Sari la conținut

Irina 0755239976


george1331

Postări Recomandate

  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

Căldură mare, umezeală, vreme de zăcut la umbră, cu o limonadă în față ...

 

Întrebare de baraj: Ce poate fi mai relaxant ?.. Ați ghicit - o vizită la fetele din Top, ce te pot relaxa pentru o perioadă mai îndelungată decât degustarea unei limonade cu gheață !

 

Prima încercare: Vineri, încep să trimit mesaje, poate găsesc ceva liber, dar fără o programare, slabe șanse, dar ... Irina, răspunde în final și încercăm un artificiu, dar din păcate, nu se concretizează ... O lăsăm pe altă dată, probabil când vine toamna - dar, focul nestins își cere drepturile, iar duminică trimit un PM, pentru o programare în ziua următoare. Primesc răspuns afirmativ, iar luni ..

 

... sun, trimit sms, intru pe forum ... nimic ... Tot timpul, eu confirm cu 30 de minute întâlnirea, atât pentru escortă, cât și pentru mine (să nu fac drumul degeaba.) Dar Irina nu-i, telefonul închis, la telefon îmi răspundea doamna care mă informa că pot lăsa un mesaj, după semnalul sonor ... Ok, asta este, nu-i nici prima, nici ultima oară, bine că măcar nu-s deja acolo să descopăr că a intervenit ceva. Dar surpriză !

 

... înainte cu 3 minute de ora stabilită, primesc sms, că mă așteaptă și ajunge la locație în 2 minute - eu fiind deja în partea opusă a orașului. No, ce să-i faci... Te duci, nu te duci ... după o mică perioadă de gândire, fac cale întoarsă, parchez, sun, sunt îndrumat către noua locație șii ...

 

... se deschide ușa, Irina-i pitită după, într-o rochiță neagră, mulată pe corp, ce-i scoate în evidență formele. Stăm la taclare - „De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi, Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi.” (M. Eminescu) Mai zăbovim și șușotim despre cunoștințele comune și mă cer la duș, deoarece căldura-i mare și transpirația nu te iartă ! Primesc frumos prosop asortat și papuci de baie, trag o igienizare rapidă, face și Irina o scurtă incursiune și trecem la fapte ...

 

Așteptări mari nu aveam, deoarece în puținele noastre întâlniri, care pot fi numărate la o mână, în așternut nu ne prea sincronizam - din varii motive, ba eu, ba ea ... Dar, de data aceasta a fost altceva! Mergem frumos în camera ostilităților, unde nu încăpea altceva decât ... un pat. După mici discuții, despre cum și ce doresc, mă așez pe marginea patului și începem ...

 

Acțiunea: ce debutează cu un oral, bine manageriat de Irina: jocuri cu limba, diferite viteze, mai deep (nu deepthroat), no hands, umed - soldatul s-a înviorat rapid ! Priveliștea era una foarte excitantă - eu pe marginea patului, iar Irina în patru labe, în fața mea, cu talia și fesele frumos conturate, având acces la sâni și posibilitatea de a îndruma diferitele mișcări - dar nu a fost nevoie, știa exact ce trebuie să facă și cum ! După momentele de trezire, s-a montat anvelopa de calitate și am trecut la „next level” - cu wot (Woman on Top). Irina din nou, s-a poziționat și mișcat foarte bine - are experiență :) . Am continuat tot pe marginea patului cu umeri-craci, unde m-am desfășurat mai bine, am controlat vitezele, adâncimea, amplitudinea - ce a dus inevitabil, la debutul transpirației, pentru amândoi  :feet . Diversificarea a constat în poziția doggy-style, unde din nou, am avut ocazia să-i admir formele  :girly , iar finalizarea s-a concretizat în WoT - Game Over !  :bow  La final, am căzut de acord amândoi că întâlnirea aceasta a fost cea mai bună de până acum ...  :blushing2

 

În urma acțiunii, a fost nevoie de o rehidratare  :pepsi și un duș ! Am mai stat de chit-chat, îmbrăcat, achitat, mulțumit, și plecat !

 

Note:

 

Locație: 9 (tot ce-i trebuie, mai puțin un aer condiționat. Oricum, nu locuiești acolo, deci e de ajuns să fie curat și utilizabil pentru desfășurarea acțiunii!)

Fata: 8 (simpatică, deschisă, jovială, dar pentru cei care caută fete cu piele catifelată, fără „urme” - le recomand să caute în altă parte!)

Oral: 8 (bine executat, cu artificii, dar fără atenție zonelor adiacente, cel puțin de această dată. Dacă îi spui, se conformează - de obicei are o viteză prea rapidă - for me!)

Normal: 9 (se mulează bine, știe cum să se poziționeze, dă contre, participă activ, se încălzește - inițiativa îi lipsește uneori - prea multă vorbă în unele momente - just go with the flow ...)

GFE: 8 (politicoasă dar fără a depăși anumite limite - ea oferă un serviciu bine definit, până aici, mai departe - nu!)

FK: 8 (este plăcut, dar fără o implicare excesivă..)

Halatul: 200 ron/h !

 

Recomand ! Dar la pomul lăudat nu se merge cu sacul !  :serenade

  • Like 14
Link spre comentariu

Pacient Client Nou să-ți dea Dumnezeu sănătate. 22 este mărimea la ce cred eu?✌atunci te invit la mine la cabinet. Avem de treabă 🔪

Felicitări pacient Midas!🙋 Eu m-am tot uitat la recenziile Irinei și nu o regăseam nicicum pe Irina. Am fost la ea și nu avea nici o treaba cu celelalte recenzii.

Pacient insideyourbrain se pare ca ai exagerat cu recenzia de mai sus.

Ai pus 10+ pentru atitudine dar mi mi s-a părut foarte plictisită și fără prea multă tragere de inimă în treaba pe care o face.

Am fost și eu acum ceva timp la Irina dar când am văzut numai recenziile cu 9, 10 m-am speriat pentru că i-aș strica eu socotelile sau poate a fost o întâmplare felul cum s-a purtat cu mine.

Am fost chemat în Canta, apartament în regula dar nu ceva ieșit din comun, cu toate cele necesare la baie. Irina vă spun sincer mă așteptam sa fie deosebită asa cum citisem, dar este o fata normală la față, drăguță, foarte înaltă, sâni foarte mari ca doi pepeni copți de Dăbuleni, dacă ar vrea aș invita-o și pe ea pe la mine pe la cabinet 🔪🎈 Fundul moale. 🔪 I-a umblat cineva (Zorro) pe la burta 🔪.

La partea de actiune mie mi-a plăcut oralul, dar nu prea mi-a plăcut sexul normal. Mi-a plăcut pentru ca mi-a inghițit-o aproape toată cu multă salivă și implicată față de de sex normal unde sta ca o pacientă la consultație și cel mai rău pentru mine care am o dotare medie este ca nu am simțit-o deloc, dădeam din fund efectiv în aer, dar nu e vina ei. Am să rezolv problema după ce va trece pe la mine mai sus numitul pacient 🔪, imi pun și eu sa am cu ce.

Note:

Locatie 8

Fata 8

Oral 9

Normal 6

Atitudine 7

FK nuuuu

Halatul știam 100 dar mi-a cerut 150 la sfârșit. Nu mă informasem eu corect.

M-a mai întrebat la început dacă scriu pe forum.

Eu o recomand pentru oral.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

. Mi-a plăcut pentru ca mi-a inghițit-o aproape toată cu multă salivă și implicată față de de sex normal unde sta ca o pacientă la consultație și cel mai rău pentru mine care am o dotare medie este ca nu am simțit-o deloc, dădeam din fund efectiv în aer, dar nu e vina ei.

 

 

Fara urma de malitiozitate incerc doar sa ma lamuresc cu un aspect ...poate poate asa pe final am sa invat sa fac lucrurile cum trebuie: daca tu spui ca dotarea ta este de x cm si ca n ar fi vina mea ca nu ma simti de ce am 6 la normal? ( nu ca mi ar folosi nota la admiterea la facultate dar doar asa...de curiozitate)! ...aaa si inca ceva: te rog explica mi tehnic cum ar trebui sa ma misc ca sa nu stau ca pacienta la consultatie in pozitia misionar ( tu deasupra banuiesc) .... Cu detalii exacte: eu intinsa pe spate , cu picioarele larg desfacute cum as putea fizic sa ma misc???? ( ca daca as fi stat deasupra nu aveam cum sa stau la "consultatie " Doc!!!!

 

...si inca ceva ca sa lamurim atitudinea mea sictirita: as recomanda unor persoane de pe acest site sa lectureze/ vizioneze interesanta poveste a lui Kovaliov, un om cu aspiratii si cu minte pustie caruia ii fuge nasul intr o buna dimineata ( piesa Nasul a lui Gogol)! Asa cum nasul lui Kovaliov fuge de pe fata lui plata ....si gfe ul meu se intimideaza si se retrage mimotic cand nu e stimulat de partener...si asa apare Fata sictirita a Irinei !!! ( si da Doc stau bine la oral...nu doar sa o sug dar sa si vorbesc)!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Pacient Client Nou să-ți dea Dumnezeu sănătate. 22 este mărimea la ce cred eu?✌atunci te invit la mine la cabinet. Avem de treabă

Felicitări pacient Midas! Eu m-am tot uitat la recenziile Irinei și nu o regăseam nicicum pe Irina. Am fost la ea și nu avea nici o treaba cu celelalte recenzii.

Pacient insideyourbrain se pare ca ai exagerat cu recenzia de mai sus.

Ai pus 10+ pentru atitudine dar mi mi s-a părut foarte plictisită și fără prea multă tragere de inimă în treaba pe care o face.

Am fost și eu acum ceva timp la Irina dar când am văzut numai recenziile cu 9, 10 m-am speriat pentru că i-aș strica eu socotelile sau poate a fost o întâmplare felul cum s-a purtat cu mine.

Am fost chemat în Canta, apartament în regula dar nu ceva ieșit din comun, cu toate cele necesare la baie. Irina vă spun sincer mă așteptam sa fie deosebită asa cum citisem, dar este o fata normală la față, drăguță, foarte înaltă, sâni foarte mari ca doi pepeni copți de Dăbuleni, dacă ar vrea aș invita-o și pe ea pe la mine pe la cabinet Fundul moale. I-a umblat cineva (Zorro) pe la burta .

La partea de actiune mie mi-a plăcut oralul, dar nu prea mi-a plăcut sexul normal. Mi-a plăcut pentru ca mi-a inghițit-o aproape toată cu multă salivă și implicată față de de sex normal unde sta ca o pacientă la consultație și cel mai rău pentru mine care am o dotare medie este ca nu am simțit-o deloc, dădeam din fund efectiv în aer, dar nu e vina ei. Am să rezolv problema după ce va trece pe la mine mai sus numitul pacient , imi pun și eu sa am cu ce.

Note:

Locatie 8

Fata 8

Oral 9

Normal 6

Atitudine 7

FK nuuuu

Halatul știam 100 dar mi-a cerut 150 la sfârșit. Nu mă informasem eu corect.

M-a mai întrebat la început dacă scriu pe forum.

Eu o recomand pentru oral.

 

Doctore (sau Dottore :) ), chiar nu are nici o treabă „22”-ul cu dimensiunea, nici cu vârsta și, zic eu, că nici cu IQ-ul :) . Pur și simplu așa a venit într-un moment de proastă inspirație (sau de transpirație). Acuma, na, dacă o să-mi consult harta astrală, s-ar putea să aibă vreo legătură... Deci, din păcate pentru tine și din fericire pentru mine, nu-ți pot fi pacient. :) În ce privește restul amănuntelor, e părerea ta și trebuie respectată, nu mă pot pronunța, că nu știu ce a fost sau n-a fost între voi. ...părerea mea :)

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare natiune, futaciosi si lăsații !

Ce ceva timp, tot citesc recenziile Irinei, multe de bine iar altele de rau. De..nu poti fi pe placul tuturor, zic.
Recunos ca nu sunt un tip care a umblat pe la escorte, pot spune ca este a doua...ok.. a treia daca o luam in calcul si pe cea de la Bravov, care a fost un mare esec :-)
Astazi imi fac curaj si o sun pe domnisoara in cauza, o sun pe la ora 16 urmand ca eu sa ajung in Iasi pe la ora 18, raspunde o voce calda, ii spun ca vreau sa o cunosc dar undeva pe la ora 19 pentru a avea timp sa ma cazez si sa fac un dus, nefiind din zona. Toate bune si frumoase, imi explica unde trebuie sa ajung si ramane stabilit sa ne vedem la ea pe la ora 19. Ajuns in Iasi, cazat, dusat, plecat spre locatia indicata de blanda voce a Irinei. Sun iarasi pentru a ma indruma exact spre locatie..bla, bla , bla... ajung in fata usii si ma intampina o "caprioara" draguta...chiar draguta, recunosc ca nu este ceam mai frumoasa moldoveanca vazuta, dar nici eu nu sunt Brad Pitt. Am auzit de cateva ori ca "domne este o fata comuna" nu prea am inteles eu aceasta expresie, dar tipa chiar este ok, frumusica (la fata dar si la corp), nimeni nu este perfect, dar fata asta este si isteata. Este o tipa cu care as sta la povesti mult si bine, nu doar la sex, sa revenim.
Ma invita inauntru si ma intreaba foarte politicos , daca raman, ii raspund afirmativ (nu aveam nici un motiv sa plec, imi placea fata), mai invita in bucatarie, imi serveste un pahar cu apa, chiar aveam nevoie, aveam emotii dar am incercat sa nu le arat. Imi "prezinta oferta" si "cadoul" pe care trbuie sa il fac,ii spun ca vreau sa raman o oara, mai schimbam cateva vorbe, mai mult ea decat mine, eu nu sunt asa vorbaret :-). Ma rugat sa ii spun daca face ceva ce nu imi place sau vreau ceva anume, ii place sinceritatea si ori ce "critica "poate fi constructiva. Spune ca merge sa faca un dus, eu sa ma dezbrac si sa ma fac comod in dormitor, ma conformez iar pana iese ea de la dus eu sunt gata dezbracat in camera, incepe cu un masaj , pentru mine minunat, mai ales dupa o zi de condus. iar ce a urmat nu va mai povestesc ca stiti cu totii ce se face in dormitor cu o domnita dezbracata.....
Pentru mine totul a fost ..hm...perfectul nu exista, a fost mai mult decat superb
Sa dam si note ca asa se face...:
-Locatie 9 (curata, aerisita)
-Igiena 10 (chiar daca dupa partida noastra de amor eram transipari, pielea ii mirosea frumos si nu ma piteam opri din a-i saruta trupul)
-Aspect 10 (chiar daca nu este ceam mai frumoasa femeie, este naturala si placuta)
-Oral 10 ( lent, umed si atenta la "satelitii naturali ai lu.."omulet" ) :-)
-Normal 9 ( se misca bine sta in ce pozitie vrei, am doar doua obiectii, ma rugat sa ii spun atunci pe loc ce nu imi place sau ce vreau dar nu stiu de ce nu am facut-o, mi-ar fi placut sa ma priveasca in ochi si cand te simte ca vrei sa schimbi pozitia te intreaba, ar trebui sa anticipeze sau sa se lase condusa)
-GFE 10 (geme usor, sopteste ca ii place, traieste momentul) nu stiu daca se preface dar o face foarte natural
Acum ca sa facem si o medie, chiar daca nu se poarta
9.66
Eu as mai nota si...
-Gazda 10 ( fata chiar stie sa se faca placuta, foarte primitoare)

Sincer eu ii multumesc Irinei si ma bucur ca am cunoscut-o, m a facut sa ma simt excelent chiar daca am renutat la al doilea numar in favoarea unui masaj, poate din nesiguranta fata de puerile mele :-(
Recomand aceasta Domnita, o recomand cu mare incredere , iar eu promit sa revin curand
Multumesc mult , scumpa domnita !

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

... si labagi!

 

.... si sa fac un dus, nefiind din zona. 

Spune ca merge sa faca un dusi.... iar pana iese ea de la dusi eu sunt gata dezbracat in camera.....

 

... ma rugat sa ii spun atunci pe loc ce nu imi place ...

 

Băi, „Mariuse”, nu te supăra acum pe mine, dar am și eu un pitic „labag” pe creier care „ma rugat” să-ți spun că la femei tot DUȘ se cheamă, nu „duși”...

Nu te supăra, dar am eu o boală cu limba asta română, că tot cu ea „dăm pe la escorte” și unora dintre ele chiar le place și chiar „o stăpânesc” bine...

În rest, tot respectul pentru tine și felicitări!!! :)

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Băi, „Mariuse”, nu te supăra acum pe mine, dar am și eu un pitic „labag” pe creier care „ma rugat” să-ți spun că la femei tot DUȘ se cheamă, nu „duși”...

Nu te supăra, dar am eu o boală cu limba asta română, că tot cu ea „dăm pe la escorte” și unora dintre ele chiar le place și chiar „o stăpânesc” bine...

În rest, tot respectul pentru tine și felicitări!!! :)

Asta e, acum nu am sa caut scuze..ca sunt obosit de nu mai vad tastele sau ca am scris in graba fara sa recitesc, inainte de a posta sau ca de...nu prea am trecut pe la scoala, mai ales la orele de gramatica.

Sa mi se tai capul, cine greseste, plateste!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Asta e, acum nu am sa caut scuze..ca sunt obosit de nu mai vad tastele sau ca am scris in graba fara sa recitesc, inainte de a posta sau ca de...nu prea am trecut pe la scoala, mai ales la orele de gramatica.

Sa mi se tai capul, cine greseste, plateste!

Lasă, man, zi drept că te-a obosit Irina, așa-i? :) Are darul ăsta...

Încă o dată, scuze dacă te-am ofensat, dar nu ăsta era „țelul” meu. Toți greșim, dar poți reciti și edita postarea. Până la urmă scopul e de informare, dar, na, ți-am zis, am și eu un pitic pe creier...

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Lasă, man, zi drept că te-a obosit Irina, așa-i? :) Are darul ăsta...

Încă o dată, scuze dacă te-am ofensat, dar nu ăsta era „țelul” meu. Toți greșim, dar poți reciti și edita postarea. Până la urmă scopul e de informare, dar, na, ți-am zis, am și eu un pitic pe creier...

Stai liniștit unde este adevăr nu există ofensă, ai dreptate, am greșit, din păcate nu am mai putut corecta. Greșeala mea, dar chiar dormeam pe mine, în fine...

Să dau vina pe Irina... nu este corect ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...