in momentele in care sunt in iasi) este urmatorul : de luni pana vineri intre orele 10 si 19. in tot acest timp tel meu este deschis pentru programari. daca nu raspund ( deoarece am fost intrebata si de acest lucru)  inseamna ca lucrez si din respect pentru cel ce se afla in camera tel este pe silent in coltul opus al casei.

 2. ca o exceptie la acest  program sunt  weekendurile in care lucrez....dar ca sa nu poluez topicul cu anunt in fiecare sapt ...weekendul acesta  lucrez...weekendul acesta nu....varianta cea mai simpla este: sunati...daca tel este deschis lucrez...daca este inchis nu.

 3. serviciile pe care eu le pot oferi si tarifele sunt urmatoarele: 100 ron / 30 de min/ 1 finalizare ( oral protejat sau neprotejat...in functie de igiena) si normal protejat   si   200 ron/ 1 h/ 2 finalizari si masaj erotic. ( nu garantez reusita celor 2 finalizari in acest interval de timp deoarece tine si de multi factori subiectvi ...). tin sa mentionez....fara suparare ca daca eu consider ca igiena nu este corespunzatoare ....oralul va fi protejat...fara negocieri financiare. nu fac finalizari orale ca regula generala..in anumite situatii pot face exceptie de la aceasta regula dar iarasi acestea sunt momente in care discutam inainte....

 4. in mod regulat nu fac anal...nu am tarife pentru un astfel de serviciu...iar daca ma voi decide sa fac acest lucru voi discuta cu fiecare in parte la fata locului aceste detalii. nu suport sa mi se bage mana in par si nu fac finalizari pe fata sau in par!!!!

 5. nu inlocuiesc iubitele...prietenele sau sotiile...nu mai vreau termeni de comparatie de genul: " iubita mea  geme asa...face oralul asa...se misca asa..." . eu sunt eu...am modul meu propriu de lucru si nu pot ghici  cat de tare  ...umed...slow...deep...si etc...face iubita oralul. pentru sedinte reusite....astept sugestii...ma repet....nu citesc gandurile nimanui

 4. in curand  am de gand sa va pregatesc niste surprize...niste seri incendiare ...alaturi de mine si....:) veti vedea voi cine:)...dar in mom in care se va intampla voi anunta public acest lucru cu 2 zile inainte sa avem timp ptr programari.

 

sper ca nu am jignit pe nimeni cu acest post...dar va rog sincer....tineti cont de el!

  • Like 7
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Acum o luna si ceva am fost si eu in vizita la Irina. Am ajuns la apartamentul ei dupa ce m a ghidat cu multa amabilitate la telefon. Cand am vazut o din prima am fost fermecat de ochii ei mari si frumosi. Am conversat putin si am stabilit sa raman pentru un numar. M a condus in dormitor, unde m am dezechipat si am mers la baie ptr igienizare. Am trecut apoi la actiune i am zis ca nu e nevoie sa insiste prea mult cu oralul,ptr ca eram nerabdator in acel moment sa ma bucur de ea, asa ca am treecut repede la normal si m am simtit ca si cum as fi facut sex cu prietena nu cu o straina. A acceptat orice pozitie i am cerut.Pe scurt, a fost o experienta placuta, a meritat banii si as reveni cu drag.

 Locatie 10 ,apreciez curatenia si discretia.

 Aspect fizic 9 minus doar acele semne,, altfel ar fi aproape perfecta dupa parerea mea :) 10 pentru atitudine si igiena.

 Oral nu am ce nota dar abia astept data viitoare sa aprofundam problema :P Normal protejat 9,5.

 Am platit 100 de lei, nu stiu cat am stat dar sigur mai mult de 30 de minute si nu s a uitat la ceas si apreciez asta.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...