inger trist Reputație: 1 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 As dori o recenzie despre aceasta doamna, daca a vizitato cineva , am incercat de mai multe ori sa o sun ,nu raspunde sau are tel inchisVa multumesc Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 1, 2017 nu ai postat niciun indiciu despre doamna de care esti interesat mai incearca 3 2 Link spre comentariu
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Septembrie 1, 2017 nu ai postat niciun indiciu despre doamna de care esti interesat mai incearcaDoamna asta Dupa username "inger trist" pare depresiv 4 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Doamna astaGrim-Reaper.jpg Dupa username "inger trist" pare depresiv esti rautacios, probabil o cauta pe doamna sa il inveseleasca si apoi, nickname-ul ales ii arata sensibilitatea... Ce romantic! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 si apoi, nickname-ul ales ii arata sensibilitatea... Ce romantic!Îngeraș poate aduce sensibilitatea și romantism, dar când e trist bietul, mai melancolic, bătut de soartă. Imi aduce aminte de o faza comică cu o stimabila domnișoară cu un anumit statul și bine îmbrăcată, într-o discuție să zic de business, mi-a spus adresa de e-mail, care a fost suflețel.intunecat@... 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Îngeraș poate aduce sensibilitatea și romantism, dar când e trist bietul, mai melancolic, bătut de soartă. Imi aduce aminte de o faza comică cu o stimabila domnișoară cu un anumit statul și bine îmbrăcată, într-o discuție să zic de business, mi-a spus adresa de e-mail, care a fost suflețel.intunecat@...Ma scuzi, ma faci sa devin dura ), eram cinica aseara. Iar faptul ca nenea a postat aici fara sa dea mai multe detalii despre persoana cautata am pus-o pe seama noviciei (se mai intampla) sau pur si simplu e doar un topic de agatat ... fraieri ca noi ))) 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 .... am pus-o pe seama noviciei (se mai intampla) sau pur si simplu e doar un topic de agatat ...fraieri ca noi )))Prima varianta este mai plauzibilă, dar posibil și a doua, dacă prezintă deficit de atenție. Link spre comentariu
haroun Reputație: -440 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Ce idei au unele.... cica sa vii la agatat fix pe un site de curve. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Ce idei au unele.... cica sa vii la agatat fix pe un site de curve. mey, haroun, tu citesti ce scrii? sau mai exact, gandesti? Link spre comentariu
haroun Reputație: -440 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Ma scuzi, ma faci sa devin dura ), eram cinica aseara. Iar faptul ca nenea a postat aici fara sa dea mai multe detalii despre persoana cautata am pus-o pe seama noviciei (se mai intampla) sau pur si simplu e doar un topic de agatat ... fraieri ca noi ))) Eu stiu sa citesc inca foarte bine. Dar tu esti cam sclerozat, nu mai stii ce faci? Sau a scris pizda lui mamica-ta postingul de mai sus? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Eu stiu sa citesc inca foarte bine. Dar tu esti cam sclerozat, nu mai stii ce faci? Sau a scris pizda lui mamica-ta postingul de mai sus?De scris, a scris pizda mea nu a mumii. Sunt incantata ca ai invatat sa scrii si sa vorbesti limba romana dar mai ai mult pana sa intelegi tot. Distractie placuta pe forum, haroun! Link spre comentariu
haroun Reputație: -440 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Ma rog, inca o sudista cu care nu merita pierdut timpul. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Buna intiuitie Link spre comentariu
manuchao Reputație: 319 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Am vizitat eu doamna, dar a trecut ceva vreme - cam o jumatate de an. Imi amintesc formularea din anunt care este una particulara. Pe atunci avea poze in blugi cu o curea alba, in care se vedea cam pana la talie. Mai nou, imi amintesc un alt set de poze dar nu retin detaliile. (e posibil sa fi scris atunci o recenzie dar nici asta nu imi amintesc)Locatia era undeva in Gheorgheni zona Baisoara pe langa policlinica. Apartament stil vechi mobilat ca atare. Doamna arata bine pe viu - corp suplu cum se vede si in poze. Cred ca putin de etnie, genul mature - are peste 35 de ani (sau cel putin asa pare) Despre actiune nu imi amintesc mare lucru, nu a fost ceva demn de amintit / mentionat.Pentru mine a fost de bifat, dar nu de revenit.Succes. 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2017 #manuchao, pe care doamna ai vizitat? Pe cea cu coasa, postata de zetari? Cum ai supravietuit? Tipa e mortala ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Spuneți-mi, vă rog, ce fumați? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Vrei si tu? ) Exprima-te Eu am o butelie de aragaz, iti pot imprumuta furtunul ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Vrei si tu? ) Exprima-te Eu am o butelie de aragaz, iti pot imprumuta furtunul )Gazul se bea, nu? Mi-ar trebui ceva să mă scoată din starea asta de moleseala. Link spre comentariu
adlunarex Reputație: -413 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Padure Oras:Padure Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Vrei si tu? ) Exprima-te Eu am o butelie de aragaz, iti pot imprumuta furtunul )Draga domnisoara...... Chiar ca nu ma pot abtine sa nu rad in hohote de postarile tale. Fututa si lasata DE TOTI. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Gazul se bea, nu? Mi-ar trebui ceva să mă scoată din starea asta de moleseala. Pui furtunul la nas sau gura si tragi... Stai relaxat, in 5 minute te umple de energie PS:Nerecomandat copiilor Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Draga domnisoara...... Chiar ca nu ma pot abtine sa nu rad in hohote de postarile tale. Fututa si lasata DE TOTI. Ultima parte nu am deslusit-o, dar nu face nimic. Rasul face bine tuturor dar partea cu don'soara, ma simt flatata, domnule. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Pui furtunul la nas sau gura si tragi... Stai relaxat, in 5 minute te umple de energie PS:Nerecomandat copiilorPosibil să aibă efect, dacă imi dau și foc, eventual. Voi fi plin de energie ecologică, regenerabilă. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Posibil să aibă efect, dacă imi dau și foc, eventual. Voi fi plin de energie ecologică, regenerabilă.Pacatul cel mai mare ar fi sa umbli cu chibrituri inbtimpul inhalarii ) pierzi bunaciune de senzatie ) Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 #manuchao, pe care doamna ai vizitat-o? Pe cea cu coasa, postata de zetari? Cum ai supravietuit? Tipa e mortala ) anonna, nu iei o pauza, asa un pic, sa-ti odihnesti neuronu'/neuronii? Colegul manu', a fost singurul (si) pe acest topic care a venit cu ceva util. In rest blah, blah, ... Nu am nimic cu caterinca cum ii spuneti voi in sud, respectiv cu ironia fina asa cum noi in Ardeal o practicam, dar ... toate la locul lor, si cand e cazul.Vrei caterinca (inca o data, ironia fina ... este prea fina pentru unii/unele)?OK, mergi pe DG, are grija "colega" ta Adina (si Loredana asisderea) sa-ti puna la dispozitie suficiente topice ... cu real potential ... de comedie burlesca. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2017 anonna, nu iei o pauza, asa un pic, sa-ti odihnesti neuronu'/neuronii? Colegul manu', a fost singurul (si) pe acest topic care a venit cu ceva util. In rest blah, blah, ... Nu am nimic cu caterinca cum ii spuneti voi in sud, respectiv cu ironia fina asa cum noi in Ardeal o practicam, dar ... toate la locul lor, si cand e cazul.Vrei caterinca (inca o data, ironia fina ... este prea fina pentru unii/unele)?OK, mergi pe DG, are grija "colega" ta Adina (si Loredana asisderea) sa-ti puna la dispozitie suficiente topice ... cu real potential ... de comedie burlesca.Multam de sfat, dar nu , nu orea ma iau de fete, nu am asemenea pretentii la ele dar la baieti, ohooo, mai ales cand ii vad asa mai stiutori si fara multa practica. Cum spuneam, sunt pe threadul asta nu neaparat de caterinca ci doar sa observ exact ce ma intereseaza, deh, defect profesional, si am momente cand nu ma pot abtine (asta nu e chiar un defect profi). Recunosc, sunt o pacoste! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum